Kvalitný krém a make up
Ahojte zienky poradte mi prosim vas aky krem si mam kupit na jazvy ktore mi ostali po akne ;((nevyzera to vobec pekne tvar sa mi uz celkom zahojila ale toto ostalo bohuzial a nejaky kvalitny make up kludne aj drahsi ved predsa kazda chceme byt pekna no nie?.😁kazdu radu od vas ocenim dakujem😊
@katarina40 je to na jazvy po akne
Ja som používala od vichy . Za mňa dobrý a celkom veľa žien si ho chváli. Potom som prešla na Catrice - tiež veľmi dobrý, pekne splynie. Momentálne používam od Sivanna colors a podla mňa asi najlepši make-up čo som mala. Vydrží dlhšie ako ostatné, keďže má až 50ml a stačí ozaj málinko a zakryje všetko. Takže maximálna spokojnosť 🙂
@fefe123 noo aby sa zahojila krasne tvaricka😊
@katarina40 odporucila by som mikrodermalnu abraziu. co je v podstate drsnejsi peeling. robia to v kozmetickych salonoch (priznam sa neviem ako) alebo napriklad od znacky kozmetiky, ktoru pouzivam ja je to vo forme peelingu + sera (na upokojenie pleti). nasledne by som nasadila kvalitny hydratacny krem. idealne je plet cistit kazde rano i vecer a poriadne kremovat. pridat serum, ktore vyzivy plet - plet nebude taka priehladna ci papierova na dotyk. a do toho tu mikrodermu kazdy cca 4 den. ak pouzivas pletove masky tak medzi maskami a mikrodermou vzdy jeden den vynechat. co sa makeupu tyka, po zlepseni pleti bude stacit aj len lahky make up alebo bb/cc krem. odporucam drzat sa jednej znacky nech uz si vyberies akukolvek. ak sa bojis tak kvalitnejsie znacky bezne maju testovacie sady cize vies zistit este pred nakupom celej rady, ci ti bude vyhovovat.
@littleslovak ano uz som otom pocula urcite nad niecim pouvazujem kazdopadne dakujem velmi pekne😊😊
@diuska21 ahaa takze ten Catrice kludne aj na aknoznu plet ano??dakujem som velmi vdacna za rady🙏🙏😊
@katarina40 kľudne, myslím si že je vhodný pre každy typ pleti. Ja používam od Catrice HD LIQUID COVERAGE. Natrafila som naň náhodou a veľka spokojnosť. Od Catrice mám veľa vecí a vo väčšine prípadov som bola veľmi prekvapená, v dobrom. Ako sa vraví ,,za málo peňazí, veľa muziky" 😀
Kočky vrele odporúčam ten Silkyderm je skvelý...
Ja osobne som si ho dávala na jazvy po operácii - mám takú ako sa robí pri cisárskom...a super,ale môj otec ho dostal po vážnom uraze ruky a idem pohľadať či mám fotky,ako úplne zázračné mu pomohol...
Je aj na jazvy po akné,a čítala som že si ho dávajú aj ako podklad pod make-up lebo vyhladi- neviem,to som neskúšala...
@diuska21 ako recenzie ma naozaj velmi dobre lebo uz som uvazovala o La Roche Posay make upu a ten veru stoji ooovela oveela viacej🙂)a otien aky by bol najvhodnejsi neviete mi poradit taky nejaky neutralny 🙂)dakujem velmi pekne🙂))
@katarina40 odporúčam 😉
Mne pomáhajú krémy a make up len od Mary kay. Drahšia investícia ale stojí to za to pretože tiež mám problém s akné
@katarina40 vyskúšajte niekde v drogerií, v DM majú 100%. Ja používam 10 odtieň, to je nabledší. 🙂
@diuska21 ahaa preto sa pytam ze aky otien lebo nepouzivam ho vobec a nevyznam sa v otienoch😊
@deniska652 dakujem krasne nevadi ze su drahsie😊
@emao dakujem krasne 😊
@akynka používam tento. Ten bledší, myslim že 10
to je tiež.
@katarina40 joj, to musíte len skúšať odtiene, ja mám tiež niekedy problem trafiť ten svôj 😂 V drogérkach máte vždy tester kde si môžte vyskúšať ako Vám sadne daný ptodukt. Ja koľkokrát V DM-ke strávim tolko času že už čakám kedy ma začnú z niecoho upodozrievat 😂😂
@diuska21 ale tak ved treba si spravne vybrat takze cas ktory tam travime je velmi dvolezity😊😊👍👍ja som taka ista😂

@jana585 ano je to urcene na akne??dakujem pekne urcite pozriem😊