Kvapky MMS a vaše skúsenosti s nimi
"Upozornenie Modrý koník tímu: Obsah tejto diskusie je vnímaný ako kontroverzný. Uverejnené informácie nenahrádzajú návštevu skúseného odborníka (lekára, právnika a pod.), preto pri čítaní príspevkov odporúčame nezabúdať na overovanie informácií a na názory odborníkov. Ďakujeme za porozumenie."
Ahojte baby, zakladam tuto temu, aby sme sa mohli podelit so svojimi skusenostami s tymito kvapkami. precitala som si o nich a zaujalo ma to, trpim totiz uz roky psoriazou. podla toho co som o kvapkach zistila, tak je to hotovy zazrak, preto sa mi tomu tazko veri. vraj lieci v podstate vsetky choroby. ( bolesti kĺbov a svalov
detoxikácia
prevencia rakoviny, doplnok pre pacientov s rakovinou
astma
AIDS
cukrovka
skleróza multiplex
veľmi rýchle pôsobenie na celkovú imunitu a vitalitu tela
zneškodnenie všetkých patogénov, vírusy, baktérie, plesne, kvasinky a rôzne iní škodlivé mikroorganizmy
účinná detoxikácia od ťažkých kovov
odkyslenie organizmu
infekcia kože (akné, zranenia, genitálie)
psoriáza
zjemňuje pleť
suchoty
herpes (opar)
hepatitída (zápal pečene)
ťažkosti v ústnej dutine (opar, rôzne infekcie)
žalúdok (vredy, helicobacter pyroli)
črevné infekcie (zápaly, nadúvanie)
pečeň (produkcia cukrov, hladina krvného cukru)
poruchy produkcie hormónov
oslabená imunita
srdce (pomáha pri záchvatoch angíny pectoris, normalizuje rytmus srdca)
septum defectus, srdečné choroby
vysoký krvný tlak, zúženie ciev
choroby obličiek, obličkové kamene
astma, pľúcne choroby
práca svalov, šport
namiesto antibiotík:je účinnejší a bez bočného negatívneho pôsobenia,nepoškodzuje črevnú mikroflóru,obnovuje ju a pomáha užitočným baktériam
nespavosť, poruchy spánku
skúškové obdobia
zvýšenie fyzickej sily
depresie, poruchy pamäte
alzheimerová choroba
únava, doplnenie energetických zásob
zvýšenie bunečného metabolizmu
chrípka a ďalšie parazitálne infekcie
súčasť kozmetiky (ako prevencia)
proti vráskam
znižuje tvorbu kŕčových žíl
zápal pľúc
zápal slepého čreva
zápal močových ciest
zlepšuje krvný obeh
reumatické zápaly
odstraňuje lupiny
malária )
budem rada ked napise niekto, kto ma s nimi skusenost. dakujem 🙂
No nechcem sa zamotavat ale asi by som mal vratit za tie roky co to uzivam tak mile rad...
tekuty chloritan sodny 24,5% 1 liter objednat v PGchem alebo niekde inde ja to mam odtial, mavaju aj testovacie pruzky. Preliat do tmavej sklenenej flase -v lekarni.. 1 liter ja mam uz druhy rok tak si to spocitajte..
kyselina citronova cista 4 sacky v samoske. Robim to uz manualne tak presny pomer cca... 100ml citronka do 100ml vody premiesat nechat odstat dost dlho sa rozpusta. Navod je na youtube podla jardu jardaxa je to za 10 minut hotove. Tak pomer tusim 150 ml chloritan az potom 150ml citronka ja mam fixou risku tak si to nepamatam presne ale v navode od jardu to je. prevarit a cisty chloritan prejde do 2 litrovej flase a v nej 1 liter chladenej vody cez noc v chladnicke. pri videu pochopite. 5 minut proces varenia. Doliat 2 litrovu flasu do plana studenou vodou. Rozliat do dvoch skleneych tmavych a uskladnit v chladnicke. Tak a kazde rano zobrat 1,5 litrovi flasu naliat cistu voda a doliat 1dcl chloritanu s chaldnicky. Pohodlne pit kazdu hodku v praci, Len pozor na denne svetlo treba to mat niekde v skrinke alebo dole v tieni. Za pol hodku na slnku Vam s toho ostane cista voda. 2 litre Vam stacia na 2 -3 tyzdne... Musi to trochu stipat v hrdle ked to pijete ak nie tak mate malu koncentraciu. Ja to mavam teraz uz stale po istej skusenosti na 200-300 dpi tusim
Vela zdravia prajem
tak este na setrenie casom:
http://www.pgchem.sk/sk/ponuka/368/chloritan-so...
pruzky:
http://www.pgchem.sk/sk/ponuka/781/testovaci-pr... no a koncentraciu na pitiem mavam vo farbe 3 a 4 vzorky. V podstate neriedeny koncentrat je tmavsi ako posledne policko na tobolke.
a mas tam aj flase/flasticky
tot vso pre silviu7788
@mancika8335 tak az teraz som si to vsimol
nie 150 ml chloritanu a citronky ale 15ml ale pouzivane je aj 19-20 ml.
@mancika8335 Kyselinu citrónovú určite niéééé 😠 😠 😉 😉 Bud aktivovať s HCL4% ,alebo užívať CDS 😉 😉
A inak dievčatám by som výrobu CDS doma neodporúčala..vyzerá to síce ľahko,ale skôr práca pre manžela,alebo kúpiť už hotové 😉 treba hodne vetrať pri tom a dávať bacha pri výrobe 😉 😝
@janka2273 ano dakujem HCL4% je na ceste - nemal som to prejdene. a dievcatam aby to neskusali som to nechcel pisat aby sa neurazili. Urcite nechat na manzela a najlepsie na terase kto ma. Prvy krat mi praskol uzaver na flasi cca 6 hod. silneho kasla slusne poleptanie ... treba dat velky pozor. Teraz pouzivam "barmanske nalievky "davkovace " na hrdlo flase 1,40€ 2ks cca a hrubsiu hadicku 0,50€ a bez problemov.
@mancika8335 hehe..tu nie je priestor na urážanie 😉 ked to raz nie je najbezpečnejšie,aby si to hocikto vyrábal doma,tak to tak proste je 😉 Ja osobne by som si trúfla,ale pokiaľ nemusím,nerobím to 😝 A netreba aj zabúdať,že nie všetky ženy majú doma manžela/priateľa,otca atd. 🙂 😉
My CDS vyrabame na terase pomocou motorceka do akvaria, flias a hadiciek a je to ok.
Tu je najnovšia kniha na stiahnutie, bohužiaľ len v češtine, odporúčam všetkým preštudovať:
http://ulozto.sk/xqwWcbTd/j-humble-prevrat-vlec...
Podľa mňa MMS je zázrak a Jim Humble si zásluži Nobelovu cenu!!! 😀
Červený kríž potvrdil účinnosť MMS, pozrite si video:
https://www.youtube.com/watch?v=6w9eRFdYKvY@maria43 Pozri si stránku www.mms1.wbl.sk a tam je kontakt a napíš určite dostaneš odpoveď a poradenstvo.
no budete sa mi smiat... moja kamarATKA mala rakovinu miechy.. presla 5 timi chemoterapiami a vdaka tymto kvapékam, po ktorych siahlia uz z nudze, rakovinu NEMA.... VYSLEDKY UZASNE.. tvrdenie onkologov... objednala som si ich takisto aj ja za cca 17 eur a zacinam aj ja, beriem ich len treti den, ... bala som sa skusat ich ale vdaka znamej co uziva uz druhy rok , dokonca aj do kupela ich dava, je vyliecena.. uz druhy rok nrema ani stopy po nadoroch... ano preto sa o tomto zazraku jednoduchom nevravi, lebo Farmaceuticky biznis by skrachoval..farmaceuticka mafia musi z niecoho zit...
Dobrý deň🙂, mám psoriázu a dnes začnem užívať mms, chcela by som vedieť či tu s tým má niekto skúsenosti, väčšinou som tu videla príspevky od vás @janka2273 ,tak by som sa aj vás chcela opýtať či náhodou o niekom neviete.
Zatial veľmi pekne ďakujem 🙂 🙂
zdravim vas,chcem poprosit o radu-mozem si aktivovat davku mms s aktivatorom hcl na cely den?viem ze to ide s kys.citronovou-http://souzneni.webnode.cz/produkty/davka-na-cely-den/ ,ale neviem ci to ide aj s hcl.
dakujem
ide mi o to,ci ked to zarobim naraz na cely den,ci to nevyprcha alebo inac nestrati ucinok,lebo som tusim niekde cital ze aktivacia s hcl sa musi pripravovat vzdy pred podanim.
@radox1 ahoj 🙂 je úplne jedno s čím sa to aktivuje,pretože každou aktiváciou vzniká rovnaký oxid 😉
takže rovnako ako s kyselinou citronovou sa to zarobí aj s HCL4%--teda v pomere 1:1..na 1L flašu si teda aktivujete 8*3 kvapky(8 dávok po 3 kv.)=24kvapiek,zriedite v pohári a dolejete do 1litra--jedna dávka potom vychádza cca 125ml(odmerajte si v nejakom poháriku a potom si už len "ulievate" 🙂 😉 pred každou dávkou treba flašu jemne pretriasť,pretože plyn vystúpi vždy na vrch---teda nie je pravda,že by to pri aktivácii s HCL vyprchalo 🙂 takto vznikne dávka na 8 hodín po 3 kvapky v dávke 🙂 😉
dakujem za odpoved
@babrakin Fúha..ja mám tiež balenie 50ml chloritanu + 50ml HCL a stálo ma to cca 5€ 🙂 nekupujte tak draho..žiaľ nájdu sa aj takí,čo na tom takto nehorázne zarábajú 😒 ☹ 😠 dala som tu aj linky na stránku,kde to stojí cca 9€ a mám pocit,že je to až 100ml balenie..popozerajte stránky dozadu,lebo momentálne mám môj NTB v oprave a na synovom tu nemám momentálne svoje záložky stránok...
@marjed
@babrakin
tak som to našla..str. 24 😉
http://oxiclub.webnode.sk/mms-kvapky/
@babrakin CDS je prakticky to isté ako MMS,len inak vyrábané" 😉 laicky povedané,je to vlastne do vody napustený ten plyn-oxid,ktorý vzniká pri aktivácii MMS..musí sa to v pohári po naliatí merať takými špeciálnymi papierikmi,aby sa zistilo,či to má správnu koncentráciu-ak je vysoká,riedi sa to ešte 🙂
CDS sa začalo vyrábať vtedy,ked sa ešte aktivovalo MMS len citronovou šťavou,či kyselinou citr.,pretože bolo lepšie stráviteľnejšie pre žalúdok..Dnes sa odporúča aktivovať s HCL(kyselinou chlorovodíkovou) a tá pri nízkych dávkach nemá nejaké nežiadúce účinky..no pri vyšších počtoch kvapiek na dávku už môže robiť potiaže.ktoré by pri CDS nemali byť 🙂 😉
tak sa aj ja podelim so skusenosťou....sym objavil mms asi pred rokom a pol až dvoma. Objednal ich pre priatelku, ktorá počas tehotenstva a kojenia nemohla brat nijake lieky na alergiu, takže tá sa vrátila v plnej sile aj s kožnými prejavmi. každý mesiac minula na rozne maste 15 - 20 €, lebo nemože hocičo. Asi polroka si, viacmenej, pravidelne striekala telo roztokom mms...dnes je uplne čista žiadne chrasty, ktoré mala neuveritelne velke a po celých nohách, žiadna suchá koža, žiadne maste.
Vnučke sa asi pred dvoma mesiacmi objavil výsyp na brusku, prešlo to na ručku, nožky a žiadne mastičky nepomáhali, skor sa to rozširovalo. Tak sa odhodlali aj na nu použit roztok s 10 kvapiek mms a jemne jej len tamponom aplikovali na teličko...už vyše týždňa má telíčko opať zdrave, žiadny výsyp, žiadna suchá koža....
tajže objednávam aj ja aj pre manžela - dufam, že mu to pomože na cievy ...a mne na trávenie
dám vedieť 🙂

Ahojte odporúčate viac CDS ako mms? Ak áno kde ich kúpiť a ako dávkovať?
Ďakujem