icon

Kvapky MMS a vaše skúsenosti s nimi

kuratko
15. feb 2012

"Upozornenie Modrý koník tímu: Obsah tejto diskusie je vnímaný ako kontroverzný. Uverejnené informácie nenahrádzajú návštevu skúseného odborníka (lekára, právnika a pod.), preto pri čítaní príspevkov odporúčame nezabúdať na overovanie informácií a na názory odborníkov. Ďakujeme za porozumenie."

Ahojte baby, zakladam tuto temu, aby sme sa mohli podelit so svojimi skusenostami s tymito kvapkami. precitala som si o nich a zaujalo ma to, trpim totiz uz roky psoriazou. podla toho co som o kvapkach zistila, tak je to hotovy zazrak, preto sa mi tomu tazko veri. vraj lieci v podstate vsetky choroby. ( bolesti kĺbov a svalov
detoxikácia
prevencia rakoviny, doplnok pre pacientov s rakovinou
astma
AIDS
cukrovka
skleróza multiplex
veľmi rýchle pôsobenie na celkovú imunitu a vitalitu tela
zneškodnenie všetkých patogénov, vírusy, baktérie, plesne, kvasinky a rôzne iní škodlivé mikroorganizmy
účinná detoxikácia od ťažkých kovov
odkyslenie organizmu
infekcia kože (akné, zranenia, genitálie)
psoriáza
zjemňuje pleť
suchoty
herpes (opar)
hepatitída (zápal pečene)
ťažkosti v ústnej dutine (opar, rôzne infekcie)
žalúdok (vredy, helicobacter pyroli)
črevné infekcie (zápaly, nadúvanie)
pečeň (produkcia cukrov, hladina krvného cukru)
poruchy produkcie hormónov
oslabená imunita
srdce (pomáha pri záchvatoch angíny pectoris, normalizuje rytmus srdca)
septum defectus, srdečné choroby
vysoký krvný tlak, zúženie ciev
choroby obličiek, obličkové kamene
astma, pľúcne choroby
práca svalov, šport
namiesto antibiotík:je účinnejší a bez bočného negatívneho pôsobenia,nepoškodzuje črevnú mikroflóru,obnovuje ju a pomáha užitočným baktériam
nespavosť, poruchy spánku
skúškové obdobia
zvýšenie fyzickej sily
depresie, poruchy pamäte
alzheimerová choroba
únava, doplnenie energetických zásob
zvýšenie bunečného metabolizmu
chrípka a ďalšie parazitálne infekcie
súčasť kozmetiky (ako prevencia)
proti vráskam
znižuje tvorbu kŕčových žíl
zápal pľúc
zápal slepého čreva
zápal močových ciest
zlepšuje krvný obeh
reumatické zápaly
odstraňuje lupiny
malária )

budem rada ked napise niekto, kto ma s nimi skusenost. dakujem 🙂

janka2273
20. sep 2013

@adamludka Jááj moja 🙂 🙂 🙂 a vieš Ty vôbec,čo je Savo? vieš jeho chemické zloženie a zloženie MMS?? ak nie,bolo by vhodné,keby si šla rozprávať svoje zážitky na iné stránky..pretože pokiaľ sa nerozumieš chémii a ani si nič o tom nenaštudovala,patríš k ľuďom,ktorí o tom nič nevedia a teda nemajú predpoklady,aby vôbec niečo o MMS písali 🙂 🙂 🙂 je to jednoduchá záležitosť a každý,kto chce,tomu porozumie 😉 ale Ty nechceš,tak neporozumieš.-) žiaľ....Podvod sú chemoterapie a drahé lieky,ktoré živia farma priemysel,ale ľudí neliečia,ale nechávajú zomrieť ☹ Ty si z tých ľudí,ktorí ešte aj celaskon zavrhnú a povedia,že jedine antibiotiká a očkovania sú fajn 🙂 🙂 🙂 asi toľko...

janka2273
20. sep 2013

@adamludka a ešte niečo..Savo fakt nepi..používam to doma len výnimočne,len nie na pitie 😝 😝 😝

zilinnorika
26. sep 2013

@janka2273 Čo tu čítam tá pani má uplnu pravdu je to svistvo .Prečo to tak vehementne tým ľudom odporúčaš,čo to nebodaj predávaš?

janka2273
26. sep 2013

@zilinnorika Milo som sa pobavila 🙂 🙂 🙂 Ja len odpovedám na otázky,ked niekto niečo nevie a nenaštudoval si 😉
Čo sa týka toho "svinstva" ak je svinstvo látka,ktorú si naše telo samo vyrába na svoju ochranu,tak sa zjavne nemáme o čom baviť..
Ak sa niekto do niečoho nerozumie a hned to ide obrblať,je to smutné ☹

PRETOŽE::::napríklad najdôležitejšia zbraň nášho imunitného systému je Kyselina chlórna!!! Naše telo produkuje túto kyselinu nepretržite samo,ale žiaľ nie v dostatočnom množstve,preto je nutné ju do tela nejako dostať!
Túto kyselinu dostávame do telo napr. vo forme MMS2--chlornan vápenatý sa po zmiešaní s vodou mení v tele na už spomínanú kyselinu chlórnu---čo nie je chlór!
Táto kyselina uvoľňuje atómy kyslíka,ktoré následne ničia patogény(vírusy,baktérie,plesne...)

Pri zarábaní MMS1 sa zase zmieša chloritan sodný s kyselinou chorovodíkovou,či citronovou a vzniká Chlordioxid=kysličník chloričitý..Chlordioxid je najúčinejší zabijak patogénov,aký ľudstvo pozná 🙂

Takže "zilinnorika"..netreba len čítať komentáre a na základe "jedna pani povedala" kritizovať 😉 Treba si aj niečo naštudovať,logicky pouvažovať a potom písať..ale samozrejme každý jedinec má právo na svoj názor...

P.S: Ja určite nepredávam,ani nerobím semináre atd 🙂 🙂 🙂 Som bežný užívateľ,práve aktívne pijem MMS,nakoľko liečim začínajúcu virózu..nepotrebujem drahé lieky na chrípku,ktoré nikdy nezaberú 😉
Ak by si niečo nevedela vyliečiť,kľudne sa ozvi--MMS je na 100% bezpečné,prirodzené a nepoškodí zdravie ako umelé lieky 🙂 ahoj

janka2273
26. sep 2013

@zilinnorika A len na na okraj..to si sa dnes zaregistrovala,aby si hned robila tu na MK šarapatu,či ako??? 😕 😖 😠 😝

marek00151
26. sep 2013

http://www.webareal.sk/mms-kvapky
máte niekto zlé skúsenosti? Nie sú to podvodníci?

zuzka9983
2. okt 2013

@janka2273 Jani, som rada, že to tu tak brániš, mne sa nechcem naťahovať s ľudmi, to sú aj tak čerstvo registrovaní, zrejme platení odporcovia 😀 Ja som rada, že mi to pomohlo, tak ako mi nepomohli nikdy žiadne voľnopredajné a drahé lieky od hrdla, za dva dni som mala pokoj, nech si každý myslí čo chce. PS. do knihy som sa už pustila 😀

zuzka9983
2. okt 2013

@marek00151 ja som odtiaľ kupovala 🙂 len kyselinu citrónovú som vyhodila, lebo som chcela kyselinu chlorovodíkovú, tú som si potom zohnala dodatočne.

janka2273
2. okt 2013

@zuzka9983 Zuzi,to nie je ani tak o bránení si" niečoho,ale ked niekto nevie ani základy fungovania a zloženia a trepe,že je to savo,tak ma to fakt vytáča ☹ ved nech si najprv naštuduje a potom môže dať argumenty---

Mňa min. týždeň tiež chytalo hrdlo,už ma začínalo páliť,tak som vedela,že je zle a celkovo taká slabosť a bolesť hlavy na mňa šla,tak som nasadila 3 kvapky po 8 hodín a prv,než som vypila dávku,som si s trochou zarobeného pokloktala vždy a na druhý deň žiadny zápal a bolesť v hrdle--potom sa mi púšťala nádcha,tak som raz večer vdýchla 2 kvapky a hotovo 🙂 🙂 🙂
Zub ma tiež pobolieval a povyplachovala a vyčistila 2x zúbky s tým roztokom a zas pokoj..takže u mňa aspoň na takéto "drobnosti" určite funguje 🙂 🙂 🙂 🙂

A kniha ako??Baví Ta? Pre mna to bolo dosť poučné,lebo som ju čítala úplne celú..teda nie len postupy liečby,ale aj zážitky Jima Humbla a to,ako vlastne na MMS došiel atd...dlho som nečítala,ale toto zaujalo 🙂

moniska11
6. okt 2013

Ahojte moja mama má helicobakter strašne sa o nu bojim viskašala už uplne všetko ale nič jej nepomáha ja mam 11rokov aa moja mama má 33 nechcem o nu príst :( ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ neprežila by som bez nej prave šetrím na tie mms kvapky dufam že mate pravdu a pomozu ☹

janka2273
6. okt 2013

@moniska11 Aké má konkrétne problémy?

fiffinkaa
6. okt 2013

@janka2273
ahoj,
chcela by som sa spýtať ako zarábaš mms, s kyselinou citronovou?
ja som brala min. rok preventívnu kúru a zarábala som s kys. citr.len už neviem ako sa zarába ten roztok na kys.citronovú..viem že 1 kv. mms na1kv. kys.citr...
ešte sa chcem spýtať ako zarábaš ten roztok na výplach dustiny ústnej? dakujem.

janka2273
6. okt 2013

@fiffinkaa "50% roztok kyseliny citronovej "

Pomer prášku a vody je na objem 1:1...teda napr 1 polievková lyžica práškovej kys.citronovej a 1 polievková lyžica vody==zamiešať a máme 50% roztok 🙂 🙂 🙂
Alebo odmerať rovnaké množstvo v nejakej malej nádobke..pohárik,kelímok miska malinká atd..a zase--rovnaké množstvo prášku a rovnaké množstvo vody zmiešame a roztok si potom vlejeme do tej flaštičky...

Aktivácia: 1:1-- teda kvapka chloritanu a kvapka kyseliny citr.--aktivovať 20 sekúnd a zriediť vodou cca 1,5 dcl a vypiť 🙂 🙂 🙂

Výplachy úst a umývanie zúbkov a ďasien sa robí roztokom zamiešaným z 10 aktivovaných kvapiek zriedených 1 dcl vody 🙂 🙂 🙂 vyplachujeme tak aj zapálené hrdlo..Výplachmi sa ničia zápaly ústnej dutiny,hrdla,či ďasien a zubov--funguje to-odskúšané 😉 🙂 😉

Ak ked zahajujeme liečenie nejakej inej choroby odporúča sa začať preliečením ústnej dutiny! 🙂

Ak chceš brať len preventívne,tak ja si dávam cca denne po 6 kvapiek večer,ale ja aktivujem s HCL,takže Ty si daj menej,ak to neznesieš...na liečbu nie príliš vážnych chorôb si začni namiešavať od jednej kvapky a užívaj po 8 hodín denne každú hodinu a postupne navyšuj až na 3 kvapky a takto užívaj cca 3 týždne..ten,kto aktivuje s HCL,môže rovno na troch kvapkách začať..
Ak ideme preliečovať začínajúcu chrípku,či silnejšiu bolesť a zápal hrdla atd.,užívame po 8 hod dovtedy,kým choroba neustúpi 🙂
Veľa zdravíčka 🙂 🙂 🙂

fiffinkaa
6. okt 2013

@janka2273 dakujem pekne za rady🙂
, ešte sa chcem spýtať aký je rozdiel ked aktivuješs kys. citronovou a ked aktivuješ HCL (neviem ani čo to je?)

janka2273
7. okt 2013

@fiffinkaa

HCL= kyselina chlorovodíková soľná..používa sa slabučký len 4% roztok
Je to novší aktivátor ako kyselina citrónová a užíva sa v rovnakom pomere ,teda 1:1..rozdiel je len vtom,že táto kyselina nespôsobuje pri vnútornom užívaní MMS žalúdočné problémy,či hnačky-teda je lepšie znášateľná ako kys.citrónová a môžu sa jned od začiatku užívať vyššie dávky bez nežiadúcich účinkov vyššie uvedených 🙂 🙂 🙂
Predáva sa u niektorých predajcov spolu s chloritanom namiesto kys. citrónovej..ja osobne aktivujem len s ňou 😉
Nie je však vhodná na kúpele,či kvapky do očí!

gabuchah
14. okt 2013

zaujíma ma...chcem vedieť pre kamarátku...mms v kombinácii s HAK? ruší to ich účinok?

janka2273
14. okt 2013

@gabuchah Ahojky 🙂 rada Ta opäť vidím 😝
Nemalo by to nič robiť 🙂 mnoho ľudí užíva aj rôzne lieky,stačí to nebrať súčasne 😉 čiže ak dávkuje MMS počas dňa a večer si dá HAK,v pohode môže zase cez deň pokračovať v MMS.Ale tak treba skúsiť-možno bude bábo 😝 😝 😝 😝 srandujem 😉 🙂

qristinqa
14. okt 2013

@janka2273 inak s tym spriteom neviem neviem, studovala som ho v obchode a obsahuje kyselinu citronovu, to by som moc neriskovala, ci sa to nejako nebude bit...v amerike ma mozno zlozenie odlisne

janka2273
14. okt 2013

@qristinqa Nuž čo Ti poviem..v knihe to originál je,ale ja to tak tiež neužívam a deťom odporúčam roztopiť trstinový cukor, teda spraviť taký sirup z vody a cukru,trošku zahriať,nech sa dobre rozpustí a to zarobiť s MMs 🙂 🙂 🙂 Čo sa týka zloženia,malo by byť aj v Amerike,či inde rovnaké,pretože je na to asi jeden postup výroby,takže tiež nechápem,prečo sa to v knihe odporúča..rovnako ako zapitie s colou..ja len s vodou samozrejme,pretože s HCL to normálne chutí,aj ked dnes zrovna mi prišlo po 6 kvapkách nejak nevoľno..ale asi sa mi tam nakvapkalo nejak viac toho,lebo inak si to neviem vysvetliť 😝 možno mi "prekvaplo" na 10 😝 😉

561chuck
14. okt 2013

ahojte MK chcem sa tiež zapojiť do debaty okolo MMs.Mám cukrovku ,vysoký choresterol ,trigliceridy tiež vysoke tak som začal aj ja s MMSkovanim..Zaťial som sa dostal na 5 kvapiek aktivujem kys.citronovou a beriem to asi mesiac a zatiaľ mi to nerobí žiadne problem iCelkom som si zvykol na kys.citronovú a HCL ani nezhaňam.V novembri idem na krv tak potom uvidím čo sa zlepšilo alebo zhoršilo.Beriem dosť vela liekov tak dúfam že sa mi ich podarí zbaviť.Ahojte

gabuchah
15. okt 2013

@janka2273 ďakujeeeem..🙂 🙂 a jani, ako sa máš? 🙂 ja to tu občas sledujem..🙂 🙂

gabuchah
15. okt 2013

@janka2273 nechceš si dať pauzu? 🙂 ty stále na tom frčíš? :D 🙂 jani..vď vieš..všetko trba s mierou..ani mms nemože byť na dlhodobé užívanie..🙂

janka2273
16. okt 2013

@gabuchah Práve že môže byť užívané prakticky stále 😉 ja si dávam tak 2x do týždňa po 6 kvapiek preventívne..naposledy som to asi fakt "prekvapkala" a asi dala aj nejakú teplejšiu vodu a bolo to fakt otrasné..brrrr 😝 Ale prežila som 😝 😝 😝 A prestali mi reagovať moje operované obe kolená na počasie a celkovo ani neviem,že ich mám,tak to asi celkovo nejak fakt regeneruje 🙂 Alebo to skôr bude tými vyššími dávkami Céčka,ktoré zlepšuje klznosť v kĺboch 🙂 🙂 🙂 Hlavne,že aspoň niečo zaberá a je mi jedno,čo 😉 😉 😉

janka2273
16. okt 2013

@561chuck No super.-)) Ty už rovno frčíš na Protokole 2000 😉 Daj určite vedieť,ako si dopadol s výsledkami--držím palce!! 🙂 🙂 🙂
Koľko dávok denne berieš po tých 5 kvapiek??

561chuck
17. okt 2013

@janka2273 ahojte tak to denne bude niekedy 5x alebo 8x podľa toho ako mi to časovo vyjde, beriem to v práci.Na viac kvapiek si zatiaľ netrúfam a cez víkend som bez kvapiek.Tiež som zvedavý na výsledky krvi 🙂

janka2273
17. okt 2013

@561chuck Tak to je super,ked máš denne toľko dávok 🙂 🙂 🙂 Daj určite vedieť všetky výsledky z odberu 🙂 🙂 🙂 Som zvedavá 😉

zeleznymeinstein
Odpoveď bola odstránená
janka2273
Autor odpoveď zmazal
zeleznymeinstein
Odpoveď bola odstránená
janka2273
Autor odpoveď zmazal