Kúpele Horný Smokovec
Ahoj maminky mate nejake info ohladom kupelov horny smokovec? 🙏🙏🙏Naozaj je to tam take hrozne? Za par dni mame nastupit a co som pocula ake to tam je a co sa tam deje, tak ani sa mi tam nechce chodit...
Ahojte. Chcem sa spýtať. Koľko doplácate za pobyt,ked mate poisťovňou schvaleneho sprievodcu. Dcera ma 5 rokov a riesim to prvy krát a na stranke v Hornom Smokovci to maju sice rozpísané ale..... zaujimaju ma vase skúsenosti
@annarel na stranke to maju kolko sa ma platit ked je schvaleny sprievod aj ked nieje. Lenze to tam nemaju dobre chod kludne ked tam budes aj za riaditelkou lebo mne v poistovni rovno povedali ze mi preplacaju 7e na den a v tych tabulkach co maju nieje 7e rozdiel. Pytala som sa tej co je je v prijimacej a ta sa tiez cudovala ze to maju tak tabulkovo ale mi nevedela k tomu nic povedat. Ja idem v marci a pojdem stym rovno za riaditelkou.
Mne to robilo 5€ / deň rozdiel medzi schváleným a neschválenym doprovodom . Liečené dieťa 1,7 € kup. Poplatok , 8 eur druhé neliecene dieťa , ja 28€( apríl )- keby má neschválili , tak 33€
@annarel
@kleopatra114 podla by tam ani nemali mat tabulku schvaleneho doprovodu. Vsak kolko ktora poistovna schvali tolko odratam z z tej ceny co je neschvaleny. Za posledne roky po korone sa tam velmi zmenili veci mam pocit ze sa tam velmi zhorsilo aj teraz uvazujem ci tam vobec pojdem ak aj ano tak naposledy.
Ja zajtra končím a platila som ako schválený sprievodca 36€ na deň. Ale mala som samostatnú izbu s kuchynkou a kúpeľňou s vaňou
@majulikc ja som bola na A prízemí a tam vana nebola. Ale mali sme kuchynský kútik aj wc so sprchou v “apartmáne “.
ahojte, ide niektora na liecenie v aprili??? by sme sa tam stretli🙂
@duficka aj ja s deckami
My ideme 21.marec....nastupuje vtedy niekto?
@vivuska666 aj ja idem s dvoma kocicami🙂 a kde ste ubytovani?
@beata110 ja ani neviem…iba B3 si pamatam 🙂 nemam este vsetky info
Baby a realne poznate niekoho komu kupele pomohli? Ci to sa musi opakovat viac rokov po sebe?
@vivuska666 my sme boli už dva krát,teraz pôjdeme 3ti...syn vydržal byť bez atb 8mesiacov, a zlepšilo sa aj dychanie..predtým prešiel po rovine pár metrov a bol total zadychany, teraz v pohode prejde, naháňa sa po ulici a nezadycha sa tak
Ahojte prosím je teraz niekto aktuálne v kúpeľoch alebo sa z nich nedávno vrátil? Chcela by som vedieť ako to tam je s čistotou, personálom a stravovaní ? A koľko sa dopláca doprovod schválený poisťovňou. Ďakujem

@mili78 ahoj ste v kúpeľoch?ako je?