icon

Kvapky MMS a vaše skúsenosti s nimi

kuratko
15. feb 2012

"Upozornenie Modrý koník tímu: Obsah tejto diskusie je vnímaný ako kontroverzný. Uverejnené informácie nenahrádzajú návštevu skúseného odborníka (lekára, právnika a pod.), preto pri čítaní príspevkov odporúčame nezabúdať na overovanie informácií a na názory odborníkov. Ďakujeme za porozumenie."

Ahojte baby, zakladam tuto temu, aby sme sa mohli podelit so svojimi skusenostami s tymito kvapkami. precitala som si o nich a zaujalo ma to, trpim totiz uz roky psoriazou. podla toho co som o kvapkach zistila, tak je to hotovy zazrak, preto sa mi tomu tazko veri. vraj lieci v podstate vsetky choroby. ( bolesti kĺbov a svalov
detoxikácia
prevencia rakoviny, doplnok pre pacientov s rakovinou
astma
AIDS
cukrovka
skleróza multiplex
veľmi rýchle pôsobenie na celkovú imunitu a vitalitu tela
zneškodnenie všetkých patogénov, vírusy, baktérie, plesne, kvasinky a rôzne iní škodlivé mikroorganizmy
účinná detoxikácia od ťažkých kovov
odkyslenie organizmu
infekcia kože (akné, zranenia, genitálie)
psoriáza
zjemňuje pleť
suchoty
herpes (opar)
hepatitída (zápal pečene)
ťažkosti v ústnej dutine (opar, rôzne infekcie)
žalúdok (vredy, helicobacter pyroli)
črevné infekcie (zápaly, nadúvanie)
pečeň (produkcia cukrov, hladina krvného cukru)
poruchy produkcie hormónov
oslabená imunita
srdce (pomáha pri záchvatoch angíny pectoris, normalizuje rytmus srdca)
septum defectus, srdečné choroby
vysoký krvný tlak, zúženie ciev
choroby obličiek, obličkové kamene
astma, pľúcne choroby
práca svalov, šport
namiesto antibiotík:je účinnejší a bez bočného negatívneho pôsobenia,nepoškodzuje črevnú mikroflóru,obnovuje ju a pomáha užitočným baktériam
nespavosť, poruchy spánku
skúškové obdobia
zvýšenie fyzickej sily
depresie, poruchy pamäte
alzheimerová choroba
únava, doplnenie energetických zásob
zvýšenie bunečného metabolizmu
chrípka a ďalšie parazitálne infekcie
súčasť kozmetiky (ako prevencia)
proti vráskam
znižuje tvorbu kŕčových žíl
zápal pľúc
zápal slepého čreva
zápal močových ciest
zlepšuje krvný obeh
reumatické zápaly
odstraňuje lupiny
malária )

budem rada ked napise niekto, kto ma s nimi skusenost. dakujem 🙂

janka2273
Autor odpoveď zmazal
zeleznymeinstein
Odpoveď bola odstránená
zeleznymeinstein
Odpoveď bola odstránená
letasi
13. nov 2013

@janka2273 ok priznavam ze som to prehnala mohla som to napisat inak ja som clovek nekonfliktny...nechcela som nikoho urazit ... kazdy nech si robi tak ako mu pasuje hlavne aby to splnilo ucel 🙂 vsak mozno keby tie kvapky dokazali vyliecit aj chorobu mojej malej tak by som mozno aj ja nad nimi uvazovala

janka2273
13. nov 2013

@letasi Nikoho si neurazila..preto som pridávala so správ smajlíky 🙂 🙂 len sa mi to zdalo ako ostrá a nekompetentná reakcia 😝 😝 😝 rozumej:súdiť bez skúseností a vedomostí 😝 🙂 pohoda 🙂
Malej je čo??

zeleznymeinstein
13. nov 2013

@janka2273 tak som vypil lyzicku toho ceeeecka 🙂 zacinam byt hyperaktivny,ttrebalo by mi asi este jednu klavesnicuu 🙂

letasi
13. nov 2013

@janka2273 mala ma detsku mozgovu obrnu

zeleznymeinstein
Odpoveď bola odstránená
zeleznymeinstein
13. nov 2013

@veronika_21 tak ja mam znicenu imunitu,osteymelitidu,osteonekrozu,zrejme uz aj rakovinu,,,,tak som to skusil to mms....co mam robit?2 roky ma liecia a zo zdraveho chlsapa spravili kripla.Nech zije zdravotnictvo a vela ziskov poisztovniam prajem!

zeleznymeinstein
Odpoveď bola odstránená
zeleznymeinstein
13. nov 2013

Idem het,bo ma tu porazi.Zbtocna strata casu.Pomozte si,priatelia... 🙂

janka2273
13. nov 2013

no idem kuk,čo Ti kto pomazal..?to by nám v každej diskusii museli niečo mazať,lebo všade sa píšu konkrétne veci,ktoré pomáhajú 😉

janka2273
13. nov 2013

@letasi Tak to mi je ľúto ☹ a aj ma mrzí,že v tomto neporadím žiaľ ☹ 😒

janka2273
13. nov 2013

@zeleznymeinstein Tak mrkla som posledné stránky..si komplet pomazaný 😲 😲 😲 😲 Asi riadne niekomu žerieš nervy 😝 😝 😝 😉 ja osobne som nepostrehla dôvod,pre ktorý si pomazaný,ale za to som si všimla,že to teraz vyzerá,akoby som diskutovala sama so sebou 😝 😝 😝 🙂 🙂 🙂 🙂 Ale tak čo už,hlavne,že si z tých odpovedí niekto niečo zoberie 🙂

letasi
13. nov 2013

@janka2273 no zialto je jedna z tych dg. na ktoru liek neexistuje ☹ ale aspon ze sa daju zmiernit nasledky

zeleznymeinstein
13. nov 2013

@letasi musi byt liek na vsetko...rusi maju.,zhanam furacilin.mozno je aj na mozgovu obrnu...je aj taka liecitelka u nas..lieci len rukami...energiou...mozno by pomohla.musel by sa jej spytat.elena sestrenkova-je aj na fb.ukrajinka

zeleznymeinstein
13. nov 2013

Aano.trpis paranojou...pises sama so sebot.a ved ja som uz klinicky mrtv...nemrtvy...tak sa ti to asi len zdalo,ze pisem🙂ani foto mi neni vidno...neviditelne pismena,neviditelne foto.asi sa prefackam,ci som neni duch🙂

zeleznymeinstein
13. nov 2013

Nech zije kubanska revolucia🙂.,vraj pridaj dalsiu odpoved.tak som pridal sudruh cenzor.

zeleznymeinstein
Odpoveď bola odstránená
letasi
13. nov 2013

@zeleznymeinstein tak keby si o niecom pocul daj vediet 😉 a s tymi rusmi mas pravdu len oni robia (efektivne) operacie na uvolnenie sliach na nohach

zeleznymeinstein
14. nov 2013

@letasi no oni maju hlavne ten system nastaveny tak,ze nepredavaju hnoj.Chcu aby narod bol zdravy.A tym padom usetrilo zdravotnictvo...je stranka tml tam maju kadeco...na tu obrnu budem patrat.neboj.ja milujem male deti.Su uprimne a tak🙂

domuuska1
Odpoveď bola odstránená
janka2273
Odpoveď bola odstránená
zeleznymeinstein
Odpoveď bola odstránená
zeleznymeinstein
Odpoveď bola odstránená
zihy
18. nov 2013

chcela by som sa spýtať, či MMS pomáha aj na myomy, či s tým má niekto skúsenosti

janka2273
19. nov 2013

Kto to tu zas maže a prečo??? Niekto tu dal anketu o MMS a je fuč 😲 😉
Či to už sa berie ako komercia,či reklama??

bielytesak
20. nov 2013

@janka2273 je tu tvrda cenzura,,,,kedy dame kavu,hmmm

janka2273
20. nov 2013

@bielytesak hahaha že biely tesák 🙂 🙂 🙂 umrem z teba 😝 😝 😝

bielytesak
20. nov 2013

biely,lebo som sedivy....a tesak....nemam zuby hehe