Kvapky MMS a vaše skúsenosti s nimi
"Upozornenie Modrý koník tímu: Obsah tejto diskusie je vnímaný ako kontroverzný. Uverejnené informácie nenahrádzajú návštevu skúseného odborníka (lekára, právnika a pod.), preto pri čítaní príspevkov odporúčame nezabúdať na overovanie informácií a na názory odborníkov. Ďakujeme za porozumenie."
Ahojte baby, zakladam tuto temu, aby sme sa mohli podelit so svojimi skusenostami s tymito kvapkami. precitala som si o nich a zaujalo ma to, trpim totiz uz roky psoriazou. podla toho co som o kvapkach zistila, tak je to hotovy zazrak, preto sa mi tomu tazko veri. vraj lieci v podstate vsetky choroby. ( bolesti kĺbov a svalov
detoxikácia
prevencia rakoviny, doplnok pre pacientov s rakovinou
astma
AIDS
cukrovka
skleróza multiplex
veľmi rýchle pôsobenie na celkovú imunitu a vitalitu tela
zneškodnenie všetkých patogénov, vírusy, baktérie, plesne, kvasinky a rôzne iní škodlivé mikroorganizmy
účinná detoxikácia od ťažkých kovov
odkyslenie organizmu
infekcia kože (akné, zranenia, genitálie)
psoriáza
zjemňuje pleť
suchoty
herpes (opar)
hepatitída (zápal pečene)
ťažkosti v ústnej dutine (opar, rôzne infekcie)
žalúdok (vredy, helicobacter pyroli)
črevné infekcie (zápaly, nadúvanie)
pečeň (produkcia cukrov, hladina krvného cukru)
poruchy produkcie hormónov
oslabená imunita
srdce (pomáha pri záchvatoch angíny pectoris, normalizuje rytmus srdca)
septum defectus, srdečné choroby
vysoký krvný tlak, zúženie ciev
choroby obličiek, obličkové kamene
astma, pľúcne choroby
práca svalov, šport
namiesto antibiotík:je účinnejší a bez bočného negatívneho pôsobenia,nepoškodzuje črevnú mikroflóru,obnovuje ju a pomáha užitočným baktériam
nespavosť, poruchy spánku
skúškové obdobia
zvýšenie fyzickej sily
depresie, poruchy pamäte
alzheimerová choroba
únava, doplnenie energetických zásob
zvýšenie bunečného metabolizmu
chrípka a ďalšie parazitálne infekcie
súčasť kozmetiky (ako prevencia)
proti vráskam
znižuje tvorbu kŕčových žíl
zápal pľúc
zápal slepého čreva
zápal močových ciest
zlepšuje krvný obeh
reumatické zápaly
odstraňuje lupiny
malária )
budem rada ked napise niekto, kto ma s nimi skusenost. dakujem 🙂
@61zuzan Ja by som mu veškeré výživové doplnky dávala až večer.Mnohí sa cpú aj cez deň kadečím a potom sa čudujú,že nič nefunguje...
Kyselina citronová 50% roztok sa dávkuje rovnako ako HCL 1:1..kys. citronová 10% roztok sa dávkuje 1:5--teda jedna kvapka Chloritanu a 5 kyseliny...Preto si treba spraviť 50% roztok a je pokoj..ale kyselinu citronovú už dnes nik neodporúča na vnútorné užívanie...Inak dnes sa najnovšie dávkuje s hydrogensíranom sodným=je z neho najčistejšie MMS.
@61zuzan Objednajte zatiaľ HCL,lebo toto neviem,či zoženiete v tekutom stave..ešte sa na to popýtam,len nejak nestíham 😉
A toto ste videli?nemám čas to pozerať,tak neviem,či to nie je to isté..
@janka2273, pan Pavol na stranke. ktoru uvádzaš http://www.mms1.wbl.sk/KDE-SA-DA-KUPIT---KONTAK...
posiela ako aktivator kys. citronovu, HCL tiež aj hydrogensíran sodný podľa výberu ..... ja objednávam u neho, práve minulý týždeń som s ním hovorila po telefone, ale objednávala som MMS s HCL a CDS 2.
Škoda, nevedela som , že hydrogensíran sodný je lepší....
Myslím že je zaujímavé si to pozrieť dokonca.
@helena56800 Áno,ak sa aktivuje s ním,tak vniká najčistejší oxid chloričitý 😉 Aj CDS2 je vlastne vyrobené s ním..Len ja mám doma ešte MMS s HCL a klasické CDS,tak to musím domíňať,preto som hydrogensíran ešte fyzicky doma nemala 🙂 😉
janka, mozem sa spytat u ktoreho liecitela v handlovej si bola? Nejaky kontakt? Cez neho si sa vlastne dostala k MMS? Od neho to aj kupujes? dakujem
Dievcata - uz dlho chcem napisat nasu skusenost ale vzhladom na nedostatok casu som sa k tomu dostala az teraz. Najskor zacal CDS brat moj partner - velmi skepticky som ho sledovala - vyliecil sa z alergie ktorou velmi trpel rok a ziadny doktor mu nepomohol. vzdy napisali len receptik a dovi dopo. Ked som videla jeho skvele vysledky a aj preto ze som trpela zapolom priedusiel ktory ma polozl na 5 - 6 tyzdnov niekolko krat za rok zacala som to uzivat - ale brala som toho malo a zriedka. bolo mi lepsie. az som dostala zapal klbov - diagnoza artritida, (popri vsetkych testoch mi boli zistene aj plucne chlamydie) vtedy som sa do toho pustila intenzivne. Brala som to 30 dni v kuse tak 8 - 10 krat za den (CDS2) a uz po tyzdni mi bolo uzasne, klby ma nebolia, lahko sa mi dycha, neboli ma hrdlo s cim som zila uz roky. Nedam na MMS dopustit. Posledna kvapka ale bola ked moje vtedy 2 rocne dievcatko bojovalo s tazkym zapalom pecene. Nikto nevie preco, z coho, ako.. tych vysetreni co sme museli podstupit, odbery krvy, hospitalizacie, gastro, infetko, alergo - imuno, nemocnice v 4 okresoch, zacala som to davat aj jej - davala som jej to skoro dva mesiace - ked sme prisli na dalsiu kontrolu - doktorka neverila vysledkom. pridavam aj foto ze si nevymyslam. take prudke zlepsenie po 2 rokoch strasneho trapenia bolo obrovskou ulavou. Moja mala zacal priberat, ma krasnu zdravu farbu, zmizli tie hnusne fialove kruhy pod ocami - je to zdrave dieta plne energie, v skolke uz nechyba. tie co vahate, alebo odsudzujete - najkor si to vyskusajte. 🙂 Vsetkym vela zdravia. ( ospravedlnujem sa za chybicky - dufam ze je to jasne lebo pisem narychlo ) 🙂
@nextik Konečne niekto aj MMS verejne chváli a nepíše hlúposti 🙂 🙂 🙂
Samozrejme blahoželám malinkej k tak výraznému zlepšeniu!!! 😉 Tie pečeňové hodnoty mala teda riadne vysoké a som rada,že jej to tak krásne kleslo--SUPER 🙂 🙂 🙂
Všetci kopírujú len hlúposti z "lovci šarlatánov" a žiadne negatívne dôkazy nemajú! Ak budú mať vážne zdrav. problémy a nebude im vedieť nik pomôcť,zobudia sa.....
Celej rodinke prajem veľa zdravíčka a ostante aj nadalej verní alternatívnej medicíne,ktorá preukazateľne neškodí,ale pomáha 😉
Oplatí sa prečítať:
http://www.lovcisarlatanov.sk/andreas-kalcker/
Dobry den ,bral niekto MMS s diagnozou SM ? Dakujem
@janka2273 Citát: "Môj známy mal rakovinu kostnej drene..velice ho barbari liečili a ked ho akože vyliečili,tak doma zistil,že má nádory v bruchu!!! Tak jednu rakovinu liečili" a druhú mu nechali prekvitať..no čo k tomu dodať??!Dnes je samozrejme už v zemi."
Nechcela som reagovať, ale nedá mi to. Niekedy si treba po sebe príspevok aj prečítať. Z tohoto mi totiž vyplýva, že Váš známy má doma minimálne CT prístroj alebo MMR (mag. rezonanciu) na nájdenie nádorov a sám si urobil biopsiu aby zistil, že nádory v bruchu sú zhubné. Dá sa tomu rozumieť inak?
@janka2273 Jani mám na vás otázočku, mám 3ročnú dcéru ktorá je od nástupu do škôlky neustále chorá, chcem jej začat robit sedacie kúpele v mms(samozrejme s kys.citr.) , prosím vás kolko kvapiek jej mám dávat a ako často to aplikovat? 🙂
Ďakujem 😉
@aja7377 Ty si už totálna trubka--ale to fakt!!! 😝 😝 😝 Si vážne tak hlúpa,alebo len potrebuješ zaujať ??
"Doma zistil" bolo logicky myslené==po príchode z nemocnice-teda z onkologie!!! a následne dostal silné bolesti a šiel teda na vyšetrenie,kde mu boli zistené dalšie nádory!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😝
Takže komentáre typu"niekedy si treba po sebe príspevok prečítať" si nechaj pre seba..ja mám dosť rokov a nejaká rýpalka ako Ty ma tu nebude poúčať 😉 😝 Len sa pekne staraj o seba a venuj sa kopírovaniu,lebo nič iné ani nevieš.... 😒
@kachorratt IP 😉
Užívala som MMS sama, obdobne aj moja dcera - autistka. Mám s tým pozitívne skúsenosti, ale vplyvom rôznych negatívnych recenzií sme s tým prestali. Ale moja intuícia mi hovorí, že by sme v tom mali pokračovať. Manžel to skúsil tiež a po pár dňoch ho prestali bolieť kĺby.. žeby náhoda? Myslím, že tento prípravok má niečo do seba. Niektorí moji kolegovia ho tiež užívajú a hovoria o pozitívnych skúsenostiach.
aja7377, ten článok o Andreasovi Kalckerovi v súvislosti so šarlatánstvom som čítala, ale ešte pred ním som si pozrela video, v ktorom hovorí o súvislosti medzi autizmom a očkovaním ako aj parazitmi a o následnej liečbe pomocou MMS. Nechcem ťa ovplyvňovať, ale ja toho viem o autizme veľmi veľa a ver mi, že ten človek nerozpráva vedľa. Možno raz v živote zažiješ pocit, keď ti nikto z lekárov nebude vedieť pomôcť (samozrejme, že ti to neprajem) a vtedy pochopíš niektoré veci, ktoré teraz nevieš alebo možno nechceš pochopiť, lebo to jednoducho nepotrebuješ riešiť, lebo možno teraz patríš medzi tých šťastnejších ľudí, ktorí nemajú vážny zdravotný problém....
ahoj,
chcem sa opýtať na jednu vec. Čítam priebežne rôzne fóra a toto tiež. Všade sa niečo píše o tom, že nie je dobre brať vit. C atd popri MMS. Ja som ale objavila celý zoznam toho, čo nie je vhodné brať pri mms, alebo cds a je toho dosť. Je to profesionálny zoznam a hovorí o tom, že sa všetko môže požitím danej stravy znegovať, resp. , že sa veľmi výrazne vytráca ich účinok, pokiaľ sa neobmedzí strava. bolo tam uvedené pri cds nekonzumovať mäso, mliečne výrobky, fazuľa, všetkú zelenú zeleninu a všetko, čo má vlastne vitamíny a antioxidanty. A to z dôvodu, že pri oxidácii cds a súbežne antioxidantoch a vitamínoch dochádza buď k neutralizácii, alebo stretu. Nikde som sa o tom nedočítala nejako podrobne. Vie niekto k tomu niečo povedať? ja chcem dať dedovi od zajtra cds, ktorý má mesiac života a R pľúc, ale určite by som to nechcela pokaziť tým, že niečo budem dávať nesprávne. Ďakujem za príspevky, ktoré sú niekde oficiálne v knihách.
@varbo prečítaj si toto http://mms1.wbl.sk/Choroby-od-A-Z-a-navod-na-uz...
a daj potom vediet. moj otec ma rakovinu kože, / dosť škaredú / pil len 4 dní + postrek a už nechce piť tak neviem
či ho nútiť ...

@61zuzan Kyselinu citronovú niééééé 😝 Ale tak treba skúsiť,lebo pri takomto malom množstve=1 kvapka aktivovaná na celú fľašu 250ml,by to nemalo vadiť..len prekyseľuje žalúdok a vyššie pravideľné dávky nie sú dobre znášateľné,takže určite dokúpiť HCL 4% 😉 Takže nie je to o tech chuti,ale skôr o tom ,že kyselina citronová nie je moc vhodná na vnútorné užívanie a preto máme daľšie aktivátori 😉 Neuvádza niekde Kerri dávkovanie s CDS??to by bolo najvhodnejšie samozrejme..Ja mám všade len toto dávkovanie pre malých na MMS a nemám kedy to hľadať momentálne..
Pozrite toto video::Je tam Kerri a je to českým dabingom,tak snád pomôže 😉
&&&&&&&&&&&&&&&&&& AUTIZMUS &&&&&&&&&&&&&&&
https://www.youtube.com/watch?v=CpvcAebn9zQ