Kvapky MMS a vaše skúsenosti s nimi
"Upozornenie Modrý koník tímu: Obsah tejto diskusie je vnímaný ako kontroverzný. Uverejnené informácie nenahrádzajú návštevu skúseného odborníka (lekára, právnika a pod.), preto pri čítaní príspevkov odporúčame nezabúdať na overovanie informácií a na názory odborníkov. Ďakujeme za porozumenie."
Ahojte baby, zakladam tuto temu, aby sme sa mohli podelit so svojimi skusenostami s tymito kvapkami. precitala som si o nich a zaujalo ma to, trpim totiz uz roky psoriazou. podla toho co som o kvapkach zistila, tak je to hotovy zazrak, preto sa mi tomu tazko veri. vraj lieci v podstate vsetky choroby. ( bolesti kĺbov a svalov
detoxikácia
prevencia rakoviny, doplnok pre pacientov s rakovinou
astma
AIDS
cukrovka
skleróza multiplex
veľmi rýchle pôsobenie na celkovú imunitu a vitalitu tela
zneškodnenie všetkých patogénov, vírusy, baktérie, plesne, kvasinky a rôzne iní škodlivé mikroorganizmy
účinná detoxikácia od ťažkých kovov
odkyslenie organizmu
infekcia kože (akné, zranenia, genitálie)
psoriáza
zjemňuje pleť
suchoty
herpes (opar)
hepatitída (zápal pečene)
ťažkosti v ústnej dutine (opar, rôzne infekcie)
žalúdok (vredy, helicobacter pyroli)
črevné infekcie (zápaly, nadúvanie)
pečeň (produkcia cukrov, hladina krvného cukru)
poruchy produkcie hormónov
oslabená imunita
srdce (pomáha pri záchvatoch angíny pectoris, normalizuje rytmus srdca)
septum defectus, srdečné choroby
vysoký krvný tlak, zúženie ciev
choroby obličiek, obličkové kamene
astma, pľúcne choroby
práca svalov, šport
namiesto antibiotík:je účinnejší a bez bočného negatívneho pôsobenia,nepoškodzuje črevnú mikroflóru,obnovuje ju a pomáha užitočným baktériam
nespavosť, poruchy spánku
skúškové obdobia
zvýšenie fyzickej sily
depresie, poruchy pamäte
alzheimerová choroba
únava, doplnenie energetických zásob
zvýšenie bunečného metabolizmu
chrípka a ďalšie parazitálne infekcie
súčasť kozmetiky (ako prevencia)
proti vráskam
znižuje tvorbu kŕčových žíl
zápal pľúc
zápal slepého čreva
zápal močových ciest
zlepšuje krvný obeh
reumatické zápaly
odstraňuje lupiny
malária )
budem rada ked napise niekto, kto ma s nimi skusenost. dakujem 🙂
Výborné video..Jim odpovedá cca hodinu na otázky reportérky,,oplatí sa pozrieť-s titulkami..odpovede na všetky vaše otázky..liečba rakoviny,HIV,boreliozy,cukrovky,cholesterolu atd..
https://www.youtube.com/watch?v=e7TkCaiVOVIJe to asi z roku 2010,vtedy ešte nebola používaná ako aktivátor HCL...ale už boli nové zistenia=nové protokoly
@janka2273 janka a kolko to stoji prosim u liecitela? moja sestra je tiez liecitelka a ta to len odporuca svojim pacientom aby si to kupili cez net a da im stranky. tak ak vies kde sa to da lecnejsie zohnat daj mi prosim vediet. dakujem
@vladkamarcus Ved to je ten problém,že je to prakticky celosvetovo zakázané predávať ako nejaké liečivo ☹ ☹ ☹ Ved prečo sa to predáva na skchem.sk ??? presne preto,,pokiaľ to niekto vedie na stránke ako bielidlo,či inú chémiu,nik na to nemôže nič povedať...napíšem Ti správu 😝
@janka2273 dakujem si zlata
ja som si to objednal z netu za 13 € z toho 3 € bolo postovne.
chloritan aj s krystalickou kys. citronovou. mal som to doma za 2 dni
Mne dneska prišli...ideme so sestrou skúšať..a okrem toho jedného "nepozitívneho" príspevku s nedobrou skúsenosťou som nečítala nič zlé...bol ešte niekto taký komu to neurobilo dobre?
@vladkamarcus červený kríž ich nezakázal..naopak..potvrdil účinnosť..len to posŤahovali z you tube a odvšadial..vyliečila sa po nich aj malária v ugande..a to za rátky čas
@gabuchah no ja som citala ze praveze popreli tie vysledky v ugande na tu malariu.
@vladkamarcus a nie je to zasa iba nejaký Ťah? :/ ja som čítala, že tie veci treba posŤahovať..aby keď to pomažú..alebo niečo..mal aspoň niekto kto by to mohol posúvať..neviem..ja sama ešte nemám skúsenosti..ešte mi to iba prišlo..ale pár známych mi to odporučilo...
cxclub a prislo mi to na dobierku. posielal to jeden pan on je ludovy liecitel.
@weiche ja sa na to chystám od štvrtka..pretož zajtra idem ešte k jednej pani...ani neviem prečo..ale vie odblokovať rozne záležitosti..🙂 takže keďže musím cestovať..asi by som to nevedela piť každú hodinu..
No a ako sa ti vzoprelo? prišlo ti zle? 5 kvapiek je myslím že slušné..poznám ľudí,m ktorí to užívali a brali 3 týždne po 3 kvapkách...
až teraz som sa dočítala o novom aktvátore HCL...škoda že som nevedela skor..vraj tú pachu´t absolútne necítiš a pije sa to ovela lahšie a lepšie...skús vyskúšať to..
a cítiš sa lepšie? 🙂
Inak Jim odporúča užívať menšie množstvo kvapiek po viac hodím po sebe..kedysi odporúčal viac kvapiek cca 3x denne..po rokoch skúseností zistil,že je účinnejšie užívať menej a častejšie..ale ja som skúsila "Klárin protokol 6 a 6 a úplne super-normálna čistá voda!! 🙂 🙂 🙂
@weiche Nemám doma tie prúžky ešte na zistenie hodnoty CLO2 majú ich tiež na skchem.sk ..ale je zbytočné to riediť sprite a kupovať drahé prúžky,ked aktivácia s HCL je istota--mám ju doma,tak viem,o čom píšem 🙂 🙂 🙂 Nerada by som to pila so sprite a účinok žiadny..je to síce priamo v knihe od Jima,ale nikdy nevieš 😝
@weiche podľa nového protokolu maš brať 3 kvapky 8x denne /po hodine/. skús to riediť ananasovým džusom. pije sa to príjemnejšie.
Stále sa zamýšlam nad tým,prečo chcete riskovať,že MMS džúsmi "deaktivujete",ked to môžete vypiť len s vodou-ved skúste všetci aktivovať s tou HCL 4%...ved je to podľa najnovších odporúčaní,nemá to pachute a nerobí to šarapatu 🙂
dakujem vam za vase odpovede, skusim to napisat na tu stranku odkial som bral MMS ci nezaradia do predaja aj tu HCL.
prajem pekny den 🙂

@jovana100 My to so známym kupujeme u liečiteľa už ako dvojbalenie chloritan sodný + HCL..ale je aj na stránke skchem.sk..žiaľ sa mi tá stránka zdá stráášne predražená ☹ 😒