Kvapky MMS a vaše skúsenosti s nimi
"Upozornenie Modrý koník tímu: Obsah tejto diskusie je vnímaný ako kontroverzný. Uverejnené informácie nenahrádzajú návštevu skúseného odborníka (lekára, právnika a pod.), preto pri čítaní príspevkov odporúčame nezabúdať na overovanie informácií a na názory odborníkov. Ďakujeme za porozumenie."
Ahojte baby, zakladam tuto temu, aby sme sa mohli podelit so svojimi skusenostami s tymito kvapkami. precitala som si o nich a zaujalo ma to, trpim totiz uz roky psoriazou. podla toho co som o kvapkach zistila, tak je to hotovy zazrak, preto sa mi tomu tazko veri. vraj lieci v podstate vsetky choroby. ( bolesti kĺbov a svalov
detoxikácia
prevencia rakoviny, doplnok pre pacientov s rakovinou
astma
AIDS
cukrovka
skleróza multiplex
veľmi rýchle pôsobenie na celkovú imunitu a vitalitu tela
zneškodnenie všetkých patogénov, vírusy, baktérie, plesne, kvasinky a rôzne iní škodlivé mikroorganizmy
účinná detoxikácia od ťažkých kovov
odkyslenie organizmu
infekcia kože (akné, zranenia, genitálie)
psoriáza
zjemňuje pleť
suchoty
herpes (opar)
hepatitída (zápal pečene)
ťažkosti v ústnej dutine (opar, rôzne infekcie)
žalúdok (vredy, helicobacter pyroli)
črevné infekcie (zápaly, nadúvanie)
pečeň (produkcia cukrov, hladina krvného cukru)
poruchy produkcie hormónov
oslabená imunita
srdce (pomáha pri záchvatoch angíny pectoris, normalizuje rytmus srdca)
septum defectus, srdečné choroby
vysoký krvný tlak, zúženie ciev
choroby obličiek, obličkové kamene
astma, pľúcne choroby
práca svalov, šport
namiesto antibiotík:je účinnejší a bez bočného negatívneho pôsobenia,nepoškodzuje črevnú mikroflóru,obnovuje ju a pomáha užitočným baktériam
nespavosť, poruchy spánku
skúškové obdobia
zvýšenie fyzickej sily
depresie, poruchy pamäte
alzheimerová choroba
únava, doplnenie energetických zásob
zvýšenie bunečného metabolizmu
chrípka a ďalšie parazitálne infekcie
súčasť kozmetiky (ako prevencia)
proti vráskam
znižuje tvorbu kŕčových žíl
zápal pľúc
zápal slepého čreva
zápal močových ciest
zlepšuje krvný obeh
reumatické zápaly
odstraňuje lupiny
malária )
budem rada ked napise niekto, kto ma s nimi skusenost. dakujem 🙂
skúsim ešte objednať DMSO, našla som stránku www.zdraviemms.sk, alebo mi viete poradiť nejakú overenú stránku, z ktorej to môžem objednať? A plne tomu dôverovať? dakujem
@nikita29 a čím aktivujete MMs kvapky??? mnoho ľudí ešte stále aktivuje kys. citronovou,ale práve tá spôsobuje tie nevoľnosti,,ja aktivujem s HCL-kyselinou chlorovodíkovou--včera som to skúsila-- a aj v Knihe z roku 2003 od Humbla sa píše,že aktivácia touto kyselinou nespôsobuje nežiaduce stavy ako vracanie,hnačky atd 🙂 Na život ohrozujúce stavy by mal byť už protokol 3000"=čo je 2000"+Vami spomínané DMSO,overené stránky sú hlavne tie,ktoré odporúča sám Jim Humble.na SK asi www.skchem.sk Ja poznám overeného liečiteľa..
K tej stránke..nik nemôže predávať MMS ako liečivo..stránka i všetky produkty sú plne v poriadku..je tam i kyselina chlorovodíková na aktiváciu ..Je tam aj chlornan vápenatý 70%,čo plne vyhovuje na prípravu MMS2....chloritan sodný+ kyselina chlorovodíková na prípravu MMS1 ,majú DMSO a dokonca už hotový CDS koncentrát..treba mať ale komplet protokoly,aby ste všetko presne vedeli dávkovať..
Chlornan vápenatý sa pri styku s vodou mení na kyselinu chlornu,ktorá uvoľnuje atomy kyslíka,kt. ničia choré bunky-naše telo túto kyselinu produkuje nepretržite samo!! Ale zjavne v nedostatočnom množstve.-( Kyselina chlorna likviduje všetky známe ochorenia
Myslela som samozrejme knihu z 2013 🙂
Ahoj aj mi to máme doma a malej aby to lepšie chutilo,nalievame jej tam 100% jablkový džús,nie pomaranč a ani iné.
@rebeca02 Aktivujete to čím?? s tou kys. chlorovodíkovou(HCL) to chutí super..včera som sa v knihe dočítala,že riediť sa to môže aj so Sprite--neznižuje účinky MMS..a riedené vodou zapiť dúškom coca coly.-)) ale mne to chutí.včera som si dala 6 aktivovaných kvapiek-aktivácia s kys,chlorovodíkovou a žiadny rozdiel oproti vode z vodovodu-.-))
Pozor na tie džúsy!! tu nejde tak ani o to,aký je to džús..Jim Humble riedil MMs aj s ananásovým atd..podstatné je,aby to nebol kupovaný džús z krabice,nakoľko tam sa ako antioxidant pridáva vitamín C"---a pridanie C blokuje účinnosť MMS--takže ak máte takto upravený kupovaný džús,dávate jej MMS vlastne zbytočne ☹ Takže radšej odšťaviť doma jablká,či ananás,alebo zohnať nejakú BIO šťavu bez prídavku vit. C...
Aktivujeme to kyselina citronová,je to chloritan sodný a aktivátor kyselina citronová,práve tie džúsy dávame pozor,aby neobsahovali C a neblokovalo to účinky,manžel to má všetko naštudované.
Musím priznať,že nám to dosť zle chutí,ale keď si dávame dávky,tak denne 8x po hodine.
Som šokovaná,že to všetci popisujú ako nepríjemnú chuť s následnými problémami ako hnačka a zvracanie???a že nie sú schopní to užívať dlhšie ako 3 týždne atd..Prečo to nikto neaktivuje s tou kyselinou chlorovodíkovou??je to novší aktivátor ako kys. citronová,nesmrdí to tak a nie sú nežiadúce stavy po užívaní!!!!! Treba aktivovať s HCL!!
@rebeca02 Neaktivujte to s kys.citronovou!!! ja som včera mala 6kv. a po hodine daľších 6 a žiadna pachuť,nič!!! chuť a vôňa ako pri bežnej vode z vodovodu!!! Je to naozaj novší spôsob aktivácie chloritanu sodného..skúste a uvidíte..Manžel študoval aj poslednú knihu od Jima Humbla??? Veľa žienok tu píše,aké je to zlé a smrdí to a nechutí a nevydržali..ale máloktoré si naštudovali originály a pozreli DVD..v poslednej knihe sa práve píše o aktivovaní s HCL=kyselinou chlorovodíkovou--Aj sám Jim najprv aktivoval s octom 😖 ,potom prešiel na kys. citronovú,ktorá robila menšiu šarapatu,preto sa aj prešlo na CDS,kde sa vedelo užiť vyššiu dávku bez nežiadúcich prejavov..ale kys.chlorovodíková tieto prejavy potláča a chuť je výborná 🙂 Sama som si to všetko naštudovala iba cca pred týždňom,práve dočítavam knihu a pozrela som DVD cca 4 hodiny.verím tomu,že to funguje,len ľudia sú leniví študovať,oboznámiť sa s rozdielmi ako je Savo,chlor a kyselina chlórna,či kysličník chloričitý 🙂
@rusenpp aktivácia pár minút?? zle ..treba si naštudoval oficiálne postupy Jima Humbla..a aktivovať už nie kyselinou citronovou,ale kys. chlorovodíkovou 4% roztok!! to je najnovšia aktivácia..pripravený roztok je veľmi pitný a mne cca 6aktivovaných kvapiek páchne asi ako voda z vodovodu a nechutí nijak 🙂 takže žiadny leptavý dunihlav 😝
čo sa týka aktivácie:: napr 2 kvapky chloritanu sodného a 2 kvapky kys, chlorovodíkovej=nechať aktivovať 20 sekúnd!!
následne zaliať cca 1,5 dcl vody a vypiť..žiadna pachuť,žiaden smrad,žiadne nežiadúce následky ako hnačka,či zvracanie..
Vdychovanie MMS==max aktivovať 2 kvapky!!! 1 pomalý nádych nosom-zadržať dych+ 1 pomalý nádych ústami..očistí plúca cca 100x lepšie,ako len po užití ústami...
Užívať podľa protokolov Jima Humbla-vid jeho knihy...ja osobne nemám nejakú vážnu chorobu,tak som si dnes naordinovala" 3xdenne po 3 aktivované kvapky..skúsim brať mesiac a predpokladám,že mi zmizne i jemne zvýšený cholesterol aj ďalšie menšie neduhy 😝
A držím sa hesla:: ak MMS dokáže zlikvidovať rakovinu akéhokoľvek druhu,dokáže jej aj predísť==rovnako ako aj ďaľších vážnym ochoreniam,takže prečo to neskúsiť? 🙂
Nech si hovorí, kto chce čo chce..mne a môjmu mužovi pomohli. Keď som kojila strašne ma šklbalo v prsníku (podla mňa začínal zápal) dala som si MMS a šklbanie zmizlo. To sa mi zopakovalo pri obidvoch deťoch. Tiež ma bolelo hrozne hrdlo nemohla som ani prehltať a už po prvom užití som cítila výraznú úľavu. Muž má astmu a môžem povedať, že sa mu dosť polepšilo. Antibiotiká som nejedla 2 roky..môj muž detto. MMS liečia všetky zápaly a zabíjajú patogény. Jasné každý sa zľakne keď mu je z nich zle, dokonca zvracia, alebo má hnačku. Ale to je dobrý znak, že MMS zaberajú, pretože má v tele veľa "bordelu" a telo sa ho zbavuje tým, že ho vylúči do žalúdku a z toho mu je zle.
@janka2273 skusime to aktivovať s kys. chlorovodíkou ako spomínaš 🙂
@jovana100 uvidíš,že to bude chutiť omnoho lepšie 🙂 ja som to už kúpila práve s touto kyselinou a je to naozaj fajn,lebo som sa bála tej chute a nevoľnosti..práve som si dnes dala tretiu dávku po 3 aktivované kvapky--jediné,čo cítim,je voda z vodovodu 🙂 tento rok som už mala cca 3x 38 horúčky..mám nejaký oslabený imuniťák a malý vždy niečo zo školy doniesol..uvidím túto jeseň a zimu,ale pevne verím,že budem ako rybička 🙂 🙂 🙂 beriem to totižto len pár dní..chcela som si to najskôr naštudovať..a som zvedavá aj na výsledky krvi na cholesterol a čo povedia moje kolená-mám obe operované a cítim tie kĺby či chcem,či nechcem ☹
Chodím pravidelne min 2x do roka na krv,tak hned budem vedieť-najbližšie o cca 2,5 mesiaca,tak som zvedavá 😝
ahojte, chcem sa opytat ci mozem mms riedit aj s klasickym jablkovym dzusom konkretne CBA Apple drink.
na krabici nieje ziadne ečko spomenute a ani vit. C
@weiche Teoreticky áno...koľko kvapiek beriete?? pri aktivácii s HCL-kys. chlorovodíkovou nemám potrebu to riediť niečím ochuteným..chuť ostáva prakticky ako pri obyčajnej vode z vodovodu 🙂
jedine,ak by sa to podávalo deťom,ktoré vodu nevypijú-ako môj syn...dočítala som sa ale v knihe od J. Humbla,že sa to dá riediť so Sprite..ale musím kúpiť testovacie prúžky a overiť si,či naozaj ostáva hodnota aktivovaných kvapiek rovnaká-či to nestratí účinok 😝
Pri tých kupovaných džúsoch ťažko povedať,či tam výrobca uvádza všetko..ale aj to by sa dalo overiť test. prúžkami..
vcera som zacal s uzivanim. zatial som na 3 kvapkach kazdu hodinu, cakam kedy povie moje telo kolko ich zvladne zatial nemam ziadne vedlajsie priznaky ako nevolnost a hnacky.
@slavka35 moja rec.
ja som ich sice este nebrala ale odporucam ich. citam o nich uz vyse roka. dokonca aj cerveny kriz ich zakazal a poprel ich super vysledky lebo by skrachoval farmaceuticky priemysel. ozary a chemoterapie su to najhorsie na rakovinu. ja by som napr rakovinu liecila len tymito kvapkami. vsetko ostatne skody.
@vladkamarcus Ja čítam teraz poslednú knihu od Jima Humbla a normálne je mi ho ľúto..v začiatku knihy popisuje,ako sa k týmto kvapkám vlastne dopracoval,ako celé roky NIK nebol ochotný spraviť testy a ak hej,tak len za veľké miliony..ako ho prakticky nik nepodporil a všetci zatvárali oči pred faktami...to,že to miliony ľudí užívajú a že nik nezomrel na následky požitia MMS,ale že státisíce ročne mrú po užívaní liekov,to nikoho nezaujíma ☹ ☹ ☹ Jednoduchá vec na ničenie patogénov..nič telu neprirodzené a predsa je to oficiálne zavrhované...čo k tomu dodať...Ja mať v roku 2004 vedomosť o MMS a kvapky doma,určite s tým mamu liečim a dnes by ešte žila...ale oni mi ju nechali pomaly zomierať---ved jej dávali lieky za cca 200-300€ mesačne celé roky,tak prečo nie?? 😒 Biznis=smrť...žiaľ je to tak
co je ten protokol 1000?
@janka2273 to mi je luto. ja som ich odporucila kamosovi na rakovinu ale o jeho chorobe a stadiu rakoviny som sa dozvedela uz v tom najhorsom stadiu a on uz ani nevladal ich uzivat. keby sa na mna obratil skor tiez si myslim ze je este medzi nami. dokonca aj knizku som mu objednala ale uz neviem ktora to je. myslela som ze je len jedna a az tu som sa docila ze uz ich je viac. takze ked si ich uz konecne objednam a zacnem ich brat obratim sa na teba
@weiche Protokol 1000 je jeden z postupov liečby J.Humbla:::Je pre väčšinu bežných chorôb..spočíva v úžívaní 1 až 3 aktivovaných kvapiek MMS 8 hodím po sebe každý deň v trvaní 3 až 6 týždňov,prípadne viac..Ak potiaže neustupujú,prejsť na Protokol "1000+" prípadne na 2000..2000=začať s 1 až 3 kvapky 10 hod denne,postupne navyšovať až do 10 aktivovaných kvapiek 10 hodín denne
@vladkamarcus Mnoho ľudí to bralo až vtedy,ked už im lekári vraveli,že im ostáva málo času..no ozaj záleží,ako sú na tom psychicky,či majú chuť niečo skúšať ☹

@helena56800 áno bola išla som s cholesterolom dole.Aj keď ešte nemám ideálnu hodnotu. U mňa je problém, že nevydržím vkuse 3 týždne užívať MMS.
Ďlašie moje skúsenosti -minulý týždeň som dostala hnisavú angínu - po 2 dňoch som sa vyliečila pomocou MMS (bez antibiotík)