icon

Kvapky MMS a vaše skúsenosti s nimi

kuratko
15. feb 2012

"Upozornenie Modrý koník tímu: Obsah tejto diskusie je vnímaný ako kontroverzný. Uverejnené informácie nenahrádzajú návštevu skúseného odborníka (lekára, právnika a pod.), preto pri čítaní príspevkov odporúčame nezabúdať na overovanie informácií a na názory odborníkov. Ďakujeme za porozumenie."

Ahojte baby, zakladam tuto temu, aby sme sa mohli podelit so svojimi skusenostami s tymito kvapkami. precitala som si o nich a zaujalo ma to, trpim totiz uz roky psoriazou. podla toho co som o kvapkach zistila, tak je to hotovy zazrak, preto sa mi tomu tazko veri. vraj lieci v podstate vsetky choroby. ( bolesti kĺbov a svalov
detoxikácia
prevencia rakoviny, doplnok pre pacientov s rakovinou
astma
AIDS
cukrovka
skleróza multiplex
veľmi rýchle pôsobenie na celkovú imunitu a vitalitu tela
zneškodnenie všetkých patogénov, vírusy, baktérie, plesne, kvasinky a rôzne iní škodlivé mikroorganizmy
účinná detoxikácia od ťažkých kovov
odkyslenie organizmu
infekcia kože (akné, zranenia, genitálie)
psoriáza
zjemňuje pleť
suchoty
herpes (opar)
hepatitída (zápal pečene)
ťažkosti v ústnej dutine (opar, rôzne infekcie)
žalúdok (vredy, helicobacter pyroli)
črevné infekcie (zápaly, nadúvanie)
pečeň (produkcia cukrov, hladina krvného cukru)
poruchy produkcie hormónov
oslabená imunita
srdce (pomáha pri záchvatoch angíny pectoris, normalizuje rytmus srdca)
septum defectus, srdečné choroby
vysoký krvný tlak, zúženie ciev
choroby obličiek, obličkové kamene
astma, pľúcne choroby
práca svalov, šport
namiesto antibiotík:je účinnejší a bez bočného negatívneho pôsobenia,nepoškodzuje črevnú mikroflóru,obnovuje ju a pomáha užitočným baktériam
nespavosť, poruchy spánku
skúškové obdobia
zvýšenie fyzickej sily
depresie, poruchy pamäte
alzheimerová choroba
únava, doplnenie energetických zásob
zvýšenie bunečného metabolizmu
chrípka a ďalšie parazitálne infekcie
súčasť kozmetiky (ako prevencia)
proti vráskam
znižuje tvorbu kŕčových žíl
zápal pľúc
zápal slepého čreva
zápal močových ciest
zlepšuje krvný obeh
reumatické zápaly
odstraňuje lupiny
malária )

budem rada ked napise niekto, kto ma s nimi skusenost. dakujem 🙂

katja78
29. júl 2015

@worker_falcon trochu osobne..vďaka za ocenenie 🙂..a dúfam, že v Tebe a Tvojej bezvýhradnej dôvere sa mýlim, alebo budem mýliť 🙂

katja78
29. júl 2015

@katarinanr tento preklad je kde akože? 😅

katarinanr
29. júl 2015

@katja78 su tu uvedene dve verzie, anglicka a slovenska http://www.mms1.wbl.sk/
Idem si este pozriet aj ten patent, to bude tiez nieco zaujimave, ked vsetci pisu ze ziadny patent nie je.

katja78
29. júl 2015

@katarinanr to kuknem až zajtra..dobrú 🙂

katja78
29. júl 2015

@katarinanr ešte síce nie je zajtra, no povedala by som, že ak sa slovenská verzia tvári ako autentický preklad (rozumej zachovanie zmyslu), je to do neba volajúce klamstvo !!!
Z mobilu sa blbo kopíruje, no NP001 nemá v žiadnom prípade NIKDE na svete štatút "liečiva", to je podvod!

katarinanr
30. júl 2015

@agatulienka http://www.ifrc.org/en/news-and-media/opinions-...

IFRC strongly dissociates from the claim of a ‘miracle’ solution to defeat malaria

ela74
30. júl 2015

Tu je dokument o liečbe malárie v Ugande :

https://www.youtube.com/watch?v=58WecPtiWWE

Nuž je to na pováženie...

johnyk2222
30. júl 2015

uz ked sme pritom tak farmaceuticka lobby spravi vsetko proti mms a keby mms bolo to co trvrdia tak proti tomu budu bojovat to nie je nic nove

ela74
30. júl 2015

Na strane 48 píšem o mojej pozitívnej skúsenosti s MMS, ktorým som liečila genitálny herpes. Budem rada, ak MMS pomôžu vyliečiť tento nepríjemný vírus aj iným ľuďom.

katja78
30. júl 2015

@johnyk2222 keby bolo mms taký zázračný liek tak predovšetkým farma.firmy by to vedeli využiť a spňažiť...liečiť dezinfekciou iné než infekčné choroby však môže chcieť len šarlatán, ktorý tomu nerozumie...

alaguema
30. júl 2015

@katja78 nie, nevedeli, pretože patent na chemickú zlúčeninu nikto nedostane, vyrobiť sa to dá z bežne dostupných a lacných surovín.

johnyk2222
30. júl 2015

@katja78 ja len hovorim ak je to pravda a neviem v akom svete zijes ty asi v takom kde si kazdy pomaha vsade na okolo laska. prave naopak , tym padom by tie farma firmy prisli o takmer 100% zisku co si neskutocne peniaze a majitelia firiem spravia vsetko preto aby to tak nebolo . jednoduchsie sa to pisat ani neda

sardinka333
30. júl 2015

Naivita ludí nepozná hraníc..jasne, zlé farma firmy maju hlavu v smutku a zvolali poradu lebo čo oni budu robiť proti tomu MMS? Tento zázrak sa šíri medzi ludmi a oni na to nemaju dosah...čo len budu robiť neboráci? Ved skrachuju...
To iste, vy trdlá! Nejaké MMS maju u vyfuku len vy si staále myslíte že sa niekto z nich na to ,,trase,,. Na troška ine lieky sa ludia trasu a je vela ,,dier na farma trhu,, kde ak vyvinu lepší, modernejší liek tak budu mať zisky x krát vyššie ako z nejakého MMS nech je aj učinné. Napr. také psychofarmaká, antidepresíva ( čo tak vyvinúť AD 5 - 6 generácie?) a neuro liečivá...tam je diera ako svet a ludí takto chorých pribuda a pribudať bude...a tak by sa samozrejme dalo pokračovať kde sa dá ,,zarobiť,, - ked sa na to pozeráme takto, cez optiku penazí.

starymatroz
30. júl 2015

@sardinka333 To akože drogový díler kľudne prepustí miesto na trhu a ešte sa z toho aj teší. Sama tu obviňuješ Humbla neprávom z toho že sa nabaľuje, bubáčiky, no čo sa týka farma firiem, tam je to ok.
Neplatia ťa náhodou práve oni?

agatulienka
30. júl 2015

kolko stoji celý set?

worker_falcon
30. júl 2015

@agatulienka prečo sa stále držíte MMS? je to zastaralé a prekonané. Zbytočne pijete chemikálie. MMS je dávno prekonané CDS2, kedy užívaš iba účinnú látku, nie zbytočné chemikálie, z ktorých vzniká plyn.
Výroby sa fakt netreba báť... Pozrieš zo 2x video na youtube a máš to.

nextik
30. júl 2015

@agatulienka A precitajte si diskusiu pod tymto clankom 😅

ivan782
30. júl 2015

a dat si namahu to prelozit??ked sem nieco date nist?? 😒

worker_falcon
30. júl 2015

@ivan782 a dať si námahu preložiť si to? keď už chcem niečo čítať...

nextik
30. júl 2015

@ivan782
@worker_falcon
Dievcata sem hadzu linky na mms antikampan anglicke clanky tak ja len hadzem odpovede 🙂
(z casovych dovodov prekladam v skratke) prvy co odpoveda pise - verim hlavne vede ale nieco sa tu snazi nieco zatajit. zil som v krajinach postihnutych denque horuckou, osobne som bol pri tom ked podali mms nakazenym na druhy den uz boli s toho vonku a na treti den uz zili normalny zivot.
druhy prispevok - mms ma vyliecilo y malaria.
treti prispevok - Beriem mms kazdy den 5 rokov 😉 zil som kade tade od Afriky po Aziu. vyliecil som sa z malaria, denque horucka sa mi nevratila, mms si vyplachujem usta, pred tym som mal problem teraz nemam ani zubny kamen ani ziadny kaz.

katarinanr
30. júl 2015

@starymatroz Podla toho ako sa vyjadrujes, by potom snad bola Wikipedia najvacsia farma propagacia vsetkych cias. https://en.wikipedia.org/wiki/Miracle_Mineral_S...

Jedna vec je propagacia a uplne ina vec su oficialne a legalne informacie.

katja78
30. júl 2015

@nextik len by som Tvoju pozornosť rada upriamila (asi si to tam ešte neprekliklala) na oficiálnu stránku MMS, ktorú sme tu včera neskoro v noci preberali..
Naozaj stojí za námahu si na vlastné oči overiť, kto naozaj klame.
Konkrétne menovite na tejto časti:
http://www.mms1.wbl.sk
Pod názvom
"VYKONÁVCIE ROZHODNTIE KOMISIE
z 19.6.2013"
sú dve vlajočky EÚ, pod jednou (vpravo) je originálny anglický text EMA (European Medicine Agency).
Ak si prečítaš najprv ten a až POTOM slovenský (akože)preklad..zistíš, že slovenský preklad KLAME. Netreba na to veľkú znalosť angličtiny.
Ak to nenájdeš, večer Ti to skopírujem, keď nebudem na mobile...

katarinanr
30. júl 2015

@nextik Na mne ste sa tu zasmiali, ked som pridala clanok z casopisu, ktory mal autora, bol oficialny, autor aj casopis sa zan museli zodpovedat.
Rozmyslam aku vypovednu hodnotu v porovnani s tym ma teda prispevok vo fore, ktore sa za nic nemusi zodpovedat, kazdy moze takych vyprodukovat sto za den, a neda sa mu to ani dokazat, ani s tym nic urobit.

Vo vseobecnosti, preco by clovek radsej uveril anonymnemu a navyse naschval utajenemu cloveku, ktory este dopredu sam seba schovava ze nezodpoveda za ziadne poskodenia zdravia ako oficialnemu stanovisku uradov, institucii, ktore sa musia zodpovedat a nesu zodpovednost?

Na svete su napriklad aj skodoradostni ludia, ktorym robi dobre smiat sa z toho ako niekoho nachytali, ze niekto im naletel. Alebo taki ktori ziju vo vlastnom svete a su bytostne presvedceni ze to co robia, robia dobre, aj ked opak je pravdou.

Mozno si teraz hovorite, ze "je to moje rozhodnutie a mozem si pit co chcem". To je samozrejme pravda. Ale isto vo vasich zivotoch existuju ludia, ktori vas maju radi, pre ktorych vela znamenate a ktorym budete velmi chybat a budu si potom cely zivot vycitat, preco neurobili viac kym este mohli.

Ked v otazke liecenia ludia neveria lekarom a zdravotnictvu, ked v otazke liecenia veria geologovi a neoficialnym informaciam - co by sa teda malo stat? Keby Geologicky ustav Slovenskej akademie vied vydal neoficialnu vystrahu, potom by ludia si ludia dali pozor?

johnyk2222
30. júl 2015

@katarinanr ja som veril lekarom ale ocividne ma po pol roku a siemdych atb este nevyliecili ale zatial iba liecia

katja78
30. júl 2015

@worker_falcon mohla by som Ťa poprosiť o YouTube link na postup, ktorý sa Tebe osvedčil? Vďaka 🙂

starymatroz
30. júl 2015

Mal som paradentálny vačok, už nemám. Mal som problémy s helicobacterom, už nemám. Známy mal záplavu leukocytov v moči, po štyroch dňoch 1kvapka , 8x každú hodinu leukocyty v norme. Problém je však v tom, že je to zakázané, a niekomu to veľmi vadí. Viete čo? Trhnite si. Aj tak to odporučím každému, samozrejme na vlastné riziko, aby som neporušil zákon. 😀 😀 😀

cinderella2013
30. júl 2015

Mna od uzivania picha srdce a mam v hrudi pri nadychu tlak..nikdy som to nemala pred tym a jednoznacbe si to spajam s tym...len dufam ze to raz prejde trva to uz 2mesiace

katarinanr
30. júl 2015

Za tym je velmi zlozita psychologia, ludia od davnych dob tuzia po "elixire zivota" ci mladosti, pritahuju ich"zazracne veci". Alchymisti a carodejnici uz nie su v mode, ale svojim sposobom to vzdy bude pretrvavat. Niektori ludia to skratka maju v sebe a neda sa s tym nic urobit. Hladaju nieco "zazracne". A vzdy sa najde niekto na druhej strane, kto im to rad ponukne.