icon

Kvapky MMS a vaše skúsenosti s nimi

kuratko
15. feb 2012

"Upozornenie Modrý koník tímu: Obsah tejto diskusie je vnímaný ako kontroverzný. Uverejnené informácie nenahrádzajú návštevu skúseného odborníka (lekára, právnika a pod.), preto pri čítaní príspevkov odporúčame nezabúdať na overovanie informácií a na názory odborníkov. Ďakujeme za porozumenie."

Ahojte baby, zakladam tuto temu, aby sme sa mohli podelit so svojimi skusenostami s tymito kvapkami. precitala som si o nich a zaujalo ma to, trpim totiz uz roky psoriazou. podla toho co som o kvapkach zistila, tak je to hotovy zazrak, preto sa mi tomu tazko veri. vraj lieci v podstate vsetky choroby. ( bolesti kĺbov a svalov
detoxikácia
prevencia rakoviny, doplnok pre pacientov s rakovinou
astma
AIDS
cukrovka
skleróza multiplex
veľmi rýchle pôsobenie na celkovú imunitu a vitalitu tela
zneškodnenie všetkých patogénov, vírusy, baktérie, plesne, kvasinky a rôzne iní škodlivé mikroorganizmy
účinná detoxikácia od ťažkých kovov
odkyslenie organizmu
infekcia kože (akné, zranenia, genitálie)
psoriáza
zjemňuje pleť
suchoty
herpes (opar)
hepatitída (zápal pečene)
ťažkosti v ústnej dutine (opar, rôzne infekcie)
žalúdok (vredy, helicobacter pyroli)
črevné infekcie (zápaly, nadúvanie)
pečeň (produkcia cukrov, hladina krvného cukru)
poruchy produkcie hormónov
oslabená imunita
srdce (pomáha pri záchvatoch angíny pectoris, normalizuje rytmus srdca)
septum defectus, srdečné choroby
vysoký krvný tlak, zúženie ciev
choroby obličiek, obličkové kamene
astma, pľúcne choroby
práca svalov, šport
namiesto antibiotík:je účinnejší a bez bočného negatívneho pôsobenia,nepoškodzuje črevnú mikroflóru,obnovuje ju a pomáha užitočným baktériam
nespavosť, poruchy spánku
skúškové obdobia
zvýšenie fyzickej sily
depresie, poruchy pamäte
alzheimerová choroba
únava, doplnenie energetických zásob
zvýšenie bunečného metabolizmu
chrípka a ďalšie parazitálne infekcie
súčasť kozmetiky (ako prevencia)
proti vráskam
znižuje tvorbu kŕčových žíl
zápal pľúc
zápal slepého čreva
zápal močových ciest
zlepšuje krvný obeh
reumatické zápaly
odstraňuje lupiny
malária )

budem rada ked napise niekto, kto ma s nimi skusenost. dakujem 🙂

worker_falcon
29. júl 2015

@johnyk2222 čo sa smeješ? nebudem ti to vysvetľovať. ak chceš, poštuduj si fóra zamerané na CDS, tam je vysvetlený aj rozdiel oproti MMS. účinná látka je v inej forme, v inom množstve/koncentrácii, inak sa vstrebáva. A nemá za "nosič" nedobré chemikálie, ale neškodnú vodu. Teda sú eliminované vedľajšie účinky. Ale kľudne tvrď, že je to to isté...

Používať podľa návodu - to mám jednu pikošku. jedna známa si (mysliac, že je to CDS), potrela vyrážku na tvári iba jednou z tých dvoch zložiek. Výsledok - nechci vedieť 😀
@stribog

katja78
29. júl 2015

@worker_falcon nechápem, o čom zas točíš 😅 ale to si nevšímaj 🙄

worker_falcon
29. júl 2015

@katja78 pripomeniem, budem taký dobrý. Asi 2 dni dozadu (keď si išla o 16:00 domov 😀 ), som ti položil otázku, či Niekto, komu človek bezvýhradne dôveruje vo veci liečby/liekov/atď, je zodpovedný za smrť (mal by byť volaný na zodpovednosť za smrť) liečeného človeka.

katja78
29. júl 2015

@worker_falcon aaale, čo si malé dieťa? 😅 len malé deti vedia bezvýhradne dôverovať svojej mame a otcovi.
Ty sám bezvýhradne nedôveruješ zrejme nikomu inému, len sebe. Ja bezvýhradne dôverujem jedine a výlučne Bohu. A ani od svojich pacientov nevyžadujem, či neočakávam automaticky, že mi budú do istej miery (určite nie bezvyhradne) hneď dôverovať. Dovera a zodpovednosť sú abstraktné pojmy, ktorých obsah má vždy nejakú mieru a formu, v závislosti od mnoooohyyyyych faktorov. V medicíne u nás je trestno-právna zodpovednosť špeciálne upravená, kdežto kadejaké alter e-shopy sa nedajú brať na zodpovednosť v žiadnom ohľade..tam sa môžeš sťažovať už len na lampárni..

johnyk2222
29. júl 2015

@worker_falcon smejem sa na tom ako na mna dobiedzas ze mam uzivat cds a pri tom mms pomaha tiez , len som povedal ze ked mi to pomoze potom budem uzivat cds

agatulienka
29. júl 2015

@worker_falcon aha, zle som si precitala tvoj prispevok, ty mas aky zdravotny problem, pomohol ti tento pripravok? da sa na slovensku stretnut s clovekom, co sa vdaka tomuto pripravku vyliecil z rakoviny, lebo okrem jedneho pripadu, o ktorom sa pise na nete, neda sa najst nic, ak je to len jeden pripad, zda sa mi to dost malo, v tom pripade pojde o nahodu....

starymatroz
29. júl 2015

@agatulienka Na tom,že mms zabíja baktérie, vírusy a niektoré parazity sa zhodnú oba tábory, aj obhajcovia aj odporcovia. Ako som už písal skôr, neviem že by sa účinok mms/cds oficiálne niekde skúmal. Všetko sú to iba z jednej strany osobné skúsenosti a z druhe, tvrdenia bez dôkazov. Ak si prečítaš knihu J.Humbla, tak si môžeš utvoriť vlastný názor. Mňa presvedčil, vyznieva to logicky., a už mám aj vlastné pozitívne skúsenosti. Naproti tomu odporcovia argumentujú najviac tým, že je to savo a podobné nezmysly. Nič konkrétne. Od vzdelaných ľudí by som očakával fundovanejšie argumenty.

alaguema
29. júl 2015

@katja78 v medicíne je trestno-právna zodpovednosť takmer nevymožiteľná, snáď už naozaj len v extrémnych prípadoch a aj to je beh na dlhé trate, lebo lekári a úrad pre dohľad nad zdravotnou starostlivosťou sa majú tak nejak vzájomne jeden k druhému. Toľko na margo trestno-právnej zodpovednosti. Teoreticky áno, v praxi troška inak.
Klobúk dole za bezplatné rady na fóre. Nechcem zovšeobecňovať, osobne poznám zopár lekárov, ktorých si vážim, zhodou okoloností sú dosť openminded na to, aby minimálne aspoň prijali informácie, ktoré možno nie sú striktne vedeckého pôvodu, prípadne alternatívy, ktoré nie sú zaštítené x ročným výskumom, ale jednoducho v praxi fungujú. Byť jednodznačne apriori proti niečomu, len preto lebo ťa to v škole neučili, svedčí o dosť obmedzenom prístupe. Ako si vyvsetľuješ fakt, že MMS toľkým ľuďom pomohlo? Bez irónie o "ľudových" zdrojoch...koniec koncov na konci je stále človek a vo väčšine prípadoch bez medicínskeho vzdelania, to by ale nemala byť podmienka k tomu, aby o svojom zlepšenom stave mohol podať svedectvo, alebo? A fakt, že takí ľudia existujú, v tejto debate vytrvalo ignoruješ.

agatulienka
29. júl 2015

@starymatroz aha, dakujem za odpoved...tak mi z toho vsetkeho vyplyva, ze Humble nebude investovat do klinickych studii, aby dokazal odporcov umlcat a vedci sa do tychto testov nepustia vzhladok k tomu, ze chloritan sodny patri k chemikalii, ktora je vedena ako zdraviu skodliva pri poziti, a na takyto typ vyskumu by nikdy nezohnali peniaze...takze sa clovek musi len spolahnut na jedna pani povedala, ak to chce vyskusat, ak som to dobre pochopila...tu knihu si zozeniem, dakujem este raz

sardinka333
29. júl 2015

@agatulienka načo by investoval peniaze do nejakých študii, na čo pre pána jána??? ,,Za ty prachy,, si može valať šunky po zvyšok života a ma nasyslené aspon na 2 generácie dopredu....
Na čo by koho presviedčal, jednak to nepotrebuje a ako píšeš - zatial je to vedené ako škodlivina pri požití. Seriozny vyskum by zrejme nespravil tak načo plytvať dolarmi. Ludia to kupuju aj samy, bez nejakých štemplov testovacích inštitúcií a ,,ventilčekov kvality,,.
Je to ,,líška mazaná,,🙂

stardust
29. júl 2015

@agatulienka peniaze nie su Problem, ale zohnat dobrovolnikov 😀

starymatroz
29. júl 2015

@agatulienka Chloritan sodný je iba jedna časť, ale to odporcov nezaujíma. Povedia Ti, je to žieravina, je to savo, je to zakázané a hotovo. Žiadne iné argumenty som zatiaľ nečítal.

stribog
29. júl 2015

Ja už som dávno skoncoval s presviedčaním odporcov. Je to ich problém, ich zdravie.

starymatroz
29. júl 2015

@sardinka333 Áno, ľudia to kupujú a on z toho nemá ani cent. Keď dochádzajú argumenty nastupuje ohováranie.

starymatroz
29. júl 2015

@agatulienka Pozri si - Zakázané léky na rakovinu. Takto to funguje v dnešnom svete.

sardinka333
29. júl 2015

@starymatroz aaale prosím ťa...inak vo vysledku je mi jedno či z toho má ,,dolár alebo nemá,, by som chcela vidieť ako chudačik byva niekde na periferii v typicky americkom papierovom dome a ,,chrusta,, hamburgery...ved daj link ked ty máš lepšie info. Ja sa nehadam len ako sa vraví ,,zadarmo ani kura nehrabe,, a kolko ludí navonok ako že ,,zadarmo, a pritom im bubašiky z toho idu.

sardinka333
29. júl 2015

@starymatroz keby boli zakázané tak o nich nie je video na ,,jutube,, všeličo je nám ludom dostupne ale nie všetko má na každého žiaduci učinok...tých zázračných liekov je tam mrte - ktorý je ten ,,zaručene zázračný,,?
MMS, koloidne, breusova dieta, etrakt z konope, B17, mega askorbická liečba atd........tak ktorý?

starymatroz
29. júl 2015

@sardinka333 Každý je dobrý, ktorý pomôže. Nepriateľ je jeden, spôsobov ako ho zničiť je určite viac. Akoby si nevedela, že ak pôjdeš k trom lekárom z jednou diagnózou tak ti každý predpíše niečo iné.
Čo sa týka toho, čo píšeš o Humblovi. tak sa zdá, že podľa seba súdim teba. 😀

katja78
29. júl 2015

@alaguema ako funguje MMS, som sa bavila s jedným z pánom tu..na lokálnu krátkodobú antiinfekčnú liečbu funguje podobne ako napríklad betadine😅 (podľa mňa je MMS kúštik agresívnejšie). No skús piť zriedený betadine 5 rokov 😝 pritom pri MMS je povolené preventívne (čiže neobmedzené) používanie.
A presne toto je dôvod, prečo som do tohto fóra začala písať, že niekoho tento podvod stál život😔

katja78
29. júl 2015

@stardust 😀 😀 😀 neboj, pre peniaze aj koleno vŕtať 😅

katarinanr
29. júl 2015

@agatulienka
@sardinka333 studie su, napriklad na liecbu AMYOTROPHIC LATERAL SCLEROSIS (Sodium chlorite for the treatment of amyotrophic lateral sclerosis http://www.ema.europa.eu/docs/en_GB/document_li...)
"Sodium chlorite interferes with the functions of macrophages, a type of white blood cell that forms
part of the immune system. Macrophages are involved in the inflammation process. In ALS, they are
believed to be over-activated, producing high levels of substances called cytokines which attack and
damage the nerve cells in the brain and spinal cord. By blocking the activity of the macrophages, sodium chlorite is expected to reduce their activity, thereby preventing the progression of the disease.
The medicine is expected to be given by injection into a vein."
Takze ak som to pochopila spravne, tak to redukuje aktivitu bielych krviniek.

katja78
29. júl 2015

@katarinanr aktivitu subpopulácie bielych krviniek, ide o tzv.nešpecifikú imunitu.

katarinanr
29. júl 2015

@starymatroz Chcela by som sa spytat, ci ste niekde citali, alebo to pise pan Humble v jeho knihe, preco sa Ugandsky Cerveny nepodujal na schvalenie MMS ako lieku na malariu, ked mali v 2013 taky uspech?
Preco zatial len "sponzor z Velkej Britanie" sa snazi o schvalenie ako lieku na amyotrophic lateral sclerosis?
A preco sa MMS neuziva vnutrozilne ked ma ovplyvnovat len krvinky?
Musim si uz precitat tu knihu, da sa to aj slovensky stiahnut?

worker_falcon
29. júl 2015

@katja78 ocenujem tvoju bezvyhradnu doveru Bohu.

Nuz ale svojim prispevkom si povedala presne to, co som chcel povedat aj ja. Aj podla tvojho stanoviska je nemozne vysudit nieco, ci odsudit niekoho za "liecbu" MMS ci hocicim inym. Ved predsa nie sme deti, aby sme slepo a bezvyhradne doverovali hocijakemu tvrdeniu.

katja78
29. júl 2015

@katarinanr čo som prečítala viacero štúdií na malých súboroch pacientov s ALS fázy II (zatiaľ fázu III nezačali), tak NP001 (tak NaClO2 je označovaný v riedení 2 mg/kg hmotnosti), nesplnil očakávania, hoci počas 6 mesiacoch užívania bol hodnotený ako bezpečný (čo do závažnosti symptómov):
"CLASSIFICATION OF EVIDENCE: This study provides Class I evidence that for patients with ALS, NP001 is safe and did not significantly slow progression of the disease (difference in slope of the ALSFRS-R/month 0.12 favoring NP001, p = 0.55). The study lacks the precision to exclude an important effect of NP001."
Treba podotknúť, že ALS sa zatiaľ stále považuje za inkurabilné ochorenie, pacienti môžu umrieť niekoľko rokov po stanovení diagnózy 😔

agatulienka
29. júl 2015

@katarinanr vraj je na uloz.to, este som to neskusala hladat

katja78
29. júl 2015

@worker_falcon no predstav si..arista zaintubuje pacienta do žalúdka namiesto do trachey, pacient umrie..lekár ide sedieť. Nedávno dávali v telke..
Čo sa týka "podávania liečiv", tak tu sa málokedy nieže dá dokázať, ale sa reálne vyskytuje úmysel ublížiť (niečo ako doktor mengele)..len úmysel je možné trestať, neúmyselné ublíženie v tomto zmysle sa rieši skôr odobratím licencie, pokutou...

katarinanr
29. júl 2015

@katja78 Takze vyskum ide od 2013 dalej a vysledok je, ze to NEPRESLO?
Takze ked stranka http://www.mms1.wbl.sk/ uvadza schvalenie z 19.06.2013 je to zavadzanie, pretoze odvtedy sa uz zistilo, ze nie to nie vhodny liek ani na spominane ALS?

katja78
29. júl 2015

@katarinanr neskúšali, či NP001 pacientov vylieči, ale či spomalí priebeh ochorenia, silu príznakov počas 6 mesiacov liečby, oproti placebu. Čiže mali relatívne "slabý" endpoint. No ani ten sa v týchto farma-firmou sponzorovaných štúdiách fázy II (celkovo sú IV) nepodarilo splniť. Či pacient bral práškový cukor, či NP001, ALS u štatisticky významnej časti pacientov progredovala svojim smerom.
Tá látka doteraz nemá žiadnu registráciu, žiadne schválenie..takže ani žiadnu indikáciu..je to len látka, nie liek!

katarinanr
29. júl 2015

@katja78 aha, takze si to zopakujem, ci to chapem spravne, stranka propagujuca MMS sa odvolava na *Schvalenie z 2013*, ktoreho povodnym zamerom aj tak nebolo nieco vyliecit, ale len spomalit priebeh jedneho konkretneho specialneho ochorenia ALS (nie liek na viacere "ojedinele ochorenia" ako sa pise) a nakoniec sa ani toto nepotvrdilo.

Ktovie co na to hovori slovensky preklad spominaneho tlaciva http://www.ema.europa.eu/docs/en_GB/document_li...
"Liek “Chloritan sodný” sa týmto zaraďuje do kategórie liekov indikovaných na liečbu ojedinelých ochorení: Liečba amyotrofickej laterálnej sklerózy. Tento liek je zapísaný v Registri liekov spoločenstva na ojedinelé ochorenia pod číslom EU/3/13/1139." Takze toto sa ukazalo byt dalsie zavadzanie.