icon

Kvapky MMS a vaše skúsenosti s nimi

kuratko
15. feb 2012

"Upozornenie Modrý koník tímu: Obsah tejto diskusie je vnímaný ako kontroverzný. Uverejnené informácie nenahrádzajú návštevu skúseného odborníka (lekára, právnika a pod.), preto pri čítaní príspevkov odporúčame nezabúdať na overovanie informácií a na názory odborníkov. Ďakujeme za porozumenie."

Ahojte baby, zakladam tuto temu, aby sme sa mohli podelit so svojimi skusenostami s tymito kvapkami. precitala som si o nich a zaujalo ma to, trpim totiz uz roky psoriazou. podla toho co som o kvapkach zistila, tak je to hotovy zazrak, preto sa mi tomu tazko veri. vraj lieci v podstate vsetky choroby. ( bolesti kĺbov a svalov
detoxikácia
prevencia rakoviny, doplnok pre pacientov s rakovinou
astma
AIDS
cukrovka
skleróza multiplex
veľmi rýchle pôsobenie na celkovú imunitu a vitalitu tela
zneškodnenie všetkých patogénov, vírusy, baktérie, plesne, kvasinky a rôzne iní škodlivé mikroorganizmy
účinná detoxikácia od ťažkých kovov
odkyslenie organizmu
infekcia kože (akné, zranenia, genitálie)
psoriáza
zjemňuje pleť
suchoty
herpes (opar)
hepatitída (zápal pečene)
ťažkosti v ústnej dutine (opar, rôzne infekcie)
žalúdok (vredy, helicobacter pyroli)
črevné infekcie (zápaly, nadúvanie)
pečeň (produkcia cukrov, hladina krvného cukru)
poruchy produkcie hormónov
oslabená imunita
srdce (pomáha pri záchvatoch angíny pectoris, normalizuje rytmus srdca)
septum defectus, srdečné choroby
vysoký krvný tlak, zúženie ciev
choroby obličiek, obličkové kamene
astma, pľúcne choroby
práca svalov, šport
namiesto antibiotík:je účinnejší a bez bočného negatívneho pôsobenia,nepoškodzuje črevnú mikroflóru,obnovuje ju a pomáha užitočným baktériam
nespavosť, poruchy spánku
skúškové obdobia
zvýšenie fyzickej sily
depresie, poruchy pamäte
alzheimerová choroba
únava, doplnenie energetických zásob
zvýšenie bunečného metabolizmu
chrípka a ďalšie parazitálne infekcie
súčasť kozmetiky (ako prevencia)
proti vráskam
znižuje tvorbu kŕčových žíl
zápal pľúc
zápal slepého čreva
zápal močových ciest
zlepšuje krvný obeh
reumatické zápaly
odstraňuje lupiny
malária )

budem rada ked napise niekto, kto ma s nimi skusenost. dakujem 🙂

anaba1
1. feb 2015

@janka2273 ahoj Jani, precitala som 37 stran tejto diskusie s tym, ze mi je uz vsetko ohladom mms jasne. A na 38 strane sa dozviem o cds2 a celkom som sa stratila. Pisala si, ze priprava cds2 je jednoducha. Pozrela som stranku humblecare a vyroba cds2 sa mi nezda vobec jednoducha. A ten novy aktivator sa kde da zohnat? Oxiclub ma hotovu cds2 550 ml ale o riedeni som sa nic nedozvedela. Ako dlho ta flasa vydrzi?
Mam endometriozu, 2 operacie za sebou, a uz na tretikrat sa objavili znova cysty, o neplodnostj nehovoriac, uz sa ta mrcha rozsirila aj do creva. Prosim daj nejake napomocne info o cds2. Ako cds2 pripravujes? Ake mas s tym skusenosti? Budem ti vdacna.

janka2273
2. feb 2015

@anaba1 Ahoj 🙂 CDS 2 je vlastne klasické cds(teda už hotový oxid chloričitý nasiaknutý v čistej vode) akurát sa vyrába pomocou HSS ako aktivátora 🙂
Pre domáce užívanie je vhodnejšie nechať výrobu na odborníkov,no existuje na to taká malá sada,no netuším,či už je niekde v ponuke aj na Sk...Tie hotové CDS a CDS 2 čo predávajú sú vlastne koncentráty o určitej sile- ppm a Ty si už len riediš dávku v poháriku na potrebnú hodnotu ppm...pri MMS si dávkuješ na počet kvapiek a tým určuješ silu,pri CDS si ja osobne viem namiešať dávku podľa jedného vzorca 🙂

zuzulik1234
6. feb 2015

ja som mala ureaplazmu... v tej dobe som zacinala s mojim terajsim priatelom. On nebol prelieceny vobec a na tuto pliagu sa lieci aj pol roka, rok silnymi ATB a aj tak nemusi byt liecba ucinna.
No zaujimave je, ze hned po dobrati prvych ATB som si robila niekolko dni vyplach s MMS (50 % roztok - 30 kvapiek chloritanu a 30 kvapiek kyseliny) no a tiez som to pila - 5 kvapiek chloritan.+ 5 kvapiek kyselina a o pol roka som bola pre vysledky... negativne. Neviem, ci pomohlo mms, ale verim tomu,ze ano.... Ked som mala chripku, prekonala som ju bez nejakych liekov od lekarky, len pomocou MMS a so zazvorovym cajom...

Niekde som citala,ze plyn, ktory sa vytvara pri mms je svojim zlozenim podobny nasmu imunitnemu systemu.

Ja neviem, urcite tomu neverim na 100%, ale podla mna nieco na tom bude.... Odkedy si ho robim (vyplachy) nemam problemy s mykozami, predtym som mala s nimi vkuse problem.... teraz ani neviem co je to mykoza... fakt nieco na tom bude, ale NIC NETREBA PREHANAT a netreba to brat a pit ako vodu na litre..... nech uz sa pise cokolvek, NEBOLO to este testovane dlhodobo na ludoch, tak uz len preto.

Mimochodom, lieci sa tym aj autizmus u deti....

helena56800
9. feb 2015

@varbo co mate po mesiaci nové s dedkom , dúfam, že len lepšie správy....

varbo
9. feb 2015

@helena56800
dobrý deň, dedko je stále medzi nami a dýcha 🙂. To dýchanie hovorí, že je celkom ok, raz denne si dá kyslík, aj mu to pomôže, ale inak dýcha sám, raz za deň ide aj po schodoch dole do schránky a ani sa veľmi nezadýcha.
Jediné, čo má sú stále problémy s bolesťou krku smerom do hlavy, čo bolo počas celej doby a až teraz na CT ukázalo, že tam niečo má 4x3, ale zatiaľ sa nevie, o čo ide. Predpokladám, že tým, že toto všetko užíva, sa to nebude mať šancu zväčšovať, teda by to malo byť rovnaké a čakáme na magnetickú rezonanciu, aby sme presne vedeli. Lekárka si zavolala babku, že chce vidieť čím skôr deda, lebo je v šoku, že tu ešte je. Ibaže babka sa nepriznala s ničím, a pani doktorka si myslí, že doma berie chemoterapiu, ktorú mu ona dala ešte v novembri so slovami, že už ani to mu nepomôže, ale keď chceme, máme mu to dať, aby si myslel, že niečo ešte berie. Keďže je prekvapená, tak mu naplánovala kontrolné CT pľúc na marec. Dúfam,že to dedko zvládne, lebo má aj koncom marca narodeniny. Je bledý, schudol, lebo striktne dodržiava všetko, čo som mu napísala, stravovací režim a keďže neje cukor a sacharidy, tak je schudnutý. Nedá dopustiť na všetko, čo berie, lebo vidí sám tú zmenu oproti novembru. Ani netuší, že sa nemal dožiť vianoc, len o tom stále hovoril, že ich už nedožije. Ani mňa už nikto nepresvedčí, aj keď som to dovtedy vnímala rovnako, že alternatívna voľba je určite to najlepšie. Myslím,že možno v tom stave, akom bol, by ani samo MMS nezabralo na 100%, ale v kombinácii s kyani a podkovičníkom a všetko ostatné, čo som písala, je to veľmi dobrá voľba. Aj to, že vlastne každú hodinu dostáva do tela akoby pomoc a zároveň jed na rakovinu, to predsa musí nejako fungovať. Verím tomu a stále budem. 🙂)))) Prajem veľa odvahy ostatným, ktorí váhajú, aby ak sú na tom zle, sa pustili týmto smerom. Ale žiaľ, nie každý to chce. Máme v rodine ešte dvoch ľudí, ktorí majú pred sebou krátku cestu a nechcú o ničom ani počuť, chodia na chemo a pomaly odchádzajú....

helena56800
9. feb 2015

@varbo som rada a prajem Vám veľa trpezlivosti a zdravička .

varbo
9. feb 2015

@helena56800 Ďakujeme :--)))

anaba1
18. feb 2015
anaba1
18. feb 2015

@janka2273 ahoj Jani, nevies mi poradit, kedy si mozem dat prvu davku cds2 po ranajsej kave-antioxidant.
Budu sa navzajom neutralizovat zeleninove stavy-antioxidanty a vitaminy s mms v kupeli alebo s cds v klystiri? Ci antioxidanty a vitaminy sa nesmu sucasne uzivat len pri piti cds?

daneso
19. feb 2015

@varbo Vela zdravíčka, trpezlivosti a šťastných dní 🙂

johny555
22. feb 2015

Zdravím vás, už dlhšiu dobu počujem o MMS. Spočiatku som bol ten typický človek, ktorý týmto veciam neverí, ale v poslednom čase o tom počujem čoraz viac a viac tak som sa rozhodol pre tento krok. Trápi má už od 16 rokov akné, ktoré zanechalo nielen jazvy na mojej trávy ale aj na sebavedomí. Vyskúšal som už všetko v rátane liečby pomocou Isotretinoinu, ktorý pomohol na určitý čas, no akné sa mi začína pomalý vracať a nechcem aby prepuklo naplno. Takže som sa rozhodol, že vyskúšam liečbu pomocou MMS. Objednal som Chloritan sodný a kyselinu chlorovodíkovú zo stránky skchem.sk a chcem sa Vás opýtať na presné dávkovanie keďže pomaly všade píšu inak, niekde 1:1 inde 1:5 a pod. Ako často a pod. Radšej sa chcem poriadne informovať pred tým ako to začnem užívať. Za odpovede Vám ďakujem 🙂 🙂

alicka123
22. feb 2015

@janka2273 ahoj prosim pomozez mi, nejako uz sa totiz stracam vo vyrazoch, aby som to nejako zle neporobila.
v piatok mi prisiel balik hydrogensiran sodny v prasku, ako ho mam zriedit to chapem, potom chloritan sodny80% tiez prasok, potom CDS2 a DCMOkoncentrat. Takze vsade citam o MMS1 alebo MMS2, je to to iste ako CDS2? a ako ho mam uzivat, lebo som vsade len kvapky nasla, tak som z toho v pomykove aby som si viac neuskodila ako pomohla, tiez ma zaujalo naparovanie tiez MMS1 priamo do pluc, prosim porad mi co mam vlastne doma a co dokupit, okrem tm.sklenych flias a dest.vody lekarenskej aj to dufam ze kupim v lekarni? ci? dakujem

helena56800
22. feb 2015

@johny555 s tvojim aktivatorom 1 : 1 a možeš používať aj postrek. preštuduj
http://www.mms1.wbl.sk/Choroby-od-A-Z-a-navod-n...

johny555
22. feb 2015

@helena56800 Vďaka, a ešte by som sa chcel opýtať či to extra vadí napr. keď sa vynechá jedná dávka z 8 počas dňa pri protokole 1000, nedá sa predsa mať počas celého dňa mms pri sebe 🙂

helena56800
22. feb 2015

nevadí, a kvapky napr. do roboty si možeš zarobit do pet fľaše viac dávok tj, napr 4 dávky = 12 kv. MMS + 12kv. aktivatora zaktivovať kruživým pohybom v suchom pohári 20 sek. doliať 4 dcl. vody , pred použitím vždy fľašu
premiešať, odliať 1 dcl a vypiť 🙂

gora8
22. feb 2015

@johny555 davka v tele posobi 1 az 2 hodiny. Ak mozem poradit, zacni od jednej aktivovanej kvapky a postupne pridavaj do troch. Ja som na to isla velmi opatrne, bola som tyzden na jednej kvake, tyzden na dvoch a potom na troch. Ale tym, ze som to brala takymto pomalym tempom, trva mi ta kura uz mesiac. Koncom februara koncim a potom budem brat udrziavacie davky. 8x denne dodrziavam len cez vikend, cez tyzden stihnem maximalne 6 davok, v praci to nechcem brat, tak zacinam az po navrate domov. Aktivujem kyselinou chlorovodikovou. Co sa tyka reakcii, mala som niekolkodnove bolesti hlavy, bolesti krizov s vystrelovanim do nohy, trpnutie nohy a par krat ma prehnalo, inak pohoda. Citim sa ovela lepsie, napravilo sa mi travenie, mam krajsiu plet. Len moj hlavny problem este nie je vyrieseny. Zrejme to potrebuje cas.

helena56800
22. feb 2015

@johny555 napísala som ti odpoved, povýše

helena56800
22. feb 2015

@gora8 byt po jednej kv. týždeň je velmi, velmi pomalé...

katka1508
25. feb 2015

Ahojte,chcem sa spýtat či je tu taký človek ktorý mms kvapkamy lieči rakovinu??

devilll
26. feb 2015

Ahojte,objednal som si CDS roztok z skchem.sk ...vsetko prislo v poriadku, len su na flase nalepene etikety s roznymi vystrahami, ze leptavy prostriedok atd...je to tam len kvoli legislative?Dalej tam je , ze spotrebujte do 6 mesiacov od datumu plnenia..zial sa neviem dopatrat k tomuto datumu...mate podobne skusenosti pri objednavani z tejto stranky?Ako sa dostanem k datumu plnenia? Dakujem.

helena56800
26. feb 2015

@devilll áno tie etikety sú len kvoli legislatíve. CDS má záruku 6 mesiacov. Ja objednávam z inej stranky a je tam aj dátum plnenia. Myslím, že sa nemúsiš bať, prípadne napíš mail, zavolaj kde najdeš dátum.
Ked to začneš brať, minie sa Ti skoro, nie ako MMS . Myslím, že po tých 6. mesiacoch len može byt slabšie, vyprchané.....

maser
26. feb 2015
helena56800
26. feb 2015

@katka1508 treba si aj niečo prečítať , hned na tejto stranke píše varbo a aj na stranke 41 má dosť obsiahle príspevky

devilll
2. mar 2015

@helena56800 dakujem za odpoved...este by som potreboval pomoc s davkovanim...prisla mi flasa s obsahom CDS 800-1000ppm...ako to mam riedit a uzivat?kolko vody potrebujem na ake mnozstvo CDS??
Dakujem.

helena56800
2. mar 2015

@devilll do 1 dcl vliať 5 cl CDS t.j. vrchnáčík od 2 l pet fľaše, možno je to aj vrchnáčík od flaše CDS ktoré máš
/ nemiešať CDS + kov sa neznáša /.

devilll
2. mar 2015

5 cl je jeden poldecak 🙂 ...podla mna to je viac ako vrchnak od flase...nebude to vela??

helena56800
3. mar 2015

@devilll prepáč, malo to byť 5 ml 😉 🙂 zmýlila som sa .... skrátka 1 vrchnáčik ..

helena56800
3. mar 2015

@devilll v mojom návode ešte píše : moze namiesat celodennu davku 50 ml (0,5 dcl) CDS2 do 8 dcl vody a kazdu hodinu si odliat 1 dcl, doplnit dodatocne vodou a vypiť
neviem prečo je tam navýšené množstvo , pravdepodobne sa počíta s odparením a oslabením ppm 🙂
ja objednávam tu http://www.mms1.wbl.sk/Choroby-od-A-Z-a-navod-n...
práve dnes som posielala objednávku na 2 ks CDS 2
MMS 1 /120 ml / + aktivator = 8 € + 3 € pošta
CDS 2 / 0,5 l tiež 8 € + 3€ pošta. Neviem aké ceny su inde....

monkabr
Odpoveď bola odstránená