icon

Kvapky MMS a vaše skúsenosti s nimi

kuratko
15. feb 2012

"Upozornenie Modrý koník tímu: Obsah tejto diskusie je vnímaný ako kontroverzný. Uverejnené informácie nenahrádzajú návštevu skúseného odborníka (lekára, právnika a pod.), preto pri čítaní príspevkov odporúčame nezabúdať na overovanie informácií a na názory odborníkov. Ďakujeme za porozumenie."

Ahojte baby, zakladam tuto temu, aby sme sa mohli podelit so svojimi skusenostami s tymito kvapkami. precitala som si o nich a zaujalo ma to, trpim totiz uz roky psoriazou. podla toho co som o kvapkach zistila, tak je to hotovy zazrak, preto sa mi tomu tazko veri. vraj lieci v podstate vsetky choroby. ( bolesti kĺbov a svalov
detoxikácia
prevencia rakoviny, doplnok pre pacientov s rakovinou
astma
AIDS
cukrovka
skleróza multiplex
veľmi rýchle pôsobenie na celkovú imunitu a vitalitu tela
zneškodnenie všetkých patogénov, vírusy, baktérie, plesne, kvasinky a rôzne iní škodlivé mikroorganizmy
účinná detoxikácia od ťažkých kovov
odkyslenie organizmu
infekcia kože (akné, zranenia, genitálie)
psoriáza
zjemňuje pleť
suchoty
herpes (opar)
hepatitída (zápal pečene)
ťažkosti v ústnej dutine (opar, rôzne infekcie)
žalúdok (vredy, helicobacter pyroli)
črevné infekcie (zápaly, nadúvanie)
pečeň (produkcia cukrov, hladina krvného cukru)
poruchy produkcie hormónov
oslabená imunita
srdce (pomáha pri záchvatoch angíny pectoris, normalizuje rytmus srdca)
septum defectus, srdečné choroby
vysoký krvný tlak, zúženie ciev
choroby obličiek, obličkové kamene
astma, pľúcne choroby
práca svalov, šport
namiesto antibiotík:je účinnejší a bez bočného negatívneho pôsobenia,nepoškodzuje črevnú mikroflóru,obnovuje ju a pomáha užitočným baktériam
nespavosť, poruchy spánku
skúškové obdobia
zvýšenie fyzickej sily
depresie, poruchy pamäte
alzheimerová choroba
únava, doplnenie energetických zásob
zvýšenie bunečného metabolizmu
chrípka a ďalšie parazitálne infekcie
súčasť kozmetiky (ako prevencia)
proti vráskam
znižuje tvorbu kŕčových žíl
zápal pľúc
zápal slepého čreva
zápal močových ciest
zlepšuje krvný obeh
reumatické zápaly
odstraňuje lupiny
malária )

budem rada ked napise niekto, kto ma s nimi skusenost. dakujem 🙂

bielytesak
20. nov 2013

@bielytesak admin ma vyrazil odtialto....teda skorej adminka....mat ju za zenu,tak sa zastrelim pat minut po svadbe

bielytesak
20. nov 2013

mam nick dano4963@azet.sk To pre istotu,aby som ta nestratil 🙂 🙂

janka2273
22. nov 2013

@bielytesak musíš to aj niekomu adresovať tú správu,aby si sa dočkal odpovede 😝 😉

bielytesak
22. nov 2013

@janka2273 tebe som ju adresoval.ale ked to tu admin hadze ako chce.,

bielytesak
28. nov 2013

ste tu pomreli z toho mms...

bielytesak
30. nov 2013

@janka2273 tak ja som bol predtym zeleznymeinstein....uz som skusal aj 15 kvapiek naraz....zijem 🙂

jujala
30. nov 2013

Kvapky MMS nepoznam, nemam vyskusane. Mala som to v plane nasadit dietatu ale onkologovia sa vyjadrili, ze len nie MMS, su toxicke. Bolo by dobre to dat overit nejakemu chemikovi. Len tolko.

bielytesak
30. nov 2013

mms je zabijak prave na tieto onkologicke veci....len sa mi zda,ze cds je bezpecnejsie.....u mms musis dodrzat davkovanie.....a zalezi,aj co kupis.....mam kadeco vyskusane...aj mms

zdenula33
2. dec 2013

Ahojte !
Dneska mi majú prísť MMS kvapky ...Hneď ich začnem užívať ..... 🙂 Potom dám vedieť či mi pomohli , lebo už som zúfala ... ☹

zdenula33
2. dec 2013

Prosím vás!
Teraz mi priniesli MMS kvapky ale neviem ako mám zarobiť tú kyselinu citrónovú .. ak viete ako sa to robí prosím odpoveď
☹ 🙂

mmska
3. dec 2013

www.kvapkymms.sk
MMs som brala, beriem to ako taku ocistu tela, ale moj syn mal neustale celu zimu herpes na brade velky asi 2x2cm a nechcela som s nim experimentovat co sa tyka tychto kvapiek tak som hladala inu cestu. Zacala som kazde rano odstavovat mrkvu s jabkom/kazdy 3 tyzden len jablko/, pije to na lacno pred odchodom do skoly /je prvak/, v skolke bol chory neustale, vsetci mi tvrdili, ze je to imunita atd., po nejakom herpese ani ťuk a chory tiez nebol ani raz. Teraz mu davam este vitamin C, sem tam kupim B complex. Kazde 2 tyzdne menim caj, teraz pijeme napr. Palinu pravu /opatrne/,ovocny, cierny-nekupujem vobec, tak skuste najskor tuto cestu.Mne sa napr. zlepsila plet. /MMS tiez nezatracujem pokial je niekto chory vaznejsie/

mmska
3. dec 2013

@cholitko www.kvapkymms.sk
MMs som brala, beriem to ako taku ocistu tela, ale moj syn mal neustale celu zimu herpes na brade velky asi 2x2cm a nechcela som s nim experimentovat co sa tyka tychto kvapiek tak som hladala inu cestu. Zacala som kazde rano odstavovat mrkvu s jabkom/kazdy 3 tyzden len jablko/, pije to na lacno pred odchodom do skoly /je prvak/, v skolke bol chory neustale, vsetci mi tvrdili, ze je to imunita atd., po nejakom herpese ani ťuk a chory tiez nebol ani raz. Teraz mu davam este vitamin C, sem tam kupim B complex. Kazde 2 tyzdne menim caj, teraz pijeme napr. Palinu pravu /opatrne/,ovocny, cierny-nekupujem vobec, tak skuste najskor tuto cestu.Mne sa napr. zlepsila plet. /MMS tiez nezatracujem pokial je niekto chory vaznejsie/

helena56800
3. dec 2013

@zdenula33 Pomer prášku a vody je na objem 1:1...teda napr 1 polievková lyžica práškovej kys.citronovej a 1 polievková lyžica vody spolu zamiešať a máme 50% roztok
Alebo nasýpať prášok do nejakej malej nádobky napr. - pohárika a pridať také iste množstsvo vody a zmiešame nech sa prašok rozpustí a roztok si potom vlejeme do flaštičky s kvapkadlom... aktivuješ to potom tak, že do pohara daš napr . na 3 kvapky MMS daš 3 kvapky roztoku zarobeného z kys. citronovej a kružívym pohybom pohara / asi 20 sekund / premiešaj - roztok zhnedne a doleješ vodou 1 - 1,5 dcl.
Prečítaj si príspevky pár stran dozadu a dozvieš sa dosť užitočných veci 😉 😉 😉

janka2273
9. dec 2013

@zdenula33 Treba prečítať aspoň kúsok z diskusie na posledných stranách 😝 Už som tu všetko okolo MMS==dávkovanie,zarábanie ,použitie opísala mnoho krát a už "nevládzem" 😉 😝 🙂

janka2273
9. dec 2013

@momoka85 To je čo za článok???to písal nejaký mongol,lebo ani hlavu,ani pätu to nemá..to môže byť hocičo.-)) 😉 😉 😉 🙂

zuzana914
9. dec 2013

@janka2273 Ahoj, prosim poradte mi kde kupim MMS + aktivator, na akej stranke, Mam 22 rokov a stale problemy s akne, uz som naozaj zufala ☹ prosim pomozte.dakujem

janka2273
10. dec 2013

@zuzana914 Pošlem do správy 🙂 🙂 🙂

janka2273
10. dec 2013

@zuzana914 Zuzka,potom sa ešte pripomeň,ked to budeš mať,ak by si nevedela dávkovanie atd 😉
Inak môj 12 ročný synátor sa tiež občas nepekne vyhádže a už nepoužívam drahé vodičky a géliky atd..Ja som to tu už v nejakej diskusii písala,ale jedna kočky poradila recept od jednej Dr. a super zaberá!!! 🙂 🙂 🙂
Do malej Alpy nasypem 3-4 rozdrvené acylpyríny a pretrepem 😝 Synovi s tým večer natieram akné a o chvíľu je preč..a máva toho niekedy hodne,kedže ide pomalinky do puberty..A aj mne,ked sa občas niekde niečo náhodou ukáže,tak potriem týmto roztokom a je to fuč 🙂 🙂 🙂 Vyskúšaj a vytrvaj a uvidíš,či aj Tebe zaberie 🙂 😉
Samozrejme treba na to aj vnútorne..to MMS je dobrá voľba,preliečiš si tým aj mnoho iného,o čom možno ani nevieš 😉 😝 A výborný je aj kokosový olej--zvonka aj z vnútra--na akné super-teda on je skoro na všetko..ja sa s ním mažem celá,varím na ňom,užívam ho atd 🙂 🙂 Tu si počítaj o ňom pod produktom..ja kupujem u nás v TN taký iný,ktorý je už bez vône..ale ten voňavý je fajn na natieranie--budeš dlho mladá a krááásna 🙂 🙂 🙂 hehe

http://www.biolinka.sk/product.php?id_product=27
V kokosovom oleji môžeš nájsť presne to,čo potrebuje Tvoje telo,aby sa vyliečilo akné...Ja si ho aj malému do kakaa teplého šupnem a aj do mliečnych kokteilov..ten,čo kupujem ja, je bez chuti a vône a lepšie sa "stratí " v nápojoch a pokrmoch,ale ani tento voňavý,kde máš link nie je zlý--len cítiš kokos.
Výživový poradcovia ho radia medzi dôležité "potraviny",rovnako by Ti mal zabrať aj kvalitný rybí tuk==najlepšie tekutý,lebo tie tabletkové sú všetky znehodnotené..mrkni na tej stránke s kokosom je aj množstvo rybích olejov..samozrejme bez chuti po rybe a zápachu 😝 😝
Ja som všetky tieto produkty od nich raz objednávala,no potom som to našla aj v jednom obchode u nás so zdravou výživou..
ten kokos bez chuti a vône je tento::
http://www.kokosovysvet.sk/?5,SK_kokosovysvetsk...
Je ho tam viac a je lacnejší 🙂 Ten som našla tiež v tom obchode u nás a aj rybí tuk tekutý..
Idem si ho rovno zarobiť do teplého mlieka,lebo som nachladnutá jak des 🙂 🙂 🙂
A užívaj práškové Céčko!! aspoň 2-3g denne..čiže 2000-3000mg ked nie si chorá..inak viac..celkom kvalitné kúpiš v DM drogérii 100mg /1,99€..nemecký výrobok získavaný prírodným spôsobom..kávová lyžiška by mala mať cez 3g--no nie som si istá 😉 😉 😝 Ja si dávam viackrát denne cca pol lyžičky do malého pohárka s čajom,či sirupom..ked som chorá aj každú hodinu..počítaj==
http://www.badatel.sk/kpm/davkovanie-vitaminu-c/

Tak si počítaj a vyber si niečo a pozháňaj..všetko je to prírodné a určite lepšie a lacnejšie!! ako všetky mastičky a vodičky od drahých značiek 🙂
Akné treba začať liečiť najprv vnútorne..vyrážka má dôvod..zničíš ju,ale príde znova,ak dôvody nepominú
A zabudla som na kvalitné probiotiká!!!Kvalitné 🙂 🙂 🙂 moja gastroentero odporúča od SWISS..je to fajn baba a nerobí tej firme propagáciu-proste to funguje a sú v tých tabletách naozaj tie prospešné baktérie..pretože v iných je ich omnoho menej ako píšu,alebo žiadne..Potrebuješ sa prečistiť z vnútra,aby si bola pekná aj na vrchu-teda na pokožke 🙂 🙂 🙂
Takže zhrniem:: teda pokiaľ si dočítala až sem a prežila bez újmy 😝 😝 😝 😝
Zarob si tú Alpu s acylpyrínom,
odporúčam céčko určite!!
odporúčam probiotiká+ si teda niečo vyber--skús to MMS a ked budeš chcieť,zožeň si kokosový olej a dávaj si aspoň 2 polievkové lyžice denne,,on je taký tuhý síce,ale ked si ho rozrobíš do niečoho teplého,tak sa rozpustí 🙂 🙂
Tak poskúšaj a daj vedieť,ako sa Ti darí 🙂 🙂 🙂 papa

561chuck
11. dec 2013

@janka2273 ahoj MK .Tak už som po odbere krvi a mám tak trochu zmiešané pocity.Niečo som si polepšil nap.triglicer. z 8,5 na 3,4 .cholesterol 4,8 ale nepodarilo sa mi znížiť cukor ten sa drží stále na 13 co je dosť vysoký a moja lekárka sa mi už dlhšie vyhráža inzulínom.Asi budem musieť naozaj začať dodržiavať dijétu a prestať celkom so sladkosťami ale až po sviatkoch a potom sa uvidí.Z MMSkami mám zatiaľ utlm som len na 1x3 kvapky denne.

janka2273
12. dec 2013

@561chuck Ahoj 🙂 🙂 🙂 no aspoň niečo sa Ti polepšilo 😉 Ak si bral stále len po jednej dávke denne,tak to asi na ten cukor nemalo dosah..ak si bral protokol 1000,tak ma to udivuje,pretože MMS na cukrovku zaberá..

bielytesak
12. dec 2013

@janka2273 no mne z toho vychadza,ze ak ta mys bola predtym siva,tak je uz biela....po tych kupeloch....to pisalkosovsky madar 😀

bielytesak
12. dec 2013

@janka2273 hmm,Janka ty si klenot...ziram,co vsetko vies....Ten acylpirin....Dakde som o nom cital....nazov bol Zazracny aspirin....Pisali tam,ze je nedoceneny....alebo je lacny....ale kludne by ho mohli dat do krasnej krabicky a predavat 10 krat dra&hsie...

janka2273
12. dec 2013

@bielytesak Acyplyrin treba zahodiť najďalej,ako vieš 😝 😝 😝 Dnes by ho ani neregistrovali ako liek,taký je to hnus 😉
A že niečo viem? 😉 To je len klasický všeobecný prehľad nutný k prežitiu 🙂 🙂 🙂 😝

bielytesak
12. dec 2013

no ja uz viem tiez toho vela,ale dal by som vsetko za polovicu toho,co nerviem...teraz zabijam parazity....mam knihu od malachova....to je genius....jednoduche recepty aj vyklad...kolko zenskych chorob sposobuju parazity..napr....o nejake bičenke som ani netusil....alebo parazit,ktory zerie cervene krvinky...hrozne 😝

561chuck
12. dec 2013

@janka2273 ahojte,no to je tak, že dohromady zo 100 ml mms som vykvapkal už polovicu flaše spolu s 50 per. kyselinou citronovou ,ale tiež je pravda ,že keď sa niekde naskytla nejaká cukrovinka, tak som si rukáv odtrhnúť nenechal a to bude asi môj hlavný problém.Teraz si dávam 1x3 kvapky len tak aby som nevychladol a po sviatkoch to rozbehnem znovu.Príjemné sviatky pre všetkých.

janka2273
13. dec 2013

@bielytesak Zas to až tak veľmi neštuduj,lebo Ta šlahne..niekedy je lepšie nič nevedieť..a ja našťastie žiadne ženské problémy nemám,tak ani nečítam o tom pre istotu 😉 😝 🙂

janka2273
13. dec 2013

@561chuck No tak to si dosť z toho "vycecal" Ale je pravda,že MMS na niektoré ochorenia nezaberie,pokiaľ to doslova neleješ do seba..napr. na niektoré autoimunitné..
Pekné sviatky aj Tebe,dobre sa napapkaj 🙂 🙂 🙂 a veľa zdravíčka==to praje tá,čo je už druhý týždeň "skapatá" 😝 🙂

bielytesak
13. dec 2013

@janka2273 neslahne....ja som totiz nesmrtelny....v nbi ma nechcu a v pekle sa ma boja.....tak tu trcim a chrcim...mam knihu od malachova a aj od cingrosa.Obidvaja sa zhodli napr. v piti uriny...Cingros majednochy recept na bolesti klbov/vyskusane/...Bobkovy list...Inak,skor ma slahne ak dakedy nedame kafco....to by bolo vedecky seminar o alternativnej liebe tusim... 🙂

janka2273
13. dec 2013

@bielytesak Bobkov poznám..5g listov a na 3 dcl vody..popíjaš po dúškoch celý deň 🙂 🙂 🙂

Pro naše účely připravujeme odvar bobkového listu následujícím způsobem:

5 g bobkového listu dáme do 300 ml vody a po dobu pěti minut vaříme a pak necháme odstát v termosce. Odvar slijeme a v průběhu dne malými doušky pijeme. Není možné vypít celé
množství najednou, protože by mohlo dojít ke zhoršení potíží. Celou tuto proceduru opakujeme tři dny po sobě. Po týdnu ji pak můžete zopakovat.

Nedivte se, jestliže se objeví vylučování růžově zabarvené moči, k němuž může docházet i každé půl hodiny. Jde o to, že se soli začnou tak rychle rozpouštět, že močový měchýř dráždí.
Přesvědčit se o tom, že se soli skutečně dobře rozpouštějí, je možné za jeden až dva týdny.
Jestliže jste měli nepohyblivé nebo bolestivé klouby nebo jste trpěli bolestmi závislými na počasí, pak se přesvědčíte, že bolesti mizí a pohyblivost se zlepšuje.