Kvapky MMS a vaše skúsenosti s nimi
"Upozornenie Modrý koník tímu: Obsah tejto diskusie je vnímaný ako kontroverzný. Uverejnené informácie nenahrádzajú návštevu skúseného odborníka (lekára, právnika a pod.), preto pri čítaní príspevkov odporúčame nezabúdať na overovanie informácií a na názory odborníkov. Ďakujeme za porozumenie."
Ahojte baby, zakladam tuto temu, aby sme sa mohli podelit so svojimi skusenostami s tymito kvapkami. precitala som si o nich a zaujalo ma to, trpim totiz uz roky psoriazou. podla toho co som o kvapkach zistila, tak je to hotovy zazrak, preto sa mi tomu tazko veri. vraj lieci v podstate vsetky choroby. ( bolesti kĺbov a svalov
detoxikácia
prevencia rakoviny, doplnok pre pacientov s rakovinou
astma
AIDS
cukrovka
skleróza multiplex
veľmi rýchle pôsobenie na celkovú imunitu a vitalitu tela
zneškodnenie všetkých patogénov, vírusy, baktérie, plesne, kvasinky a rôzne iní škodlivé mikroorganizmy
účinná detoxikácia od ťažkých kovov
odkyslenie organizmu
infekcia kože (akné, zranenia, genitálie)
psoriáza
zjemňuje pleť
suchoty
herpes (opar)
hepatitída (zápal pečene)
ťažkosti v ústnej dutine (opar, rôzne infekcie)
žalúdok (vredy, helicobacter pyroli)
črevné infekcie (zápaly, nadúvanie)
pečeň (produkcia cukrov, hladina krvného cukru)
poruchy produkcie hormónov
oslabená imunita
srdce (pomáha pri záchvatoch angíny pectoris, normalizuje rytmus srdca)
septum defectus, srdečné choroby
vysoký krvný tlak, zúženie ciev
choroby obličiek, obličkové kamene
astma, pľúcne choroby
práca svalov, šport
namiesto antibiotík:je účinnejší a bez bočného negatívneho pôsobenia,nepoškodzuje črevnú mikroflóru,obnovuje ju a pomáha užitočným baktériam
nespavosť, poruchy spánku
skúškové obdobia
zvýšenie fyzickej sily
depresie, poruchy pamäte
alzheimerová choroba
únava, doplnenie energetických zásob
zvýšenie bunečného metabolizmu
chrípka a ďalšie parazitálne infekcie
súčasť kozmetiky (ako prevencia)
proti vráskam
znižuje tvorbu kŕčových žíl
zápal pľúc
zápal slepého čreva
zápal močových ciest
zlepšuje krvný obeh
reumatické zápaly
odstraňuje lupiny
malária )
budem rada ked napise niekto, kto ma s nimi skusenost. dakujem 🙂
@uzlenmiriam áno ja mám skúsenosť s MMS na psoriázu asi pred rokom a po užívaní velmi dobre výsledky 🙂 Koža je čistá . Pitie MMS, postrek a kúpeľ - ten urobil priam zázrak. Verím, že pomože aj Tebe. 🙂 Vrelo odporúčam.
@helena56800 Tak to si ma potešila, a za kolko bolo vidno výsledky ja to užívam už asi 5 dní, a zatial mi je len blbo nič iné, ale dúfam že mi to teda pomože 🙂 ďakujem
@uzlenmiriam Je Vám zle?? a s čím to aktivujete? a koľko kvapiek?
@uzlenmiriam neviem Ti presne povedať, ale myslím, že to bolo tak do 14 dní. Vieš brala to dcéra a možem povedať , že velmi nepravidelne a ani nemohla v práci dodržiavať presný postup. Ked príšla na víkend domov, tak som jej to davkovala ja. Bolo jej zlé, nemohla ani vonu cítit, ale kedže jej to pomáhalo tak sa snážila. 🙂
Nikdy nezabudnem, ako zobrala kvapky, ja som medzitým vyumývala vanú rozriedenými aktivovanými kvapkami a znovu som jej aktivovala kvapky do kúpeľa. Bola tam asi 30 minút a ked vyšla z kúpeľa, neverila som vlastným očiam to bol priam zázrak, ako sa jej vyčistila koža..... ľutujem len jedno, že som ju neodfotila ako vyzerala pred tým ako začala s užívanim MMS / celé telo mala červené bodky - nosila dlhý rukav a nohavice / a ako vyzera teraz .... je to asi rok a koža je čistá. ... kto to nezažil, nevie aké to je denno denne a roky sa natierať masťami dokonca kortikoidmy a výsledok chabý... preto ti vrelo odporúčam a verím, že ti MMS pomôžu....
ahojte.. prosim, niekto mi odporucil CDS2 proti silnym migrenam.. kedze sa uz 7rokov potlkam s neuspechom u vsetkych doktorov, laka ma to vyskusat.. bojim sa vsak, pretoze o tom este vela neviem...
mozte mi prosim poradit? kde zo zohnat, ako to uzivat? citala som toho vela, ale nerozumiem vsetkemu.. niekde sa pise, ze treba riedit, a neviem co vsetko... citala som aj o mms a cds1, aky je rozdiel???
Zdravim, chcela by som sa opytat ci je tu niekto res. ci niekto pozna v svojom okoli cloveka ktory pouzival MMS ( al. Cds) na liecenie rakoviny? V nasom pripade ide o rakovinu pluc s metastazami na klboch a peceni( este nemame uplne vysledky v akom stadiu).. Momentalne ho vyslali do N.ustavu Hagy, kde mu budu brat vzorku a urcia presne( nakolko Vo Svidniku nevedeli presne urcit na zaklade CT.)Co nastupi dalej netusime,.. Ale zvazujem mu odporucit protokl 2000 ( aj ked mms1 chcem zamenit za CDS2( ktory chcem objednat z http://oxiclub.webnode.sk/products/cds2/ ) a mms2. - Clornan Vapenaty ( ktory som objednala cez http://www.webareal.sk/mms-kvapky/1x-Chlornan-v... - dufam ze mozem verit tomuto predajcovi?- ma niekto skunesti s tou strankou a ich produktmi?)
Moze mi prosim niekto potvrdit ci som pochopila spravne ohladne CDS2 ( ktory chcem objednat z hore uvedenej stranky) ze sa to pripravuje uz len spravnym rozriedenim tohto koncentratu s obycajnou vodou? S tymi hadickami a domacou pripravou mi to pride zlozite.
Prosim ak ktokolvek ma skusenosti s rakovinou a jej vyliecenim cez protokol 2000, prosim napiste mi. (Ja osobne tomu verim, len bude asi obtiazne presvedcit uja aby sa na to dal, preto ak mi ozajstni ludia ktori si tym presli daju odporucania, myslim ze ho budem lahsie presviedcat aby sa aspon pokusil, ako aj celu rodinu, nakolko som sama na to a Citim ze sa mu tym naozaj da pomoct...
Velmi pekne dakujem
@tessbb dobrý den môžte mi poradiť kde alebo odkial ste tie mms kvapky objednávali? ja som par stranok našla tu zo sr ale bojím sa, či mi nepošlú nejaký "fake". chcela by som to mame na osteoartrozu. dakujem 🙂
@rodeka ahoj prsim porad.mam pred sebou 10perc.kyselinu citronovu atam pisu jeden diel kyseliny a devat dielov vody.tak som to rozrobila v pohari.a naliala do prazdnej flase aktivatora.teraz otazka.robjm dobre takto ako som pisala?tefaz kolkk kvapiek mms mam dat na jednu kvapku aktkvatora?dala som jednu kvapku mms a 5 kvapiek aktivatora.napis mi prosim ci to bolo spravne.alebk napis mi ako to mam uzivat s mojou 10perc.kyselinou citronovou-dakujem
@janka2273 jani porad.mam doma desat percentnu kyselinu citronovu.tam pisu jeden diel vody a devet diellv kyseliny.tak som spravila.dala som lyzicu vody a devet lyzic kyseliny.rozrobila a naliala do prazdnej flasky.dobre?teraz mam dat kvapku mms a 5 kvapiek aktivatora?d0bre chapem?ako dlho aktivovat?20sekundalebo 3 minuty?prosim napis mi postup.mam d0ma 10 perc.kyselinu.napis mi prosim.predtym co so mala mi rozrabal znamy neviem sa ho dovolat tak robim podla navodu.robila som spravne?napi
@zlte_kuriatko oxiclub sa to vola, ale odporucala to jedna diskutujuca par stran dozadu... ja so si precitala celu diskusiu 🙂
http://oxiclub.webnode.sk/
@babrakin aahoj s tymto postupom aktivovat 3min.a 5 kvapiek kyseliny citronovej ale urob to radsej takto:
daj si do decaku,ale zarovnaj okraj) do plna kyselinu citronovu a presne ten isty decak vody taktiez presne po okraj a miesaj do vtedy pokial nebude roztok totalne rozmiesany.(proste 1:1)potom nalej do flasticky ktoru si dostala na roztok kyseliny citronovej a potom davkuj 1kv.mms a jednu kv.kyseliny citronovej a aktivuj 20sekund.najlepsie si objednaj uz rozrobenu kyselinu citronovu alebo solnu ,ktora ti vydrzi zaroven s mms.pan ktoreho ti dam web stranku posiela dokonca 120ml za 9eur.najlepsie je vsak cds budes mat pokojnu liecbu bez vedlajsich ucinkou (hnacka,nevolnost)je lepsie a jednoduchsie.kup si flasky ktore maju pipety na davkovanie s gumovym davkovacom,prelej si mms do jednej flasticky a kys.citronovu (lepsia je solna)do druhej flasticky a kvapkas bez obav ze ti ujde nejaka kvapka na viac -z tych flias ktore dostavas mms sa kvapka velmi zle najmä ked kvapkas kazdu hodinu.neviem ci som pomohla a je dost mozne ze nepisem velmi konkretne pisem na rychlo a nemam vela casu,keby nieco napis skusim podrobnejsie a jasnejsie napisat.tak zatial sa maj pekne .velmi spolahlivy zdroj-odporucam....http://www.mms1.wbl.sk/
@zlte_kuriatko ahoj,urcite tu odporucam ti to a velmi spolahlive ,prijemne jednanie http://www.mms1.wbl.sk/
100%zaruka .zdravim a vela stastia
@babrakin Takže... 😉 mala si doma práškovú kyselinu citronovú-bol to len prášok a nie nejaký 10-20 či 50% roztok 😉 Ty si z toho chcela 10% roztok,na ktorý si zvolila dobrý postup a i "rodeka" poradila dobré dávkovanie 🙂 🙂 🙂
Ja ale rovnako ako ona pri kyseline citronovej odporúčam spraviť si 50% roztok-čiže rovnaký objem vody a kyseliny spolu rozpustiť--dávkovanie je ako už ona spomínala potom 1:1 a aktivuje sa to len 20sekúnd..
No opäť musím napísať,že treba kupovať na vnútorné užívanie kyselinu chlorovodíkovú =HCL 4% ,pretože nespôsobuje žalúdočné a iné zažívacie 🙂 😉
@rodeka a kde kupim tie flasky co maju pipety? este jedna otazka.. teraz som si dala dve kvapky mms a 10 kvapiek kyseliny .. dobre? a nechala posobit 3 minuty a zaliala vodou a vypila.. absolutna normalna chut tak neviem ci robim spravne... chapem to tak ze jedna kvapka mms a 5 kvapiek kyseliny a 3 minuty posobit?
ked zvysim kvapku mms na 2 tak aj 10 kvapiek kyseliny? prosim odpovedz na vsetky moje otazky , dakujem velmi pekne
@zlte_kuriatko uvádzala som tu ten oxiclub-majú 115ml flaštičky za výbornú cenu a nízke poštovné.....nemajú prečo poslať nejaké fake,pretože samotný chloritan,či HCL stoja pár "halierov" 🙂 😉 ja osobne kupujem od liečiteľa 🙂
@janka2273 jani prosim daj mi link na ti kyselin chlor... to s arobi inac? chcem mat uz doma rovno vsetko nariedene a ja by som si len kvapkala.. predtym som mala kvapky kamosa co mi dal.. ale teraz som si to robila sama doma... chcem jednoduche dve flasky kde uz je vsetko rozrobene je take?
@babrakin http://oxiclub.webnode.sk/mms-kvapky/
Tu je to podľa mna cenovo veľmi výhodné a aj pošta nízka--je tam na stránke snád všetko 🙂 😉
@janka2273 jani ja som kupila tu dobre?
@kika7953 rodeka tu dala velmi dobrý kontak http://www.mms1.wbl.sk/ .napíš panovi na mail čo chceš vedieť alebo poradiť on sa ti určite ozve, odpíše a dá ti č. na svoj mobil. Je to velmi milý a ochotný pán a možeš s ním prekonzultovať problém osobne. On Ti poradí aj odporúči a tiež Ti pošle návod /dávkovanie/ Ja som to tiež riešila s ním takto. Alebo ak budeš chcieť, pošlem Ti jeho číslo do IP. So strankou oxiclub nemám skúsenosť, neviem ako to tam funguje....

@kabba dakujem, už som stiahla ...ups 🙂