icon

Kúpele Horný Smokovec

beata110
6. nov 2022

Ahoj maminky mate nejake info ohladom kupelov horny smokovec? 🙏🙏🙏Naozaj je to tam take hrozne? Za par dni mame nastupit a co som pocula ake to tam je a co sa tam deje, tak ani sa mi tam nechce chodit...

majulikc
23. jan 2024

@mili78 ahoj ste v kúpeľoch?ako je?

mili78
24. jan 2024

@majulikc ahoj, áno sme. Dobre je tu, až na to, že ja tu vôbec neviem spať, neviem prečo 😵‍💫🙁 ale inak všetko je tu super

eduska
24. jan 2024

@mili78 a kde ste ubytovani, pre zaujimavost? My sme boli B6 a ja som sa tam nevedela poriadne vyspat. Bud mi bolo teplo alebo som mala prelezaniny z tych matracov 😅 a tie sny!

mili78
24. jan 2024

@eduska my sme v Sosne na A2. Presne, radiátor úplne vypínam a aj tak mi je príšerné teplo a tiež také kraviny čo sa mi tu snívajú, to des 😁 a vždy sa po druhej hodine v noci zobudím a do rána koniec 😭

eduska
24. jan 2024

@mili78 ja ked som aj zaspala nadranom, pred 5 uz isla elektricka 😁 ale tak nebola som unavena, dobre som sa tam citila, len ta kvalita spanku katastrofa 😅

mili78
24. jan 2024

@eduska asi si skočím kúpiť do lekarne nieco na spanie 😵‍💫

majulikc
25. jan 2024

@mili78 to som aj ja mala,bolo velmi teplo..počasie aké?sneh je?

mili78
25. jan 2024

@majulikc no dnes je hrozne, ani psa nie je hodno vyhnať, ako sa vraví. Strašný vetrisko, som myslela, že mu deti odfukne keď sme šli ráno do hlavnej budovy. Sneh, no bieda, všetko sa to topí, stromy holé, chodníky tiež, jedine na zjazdovkách je to ako tak 🙂

annarel
5. feb 2024

Ahojte. Chcem sa spýtať. Koľko doplácate za pobyt,ked mate poisťovňou schvaleneho sprievodcu. Dcera ma 5 rokov a riesim to prvy krát a na stranke v Hornom Smokovci to maju sice rozpísané ale..... zaujimaju ma vase skúsenosti

beata110
autor
5. feb 2024

@annarel na stranke to maju kolko sa ma platit ked je schvaleny sprievod aj ked nieje. Lenze to tam nemaju dobre chod kludne ked tam budes aj za riaditelkou lebo mne v poistovni rovno povedali ze mi preplacaju 7e na den a v tych tabulkach co maju nieje 7e rozdiel. Pytala som sa tej co je je v prijimacej a ta sa tiez cudovala ze to maju tak tabulkovo ale mi nevedela k tomu nic povedat. Ja idem v marci a pojdem stym rovno za riaditelkou.

annarel
5. feb 2024

@beata110 ved to,ze na stranke sa v úvode pise,ze sa plati len strava a potom som sa dalej docitala v tabulke, ze cena je za izbu s plnou penziou. Mne povedali, ze poistovna hradi 6e na den co mi tiez v tabulke nevychadza.

kleopatra114
5. feb 2024

Mne to robilo 5€ / deň rozdiel medzi schváleným a neschválenym doprovodom . Liečené dieťa 1,7 € kup. Poplatok , 8 eur druhé neliecene dieťa , ja 28€( apríl )- keby má neschválili , tak 33€

beata110
autor
5. feb 2024

@annarel
@kleopatra114 podla by tam ani nemali mat tabulku schvaleneho doprovodu. Vsak kolko ktora poistovna schvali tolko odratam z z tej ceny co je neschvaleny. Za posledne roky po korone sa tam velmi zmenili veci mam pocit ze sa tam velmi zhorsilo aj teraz uvazujem ci tam vobec pojdem ak aj ano tak naposledy.

mili78
6. feb 2024

Ja zajtra končím a platila som ako schválený sprievodca 36€ na deň. Ale mala som samostatnú izbu s kuchynkou a kúpeľňou s vaňou

majulikc
6. feb 2024

@mili78 to si bola ubytovana na A-čku prizemie že?

kleopatra114
6. feb 2024

@majulikc ja som bola na A prízemí a tam vana nebola. Ale mali sme kuchynský kútik aj wc so sprchou v “apartmáne “.

mili78
6. feb 2024

@majulikc nie, na poschodí, A2

duficka
8. feb 2024

ahojte, ide niektora na liecenie v aprili??? by sme sa tam stretli🙂

beata110
autor
8. feb 2024

@duficka ahoj hlasim sa ✌ my by sme mali

vivuska666
9. feb 2024

@duficka aj ja s deckami

majulikc
9. feb 2024

My ideme 21.marec....nastupuje vtedy niekto?

duficka
9. feb 2024

@beata110 caukooo, super my nsstupujrme 11.aprila do sosny alw do zdielanej kupelne na dve izby( riesili smw liecenie az teraz) tak nebola samostatna a ty?

duficka
9. feb 2024

@vivuska666 aj ja idem s dvoma kocicami🙂 a kde ste ubytovani?

beata110
autor
9. feb 2024

@duficka ja do luca 2heho nastupujeme. Chodievame na jesen no vtedy ked som to vybavovala uz nebol termin na jesen

vivuska666
10. feb 2024

@beata110 ja ani neviem…iba B3 si pamatam 🙂 nemam este vsetky info

vivuska666
11. feb 2024

Baby a realne poznate niekoho komu kupele pomohli? Ci to sa musi opakovat viac rokov po sebe?

majulikc
11. feb 2024

@vivuska666 my sme boli už dva krát,teraz pôjdeme 3ti...syn vydržal byť bez atb 8mesiacov, a zlepšilo sa aj dychanie..predtým prešiel po rovine pár metrov a bol total zadychany, teraz v pohode prejde, naháňa sa po ulici a nezadycha sa tak

duficka
12. feb 2024

@majulikc a ste aj na nejakej liecbe????

majulikc
12. feb 2024

@duficka tabletky na alergiu, a keď vidím ze ide kašeľ tak na spreje ide...(možno týždeň),inak je bez sprejov, predtým sme išli nonstop na sprejoch

jaerikaa
23. feb 2024

Ahojte prosím je teraz niekto aktuálne v kúpeľoch alebo sa z nich nedávno vrátil? Chcela by som vedieť ako to tam je s čistotou, personálom a stravovaní ? A koľko sa dopláca doprovod schválený poisťovňou. Ďakujem