Kvapky MMS a vaše skúsenosti s nimi
"Upozornenie Modrý koník tímu: Obsah tejto diskusie je vnímaný ako kontroverzný. Uverejnené informácie nenahrádzajú návštevu skúseného odborníka (lekára, právnika a pod.), preto pri čítaní príspevkov odporúčame nezabúdať na overovanie informácií a na názory odborníkov. Ďakujeme za porozumenie."
Ahojte baby, zakladam tuto temu, aby sme sa mohli podelit so svojimi skusenostami s tymito kvapkami. precitala som si o nich a zaujalo ma to, trpim totiz uz roky psoriazou. podla toho co som o kvapkach zistila, tak je to hotovy zazrak, preto sa mi tomu tazko veri. vraj lieci v podstate vsetky choroby. ( bolesti kĺbov a svalov
detoxikácia
prevencia rakoviny, doplnok pre pacientov s rakovinou
astma
AIDS
cukrovka
skleróza multiplex
veľmi rýchle pôsobenie na celkovú imunitu a vitalitu tela
zneškodnenie všetkých patogénov, vírusy, baktérie, plesne, kvasinky a rôzne iní škodlivé mikroorganizmy
účinná detoxikácia od ťažkých kovov
odkyslenie organizmu
infekcia kože (akné, zranenia, genitálie)
psoriáza
zjemňuje pleť
suchoty
herpes (opar)
hepatitída (zápal pečene)
ťažkosti v ústnej dutine (opar, rôzne infekcie)
žalúdok (vredy, helicobacter pyroli)
črevné infekcie (zápaly, nadúvanie)
pečeň (produkcia cukrov, hladina krvného cukru)
poruchy produkcie hormónov
oslabená imunita
srdce (pomáha pri záchvatoch angíny pectoris, normalizuje rytmus srdca)
septum defectus, srdečné choroby
vysoký krvný tlak, zúženie ciev
choroby obličiek, obličkové kamene
astma, pľúcne choroby
práca svalov, šport
namiesto antibiotík:je účinnejší a bez bočného negatívneho pôsobenia,nepoškodzuje črevnú mikroflóru,obnovuje ju a pomáha užitočným baktériam
nespavosť, poruchy spánku
skúškové obdobia
zvýšenie fyzickej sily
depresie, poruchy pamäte
alzheimerová choroba
únava, doplnenie energetických zásob
zvýšenie bunečného metabolizmu
chrípka a ďalšie parazitálne infekcie
súčasť kozmetiky (ako prevencia)
proti vráskam
znižuje tvorbu kŕčových žíl
zápal pľúc
zápal slepého čreva
zápal močových ciest
zlepšuje krvný obeh
reumatické zápaly
odstraňuje lupiny
malária )
budem rada ked napise niekto, kto ma s nimi skusenost. dakujem 🙂
Ahojte, uzivam celaskon 24h 500mg a chcem zacat s MMS, no mam dojem ze Cecko blokuje ucinok MMS..?
Mam vysadit celaskona a zacat s MMS s tym, ze 24hodinove C nahradim obycajnym, ktore si dam 2-3h po MMS?
Vdaka za rady
P.
@zeleznymeinstein ja by som sa prdtým než užijem asi radšej detoxikovala niečím..inak to bude po tom všetkom drsné..to mms...máte toho nadeleného bohato teda...
@zeleznymeinstein a neužíva sa šišák bajkálsky počas dňa...na prečistnie? 🙂 mám ho doma prto sa pýtam..🙂 že popri nom, treba hodne tkutín.🙂
Poprosim adresu do ss, kde mozem kupit mms, vdaka.
A este sa chcem spytat, ci je mozne, ze moja kamaratka kupila uz hotove, teda namiesane kvapky, z nemecka? 🙂
Mozem ako aktivator MMS pouzivat vylisovanu stavu z citrona?
2kvalky mms plus 10kvapiek citronovej stavy?
- alebo treba tu praskovu nariedit vodou?
@acim No nie som si istá,či kúpila už hotové mms,lebo ak nakvapkáš chloritan a nakvapkáš kyselinu,aby si to aktivoval,tak necháš aktivovať len 20 sekúnd a potom riediš vodou.. Keby kúpila už aktivované tieto dve veci spolu a nezriedené,aktivovalo by sa to vlastne nekonečne dlho a to je blbosť..tých 20 sekúnd má svoj význam 😉
No a ak by kúpila už aktivované a aj nariedené,tak to je tiež blbosť,lebo by to po čase vyprchalo,či znehodnotilo sa..jedine,že by to vypila napr. liter za jeden deň--Lebo aj doma si môžeš zarobiť na celý deň do fľaše a ulievať si-aby si si nemusel aktivovať každú hodinku..ale to tiež nevydrží nekonečne-teda vypiť v ten deň,max na druhý asi 🙂
Už si zohnal MMS?
@peeticek Myslím,že sa aktivuje aj šťavou,ale musela by som vyhľadať ako 😉 Ale to by si mal zakaždým kopec roboty a treba to nakvapkať rovnako,ako chloritan-čiže vždy naliať do rovnakej flaštičky s kvapátkom ako máš chloritan 😉
Takže zarob si radšej 50% kyselinu citronovú a vlej do flaštičky a hotovo 🙂 🙂 🙂
Čiže rovnaký diel na objem kyseliny z potravín+ rovnaký diel vody=rozpustiť a hotovo 🙂
Neviem vobec najst tu druhu flasku na aktivator s kvapkatkom :-/
Napada Vas nejake riesenie?
-- pomer 1:5 asi musi zostat zachovany
Ahojte, chstam sa uzivat mms, avsak sa chcem opytat, ci je tu niekto, co mal depresie, ja sa liecim necely rok a uz pomaly znizujem davky lieku, tak sa bojim, aby sa mi po vysadeni nezhorsil stav, lebo depresia sa da liecit ale neda sa vyliecit, preto by som rada vedela nejake skusenosti.Dakujem
Ahojte, mám na Vás veľkú prosbu. Pracujem na SOČ a keďže som si vybrala tému MMS, vytvorila som jednoduchý dotazník s pár otázkami. Veľmi Vás prosíííííím, aby Ste si našli chvíľku času a pomohli mi. Stačí poslať odpovede (a,b,c,...) na mail uvedený dolu. ĎAKUJEM. S pozdravom Dominika. 🙂
Dotazník:
1. Prostredníctvom koho alebo čoho ste sa dozvedeli o MMS?
a) Internet
b) Známi
c) Rodina
2. Čím Vás tento minerálny doplnok zaujal?
a) Nízka cena
b) Výrazné posilnenie imunity
c) Neškodí organizmu
3. Prečo Ste sa rozhodli užívať MMS?
a) Nezaberala mi liečba od lekárov
b) Preferujem alternatívnu liečbu
4. Akým problémom/chorobou ste vtedy trpeli?
a) Rakovina
b) Astma
c) Cukrovka
d) Psoriáza
e) Iný (uveďte aký)
5. Ktorý protokol Ste pri danej chorobe použili?
a) Protokol 1000
b) Protokol 2000
c) Protokol 3000
6. Počuli Ste o pánovi menom Jim. V. Humble?
a) Áno
b) Nie
7. Čítali Ste už jeho knihu MMS?
a) Áno
b) Nie a ani nemám v pláne
c) Nie, ale určite si ju prečítam
8. Pomohlo MMS Vášmu zdravotnému stavu?
a) Áno
b) Nie
9. Aké sú podľa Vás nevýhody MMS? Uveďte.
10. Odporúčili by Ste tento liek aj ostatným ľuďom?
a) Určite áno
b) Neviem
c) Nie
E-mail: domuuska@gmail.com
@zeleznymeinstein
Ahoj, ja uzivam Alventu, momentalne 75mg, uzivala som tri tyzdne praziquantel - na parazity, boli mi zistene na mozgu, potom po mesiaci som bola na trole a nenasli sa uz ziadne, tak som si znizila davku po dohode s mojim psychiatrom a zase sa zacali tie iste problemy ako na zaciatku depresie,ale po psychickej stranke som ok, tak som si zase zvysila na 75mg, ja som mala poporodnu depresiu a uz sa nechcem nikdy vratit tam, kde som bola, strasne stavy ☹ preto este skusam alternativu, lebo to svinstvo -ad, nechcem brat.Este na jar si spravim kuru s prazikom a zajdem za tym liecitelom, ci tam zase nieco nemam, on je vo svete uznavany, viem, ze jednej babe pomohol, mala depresiu a dvakrat sa pokusila o samovrazdu, po mesiaci uzivania praziku jej nic nebolo, a za dva mesiace postupne vysadila ad a teraz je v pohode.My chceme este druhe dieta, ale sa bojim ze budem mat zase poporodnu depku.
@peeticek Pomer 1:5???? To prečo??? Ved aj aktivuješ s kyselinou citronovou 50%,tak 1:1...
flašky som našla..tu si pozri,majú rôzne objemy...