icon

Kvapky MMS a vaše skúsenosti s nimi

kuratko
15. feb 2012

"Upozornenie Modrý koník tímu: Obsah tejto diskusie je vnímaný ako kontroverzný. Uverejnené informácie nenahrádzajú návštevu skúseného odborníka (lekára, právnika a pod.), preto pri čítaní príspevkov odporúčame nezabúdať na overovanie informácií a na názory odborníkov. Ďakujeme za porozumenie."

Ahojte baby, zakladam tuto temu, aby sme sa mohli podelit so svojimi skusenostami s tymito kvapkami. precitala som si o nich a zaujalo ma to, trpim totiz uz roky psoriazou. podla toho co som o kvapkach zistila, tak je to hotovy zazrak, preto sa mi tomu tazko veri. vraj lieci v podstate vsetky choroby. ( bolesti kĺbov a svalov
detoxikácia
prevencia rakoviny, doplnok pre pacientov s rakovinou
astma
AIDS
cukrovka
skleróza multiplex
veľmi rýchle pôsobenie na celkovú imunitu a vitalitu tela
zneškodnenie všetkých patogénov, vírusy, baktérie, plesne, kvasinky a rôzne iní škodlivé mikroorganizmy
účinná detoxikácia od ťažkých kovov
odkyslenie organizmu
infekcia kože (akné, zranenia, genitálie)
psoriáza
zjemňuje pleť
suchoty
herpes (opar)
hepatitída (zápal pečene)
ťažkosti v ústnej dutine (opar, rôzne infekcie)
žalúdok (vredy, helicobacter pyroli)
črevné infekcie (zápaly, nadúvanie)
pečeň (produkcia cukrov, hladina krvného cukru)
poruchy produkcie hormónov
oslabená imunita
srdce (pomáha pri záchvatoch angíny pectoris, normalizuje rytmus srdca)
septum defectus, srdečné choroby
vysoký krvný tlak, zúženie ciev
choroby obličiek, obličkové kamene
astma, pľúcne choroby
práca svalov, šport
namiesto antibiotík:je účinnejší a bez bočného negatívneho pôsobenia,nepoškodzuje črevnú mikroflóru,obnovuje ju a pomáha užitočným baktériam
nespavosť, poruchy spánku
skúškové obdobia
zvýšenie fyzickej sily
depresie, poruchy pamäte
alzheimerová choroba
únava, doplnenie energetických zásob
zvýšenie bunečného metabolizmu
chrípka a ďalšie parazitálne infekcie
súčasť kozmetiky (ako prevencia)
proti vráskam
znižuje tvorbu kŕčových žíl
zápal pľúc
zápal slepého čreva
zápal močových ciest
zlepšuje krvný obeh
reumatické zápaly
odstraňuje lupiny
malária )

budem rada ked napise niekto, kto ma s nimi skusenost. dakujem 🙂

varbo
24. nov 2014

Keďže lekári stanovili len taký krátky čas, ktorý mu ostáva, nasadili sme do toho vlastnú energiu a intuitívne si myslím, že ak bude užívať všetko, čo mu teraz podávame, niečo z toho všetkého môže tomu slabému organizmu pomôcť. Samozrejme, ani v intuícii nie je záruka, tak, ako nikde. Silná viera v uzdravenie je už to posledné. Ak by niekto chcel odpisovať v zmysle šarlatánstva, nech sa prosím neunúva. Mne doktori presne pred rokom poslali do neba najmilovanejšieho človeka v mojom živote, moju babku. Ťažko sa žije s pocitom, že ešte mohla žiť a to aj niekoľko rokov, aby by ju nepredávkovali ATB, čo som si uvedomila, keď bolo neskoro. Pomáhala som jej vyše 15 rokov prekonávať všetky chyby aj nedbanlivosť lekárov. Jej kardio lekár povedal, že tie roky tu už bola na Boží dlh, podľa papierov a výsledkov by prisahal, že už nemala žiť. nebudem ho menovať, ale patrí do elity srdciarov. Úcta k tým, ktorí to berú ako poslanie a sú zodpovední. Ale boli aj takí, ktorí zabudli v karte otočiť list a tak dostala na jednej smene 10liekov od jedného MUDr a na druhej od druhého. Predávkovaná ležala s vyvrátenými očami. Kým som na to prišla, dostala som lekársku odpoveď, že to je preto, lebo už má svoj vek, tak čo sa čudujem, že zoslabla ! ale späť:
Dostala som sa niekde pri tom množstve informácii k tomu, ako to všetko robiť tak, aby si vzájomne dané veci neodporovali, neneutralizovali sa atd. Začalo to tým, že sa mi práve v kritickom čase dostal do cesty človek s Kyäni a povedal, aby sme to dedovi dali. Dali sme to nielen dedovi, ale v tom strese to užívam aj ja. Medzičasom už asi aj vplyvom stresu sa mi urobil dosť značný opuch v podpazuší, čo nie je sranda. Uzliny vedia urobiť svoje a aj najhoršie. Tak som chcela skúsiť, a overiť si všetko, čo som o tom počula. Bola som aj na USG a úplne mi to zmizlo, mám lepšiu pokožku, ale hlavne energiu vôbec žiť. Presvedčilo ma to, že v pozadí je aj nobelova cena za medicínu a iné veci. Nebudem sa rozpisovať, nerobím reklamu, ale presvedčilo ma to natoľko, že som v malom rozhodla pre rodinu a známych a to len z dôvodu, že tomu maximálne dôverujem. Kto bude chcieť viac info: www.longliving.kyani.net . V podstate je toho dosť na nete. A čo je paradox, dôverujú tomu aj lekári (jasné, že nie všetci, ale aj to je pokrok). Okrem iného, je to silný extrakt, ktorý v tele spúšťa neskutočnú detoxikáciu. Ale nie na princípe syntetických vecí, ktorých je plná lekáreň. 100% prírodné z kraja, kde sa ľudia dožívajú dlhého veku. Keďže pri použití CDS v tele dochádza k oxidácii, nie je vhodné tieto dve veci spojiť v rovnakom čase. Môže dôjsť k neutralizácii a teda žiadnemu efektu. Snáď niekomu pomôže:
Od 5hod po hodine až do 12h užívanie CDS podľa postupu, potom 2hod pauza a následne po troške začínať s jedlom. Každú hodinu od 15h telu pomôžeme niečím. Kyäni trojuholník, to sú kvapky, šťava, ktorá sa riedi s vodou a večer ambulky (preto trojuholník). Na noc Podkovičník (ohňovec)- inak počuli ste o tom? Info mi poskytla obvodná lekárka, že to vysušuje nádor, že sa robia aj na Slovensku liečby a sú veľmi dobré výsledky(takže žiadne šarlatánstvo) škoda,že sa neunúvala onkologička, keď bolo viac času ! Kto má záujem, (provitex.sk) a pomedzi to pije vincentku (tiež na dlhé rozpisovanie, ale je potrebné dostať takéto zloženie do tela a veľká výhoda je, že je slaná, dodáva to veľkú silu a energiu, niektorých ležiacich postaví aj vincentka na nohy.Netvrdím, že vylieči, ale ako ďalšia podpora je to skvelá vec). Ešte doplnok na pečeň, pretože tam má prvé nové metastázy a celé to posilníme probiotikami, aby to dobre všetko fungovalo. Striktne sme už vylúčili stravu, ktorá sa neodporúča a ideme len odporúčané veci. Mimochodom medzi nimi do cviklovej šťavy, ktorá je prim na dané choroby, pridávame kaleráb a jeho listy. Pri celosvetových výskumoch sa prišlo tiež na jeho extrémne silné protirakovinové účinky, dokonca aj rakovinové zabíja. Niekde ten článok ešte mám odložený). Okysličujeme organizmus prístrojom, ktorý sa zakúpil. Čítala som, že čím viac kyslíka sa dostane k nádoru tým lepšie. Rakovina žije bez kyslíka, takže kyslík neznáša. Som si vedomá, že je dosť neskoro, ale ak od 5.hod rána dostáva každú hodinu do tela látky, ktoré by mohli zabíjať patogény a neskôr po 8.hodinách CDS by ho antioxidanty z tela dostávali von, myslím, že viac sa urobiť nedá. Len veriť, že telo snáď uvíta, že dostáva každú hodinu nejakú podporu a niečo z toho zaberie. Obrovské víťazstvo by bolo, keby sa náš dedko dožil spoločných Vianoc, jeho vnúčikovia, ktorí sú ešte maličkí ho totiž zbožňujú a je jediným dedom, ktorého majú 🙂.

helena56800
24. nov 2014

@varbo prajem Vám veľa zdravička a držím palčeky nech to zvládnete....

helena56800
26. nov 2014

@varbo ak dedkovi davajú tak malo času , myslím, že pri užívani MMS bz ste mohli aplikovať aj takto http://mms1.wbl.sk/MMSDMSO---aplikacia-cez-kozu... prajem veľa síl a úspech

varbo
5. dec 2014

Ďakujem za informáciu, akurát som k tomu nenašla veľa informácií, ako je to s tou aplikáciou cez kožu a v akých prípadoch, resp. chorobách, je to vhodné. Na danej stránke toho veľa nie je popísané. Ak by ste vedeli viac, budem vďačná. s pozdravom 🙂

helena56800
6. dec 2014

@varbo nechápem ved tu to mas pekne vysvetlené http://mms1.wbl.sk/MMSDMSO---aplikacia-cez-kozu...
a tu mas použitie. http://mms1.wbl.sk/Choroby-od-A-Z-a-navod-na-uz...
aplikácia na kožu je protokol 3000. Pri kazdej chorobe mas uvedené aky protokol maš použiť...

varbo
11. dec 2014

@pakesko
ahoj, čo bolo na tom videu na linku? je to zrušené, nedá sa to pozrieť. vďaka

varbo
11. dec 2014

@pakesko
ahoj, čo bolo na tom videu na linku? je to zrušené, nedá sa to pozrieť. vďaka
@pakesko
myslím toto
Súhlasím, takéto skúsenosti má už veľa ľudí. Treba šíriť myšlienku pána Jima Humbla. Pomohol už milónom ľudí zachrániť ich životy a zdravie. Preto ho aj prenasledujú, lebo on lieči. Pozrite si aj video:

https://www.youtube.com/watch?v=5BIJhU2xG8E

19. aug 2012 o 12:58 • Odpovedz • Páči sa mi to • 3 • Pošli IP •

maser
21. dec 2014
kratos
25. dec 2014

zdravim , chcel by som sa opytat ci kvapky z tejto stranky su tie dobre www.mmskvapky.sk , lebo som si ich s tade objednal a docital som sa kadejake veci , napr. ze predavaju skodlive produkty

brooklyin
26. dec 2014

no to by som i ja rad vedel ci je ta stranka v poode

gubitia
2. jan 2015

🙂 😒 😨 🤐 😲 😀 😖 ☹ 😵 🤐 😅

varbo
6. jan 2015

24.novembra som písala dlhší meil a aj čas, ktorý stanovili nášmu dedkovi. Sme šťastní, že sme prekonali Vianoce a aj 3.kráľov. 5. nov.sa vrátil z nemocnice domov....s informáciou od lekárov, že je koniec a tak snáď do mesiaca...Skončili sme s chemo.Urobil v tom čase tak tri kroky a išiel sa zadusiť, už nemal kapacitu v pľúcach na to, aby sa vôbec nadýchol. Bolo to strašné. Už po cca 2týždňoch užívania trojkombinácie toho, čo som hore uviedla, sa stav začal výrazne zlepšovať. Aby to nebolo rozsiahle..., v polovici decembra vyšiel dedo von na ulicu a prešiel sa, vyšiel sám po schodoch, V dec sa bol ostrihať s našou pomocou. Veľmi von nechodí, je zima, ale prechádza sa po byte, pomáha pri varení a snaží sa nejako dostávať pomaly do formy. Sme si vedomí, že zázrak sa možno konať nebude, ani sa z toho úplne nedostane, ale urobili sme z vlastného presvedčenia aspoň maximum, čo sme mohli a výsledok sa našťastie dostavil a my sme prežili krásne Vianoce spoločne. Máme aj výsledky krvi z minulého týždňa, ktoré sú lepšie, ako v novembri, krvný obraz je OK 🙂.

milaniv
8. jan 2015

varbo urcite neprestavajte, ja som mojho otca dostal pred 3 rokmi z rakoviny hrub, creva s metastazami v peceni a okultnym krvacanim v stolici.....urcite by sa mal dedo kazde rano odkyslovat pomocou KHCO3- kalinat .pouziva sa na odkyslenie mladych vin a ta strava co najviac surovej zeleniny a ziadna muka a sladkosti, lebo len z prekyslenia takyto problem vznikol!!!!! Bolo by dobre keby bral aj MMS2 v kaps, "0" aspon 4 x denne + bud MMS1,alebo CDS2. Tu je pribeh mojho otca , lekarom to neslo vobec do hlavy.... http://www.badatel.net/rakovina-hrubeho-creva-a... co sa tyka stravy je vsetko tu...... http://www.badatel.net/co-jest-pocas-rakoviny-d... a pit len cistu vodu,ziadne bublinky ani sladene vody......mal by aspon 1,5 g /1500 mg betaglukanov brat + graviolu, popripade chagu, kedze potrebuje masivne posilnit biele krvinky......tie duchovne meditacie a podpora ho posilnia najviac......musi verit tomu,ze sa vylieci, to mu odkaz, psychika je 80 % zaruka vo vyliecenie, tomu ver....doporucujem kazdemu na posilnenie osobnosti,zvysenia sebavedomia pozriet tento film, ale cely,,,,,,je to recept na pekny a spokojny zivot ,.....

https://www.youtube.com/watch?v=j6cRB4hb3mg

Ja beriem 5 rokov MMS, ak momentalne ho uzivam skoro denne,pokial mam cas ........

varbo
9. jan 2015

@milaniv
Ďakujem za povzbudenie a ďalšie informácie, určite sa ešte zídu. Aj v tom filme sú veci, ktorými sa riadila celý život moja babka, ktorá tu už vďaka lekárom nie je a fungovalo to. Ako som uviedla, jej srdciar mi povedal, že je tu niekoľko rokov na Boží dlh, podľa papierov a diagnóz by už nežila. Každé ráno vstala s vetou, som zdravá, musím byť zdravá a chcem žiť ! Jednoduchá žena, ktorá bojovala so životom predovšetkým svojou mysľou. Zabili ju troje antibiotiká po sebe bez ohľadu na vek a stav - silné aj na zviera !!! Vôbec ich nepotrebovala, bola voči nim dokonca rezistentná a jej srdiečko to neutiahlo. Ťažké žiť s týmto pocitom, ale už to nedokážem zmeniť. Viem iba, aj zo svojho okolia, že takéto veci sa v medicíne stávajú na dennom poriadku. Uznávam aj doktorov, ale iba v jednoznačnom limite ich samých a tiež úkonov, ktoré vykonávajú len v prípadoch, kedy ide človeku naozaj o život. Všetko ostatné je už na pováženie. Rovnako ako v medicíne, alebo aj inom sektore. Žiaľ, v medicíne sa môžu pomýliť len raz a navždy sa všetko zmení. V ostatnom ak nejde o život, nejde o nič a to platí.
Rozhodne každému odporúčam nedôverovať slepo lekárom, ale používať aj vlastný rozum, dostať sa k ďalším informáciám a ak človek nie je schopný rozpoznať, čo je to pravé, je lepšie požiadať o pomoc a prekonzultovať vždy viacero vecí s viacerými ľuďmi. Ale byť ovca a prísť s receptom domov, vziať 10 liekov bez zmyslu a následkov v dnešnej dobe urobí už iba hlúpy človek. Bez urážky, každý má na výber a každý môže požiadať o pomoc, alebo radu niekoho ďalšieho. Každý, kto sa dostane k týmto príspevkom, za seba a naše skúsenosti odporúčam všetko, čo som uviedla vyššie, lebo žijúci a fungujúci dedko je jasný dôkaz. A mimochodom, MUDr, ktorá ho už vyradila v novembri, že už je koniec, ho teraz po odbere krvi objednala koncom januára na nové CT, ako keby predtým ani nič nepovedala. A ešte žije aj v tom, že dedo frčí na chemoliečbe. Babka totiž nemá odvahu pani doktorke oznámiť, že liekov sa už nedotkol a sme na alternatívnej liečbe. Má v sebe zakorenený strach, že lekár je boh a bude potrestaná za to, ak ho neposlúchne na slovo.
Prajem veľa šťastia všetkým, ktorí sa pustia alternatívnou liečbou. Veľa zdravia a hlavne dlhý a kvalitný život 🙂))))

milaniv
9. jan 2015

@varbo Presne tak, netreba slepo verit lekarom,treba pocuvat svoju mysel , riadit sa sedliackym rozumom, lebo tie haldy chemie od nich jednoducho organizmus nezvladne a potom zkolabuje...Ved lekari maju pri liecbe onko problemov len dve moznosti, bud chemo,alebo oziare.....Teraz si vyberte,co je lepsie, ale tam na vyber moc nemate....Tu dam link na jdno video Dr, Ratha,ktory bol tiez dlhe roky v sluzbach klasickej mediciny,ale potom odisiel z ambulancie a zacal sa zaoberat vyskumom liecby rakoviny, ked to ,co zistil chcel ukazat svetu, tak bol napadnuty tymto spolocenstvom a dokonca ho za kazdu cenu chceli odsudit..No on oponoval faktami, ktore maju hlavu aj patu a tieto zakony skutocne funguju, tu je jeho dlhorocna praca aj jeho celeho týmu

https://www.youtube.com/watch?v=09G2tvX2p5U

doporucujem cele prezriet, budete prekvapení...

stanislava20
12. jan 2015

@janka2273 ahoj Janka!Vzhladom na to ze sme asi priblizne rovnakeho veku ,dovolim si tykat. Podla diskusii na tomto fore som usudila ze mas asi dost skusenosti a informacii o Mms. Tak by som sa chcela nieco poradit...ak dovolis 🙂
O kvapkach som sa nahodou dozvedela asi tak pred tyzdnom...a zacala som zhanat info na inter. Musim povedat ze som dost zmätena zo vsetkeho..tak neviem!
No a k problemu: asi pred dvoma rokmi ,po dlhsich problemoch s dychanim(hlavne v noci,kedy sa mi upchaval nos,rano som vstavala s ukrutnymi bolestami hlavy..atdnebudem vsetko rozpisovat) mi po naslednych vysetreniach doktor navrhol operaciu,ze vraj mam zhrubnute prepazky,zuzene nosne dutiny-kanaliky a ze mam aj polyp v dutinach...., tak som suhlasila.Po operacii tak na 7-8mesiac.sa mi stav upravil a zlepsil...ale s odstupom casu sa zasa pomaly vsetko vratilo naspät ale by som povedala ze este vo väcsom meritku...v noci mavam nos.dierku upchatu akoby som ju mala zabetonovanu,vela krat sa na to zobudim ze nemozem dychat, priatel hovori ze niekedy velmi chrapem(co som predtym nikdy nerobila)a to je asi pricina toho ze rano vstavam unavena a s bolestami hlavy. A ako vstanem z postele zacnu mi stekat do hrdla hlieny roznej konzistencie a farby...nebudem opisovat vsetky moje stavy (je ich viac)ale som uz zufala a neviem uz co mam robit
(Podotykam,ze po operacii som bola u mudr.2 krat s tym ze sa mi problemy vratili a pan .doktor povedal ze vsetko mam v poriadku a skusil mi dat nejake tabletky ,ktore samozrejme nezabrali )
Takze uvazujem ze by som kvapky vyskusala ....
Budem velmi vdacna za kazdu radu...dakujem!!!!

janka2273
12. jan 2015

@stanislava20 ahoj🙂 Stanka a máš aj nejaký zápal v tele,našli Ti nejakú baktériu,či výrus? Čo Tvoje krvné testy?? Takto z brucha sa ťažko radí :D ale určite by som odporučila aspoň kvapky do nosa z MMS rovnako by malo zabrať aj koloidné striebro v nose 🙂 Uškodiť Ti to nemá ako 🙂

stanislava20
13. jan 2015

@janka2273 no to je ten paradox,ze vsetko mam ok. To koloidne striebro tiez kvapkat do nosa? A co tie kvapky CDS? Lebo mam trocha obavy z toho miesania kvapiek MMS. Ale urcite nieco vyskusam,pretoze uz som zufala ☹
Dakujem ti velmi pekne za odpoved.... 🙂

tatico
14. jan 2015

@janka2273 Vážení hľadači pravdy, upozorňujem na najčerstvejšie zistenia JVH ohľadom aktivátora hydrogensíran sodný - najčastejšie využívaný na prípravu CDS, CDS 2 alebo CDH. Pri aktivácii MMS s týmto aktivátorom dochádza v žalúdku, kontaktom s žalúdočnou kyselinou (HCL - kyselina chlorovodíková) k neutralizácii ClO2! ClO2 obsiahnuté v CDS, CDS 2 alebo CDH aktivované Hydrogén-síranom sódnym teda v kontakte s HCL v žalúdku stráca účinnosť. Aj keď JVH odporúča vrátiť sa iba k používaniu MMS 1 a MMS 2 boli už v čechách testované CDS2 a CDH aktivované HCL, ktoré vykazujú pri kontakte s HCL v žalúdku rovnaké parametre ako MMS 1.
Odkaz pre "negatívcov":
- na internete je "plná r*ť" všeodborníkov znalých problematiky MMS, ktorí svoje názory a 100% tvrdenia odvodzujú od iných "odborníkov", ktorí sa s účinkami MMS nikdy nestreli.
- MMS nikdy nebude uznaná ako liečivo - keďže uzanieho akéhokoľvek preparátu za liek si vyžaduje "klinické testovanie", ktoré je extrémne finančne náročné a ak by sa ukázalo MMS ako účinné "liečivo" tak by ho nebolo možné predávať za cenu viac ako cca 1,00 euro za liečebnú kúru, čím by sa nemohli tieto náklady vrátiť - nehovoriac (nepíšuc) o tom, že čo by sa stalo s nákladmi, vynaloženými na testovanie a výrobu "ostatných liečiv" a o tom, že si tento "liek" vie pripraviť doma každý sám.
- dajte link na informáciu, že po "správnom" užití MMS niekto zomrel - zároveň si prezrite internet koľko ľudí zomrelo na následky užitia povolených "voľne predajných liekov" iba v USA. Sú to ročne státisíce.
- MMS nefunguje u 100% užívateľov - jednoducho niekto "chce" alebo "potrebuje" byť chorý - čiže hlavne psychosomatické príčiny chorôb
- obrovské množstvo "schválených liekov" iba odstraňuje prejavy choroby - nie príčinu - na rozdiel od MMS - čo jej jeho špecifikom - chorý človek "božie požehnanie" pre zisky farmafiriem
- vyjadrenia našich "zdravotníckych" orgánov (ŠUKL) a podobne, je potrebné chápať v kontexte - musíme sa predsa vyjadriť, čo keby na to niekto zomrel a my sme sa k MMS nijak nevyjadrili a keďže žiadna farma firma "nevykoná" NIKDY klinické testovanie tak "máme pre budúcnosť" vystarané - čiže maximálne pokrytecky ale zároveň s maximálnou ochranou pre občana tohto štátu, platiteľa daní z ktorých žijú. Ich stanovisku rozumiem a sám by som iné stanovisko na ich mieste nedal.
- k vyjadreniam odborníkov z farma priemyslu - detto ako v predchádzajúcom odseku
- ak si prejdete internet - státisíce ľudí píše pozitívne informácie o užívaní MMS - vymýšľajú si?!
Kto vyskúša - zistí pravdu. Kto nevyskúša, nech si nechá svoje myšlienky pre seba a neodradzuje tých, ktorí si to vyskúšať chcú. Všetci, ktorí hľadajú pravdu o MMS si nájdu aj vami predkladané negatívne názory na na iných fórach, ktoré sa zaoberajú otázkou MMS "vážnejšie". Nechcem kritizovať toto fórum, no ten kto sa chce dozvedieť viac nech prejde na www.upramene.cz tam je toho kopa aj s praktickými návodmi a skúsenosťami. Tam sa môžu negativci presmerovať - ukameňujú vás znalosťou problematiky - ja som dal vyššie iba slabý odvar.

janka2273
15. jan 2015

@stanislava20 Môžeš si dať aj cds do nosa,alebo koloidné striebro-oboje ničí patogény..niečo tam určite bude,len naše chabé zdravotníctvo Ti to nenájde ☹ môže to robiť nejaký toxín z pliesne,alebo hocičo iné...odporučila by som nejakú diagnostiku u liečitela atd na Diacome,či F-scane 3...🙂

janka2273
15. jan 2015

@tatico Ďakujeme za info 🙂
Nemám však dojem,že HSS je najviac používaný ako aktivátor??Ľudia stále používajú kys.citronovú,ja dlhodobo fungujem na HCL,ale mám aj HSS...odkiaľ je informácia,že HSS je nevyhovujúci aktivátor??

kachorratt
17. jan 2015

@janka2273 Dobrý deň Jani, chcem vás poprosiť o radu, aké je užívanie mms pri nespavosti/psych.problémoch? Nemám knihu po ruke a naozaj to zaberá aj na tento problém? Dakovala

janka2273
17. jan 2015

@kachorratt Ahoj opäť 🙂
Z výpovedí ľudí je zjavné,że sa to používa aj na tieto problémy...Protokol 1000 sa používa na väčšinu bežných vecí 🙂 Dobré by bolo si troška zacvičiť a dostať problémy z hlavy 🙂

tatico
18. jan 2015

@janka2273 priamo od J.V.Humbla. Pozri si mmsnewsletter z konca decembra.

camparko
23. jan 2015

@awalancha3
ahoj,ocividne si zdrava,a dufam a prajem ti aby si naoyaj zavazne ochorenia nemusela nikdy riesit,ale ja v mojom okoli mam hned niekolko ludiktorym mms kvapky pomohli,uja zalieva voda na plucach,a to naozaj nieje o zdrvaotnom style,jednoducho niekedy zdravie zlyhava,a ked si nasadil mms kvapky,zrazu nemusel chodit kazde 2 tyzdne na vytahovanie vody,lymfaticky system sa mu zlepsil,taktiez krcove zily v pokrocilom stadiu,moja teta je bez zaludka,dlhodobe ochorenia,neustale musela chodit po doktoroch,teraz uziva mms kvapky,pomahaju,mojmu ocovi znizili hmotnost,a ja sa ich chystam tiez uzivat,kedze mi na plet nic nezabera,a najnovsie sa mi pridruzil problem s plucami,nevedia z coho,neustale kaslem,tak uz len tuto moznost,ka prosim nesud ,ked nevies.v dnesnej dobe sa zdravo stravovat je umenie,a hlavne dodrziavat dobry zdravotny styl,pri pracovnych natlakoch a denno dennych stresoch,sa to jednoducho neda.
PS:prajem ti v zivote len to krasne aby si zazivala,a nepoznala,tie utrapi,ktore tu mnoho ludi preziva kazdy den.

camparko
23. jan 2015

a este sa vas tu chcem spytat niekoho,ci sa mozu uzivat aj po operaciach,manzel nasej znamej bol na operacii srdca,a chce vediet ci sa mozu uzivat aj po takychto operaciach,dakujem.

rodeka15
28. jan 2015

@janka2273
ahoj chcem sa sa ta opytat ake cečko pouzivas ?su rozne ale daj tip s ktorym mas skusenosti.velmi pekne dakujem

janka2273
28. jan 2015

@rodeka15 ahoj🙂 tak ja väčšinou mám vždy po ruke obyčajné práškové z DM drogérie :D jedna klasická čajová zarovnaná lyžička má približne 3gramy-3000mg céčka...na pravidelné denné užívanie by malo byť čisto prírodné a odkyselené,aby nedráždilo žalúdok...len také sú už drahšie 🙂

janka2273
28. jan 2015

@rodeka15 Najvhodnejší by bol asi askorbát vápenatý...ten sa dá orálne užívať napr. pri vážnejších ochoreniach aj v desiatkach gramov denne 🙂

rodeka15
28. jan 2015

ano o tom z DM som uz pocula ,len si mi to potvrdila dakujem vééélmi pekne.maj sa