Kvapky MMS a vaše skúsenosti s nimi
"Upozornenie Modrý koník tímu: Obsah tejto diskusie je vnímaný ako kontroverzný. Uverejnené informácie nenahrádzajú návštevu skúseného odborníka (lekára, právnika a pod.), preto pri čítaní príspevkov odporúčame nezabúdať na overovanie informácií a na názory odborníkov. Ďakujeme za porozumenie."
Ahojte baby, zakladam tuto temu, aby sme sa mohli podelit so svojimi skusenostami s tymito kvapkami. precitala som si o nich a zaujalo ma to, trpim totiz uz roky psoriazou. podla toho co som o kvapkach zistila, tak je to hotovy zazrak, preto sa mi tomu tazko veri. vraj lieci v podstate vsetky choroby. ( bolesti kĺbov a svalov
detoxikácia
prevencia rakoviny, doplnok pre pacientov s rakovinou
astma
AIDS
cukrovka
skleróza multiplex
veľmi rýchle pôsobenie na celkovú imunitu a vitalitu tela
zneškodnenie všetkých patogénov, vírusy, baktérie, plesne, kvasinky a rôzne iní škodlivé mikroorganizmy
účinná detoxikácia od ťažkých kovov
odkyslenie organizmu
infekcia kože (akné, zranenia, genitálie)
psoriáza
zjemňuje pleť
suchoty
herpes (opar)
hepatitída (zápal pečene)
ťažkosti v ústnej dutine (opar, rôzne infekcie)
žalúdok (vredy, helicobacter pyroli)
črevné infekcie (zápaly, nadúvanie)
pečeň (produkcia cukrov, hladina krvného cukru)
poruchy produkcie hormónov
oslabená imunita
srdce (pomáha pri záchvatoch angíny pectoris, normalizuje rytmus srdca)
septum defectus, srdečné choroby
vysoký krvný tlak, zúženie ciev
choroby obličiek, obličkové kamene
astma, pľúcne choroby
práca svalov, šport
namiesto antibiotík:je účinnejší a bez bočného negatívneho pôsobenia,nepoškodzuje črevnú mikroflóru,obnovuje ju a pomáha užitočným baktériam
nespavosť, poruchy spánku
skúškové obdobia
zvýšenie fyzickej sily
depresie, poruchy pamäte
alzheimerová choroba
únava, doplnenie energetických zásob
zvýšenie bunečného metabolizmu
chrípka a ďalšie parazitálne infekcie
súčasť kozmetiky (ako prevencia)
proti vráskam
znižuje tvorbu kŕčových žíl
zápal pľúc
zápal slepého čreva
zápal močových ciest
zlepšuje krvný obeh
reumatické zápaly
odstraňuje lupiny
malária )
budem rada ked napise niekto, kto ma s nimi skusenost. dakujem 🙂
@adnil1927 Ahoj,to by som určite nerobila..pripadá mi to dosť nelogické a riskantné..to nie je ako vyvrátiť obsah žalúdka po zlom jedle 😉 V rámci platnej legislatívy chod na očkovanie a určite sa jej nič nestane..aj ked samozrejme ani ja očkovanie už neodporúčam,pretože som presvedčená,že nerieši prevenciu,ale iba naplnenie peňaženiek farmapriemyslu 😒
To čo písala dotyčná,že je to silná chémia atd..určite nemá pravdu,odporúčala by som mu si niečo o MMS naštudovať 😉 🙂 Čo je potom Paralen,Ibalgin atd,čo bežne ľudia do seba tlačia??? 😉
@nikawero12 to nie to SAVO čo sa používa na čistenie toaliet ... 🙂 treba si o tom trošku napísať, SAVO je známe ako obchodná značka, ale toto je iné "SAVO" 🙂
no jedno je isté, že malému dieťaťu by som to určite nedala ...
@moon1979 ja som nepísala o žiadnej obchodnej značke Savo, ale o chemickej látke chloritan sodný.
@nikawero12 Predstav si, ze som v poriadku 🙂 A POZOR, to že si neznalá v MMS a nemáš o tom ani vedomosti, tak prosím ťa nepíš sem také bludy, že je to savo, keď nepoznáš ani chemickú značku.Takýchto ľudí, čo trieskajú sprostosti mám " najradšej" 🙂
@adnil1927 nabudúce ti odporúčam, aby si čítala s porozumením a potom reagovala na moj príspevok... prajem pekny vecer.
@nikawero12 A ja tebe zase odporúčam si najprv o danej veci niečo preštudovať a až potom písať.
len kvoli tomu som sa zaregistroval na tu stranku aby som ti mohol navrhnut tie kvapky vela stastia ti prajem
Cau ,skus -Moksa elix kvapky moja sestra mala psoriasu o 7 mesiacov ani stopi na tele, super vec !!!!!!!!
Tak som si MMS objednala- testujem na sebe- zatiaľ len na zuby a kúpel- potom jedna kvapka ráno večer- po týždni dávam deckám do kúpela- všetko v pohode no v piatok malá doniesla zasa nejakú podegru zo školky- všetci sme chorý- vytieram deckám nos- kúpele a stav sa zhoršuje- aj u mňa- tak neviem- ešte sa bojím jej to dať vypiť- potrebujem podporu- u mňa nezaberá- čo som počítala, že za dve hodinky je po prechladnutí- to pri akom dávkovaní? Poradte
Ahojte, potrebujem radu. Uz asi 4 mesiace bojujem s genitalnym herpesom na moc. cestach.
Predtym som sa liecil na zapaly ale ATB mi na to nezabralo (pochopitelne) kedze sa zistilo iba az pred tyzdnom ze to mam v sebe virus HSV2 a nie bakterie.
Dnes som si objednal kvapky MMS1 zo stranky http://www.webareal.sk/mms-kvapky (je to dobry zdroj???)
tak ich chcem skusit nasadit, lebo potrebujem vediet ci je mozne ich uzivat aj popri uzivani antivirotik HERPESIN ktore mam brat 3 tyzdne (od dnes uz len 2 t).
Potrebujem radu niekoho s odbornymi skusenostami, ci je efektivnejsie uzivat MMS1 v pomere: 1 kvapka MMS + aktivator 5 kvapiek citronovej stavy (ako sa to odporuca na viacerych strankach o MMS1) , alebo v pomere 1 kv MMS + 5 kv kyseliny citronovej (10%), ALEBO 1 kvapka MMS + 1 kvapka HCL 4% ?????
Pytam sa aka forma je efektivnejsia a UCINNEJSIA na vyliecenie virusu??? Je mi jedno ci to ma zapach alebo to zle chuti, som chlap ja vypijem a vydrzim vsetko, ide mi len o to aby som to co najrychlejsie dostal z tela a aby bola liecba co najucinnejsia! Mozte aj viaceri poradit, uprednostnujem nazory od niekoho kto uz prekonal nejaku stredne tazku chorobu s pomocou MMS1. DAKUJEM 😉
@peter565656 skus sa opýtať tu: www.mms1.wbl.sk alebo na : WWW.upramene.cz.
@peter565656 a ešte niečo, prečo si radšej nekúpiš CDS ?
@peter565656 Ja na tvojom mieste by som nebrala tie lieky, čo ti predpísali, ale začala len MMS-CDS, to CDS je lepšie, je to už zaktivované, to si len zarobíš dávku na celý deň, na osem hodín, každú hodinu vypiješ deci, a MMS si môžeš rozrobiť40 kvapiek MMS1 10% a 40 kvapiek kys.citrónovej50% a doleješ jeden a pol pohára vody a striekaš si to na kožu, teda na ten herpes každé dve až tri hodiny a necháš to uschnúť, ja som si na pere vyliečila takto herpes za dva dni!A mimochodom, trpela som depresiami a MMS/CDS mi veľmi pomohlo.Dúfam, že som ti aspoň trochu poradila.
Ahojte, ja som zacala tiez uzivat mms / 4dni kazdu hodinu 1 kvapka mms+1kvapka kys. cit. 5 den kazdu hodinu 2 kvapky mms a 2 kvapky kys. citr. / Zacala ma palit zaha, neviem cim to bude? Mam znizit davku znova na 1 kvapku? Mam myom 3cm v brusnej dutine, a jedna liecitelka mi poradila prave mms. Mms mam aktivovat 3 minuty,alebo len 20sekund? dakujem
tak teórií som prečítala milión stránok- mala by si to v takom prípade aktivovať-neutralizovať s kys. HCl.
@adnil1927 CDS je v akom zmysle lepsie??? v tom ze mi odpadne praca si to miesat alebo v pripade samotnej liecby a posbenia efektivnejsie nez MMs? uz som si objednal dnes MMS a nechce sa mi zas objednavat aj CDS- ale ak je toto efektivnejsie tak mozno vyskusam... a to striekanie na kozu- ja nemam vonkajsi herpes- ale vnutorny. cize na povrchu na kozi nemam ziadne pupence a ani cervenu kozu- to mam vsetko ciste....
Co sa tyka liekov, to by som nevysadil....2 mes. som sa liecil zbytocne s ATB a teraz ked mi konecne nasadili tie prave lieky proti herpesom tak by to malo zabrat....ja len potrebujem vediet ci sa mozu uzivat antiviralne lieky sucasne s MMS1- ci sa navzajoom nebiju a ci nevzniknde nejaka interakcia....
vdaka
@peter565656 V knihe sa píše, že sa lieky môžu brať, len keď ich užiješ, tak počkaj hodinu a až potom si daj MMS.Ja to tiež tak robím.CDS je novšia forma MMS, je to už aktivované, takže si to nemusíš kvapkať ako MMS.A zase MMS s kys.citr. nerobí dobre na žalúdok, to radšej HCL.
@bella617 pozri si túto stránku: www.mms1.wbl.sk, ten pán, čo to aj vyrába ti poradí.
dakujem 🙂

@adnil1927 Jedna moznost je zaockovat ho a nedavat mms. Druha moznost je neockovat, nedat mms a nezaplatit pokutu. Tretia moznost je neockovat, nedat mms a na pokutu si pozicat. Ine moznosti nie su. A nad inymi kombinaciami ani neuvazuj prosim ta.