icon

Kúpele Horný Smokovec

beata110
6. nov 2022

Ahoj maminky mate nejake info ohladom kupelov horny smokovec? 🙏🙏🙏Naozaj je to tam take hrozne? Za par dni mame nastupit a co som pocula ake to tam je a co sa tam deje, tak ani sa mi tam nechce chodit...

majka1933
4. dec 2023

@eduska čiže platím za horský vzduch 🤣lucivna mala veľmi zle recenzie hlavne hygiena v bazéne, samé virozi a za ďalšie ta cena ma.odradila .čiže ak chcem môžem ísť do sauny s deťmi aj častejšie keď si zaplatim?takže tam bazén nie je ,iba v inom hotely. Tak sa budeme snažiť byt najviac na tom vzduchu 🤣naberiem si aj do fľašky 🤣

majka1933
4. dec 2023

@agbu0108 no a keď chcem aby muž došiel na víkend ,tak môžem za neho zaplatiť nie ?však v izbe máme 5posteli a budeme tam 3ja .myslím keď aj stravu by chcel.maly bude mať narosdky a keďže ja tam budem s dvomi deťmi na 2tt sama ,tak aspoň ma víkend by došiel pozrieť

kleopatra114
4. dec 2023

@majka1933 muža musíš predom nahlásiť , platí sa 20€/noc. Áno , v lucivnej bola salmonela, my sme zas v HS dostali koridor a viem tiež, že tam bola črevná , našťastie tu sme nedostali. Ja liečenie hodnotím super, lebo milujem tatry , hoci procedúry boli o ničom. Budúci rok sme chceli skúsiť lucivna , tak budem vedieť porovnať .

beata110
autor
4. dec 2023

@majka1933 len chcem podotknut ak mate ubytovanie v luci tam nemoze prist nikto. Len do vedlajsich zariadeni sosna a smrek. Je to tam nahlavu. Potom mozu maminky vysvetlovat svojjm detickam preco tam niekto moze mat ocka a niekto nie. Oproti tomu co tam bolo pred par rokmi tak je to cista katastrofa. Chodia tam pravidelne par rokov zakomplexovane matky ktore sa na vsetko stazuju vsetko im vadi nikto ich neznasa len sa pravidla akosi menia podla ich staznosti. Asi maju dobry vplyv na pani riaditelku. Proste je tam chaos co plati pre jedneho pre druheho uz nemusi co plati pre jedno zariadenie pre druhehe uz nemusi. A o aferach co tam boli ani nehovorim...

eduska
4. dec 2023

@beata110 vsade je nieco. Mne bolo napriklad cudne, co sa kazdy tolko vybavuje s pani z prijimacej kancelarie alebo s hlavnou sestrou, ked ja som ich videla len na zaciatku a na konci pobytu. Este mi mama hovorila, ze by sa patrilo im pri odchode nieco dat. Som sa zasmiala 😀
To, ze sa mozu ubytovat cele rodiny mi prislo ako zneuzivanie tychto zariadeni s cielom urobit si lacnu dovolenku, lebo ved dnes sa tie ceny apartmanov a hotelov pohybuju uplne inde, tak preco sa nenasackovat 3 do 2postelovej izby, pripadne aj 4. Potom jasne, ze sa aj rok caka, kym sa deti dostanu na pobyt. Na par malickosti nemam co vytknut, boli sme spokojni, ako som uz pisala. Syn ma na kupele len pekne spomienky.

kleopatra114
4. dec 2023

@beata110 to mas pravdu , aj ja som tam videla ubytované celé rodiny už s detmi v pubertálnom veku (10 a viac ) - tiež mi to prislo ako lacná verzia zimnej dovolenky v tatrach .

beata110
autor
4. dec 2023

@eduska ano lenze ked daju matku s jednym dietatom do izby kde su 4 postele preco by tam nemohol prist otecko na 2-3 dni? Alebo sa vystriedat? Jedna sa o par dni a nie o rodinnu dovolenku. Ta izba je aj tak obsadena a ine dieta s rodicom k nim aj tak nedaju. A nie zato sa caka rok ze by rodinny prislusnici obsadzovali izby. Caka sa dlho len odvtedy ako prerobili lucivnu a je velky napor matiek s detmi prave odtial co chodili do lucivnej a potom chu ist vsetky do horneho smokovca.

beata110
autor
4. dec 2023

@kleopatra114 deti mozu mat sprievod do 12r.

kleopatra114
4. dec 2023

@beata110 ja viem , ale 12 ročne dieťa plus mama a otec na celé tri týždne ?

eduska
4. dec 2023

@beata110 ja to chapem. Proste ked je miesto, je to o inom. Ale v luci je to proste tak. Zvlastne pravidla a dvojaky meter.

beata110
autor
4. dec 2023

@kleopatra114 nad 12r uz tam nieje ani jeden rodic a chodim tam 6 rokov nikdy som nezazila ani nepcula ze by tam cele 3 tyzdne bola aj matka aj otec s dietatom. Max 2-3 dni pri striedani alebo väcsinou od piatka do nedele. A v sosne a v smreku sa to moze ale v luci uz nie a potom maminka ubytovane v luci mozu svojim detom pri ranajkach, obedoch a pri vecerach vysvetlovat preco druhe deti tam maju aj otecka. A to je nefer.

beata110
autor
4. dec 2023

@eduska presne o to mi ide o ten 2jaky meter. A dokonca si predstav pravidelne som tam zazivala maminky ubytovane v smreku a v sosne dokonca ani nenahlasili partnerov a nosili im ranajky obedy a vecere na izbu. Este ani tych par eur za tie 2-3 dni nedali. Proste toto tam je obrovska nespravodlivost tam kde ich mozu oklamat maju dovolene a v luci kde sa ani neda oklamat a je aj ta postel navyse na izbe(a to by mali kupele len plus peniaze) tak tam zakazu. No na hlavu.

majka1933
4. dec 2023

@kleopatra114 mi povedali ze je to zakázané 🤣ze muž s nami byť b lúči nemôže, aj keď neviem prečo keď by som si za neho zaplatila a budu tam ďalšie dve postele na vyse ,vsak oni budu mat z toho zisk a to len na dve noci preboha.no ja dúfam teraz v zime nebude nič žiadne virozi. A moje malé dieťa nazvyš im tam už asi vadiť nebude 🤣ale mon muž áno, bože choré je to .lebo malý bude mať v sobotu 4 Roky a chcel byť s tatkom .na každý jeden pavilon by mali mať kurník rovnaký meter .

kleopatra114
4. dec 2023

@majka1933 Prinajhoršom môže ocko spat vedľa v penzióne , nie ? My sme teda bývali v sosne , mohol zostat cez víkend , sle moj radšej spal inde a s nami bol cely deň - aj na izbe , len prichádzal rano a večer odchádzal .

agbu0108
5. dec 2023

@majka1933 ano moze prist ale dopredu trrba nahlasit. Ja som platila 33eur za noc ked tam bol muz maju vzdy aktualny cennik na dany mesiac. Mojho som zahlasila aj zo stravou spolu. Celkovo za "ubytko" stravu drti muza seba som platila okolo 800daco eur. Plus vydavky takze okolo 1200

beata110
autor
5. dec 2023

@majka1933 ano mas pravo a pravo si zhrozene presne toto iste tvrdim aj ja. Niesu rovnake pravidla... co je na tom ze by tam ocko bol 2-3 dni ked je tam aj tak postel navyse. Ja budem pisat rovno riaditelkam staznost nato. A bolo by dobre keby nas bolo viac a možno by sa stym nieco urobilo.💪

majka1933
5. dec 2023

@beata110 tak nakoniec na moje vybojovanie ideme do sosne 🤣zrazu už budeme mať aj vlastnú kúpeľnu 🤣som happy jak dva grepy 🤣a muž mi dneska zahlásil ze musí v sobotu to roboty 🤣ze nepríde 🤣som zvedavá jak toto vyrepujem 🤣žiadna nejdete teraz do kúpeľov?ze by sme si nasli dákych kamošov 🤣peipadne aby som sa tam psychicke nezlozila z dvomi deťmi 🤣🤣🤣🤣

beata110
autor
5. dec 2023

@majka1933 ja v zime nechodim len na jesen teraz pre zmenu pojdeme na jar.

majulikc
Autor odpoveď zmazal
majulikc
17. dec 2023

@beata110 kedy idete? My 21.3

majka1933
17. dec 2023

@beata110 my sme sa po 4 dňoch vrátili, dostali sme tam rotavirus a ešte aj kovid ,takže úplná paráda od pondelka dá z toho nejdeme vylizat, skvelý výlet

beata110
autor
17. dec 2023

@majulikc my ideme 2.4.😊

beata110
autor
17. dec 2023

@majka1933 no parada😔 skore uzdravenie vam prajem

beata110
autor
18. dec 2023

@majulikc to sa este mozme sternut 😊 ak vobec pojdeme.

majulikc
19. dec 2023

@beata110 noo všetko je možné, ale dúfam ze sa vidíme,kde budete ubytovaný?My B2..idem s dcérou 10r,a syn 6

beata110
autor
19. dec 2023

@majulikc my v luci so synom 10r😊 odkial ste?

majulikc
19. dec 2023

@beata110 Handlova?vy?

beata110
autor
19. dec 2023

@majulikc my sme velky krtis. Idete prvy krat?

majulikc
19. dec 2023

@beata110 toto bude už 3ti 😉

mili78
9. jan 2024

Ahojte, nenastupuje niekto na pobyt 17.1.?