icon

Kvapky MMS a vaše skúsenosti s nimi

kuratko
15. feb 2012

"Upozornenie Modrý koník tímu: Obsah tejto diskusie je vnímaný ako kontroverzný. Uverejnené informácie nenahrádzajú návštevu skúseného odborníka (lekára, právnika a pod.), preto pri čítaní príspevkov odporúčame nezabúdať na overovanie informácií a na názory odborníkov. Ďakujeme za porozumenie."

Ahojte baby, zakladam tuto temu, aby sme sa mohli podelit so svojimi skusenostami s tymito kvapkami. precitala som si o nich a zaujalo ma to, trpim totiz uz roky psoriazou. podla toho co som o kvapkach zistila, tak je to hotovy zazrak, preto sa mi tomu tazko veri. vraj lieci v podstate vsetky choroby. ( bolesti kĺbov a svalov
detoxikácia
prevencia rakoviny, doplnok pre pacientov s rakovinou
astma
AIDS
cukrovka
skleróza multiplex
veľmi rýchle pôsobenie na celkovú imunitu a vitalitu tela
zneškodnenie všetkých patogénov, vírusy, baktérie, plesne, kvasinky a rôzne iní škodlivé mikroorganizmy
účinná detoxikácia od ťažkých kovov
odkyslenie organizmu
infekcia kože (akné, zranenia, genitálie)
psoriáza
zjemňuje pleť
suchoty
herpes (opar)
hepatitída (zápal pečene)
ťažkosti v ústnej dutine (opar, rôzne infekcie)
žalúdok (vredy, helicobacter pyroli)
črevné infekcie (zápaly, nadúvanie)
pečeň (produkcia cukrov, hladina krvného cukru)
poruchy produkcie hormónov
oslabená imunita
srdce (pomáha pri záchvatoch angíny pectoris, normalizuje rytmus srdca)
septum defectus, srdečné choroby
vysoký krvný tlak, zúženie ciev
choroby obličiek, obličkové kamene
astma, pľúcne choroby
práca svalov, šport
namiesto antibiotík:je účinnejší a bez bočného negatívneho pôsobenia,nepoškodzuje črevnú mikroflóru,obnovuje ju a pomáha užitočným baktériam
nespavosť, poruchy spánku
skúškové obdobia
zvýšenie fyzickej sily
depresie, poruchy pamäte
alzheimerová choroba
únava, doplnenie energetických zásob
zvýšenie bunečného metabolizmu
chrípka a ďalšie parazitálne infekcie
súčasť kozmetiky (ako prevencia)
proti vráskam
znižuje tvorbu kŕčových žíl
zápal pľúc
zápal slepého čreva
zápal močových ciest
zlepšuje krvný obeh
reumatické zápaly
odstraňuje lupiny
malária )

budem rada ked napise niekto, kto ma s nimi skusenost. dakujem 🙂

orchidea62
8. jún 2015

Pre tých, ktorí bezhranične veria farmaceutickým korporáciám a ich liekom a nás majú za travičov svojich detí.
TU TO MÁTE!
A TERAZ SA ZAMYSLITE KTO VÁM CHCE DOBRE
Nemáááám slov!!!!

https://www.youtube.com/watch?v=8GRwfTkrAnw
helena56800
8. jún 2015

@orchidea62 ako to myslíš, že HCL má krátku životnosť ?

orchidea62
9. jún 2015

@awalancha3 Presne ako píšeš, pre lenivých ľudí! A teraz sa ukáže aká si ty akčná a prečítaš si niečo o tom, o čom tu vlastne hovoríme, aby so aspoň trochu tomu rozumela.
Nech sa páči link http://schoupal.blog.idnes.cz/c/369003/MMS-CDS2...

orchidea62
9. jún 2015

@igiana Overené informácie ti nestačia, tak čo by si potrebovala? Tu je analýza mnohých výskumov čo sa toho týka. Bude to stačiť? Alebo sa ti to nechce čítať, ale stačí ti len vyjadrovať sa k niečomu o čom vieš "velké kulové"? 🙂

orchidea62
9. jún 2015

@awalancha3 čo je podľa teba hlúposť??? Pomôcť sebe, svojim blízkym, svojej rodine a známym ako najlepšie a najlacnejšie sa dá, alebo sa vyjadrovať k niečomu o čom viem veľké "H"??? 🙂

orchidea62
9. jún 2015

@lubikass Ja som teraz len prešla na CDS a tiež som trochu cítila áhu, ale bolo to oveľa znesiteľnejšie ako žalúdok po MMS. Treba len znížiť dávku a je to! 🙂

bielavila
9. jún 2015

@orchidea62 to hadam nemozes porovnavat...

orchidea62
9. jún 2015

@janamel Ahoj, radím ojednávať produkty u distribútorov chemikálií, výjde to asi 10x lacnejšie! PG chem. 🙂

orchidea62
9. jún 2015

@zuzitka Ahoj, rada by som sa dozvedela ako si dopadla s tým stafylokokom na koži. Dúfam, že dobre! 🙂 Vdaka!

bielavila
9. jún 2015

@orchidea62 ale vlastne ja ta nechcem presvedcit ci mam pravdu alebo nie, je mi vlastne jedno co robis je to tvoj zivot a tvoja rodina, mala sim iba pocit ze musim ostatne zeny ktire takto nezodpovedne narabaju so zivotom deti upozornit ze ich liecenie touto chemikaliou nie je ok a ma svoje vedlajsie ucinky, islo mi o to aby slepo nedoverovali v dobrej voli ze pomahaju svojej rodine kazdej blbosti... robte si doma so sebou a svojou rodinou co chcete ale nevtlkajtie tieto sracky unym mamkam aby aj ony travili svoje rodiny, lebo v poriadku to neni a citat sarlatanske clanky ktore nie su potvrdene ziadnym hodnocernym vyskumom a vydavat ich za vedecky fakt neni soravne ani eticke... ja len tolko, nic v zlom voci tebe, maj pekny den

orchidea62
9. jún 2015

@lienocka73 Prečítali sme si a položili sme si otázku: PREČO VARUJÚ A KÝM SÚ TÍTO ĽUDIA PLATENÍ??? A hned nám bolo všetko jasné! 🙂

orchidea62
9. jún 2015

@bielavila No dobre a ako vieš čo je OK? Ako vieš, že práve toto NIE JE OK???? čo o tom vieš? Chceš výskomy??? Tu máš analýzu mnohých výskumov
http://schoupal.blog.idnes.cz/c/369003/MMS-CDS2...
tak si to prečítaj, aby si aspoň vedela k čomu sa vlastne vyjadruješ a možno prídeš na to, kto má doma a aké veľké sračky! 🙂

orchidea62
9. jún 2015

@janulka645 Zdravím, Možno pre širší rozhľad pomôže aj toto: 🙂

orchidea62
9. jún 2015

@topvideo Snád pomôže toto ked nestačia skúsenosti ľudí. 🙂

orchidea62
9. jún 2015

@katka2020 14kvapiek, to je strašne veľká dávka!!! Z toho sa spotrebuje asi 1/4 na to všetko čo treba a ostatné sa premení na obyčajnú kuchynskú soľ, ktorá potom zbytočne zaťažuje obličky. Už to nikdy nerob, 3kv stačia a radšej viackrát za deň ked máš nejaký problém, alebo si radšej sprav CDS, je to šetrnejšie voči telu. Vtedy dostávaš do tela len to, čo potrebuješ a nič moc nazvyš! 🙂

orchidea62
9. jún 2015

@rodeka Ahoj, veľmi pekný príspevok! Si to riadne zhrnula ale ja chápem, ked má človek príliš veľa dobrých skúseností, tak je to ťažké vtesnať do 3 viet! :D
Len som chcela vedieť, či si už pokročila v štúdiu tejto problematiky a či si vymenila už MMS za CDS2, lebo je to 1000x lepšie a tiež si to spravíš doma sama. 🙂 Pekný deň!

zuzitka
9. jún 2015

@orchidea62 ahoj

no priebežne sa kupem v mms 🙂
asi 3x za mesiac

inak pomáha mi to aj na herpes..... aj anginu som si vyliečila vdaka mms 🙂

ale užívam vit C a rakytníkový olej 🙂

7katka
9. jún 2015

http://cxclub.webnode.sk/koloidne-striebro/, kupoval uz niekto odtialto mms a KS?

orchidea62
10. jún 2015

@zuzitka To je dobre, ja by som ešte odporúčala Chlorelu aspoň sem-tam. Predsa len tie ľadviny dostanú zabrať a Chlorela je dobrá na podporu činnosti vnútorných orgánov. 🙂

orchidea62
10. jún 2015

@helena56800 Myslela som, ked robíš CDS z Chloritanu a HCL. Vraj to má dosť krátku životnosť. Najkvalitnejšie a najdlhšiu životnosť na uskladňovanie má vraj s Chloritan aktivovaný s Hydrogensíranom sodným. 🙂

ivan782
16. jún 2015

Ahojte vie niekto poradit ako pouzivat mms1???????na reumu AS (imunita stale napada dobre stavcove chrupavky tym padom riadna bolest 😖 ) CRP od 25do45 kolise,,,skusil som uz vsetko mozne doplnky ,bio, caje ,rozne veci akupunktura masaz .......vysledok zatial ziaden !!!!!!!!!!ale ked mi oslabia imunitu biolog.liecbou tak je ok na 100% ale ma vela vedlajsich ucinkou od tuber..raka...atd tak hladam pomoc radsej inu ..vie niekto poradit???

ivan782
16. jún 2015

presnejsie sa to vola Bechterovu chorobu - ankylozujúcu spondilitídu

lenka_l
28. jún 2015

@orchidea62 ahoj, prosim ta myslis, ze pomoze na ovcie kiahne? skusila by som bud kupel alebo postrek na pokozku?

tess328
14. júl 2015

prosim vas,ako studentka mediciny nemozem nemat namietky voci tomu,co tu na sebe skusate.ved si poskodzujete zdravie :( . bohuzial,je to vase telo,vase zdravie,ja vam do toho nic nemozem hovorit. len mi je luto,ze hazardujete aj so zdravim vasich deti a blizkych.
ak by niekto chcel nieco vysvetlit ohladom tychto veci,tak prosim,pokusim sa co najzrozumitelnejsie,pozrite si aspon ale toto :

http://www.lovcisarlatanov.sk/tag/cds/

orchidea62
22. júl 2015

@lenka_l Prepáč, Lenka, nebola som tu dlho, sťahovala som sa a asi je už dosť pozde, ale ja by som volila asi radšej postreky, alebo potieranie namiesto tekutého púdru. Hlavne pokiaľ je choroba sprevádzaná horúčkou, kúpeľ by som nevolila. Taktiež pri postrekoch môže byť roztok silnejší a neminieš toho tak veľa ako do vane.
Ale už je asi po kiahňach, že? Ako ste to zvládli? Dúfam, že OK. 🙂

orchidea62
22. júl 2015

@tess328 Ako študentka medicíny by si mala niečo vedieť o oxide chloričitom a aj o tom, že ho produkuje samo naše telo. Dokonca by si mala vedieť aj kde, ako a aj prečo...na rozdiel od nás laikov a obyčajných smrteľníkov. Určite nie preto, aby sa samopoškodzovalo. A tiež by si mi mohla vysvetliť prečo ho neprodukuje dostatočné množstvo, aby samo odolalo chorobám. Pozri sa na to bližšie a možno prídeš na to, že ked používaš aj vlastný rozum a nie sa len biflíš nalinkované učivo, tak celá táto filozofia liečenia má svoje logické opodstatnenie. A tiež dokáž pripustiť aj to, že niekto môže mať lepšie vedomosti o niečom, o čom teba v škole neučia a tiež, že ich dokáže využiť vo svoj prospech a v prospech svojich blízkych. 😉

zojaaa
22. júl 2015

@orchidea62
Preboha! Tebe tie tvoje kvapky uz nacisto vybielili rozum 😂😂😂

Neveriiim novodobe killerky a chemicky - odpadavam 😆

lenka_l
23. júl 2015

@orchidea62 Ahoj ano, uz mame po 🙂 Potierala som tie najvacsie a striekala a myslim, ze celkom v pohode to zvladol, aj ked nakoniec si jednu na cele odskrabol, ale inak fajn 🙂
A nechapem na co sem chodia osoby typu "Zojaaa" asi nemaju, co robit.... to je ako keby som isla do skupiny gayov a presviedcala ich, ze maju byt hetero, alebo do skupiny moslimov a tvrdila, ze alah nie je.... niekto preferuje ruzove tabletky, ktore si dava ako lentilky a niekto nieco ine... akoze na co sa potebuju vyjadrovat fakt nechapem 😕

arasidka11
23. júl 2015

@tess328 vážená studentka medicíny, radšej študuj a netráv čas tam, kde nie si potrebná, určite sa máš ešte čo učiť 😉