icon

Kvapky MMS a vaše skúsenosti s nimi

kuratko
15. feb 2012

"Upozornenie Modrý koník tímu: Obsah tejto diskusie je vnímaný ako kontroverzný. Uverejnené informácie nenahrádzajú návštevu skúseného odborníka (lekára, právnika a pod.), preto pri čítaní príspevkov odporúčame nezabúdať na overovanie informácií a na názory odborníkov. Ďakujeme za porozumenie."

Ahojte baby, zakladam tuto temu, aby sme sa mohli podelit so svojimi skusenostami s tymito kvapkami. precitala som si o nich a zaujalo ma to, trpim totiz uz roky psoriazou. podla toho co som o kvapkach zistila, tak je to hotovy zazrak, preto sa mi tomu tazko veri. vraj lieci v podstate vsetky choroby. ( bolesti kĺbov a svalov
detoxikácia
prevencia rakoviny, doplnok pre pacientov s rakovinou
astma
AIDS
cukrovka
skleróza multiplex
veľmi rýchle pôsobenie na celkovú imunitu a vitalitu tela
zneškodnenie všetkých patogénov, vírusy, baktérie, plesne, kvasinky a rôzne iní škodlivé mikroorganizmy
účinná detoxikácia od ťažkých kovov
odkyslenie organizmu
infekcia kože (akné, zranenia, genitálie)
psoriáza
zjemňuje pleť
suchoty
herpes (opar)
hepatitída (zápal pečene)
ťažkosti v ústnej dutine (opar, rôzne infekcie)
žalúdok (vredy, helicobacter pyroli)
črevné infekcie (zápaly, nadúvanie)
pečeň (produkcia cukrov, hladina krvného cukru)
poruchy produkcie hormónov
oslabená imunita
srdce (pomáha pri záchvatoch angíny pectoris, normalizuje rytmus srdca)
septum defectus, srdečné choroby
vysoký krvný tlak, zúženie ciev
choroby obličiek, obličkové kamene
astma, pľúcne choroby
práca svalov, šport
namiesto antibiotík:je účinnejší a bez bočného negatívneho pôsobenia,nepoškodzuje črevnú mikroflóru,obnovuje ju a pomáha užitočným baktériam
nespavosť, poruchy spánku
skúškové obdobia
zvýšenie fyzickej sily
depresie, poruchy pamäte
alzheimerová choroba
únava, doplnenie energetických zásob
zvýšenie bunečného metabolizmu
chrípka a ďalšie parazitálne infekcie
súčasť kozmetiky (ako prevencia)
proti vráskam
znižuje tvorbu kŕčových žíl
zápal pľúc
zápal slepého čreva
zápal močových ciest
zlepšuje krvný obeh
reumatické zápaly
odstraňuje lupiny
malária )

budem rada ked napise niekto, kto ma s nimi skusenost. dakujem 🙂

anick
13. dec 2013

Ahojte chcem sa aj ja podelit s mojimi skúsenosťami s mms kvapkami.Sice este som ich zacala len vcera uzivat a začala som velmi opatrne lebo mi bolo doporucene uzivat ich od 1-3,4 kvapky najviac 4 krat za den nakolko mmam oslabene oblicky.Kupila som si aktivator HCL.A za kazdym ked so ich uzila t.akma prehnalo.Znamená to reda ze sa asi precistujem?

adnil1927
16. dec 2013

Ahojte, Ja sa tiež chcem podeliť s Vami s mojími skúsenosťami s MMS.Liečim sa na depresiu, užívam aj antidepresíva, avšak popri MMS som znížila pred pár dňami dávku liekov a nič mi nebolo, predtým keď som znižovala, mala som nežiadúce účinky, ale teraz nič 🙂 samozrejme aj kútiky na ústach mi zmizli už za necelý týždeň, čo som sa ich nemohla zbaviť vyše mesiaca, aj trávenie sa mi upravilo, mám viac energie, takže zatiaľ toľko.

anick
16. dec 2013

Ahoj,neviem ako ty,ale mne sa zakaždým keď si ich dam tak sa mi chce spať...

adnil1927
17. dec 2013

@anick Ja som to mávala na začiatku, v prvom týždni, že som po užití bola strašne ospalá, ale po týždni sa to upravilo, ale keď som bola aj v práci od rána a potom doma som si dala MMS, tak som zívala a chcelo sa mi spať.

anick
18. dec 2013

A na akych davkach si sa pohybovala,ja uz mam k nim normalne odpor☹ 😒

adnil1927
18. dec 2013

@anick Ja som mala CDS, čo je čistejšia forma MMS a zarobí sa na celý deň, pol deci CDS a 8dcl vody, pijes každú hodinu deci.Vôbec to nie je hrozné.

bielytesak
20. dec 2013

ano.to je recept od cingrosa....malo by to odstranit kyselinu mocovu z tyx klbov......len dodam,ze to ma byt v termoske celu noc....

fiffinkaa
2. jan 2014

čo je prosím CDS ako sa zarába a kde sa dá kúpiť.
ohladom MMS2, je účinnejšie ako MMS1? dakujem pekne.

hanickase
2. jan 2014
fiffinkaa
3. jan 2014

@janka2273
prosím vás, možu sa počas brania mms piť ovocné a zeleninové šťavy?dakujem.

janka2273
3. jan 2014

@fiffinkaa Ahoj.-) užívanie CDS sa uprednostňovalo pred MMS v časoch,ked sa MMs aktivovalo s kyselinou citronovou a robilo to šarapatu na žalúdok..dnes už väčšina šudí aktivuje s HCL 4% a to aj chutí lepšie a aj sa lepšie znáša,,CDS je vyrobénú vlastne z toho plynu,čo vzniká pri aktivácii a ten je púšťaný hadičkou rovno do vody..vo vode sa konventrácia účinnej látky potom musí merať na to špeciálnymi papierikmi a následne riediť a je to celé zdĺhavé,takže ja by som s atým ani nejak nezaoberala..Opakujem,že sa to používalo namiesto MMS,aby ľudia zniesli vyššie dávky,kedže aktivovanie s kys. citronovou robilo šarapatu..účinok to má cca rovnaký 🙂
Čo sa týka tých štiav,ja by som to nekombinovala..celkovo by sa mala dodržiavať pre dobrý účinok dieta..čiže varené zemiačky..ryža..chudé mäsko,zelenina atd..Samotné šťavy by som dala až mimo užívania mms..skôr tak 2 hodiny po poslednej dávke kvôli vyššiemu obsahu vitamínov.alebo si dať cez víkend pauzu s MMS a venovať sa čisto šťavám 🙂 🙂 🙂Alebo nepiť MMS každú hodinu a vtesnať medzi to aj šťavu 😉 😝 🙂

archaniel
3. jan 2014

@awalancha3 som zvedavý čo by si povedala a ako by si reagovala keby že dostaneš akútnu leukémiu a lekári by ti nariadili chemoterapiu ktorá ti nepomôže ale akurát ti ešte viac za kyslí organizmus. MMS nie je o biznise na koľko sa dá kúpiť za pár šupov ale farmaceutický priemysel o biznise je! Keby že sa MMS dá patentovať už dávno by to mali farmaceutické spoločnosti, ale chemická reakcia sa patentovať nedá a preto robia veľkú proti kampaň proti MMS a iným či už chemickým alebo prírodným liečivám z ktorých nemajú zisky!

janka2273
3. jan 2014

@archaniel
@archaniel chemoterapia Ti zničí imunitu..tým pádom chytíš hocijakú inú chorobu,zápaly atd..nasadia Ti antibiotiká a Tie Ťa dorazia 😠

awalancha3
4. jan 2014

@archaniel ....mne, bojovnicke za vitarianstvo ides klast taku otazku?..........

7katka
8. jan 2014

@janka2273 ahoj, chcem sa spytat, chcela by som odparazitovat 6 rocne dieta, kolko mu toho dat, malo by to zabrat, ked to zabera i na vnutrobunkove bakterie, ci?A este by som sa chcela spytat, ci sa po uzivani MMS zmenili chute na jedlo, kedze dochadza i zniceniu plesni, ktore maju rady sladke🙂dakujem

7katka
8. jan 2014

@janka2273 citam vasu diskusiu a tu len odpvede na otazky, nie otazky, preco to niekto maze, vsak kazdy si zoberie z toho, co chce, vraj demokracia🙂:(

janka2273
8. jan 2014

@7katka Ahoj 🙂 To pomazali jedného člena..tiež som nepochopila prečo,lebo nič také nepísal,aby to bolo na mazanie 😲 Tak potom to vyzerá,že som si pokecala sama so sebou 😉
Čo sa týka tých parazitov,nie je to také jdnoduché žiaľ.MMS pôsobí len na niektoré druhy a celkovo všetky protokoly na odčervenie sa týkajú iných liečiv..nie som žiaľ odborník,aby som Vám v tomto kvalifikovane poradila 😒
Záleží aj o čo konkrétne ide...?

7katka
8. jan 2014

@janka2273 parazity vo vseobecnosti, mam u dietata na to silne podozrenie po studovani viacerých linkov, jeho priznakov a hlavne chut na sladke, teraz detoxikujeme bylinnými preparátmi, ale pre alergie nemoze vsetko, hlavne tiie najucinnejsie, preto hladam este nieco k tomu.
A k tej stranke http://www.pgchem.sk/sk/ponuka/381/kokosovy-ole..., skusali ste odtial ten kokosovy olej na tepelnu upravu ci bambucke maslo event. silice?

eludka
8. jan 2014

@rbb1 to je fajn, ze sa vam zlepsil zdravotny stav, ale ked neprestanete fajcit, tak to nadlho nevyriesite...

janka2273
8. jan 2014

@7katka Práve som si o ňom písala s jednou kočkou cez správy 🙂 😉
Ja som mala tento..je pod ním aj omnoho viac informácií--odporúčam prečítať 😉
http://www.biolinka.sk/product.php?id_product=77
Okrem iného aj krásne vonia--natierala som sa sním celá a aj malého ,okrem konzumácie,či smaženia palaciniek 😝
Teraz ale užívam tento::
http://www.kokosovysvet.sk/?5,SK_kokosovysvetsk...
Je ho podstatne viac a za rozumnejšiu cenu,ale je bez vône a chuti..čo mne osobne vyhovuje lepšie..opäť sa s ním natierame,varím na ňom-dávam ho aj pod cibulu,ked varím 😉 No a samozrejme pridávam malému za lyžicu do mlieka/kakaa,nechám rozpustiť,kedže je tuhý a pijeme..žiadna zmena chuti,tak bez problémov konzumácia 🙂 🙂
Pila som ho aj samotný,ale on je tekutý až pri cca 25 stupňoch,takže som ho musela roztápať a to ma nebavilo..tak som ho začala pridávať do toho teplého mlieka,či kakaa,polievok atd..tento olej je snad zázračný 🙂 🙂

7katka
8. jan 2014

@janka2273 a co bambucke maslo, ja mam teraz Niveu s jej obsahom a neuveritelne rychlo zabral na zadocek, nic ine nezabralo, len to a este sa chcem spytat na ten zakladny krem v lekarni, ako sa to vola? este raz dakujem

janka2273
8. jan 2014

@7katka Tak ja som hodnotila kokosový olej ako celok-nie len ako krém 😉 Bambucké som nemala,takže neviem,no určite sa tým nič nepokazí 🙂 🙂
Krém je Ambiderman..v lekárni ho navážia koľko si človek vypýta..používam ho celoročne..rýchlo sa vstrebe a pritom pokožku premastí 🙂 ja si ho beriem 200g a tiež sa s ním namažem celá 😝

adnil1927
14. jan 2014

Ahojte, mam otazku, beriem CDS uz vyse dvoch mesiacov, a chcem sa opytat, ci moze ovplyvnit aj menstruaciu, doteraz som ju mala presnu ako hodinky, avsak tento mesiac mi meska tri dni, test negativny, bojim sa pretoze beriem este antidepresiva, sice uz len minimalnu davku, dakujem za odpovede.

7katka
16. jan 2014

@janka2273 ahoj este by som sa spytala, ci si objednavala aj z tejto stranky MMS-http://mms1.wbl.sk/KDE-SA-DA-KUPIT---KONTAKT-.html, je to spolahlive?

janka2273
16. jan 2014

@7katka Nemám skúsenosť s tou stránkou..ja som minule našla tiež túto a ceny sú fajn pošta len 2,5€

http://oxiclub.webnode.sk/products/mms-kvapky-1...

janka2273
16. jan 2014

@adnil1927 Ja by som nerobila nejak paniku kvôli 3 dňom 🙂 🙂 🙂 môže to byť ovplyvnené hocičím a pochybujem,že sa cyklus naruší kvôli užívaniu MMS/CDS--to sa skôr upraví 😉 Ešte stále to tak je??

7katka
16. jan 2014

@janka2273 a uz si odtial objednavala?

janka2273
16. jan 2014

@7katka Nie,ale vyzerá to v pohode..ja beriem od liečiteľa..ale ak by som nemala odkiaľ,objednala by som tu s úplným kľudom 🙂 😉

adnil1927
20. jan 2014

Ahojte, mam otazku: Dcera bude mat ockovanie a chcem sa opytat, ked jej dam hned po ockovani mms kvapky, vylucim tu vakcinu z jej tela tymi kvapkami mms?Nechcem ju dat zaockovat, ale zase nemam peniaze na zaplatenie toho, keby ma vyzvali urady.

nikawero12
20. jan 2014

@adnil1927 A ty si v poriadku? Očkovanie ti vadí, ale kľudne by si do svojho malého dieťaťa pchala silnú chemikáliu, ktorá sa bežne používa na čistenie hajzlov? Normálne sa mi rozum zastavuje, keď čítam niečo takéto.