Kvapky MMS a vaše skúsenosti s nimi
"Upozornenie Modrý koník tímu: Obsah tejto diskusie je vnímaný ako kontroverzný. Uverejnené informácie nenahrádzajú návštevu skúseného odborníka (lekára, právnika a pod.), preto pri čítaní príspevkov odporúčame nezabúdať na overovanie informácií a na názory odborníkov. Ďakujeme za porozumenie."
Ahojte baby, zakladam tuto temu, aby sme sa mohli podelit so svojimi skusenostami s tymito kvapkami. precitala som si o nich a zaujalo ma to, trpim totiz uz roky psoriazou. podla toho co som o kvapkach zistila, tak je to hotovy zazrak, preto sa mi tomu tazko veri. vraj lieci v podstate vsetky choroby. ( bolesti kĺbov a svalov
detoxikácia
prevencia rakoviny, doplnok pre pacientov s rakovinou
astma
AIDS
cukrovka
skleróza multiplex
veľmi rýchle pôsobenie na celkovú imunitu a vitalitu tela
zneškodnenie všetkých patogénov, vírusy, baktérie, plesne, kvasinky a rôzne iní škodlivé mikroorganizmy
účinná detoxikácia od ťažkých kovov
odkyslenie organizmu
infekcia kože (akné, zranenia, genitálie)
psoriáza
zjemňuje pleť
suchoty
herpes (opar)
hepatitída (zápal pečene)
ťažkosti v ústnej dutine (opar, rôzne infekcie)
žalúdok (vredy, helicobacter pyroli)
črevné infekcie (zápaly, nadúvanie)
pečeň (produkcia cukrov, hladina krvného cukru)
poruchy produkcie hormónov
oslabená imunita
srdce (pomáha pri záchvatoch angíny pectoris, normalizuje rytmus srdca)
septum defectus, srdečné choroby
vysoký krvný tlak, zúženie ciev
choroby obličiek, obličkové kamene
astma, pľúcne choroby
práca svalov, šport
namiesto antibiotík:je účinnejší a bez bočného negatívneho pôsobenia,nepoškodzuje črevnú mikroflóru,obnovuje ju a pomáha užitočným baktériam
nespavosť, poruchy spánku
skúškové obdobia
zvýšenie fyzickej sily
depresie, poruchy pamäte
alzheimerová choroba
únava, doplnenie energetických zásob
zvýšenie bunečného metabolizmu
chrípka a ďalšie parazitálne infekcie
súčasť kozmetiky (ako prevencia)
proti vráskam
znižuje tvorbu kŕčových žíl
zápal pľúc
zápal slepého čreva
zápal močových ciest
zlepšuje krvný obeh
reumatické zápaly
odstraňuje lupiny
malária )
budem rada ked napise niekto, kto ma s nimi skusenost. dakujem 🙂
@zuzka9983 Tak ale ak chceš kombinovať C a MMS,tak len kloktaj,alebo si daj ráno MMS a po 2 hodkách C..ale ja to nekombinujem..dávala som si od rána cca každú hodinku takú menšiu čajovú lyžičku..neviem presnú gramáž,ale minimálne 1000mg musí mať,ale skôr viac..za deň som si takto šlahla do čaju 7x 🙂 🙂 🙂 bola som fakt hotová a okolo 17-tej mi zrazu nič nebolo --normálne ako zázrak 🙂 🙂 🙂 Čiže odhadujem,že za ten deň som mala minimálne 7000mg Céčka=7g,ale kedže nemám ani potuchy,koľko má tá lyžička(plastová o kúsok menšia od klasickej antikorovej čajovej/kávovej) tak mohla mať aj viac..ked to zhrniem,mohla som zjesť okolo 10000mg Céčka=10g bez nejakých následkov a bola som za 1 necelý deň fit 🙂 🙂 🙂
ĎAKUJEM babám,ktoré mi to poradili,pretože to fakt funguje 🙂 🙂 🙂 🙂
Už dávno neplatí,že Céčko je len taký hocijaký vitamínik,ktorý troška podporí imunitu--berte to ako LIEK 🙂 🙂 🙂 Zvieratá si ho vedia vytvárať sami,preto nie sú také chorľavé,no ľudia vôbec a pritom je pre zdravie max. dôležitý...idem si rovno za lyžičku dať 😝 🙂
@zeleznymeinstein Ja by som odporúčala,menej googliť a čítať o chorobách 😝 😝 😝 😉 😉 😉 🙂 🙂 🙂 🙂 poznám to podľa seba,ak sa do niečoho zažeriem,tak si aj chorobu nájdem omylom..kašlať na choroby a diagnózy a užívať si 😝 teda aspoň tí,ktorí môžu..ja som domased,ale aj to je forma užívania si 🙂 🙂 🙂
@zeleznymeinstein A inak dobre Ti Peťko odpísali,že to korešponduje s Tvojou chorobou 😝 😝 😝 ved v podstate mali asi pravdu a viac aj tak napísať nemohli,ked sa do ničoho nerozumejú 🙂 😉 😝 😲
@zuzka9983 Aj tuto je to fajn napísané...
http://www.badatel.sk/kpm/davkovanie-vitaminu-c/
Už to nie je ako kedysi,ked sa dávkovalo 60-130mg denne 😝 😉 🙂
ahojte, tak po dlhsom case som tu. Co mame nove? akurat ma zacina boliet v krku asi zajtra zacnem kvapkat. Minule som nemusela ist na antibiotika, vyliecili ma kvapocky :D
Inac pouzivam to aj na dezinfekciu v kupelni, zachod vana atd :D
@scandya Tak užívame všetci občas 🙂 ale úspešne 😉 aspoň pri tých menších chorôbkach to zaberá na 100%..o tých vážnych ochoreniach nemám našťastie osobný dôkaz a dúfam,že dlho mať nebudem 🙂 😉
Je dobré s tým dezinfikovať občas hocičo,ale nezabúdať aj na zubné kefky a občas povyplachovať ústa 🙂 alebo dať si kúpeľ 🙂
@zuzka9983 no ponúkajú ho tuto-je to aj link na stránke nižšie,ale neviem,či nie je momentálne vypredaný
http://www.badatel.sk/kpm/vitamin-c/
Googlila som,ni nič moc 😖 skús ešte vybehnúť do nejakého obchodíku"zdravíčka" ,alebo nejaký liečitelia by ho ešte mohli mať..skúsim aj ja niečo zistiť..zatiaľ dávaj malej do malého pohárika s dobre osladeným čajíkom(medom) tak 1/4 malej lyžičky..nebude to mať kyselé,ved ja pol lyžičky v dobre sladkom čaji ani necítim a ani môj krpec 🙂 Takže radšej 3xdenne pomenej ako jednu kyslú dávku 🙂
@zuzka9983 Tento článok som dnes našla na FB
Ludia neblaznite ved to je otras ,cista chemia ☹ ludia co su smrtelne ochrozeni rakovina,aids atd...ak siahli po tomto lieku tak to este pochopim ale na chripku alebo len tak preventivne a este aj detom to rozum sa mi zastavuje 😠 😖
kopirujem reakciu na clanok o MMS :
Ľudia, ste riadne padnutí na hlavu. Keď vidím ako tu ospevujete to vaše zázračné MMS je mi do plaču a zároveň nechápem. Ako môžete byť takí naivní. Mali by ste sa uvedomiť a prestať s takýmito sprostosťami. Osobná skúsenosť. Takže mi nehovorte, že o tom nič neviem. Viem o tom dosť veľa. Sama som to vyskúšala. Nepomohlo mi to na nič. Absolútne. Môj brat to tiež vyskúšal. Všetky testy mal oveľa horšie. Môj otec to bral dlhé roky, lebo mal vysoký tlak a nechcel tabletky. A viete ako dopadol? Myslíte, že sa vyliečil? Ak si teda myslíte, že tlak 207/130 je normálny, tak ste potom riadne mimo. A dopadol tak, že mu praskla cieva a nastalo krvácanie do mozgu a okamžite zomrel. A to si najprv doktori mysleli, že má nejakú otravu, lebo mal také poškodené orgány. A tomu, čo mu našli v krvi nechceli veriť. Takže asi toľko. Ak máte trochu rozumu, tak s tým prestaňte. Ak nie, vaša vec. Ale raz sa to aj vám prejaví. A zanecháte malé deti po sebe alebo manželku, proste rodinu a neviem, či práve po tom túžite. A pritom by ste mohli byť na svete ešte dlho a kľudne žiť. Ale ako chcete. To už je vaša vec, ja už som takto o otca prišla. Takže..asi toľko k tomu vášmu zázraku. Teraz môžete nad sebou premýšľať.
@letasi Hodnotíš to zo svojho uhla pohľadu..píšeš,že si práve kvôli tomu prišla o otca atd..to je síce smutné,že to tak dopadlo s jeho zdravotným stavom,ale je zbytočné to hádzať na MMS ☹ 😠
Ja to zase hodnotím tak,že som možno nemusela prísť o mamu,keby to užívala..je to diskutabilné...
Sú samozrejme ľudia,ktorí majú na MMS negatívny názor,ale netreba zabúdať na tisícky ľudí,čo sa vďaka MMS vyliečili--dokonca i mnoho detí s autizmom atd..
Píšeš,že je to čistá chémia-škodlivá..dovolím si oponovať..kyselinu chlórnu máme v žalúdku prirodzene každý-žiaľ príliš málo na to,aby nás ochránila! táto kyselina uvoľňuje atómy kyslíka,ktoré ničia patogény...chlór uvoľňuje iba vo forme kuchynskej soli,ktorú telo odbúra ako každé iné "osolenie" napr. chleba...Kyselina chlórna je najdôležitejšia zbraň imunitného systému!--To nie je môj názor, ale fakt--Samozrejme Tvoj názor Ti neberiem,pretože máš naň právo,tak isto,ako my máte právo na ten svoj 🙂 😉
Ja som len bežný konzument,nerobím osvetu a ani MMS neponúkam,či nepredávam--mne proste vyhovuje a zajtra idem na krv,tak som zvedavá na výsledky 😉 veľa zdravíčka prajem 🙂
@janka2273
@letasi
Súhlasím s Jankou. V prvej rade, ak sa do niečoho takého púšťam, najprv si preštudujem, prečítam a až potom sa do takého niečoho púšťam. A je smutné, že niekto dokáže niečo takéto napísať a zvaliť smrť človeka na MMS. Ten človek, absolútne nemusel MMS užívať, mohol kľudne po mesiaci, týždni ba aj po 2 dňoch s tým prestať. Je to smutné, ale je to tak. MMS, neužívam, počula som o tom od pár ľudí, kt. ho užívajú a zatiaľ s tým majú len pozitívne skúsenosti 🙂 Dokonca som si čítala aj knihu, lebo ma to zaujímalo čo to je a chodia s tým liečiť deti do Afriky, do krajín kde majú civilizačné choroby ako HIV, AIDS.
@letasi Mne sa tiez nepaci hodit to na MMS. To je aj rovnake, ako s vegetarianom, ked sa mu nieco stane, hned to hodia na to, ze je to preto, ze nejedol maso. MMS treba vediet pouzivat s rozumom. Na prechladnutie alebo zacinajucu chripku nevidim nic zle, ak sa to pouzije 2-3x za rok. Behom par hodin ti to moze odvratit chorobu, ktoru by si inak musela vylezavat aj tyzden.
A inak, ked sa ta mozem opytat, chemicke lieky a antibiotika, co ludia jedia ako lentilky, su v pohode? To je daleko horsia chemia, nez MMS.
@jayo Dobre píšeš!! Napríklad aj taký IBALGIN..ooo zázračná tabletka na všetko 😉 😝 Keby len ľudia vedeli,čo to je za humus a aký je to premyslený biznis---a tá ružová farba,čo má lákať oko človeka--niet čo dodať...Hovorí sa "radšej 2 paraleny ako 1 ibalgin" 😝 A všetko ostatné,čo nám lekárne ponúkajú--to je naozaj čistá chémia--stačí čítať letáčiky a nežiadúce účinky..Tak čo tu ide niekto prskať na MMS,ked chémiu do seba tlačíme skôr inde--Lieky+ jedlo+ voda atd--žiaľ je to tak ☹
@zeleznymeinstein Toho céčka práškového si daj takú menšiu zarovnanú čajovú lyžičku Peťo!! a aspon 2-3xdenne..zamiešaj to do nejakého sladkého čaju,ači sirupovej vody cca do 1 dcl a šup do seba 🙂 Zas nečítaj všetko na krabičkách..vždy všade odporúčajú málo-to pamätaj 😝 😝 😝 A ako vraví náš liečiteľ::dajte si takú dávku,po ktorej vidíte a cítite aj výsledok 🙂 🙂 Aj B6 píšu 1tab denne 20mg--a telo znesie v pohode 1000mg..ja si dávam aj 2-3 preventívne na udržanie nízkej hladiny homocysteínu..o tom si už počul?????
@zeleznymeinstein A jasne,že Ti ATB zničili imunitu--čakal si niečo iné??? ☹ 😠 Musel by si jesť vysoké dávky najkvalitnejších probiotík,aby si ako tak nedopadol zle..Najlepšie je,ked liečia s antibiotikami nejaké ochorenie popri rakovine 😲 😲 😲 😲 Máš oslabenú imunitu z chemo napr..dostaneš nejaký zápal a oni Ta dorazia s ATB,aby Ti už všetko prospešné v tele zničili,ale samozrejme naspäť mikroflóru neobnovia-- 😖 😀 Pomooooc
@letasi NO ale ten začiatok si písala Ty..až zbytok správy bolo kopírované...píšeš jasne,že nemáme bláznieť,že je to čistá chémia,otras aže sa Ti z toho rozum zastavuje,ked to aj deti užívajú atd 😲 😉
Takže ak si to neštudovala a nemáš ani vedomosti,čo to vlastne je,tak je zbytočné niečo haniť a hodnotiť 😖 A to len preto,že "jedna pani napísala" Ak teda nejakej inej dotyčnej zomrel otec,tak bola alebo je pod vplyvom emócií a hádže vinu na všetkých ☹ Poznám to dobre..aj ja hádžem vinu na naše zdravotníctvo,že moju matku,ktorá celý život drela a platila dane,odstavili od drahých liekov,pretože už nevyhovoval jej zdrav. stav tabuľkám a nechali ju postupne zomrieť....dovtedy chodila,jedla ,dýchala a žila..po vysadení liekov ostala na vozíčku a chradla zo dňa na deň, až bol koniec..čo mám všetkým teraz hovoriť,nechodte k lekárovi,lebo vás zabije?? ☹ 😉 Samozrejme,že nie..ani v boha nikomu nezakazujem veriť a tiež som ho nevidela zatiaľ 😉
Proste nechajme sa navzájom kľudne žiť,rešpektujme svoje názory a verme čomu chceme..alebo verme tomu,čo sme vyskúšali a funguje 🙂

@zeleznymeinstein U6 toľko nešpekuluj a nekupuj zas všetko..zotrvaj aspoň chvíľu pri jednom-dvoch produktoch,nech vyskúšaš,čo zaberá..a už vôbec nekupuj niečo za 50€..neblbni 😝 😝 🙂 Keby sme mali vyskúšať všetko,čo je na trhu a čo niekto odporúča,asi otrčíme kopýtko hned 😝 🙂 😉