Kvapky MMS a vaše skúsenosti s nimi
"Upozornenie Modrý koník tímu: Obsah tejto diskusie je vnímaný ako kontroverzný. Uverejnené informácie nenahrádzajú návštevu skúseného odborníka (lekára, právnika a pod.), preto pri čítaní príspevkov odporúčame nezabúdať na overovanie informácií a na názory odborníkov. Ďakujeme za porozumenie."
Ahojte baby, zakladam tuto temu, aby sme sa mohli podelit so svojimi skusenostami s tymito kvapkami. precitala som si o nich a zaujalo ma to, trpim totiz uz roky psoriazou. podla toho co som o kvapkach zistila, tak je to hotovy zazrak, preto sa mi tomu tazko veri. vraj lieci v podstate vsetky choroby. ( bolesti kĺbov a svalov
detoxikácia
prevencia rakoviny, doplnok pre pacientov s rakovinou
astma
AIDS
cukrovka
skleróza multiplex
veľmi rýchle pôsobenie na celkovú imunitu a vitalitu tela
zneškodnenie všetkých patogénov, vírusy, baktérie, plesne, kvasinky a rôzne iní škodlivé mikroorganizmy
účinná detoxikácia od ťažkých kovov
odkyslenie organizmu
infekcia kože (akné, zranenia, genitálie)
psoriáza
zjemňuje pleť
suchoty
herpes (opar)
hepatitída (zápal pečene)
ťažkosti v ústnej dutine (opar, rôzne infekcie)
žalúdok (vredy, helicobacter pyroli)
črevné infekcie (zápaly, nadúvanie)
pečeň (produkcia cukrov, hladina krvného cukru)
poruchy produkcie hormónov
oslabená imunita
srdce (pomáha pri záchvatoch angíny pectoris, normalizuje rytmus srdca)
septum defectus, srdečné choroby
vysoký krvný tlak, zúženie ciev
choroby obličiek, obličkové kamene
astma, pľúcne choroby
práca svalov, šport
namiesto antibiotík:je účinnejší a bez bočného negatívneho pôsobenia,nepoškodzuje črevnú mikroflóru,obnovuje ju a pomáha užitočným baktériam
nespavosť, poruchy spánku
skúškové obdobia
zvýšenie fyzickej sily
depresie, poruchy pamäte
alzheimerová choroba
únava, doplnenie energetických zásob
zvýšenie bunečného metabolizmu
chrípka a ďalšie parazitálne infekcie
súčasť kozmetiky (ako prevencia)
proti vráskam
znižuje tvorbu kŕčových žíl
zápal pľúc
zápal slepého čreva
zápal močových ciest
zlepšuje krvný obeh
reumatické zápaly
odstraňuje lupiny
malária )
budem rada ked napise niekto, kto ma s nimi skusenost. dakujem 🙂
@katarinanr mohla by si prosim ta blizsie popisat, co sa stalo?
@igiana Na pohrebe hovorili ze bol zdravy clovek, sportoval, zdravo sa stravoval a nebol chory. Kedze mal maleho syna (narodil sa ked mal uz daleko po 55) chcel byt vitalnejsi na svoj vek a tak uzival kvapky MMS (Master Mineral Solution) a tym sa otravil. Uzival ich asi 5 rokov. Vyhasla mu kostna dren, zlyhali organy a zomrel. Varovali nas ze to nemame uzivat. Je to ako keby pijes nejaky cistiaci prostriedok napr SAVO. Ked vypijes par kvapiek, tak SAVO zabije bakterie a na prvy pohlad sa zda, ze ta lieci. Ale ked to pijes dlho kazdy den, tak sa tym otravis. MMS je vpodstate ako cistaci prostriedok na DEZINFEKCIU do bazenov. Zabije bakterie, ale nerozlisuje ci zle ci dobre. Zabije vsetko, napokon aj cloveka.
@katarinanr iste, laický pohľad, veľmi zjednodušený. Nevadí.
Mimochodom, ako na to prišli, že za to môže práve MMS?
Mimochodom, CDS resp. CDS2 je podstatne lepšie a vychytáva nedostatky MMS.
@worker_falcon Bol zdravy a nic ine neuzival. Tolko vsetko odomna. Odovzdavam odkaz z pohrebu.
@katarinanr dakujem ☹ . Kiez by sa ludia spamatali. Kolko ludi este bude musiet umriet, kym to pochopia 😔
@katarinanr Aj ja som o jednom takom prípade počul, užíval mms a potom zomrel. Zrazil ho vlak. 🙂 .
Ak niekto nevie aký je rozdiel medzi savom a mms, tak nech si to naštuduje, alebo si to nechá vysvetliť nezaujatým chemikom.
@starymatroz kazdy clovek ma svoj rozum, kazdy rozmysla za seba a je zodpovedny za svoje rozhodnutia
@katarinanr S tým súhlasím, no nie každý ho aj používa. Ľudia sú pohodlní a naučili sa zodpovednosť za svoje zdravie preniesť na lekárov. Nedávno sa vyjadrila jedna lekárka, že chodia k nej pacienti ktorí, ak im nepredpíše aspoň 3 recepty, tak si myslia, že ich zanedbáva.
Tiež by ma zaujímalo, kedy, kde a kto skúmal účinky mms na kostnú dreň, alebo niečo podobné. Zatiaľ nemám o tom vedomosť, že by niekto robil seriózny vedecký výskum.
Mohol by som však predložiť laboratórne výsledky. Pacient po operácii , predpísané antibiotiká odmietol,boli už štvrté za pol roka,leukocyty pre záplavu nemerali, po 4dňoch užívania mms, 8x1 aktivovaná kvapka leukocyty v norme.
Osobne som zostal prekvapený tým, akú nabral farbu. Predtým bol ako by mal žltačku, zeleno žlto sivý, potom žiaril ako malé decko. 🙂
@starymatroz Ludia neveria farmaceutickemu priemyslu, ludia neveria lekarom a potom v takejto zufalej situacii lahko naletia podvodnikom ktori predavaju MMS. Pri lekaroch existuju presne zaznamy, lieky ktore maju vacsie ucinky na organizmus su na predpis, clovek sa k nim v idealnom pripade nedostane len tak ako si zmysli ,zial ked si clovek "navolno" kupi MMS niekde na internete a davkuje podla nezdokumentovatelnych a nedokazatelnych rad nejakeho sarlatana, tak o tom ziadne zaznamy nikde nie su a nic sa neda dokazat ani vypatrat. V pripade pacienta ktoreho ste spominal ze ho zrazil vlak, asi ziadnu pitvu ani zalobu na predavajuceho MMS nikto neriesil, z pochopitelnych dovodov, ze smrt bola uznana z dovodu vlakovej nehody. Vacsia vec zatienila tie mensie. Ale v tomto pripade bolo vsetko zdokumentovane a riesit sa to bude.
@starymatroz este sa spytam, Vy konkretne, ako dlho uzivate MMS?
@katarinanr ja som bola zial vcera na tom istom pohrebe. ☹.
MMS je v podstate halierová záležitosť, no ako všade, aj pri tomto sa chcú niektorí špekulanti nabaliť. Aj napriek tomu je to oveľa lacnejšie ako oficiálne lieky. MMS sa nedá patentovať, preto farmaceutické firmy proti nemu bojujú, ako aj proti všetkému, čo ich oberá o zisk. Je tragikomické ak sa niekto hrdí titulom a pritom nerozozná SAVO od MMS. To si zrovna môže dať plesnivú salámu miesto penicilínu, plesne ako plesne.
Ja som MMS bral cielene asi 2týždne, zbavil som sa paradentálneho vačku , helikobaktera a asi aj iných potvor. Teraz ho beriem občas ako prevenciu, napr. na dovolenke, alebo si ním čistím zuby.
Čakám na tú vedecky podloženú štúdiu o škodlivosti MMS na ľudský organizmus.
ja poznam ludi co to beru nie nonstop ale iba pri chorobe a dlhe roky su ok a spokojny a rychle bez atb pokoria chripku niekto helikobaktera a ine svinstva ...... aj ja som si to davala 2x dene robia mi krvne testy 1x mesacne az 2x a vsetko pohode je tam asi 30 hodnot a su pohode normal aj pecenovky dokonca super a mavala som horsie tak potom neviem co mam nato povedat ,,zle ci dobre,,,hm?v potravinach su horsie veci to si ani nik nevie predstavit pokial stym nerobil a to iste zelenina ovocie bio a vydavam ako ju pravidelne postrekuju ved je to jasne lebo aby ju cervy hmyz nenicil a aj pliesne takze ocom to cele je??????a chlorova voda domacnostiach a v bazenoch to je zdrave !!!lebo niekto povedal ze ano a dal ktomu doklad a to iste je zo vsetkym na svete vsetko sa da kupit atd.....................a ozaj atb tiez neskodia zeee ved preco by mal ved je predava farmaceut ...a farmaceut chemik nepracuju spolu???kazdy ma svoj nazor nik nam ho ale nedokaze potvrdit ci ok ci ne lebo ludia su na peniaze a kde su peniaze iste ho bude trapit 100-10000umrti z atd zo 6miliard ha ha na patologi sa vsetko ututla podla poziadavok ,,,boze ,,,vsetko sa da ked sa chce a eura zavonaju
takze riesit tu mms atb vitaminy je onicom ,,lepsie napisat pravdu ktoru tiez nik nezaruci vo forach a na nete,, kym nebol net ludia boli zdravsi a nespekulovali ...je jasne ze vsetkeho vela skodi treba vsetko z mierou !!!!zdravo sa stravovat nestresovat nenahanat sa za peniazmi ako hm hmhm .....,,,a bude dobre !!!telo tak zlozite ze urcite priroda nezabudla aj na regeneraciu len ked stres tak mozog nema cas sa tiez sustredit na to co ma kedze je zahlteny stresom ....ze???ani mi pod natlakom nerisime niektore veci na 100%
@starymatroz Ako to mozu ludia uzivat, ako to mozu davat detom, ked iba cakaju na vedecku studiu? Je to velmi nebezpecne. Ludia uveria niecomu, co je napisane na internete ale pritom to nie je ani patentovane? Je to velmi nebezpecne. Nad liekmi, nad potravina su tu kompetentne urady, ktore to mozu kontrolovat, kto by mohol kontrolovat MMS na slovensku?
@ivan782 Ano zial, kde su peniaze, to sa ututla podla poziadavok. Keby sa ludia aspon tym riadili, ze vsetkeho vela skodi a vsetko s mierou.
A na tom pohrebe kto hovoril ze ako to skodi? A kto hovoril o pitve? Pretoze ja by som velmi rada tie zaznamy videla. Neviem si predstavit co by vyvadzali nase media kedy toto bola naozaj pravda kedze len velmi nedavno tu bol ten neslavny clanok ako matky podavaju detom zieravinu beztrestne. To by sa nase media tohto inak chytili. Uz len preto tomu neverim co tu pises. Nemas to cim podlozit okrem toho ze niekto povedal a preto ze tvoj ''zdravy''' rozum ti nieco diktuje. Vies na tomto fore sa mozes aj rozkrajat a napisat co len chces proti mms aj tak nakoniec kazdy kto mms (cds) uz raz skusil (alebo aspon o tom ma nieco nastudovane - narozdiel od niekoho...) bude ho brat aj nadalej. Pretoze jedine co odporcovia mms (cds) vedia - je kopirovat linky zo stranky lovci sarlatanov a pisat co kto kde keby povedal a v akom bulvare precital. Napr. ja som este nebola na pohrebe kde by niekto plakal ze ludia, pre boha, nefajcite, ved vam to rozozere pluca, a nepite lebo vam stvrdne pecen. a nas stat velmi rad dostava nase dane z predaja tychto produktov a neriesi. vies kolko ludi uz zomrelo na fajcenie a na pitie? a vies kolko ludi uz zabil farmaceuticky priemysel? Lebo ja nie ale viem ze to urcite bude velmi velmi vela - ale to nikto neriesi.
Vyssie niekto pisal ze je predsa logicke nepit nieco co cisti. No predstav si ze ocot vycisti vodny kamen zo zachoda, sprchoveho kuta, aj pracku cistim s octom aj kanvicu a predsa ho davam do varenia aj do salatov atd atd. Ako uz napisal @starymatroz je to tragikomicke ked niekto nerozozna savo od MMS ale bude sem prispievat a pritom o tom nic nevie... Takze nazdravie, a vdaka bohu za CDS2. 😀
@katarinanr
@nextik Ano, za posledne dni vidim ze ludi to skutocne nezaujima. Uz tu viac nebudem pisat. Dakujem.
@katarinanr Ale v tomto pripade bolo vsetko zdokumentovane a riesit sa to bude.------Tak toto by ma zaujímalo, kto to zdokumentoval a ako .
Ako to mozu ludia uzivat, ako to mozu davat detom, ked iba cakaju na vedecku studiu? Je to velmi nebezpecne. Ludia uveria niecomu, co je napisane na internete ale pritom to nie je ani patentovane?
Veď o to vlastne ide. K MMS sa vyjadruje kde kto na základe "jedna pani povedala" alebo "jedna farmaceutická firma povedala". Nič konkrétne, len také bububu, nehľadajte alternatívu, veď my vám predáme naše výrobky. Síce vás neuzdravia, ale budeme vás úspešne liečiť až do smrti. Ja mám osobnú skúsenosť, takže na mňa bububu neplatí.
@starymatroz OK. Budem vas dalej informovat. Pekny den.
moj kolega tažký alergik to užíval celý život mal silné prejavy alergie než sa na to vyrhol užíval to uspešne jeho svagor tiwe silný alergik obom alergia uplne vymizla kolega to vral pred 2 rokmi ani po 2r. od skoncenia sa mu alergia nevrátila.ale tiež vravel detom by to neával a je tam velmi prísne dávkovanie.
@nibiru Práve že je to na tom najlepšie, že dávkovanie si môžeš upraviť podľa toho ako to telo znáša, aby si nikto neublížil. Ked si to poriadne naštuduješ a robíš to s rozumom, nemôžeš uškodiť ani dieťaťu. Hlavne pri CDS a CDS2. Nízka koncentrácia a malé dávky sú taktiež účinné, len pri dospelých to možno nefunguje až tak rýchlo a pre deti a menšie váhy úplne stačí aj to.
Ale ked je niekto blbec a nedá si poradiť, myslí si, že ked si dá vyššiu dávku, pričom telo nie je na látku ešte zvyknuté, a potom sa pozvracia a poserie, no tak k tomu nemám slov, ale ten bordel čo v tele máme, nejak von musí!!! A ked môže ísť pomaly, v kľude a bezbolestne, tak načo to preháňať?! Roky si zbierame v tele bordel zo závadnej vody, z E-čok v potravinách a smogu a chemtrails vo vzduchu, chemických postrekov ovocia a zeleniny z dovozu a ked si niekto myslí, že to, čo si roky zbieral že sa za 1 deň toho dokáže zbaviť, tak je šialenec! A potom tu píše ako mu to zaškodilo, že sa skoro otrávil. Niet divu a na takých nemám slov, ale na MMS a CDS nedám dopustiť! Momentálne si s tým úspešne liečim 2 zápaly zápästia a ATB nepotrebujem už 3,5 roka a ani nechcem!
@orchidea62 kolega to bral len po kvapke a pol roka už to neberie 2 roky a nema absolutne žiadne prajavy alergie a to chudak v zime ho napichavali,lebo vsetky pelove alergie v robote umieral a teraz nič keby som ne nevidela neverím.
Komu na slovensku ludia veria? Prezidentovi? Kto by musel vyhlasit ze MMS je nebezpecne, aby si to vsimli ti co to uzivaju a nebolo to pre nich len ako "jedna pani povedala"? Dakujem.
@katarinanr Katka, ide prave o to ze ludia ktory to beru to neberu na zaklade "jedna pani povedala" Prave ty si sem prisla s tym ze na pohrebe jeden pan povedal. 😉
ludia neblbnite http://zivot.cas.sk/clanok/20521/sokujuce-pokus...
to je ta ista tema? aha, tak sorry. Niekomu to asi ani 100x nestaci. Ale ludia su vselijaki blaznivi teraz. Uz nevedia, co so sebou, odkedy maju internet, tak su vsetci odbornici na vsetko 🙄 🙄 🙄
@lauricka v tom clanku dieťatu omylom podali miesto sirupu na kašel velke množstvo akoby mu dali sirup na kašel,kolegu som videla ako si to dávkoval tiež si to daval len na zaklade že jeho svagor to bral bol tažky alergik a teraz nema žiadnu alergiu ani prejavy a pomohlo mu to sama som videla ako to riedil 1kvapka do 2dcl. vody dovtedy som o tom ani nevedela že niečo take je a nie lyžicu naraz jasne že tam sa predavkuje.

MMS sposobuje otravenie, vyhasne kostna dren, postupne zlyhaju organy, nakoniec aj srdce a clovek zomrie. Dnes sme boli na pohreb a tam to hovorili. Neuzivajte MMS.