Kvapky MMS a vaše skúsenosti s nimi
"Upozornenie Modrý koník tímu: Obsah tejto diskusie je vnímaný ako kontroverzný. Uverejnené informácie nenahrádzajú návštevu skúseného odborníka (lekára, právnika a pod.), preto pri čítaní príspevkov odporúčame nezabúdať na overovanie informácií a na názory odborníkov. Ďakujeme za porozumenie."
Ahojte baby, zakladam tuto temu, aby sme sa mohli podelit so svojimi skusenostami s tymito kvapkami. precitala som si o nich a zaujalo ma to, trpim totiz uz roky psoriazou. podla toho co som o kvapkach zistila, tak je to hotovy zazrak, preto sa mi tomu tazko veri. vraj lieci v podstate vsetky choroby. ( bolesti kĺbov a svalov
detoxikácia
prevencia rakoviny, doplnok pre pacientov s rakovinou
astma
AIDS
cukrovka
skleróza multiplex
veľmi rýchle pôsobenie na celkovú imunitu a vitalitu tela
zneškodnenie všetkých patogénov, vírusy, baktérie, plesne, kvasinky a rôzne iní škodlivé mikroorganizmy
účinná detoxikácia od ťažkých kovov
odkyslenie organizmu
infekcia kože (akné, zranenia, genitálie)
psoriáza
zjemňuje pleť
suchoty
herpes (opar)
hepatitída (zápal pečene)
ťažkosti v ústnej dutine (opar, rôzne infekcie)
žalúdok (vredy, helicobacter pyroli)
črevné infekcie (zápaly, nadúvanie)
pečeň (produkcia cukrov, hladina krvného cukru)
poruchy produkcie hormónov
oslabená imunita
srdce (pomáha pri záchvatoch angíny pectoris, normalizuje rytmus srdca)
septum defectus, srdečné choroby
vysoký krvný tlak, zúženie ciev
choroby obličiek, obličkové kamene
astma, pľúcne choroby
práca svalov, šport
namiesto antibiotík:je účinnejší a bez bočného negatívneho pôsobenia,nepoškodzuje črevnú mikroflóru,obnovuje ju a pomáha užitočným baktériam
nespavosť, poruchy spánku
skúškové obdobia
zvýšenie fyzickej sily
depresie, poruchy pamäte
alzheimerová choroba
únava, doplnenie energetických zásob
zvýšenie bunečného metabolizmu
chrípka a ďalšie parazitálne infekcie
súčasť kozmetiky (ako prevencia)
proti vráskam
znižuje tvorbu kŕčových žíl
zápal pľúc
zápal slepého čreva
zápal močových ciest
zlepšuje krvný obeh
reumatické zápaly
odstraňuje lupiny
malária )
budem rada ked napise niekto, kto ma s nimi skusenost. dakujem 🙂
@starymatroz nechápem tvrdeniu : ,,Problém je však v tom, že je to zakázané, a niekomu to veľmi vadí.,,
Ako može byť ,,niečo zakázané,, ked je to volne dostupné a može si to aplikovať kto chce, kde chce, kedy chce...ved ked je to také učinné, dostupné tak mi moze byť šuma fuk a jedno a mám na haku, saláme a u vyfuku či to má nejaký ,,štempel,, od napr. farma firiem a praveže sa budem vytešovať že je to dostupné a nemusím nikde žobrať o recept a platiť ...
Apropo....na vlastné riziko podstupuješ aj klasicku medicinsku liečbu - pokial viem bežne podpisujeme informovaný suhlas že suhlasime s liečbou. Takže je jasné, že aj všetko ostatné užívaš na vlastné riziko.
Kiež by ma tie farma firmy chceli platiť! Ja som len ,,šťastný,, bývalý užívatel istého lieku a moja diagnoza ma prinutila čítať, študovať čože sa to so mnou deje...toť vsjo. Mna by MMS nevyliečilo - na poruchy neurotransmiterov pochybujem že učinkuje. Nepopieram že niekomu pomohlo...ale osobne som skeptik a na to aby som uverila potrebujem viac ako len ,,mne vyliečilo,, a zoznam diagnoz...(už to mi je podozrivé) Ale vo vysledku vobec nie som proti alternatívne - sama na sebe občas urobím nejaký pokus - napr. s vitamínom C no..skončilo sa to zaujímavo - na wecku. 😖 ale aspon už viem že tolko gramov už neznesiem.
@johnyk2222 Zle je na tom to, ked ich to namiesto toho, aby im to pomohlo, tak ich to otravi, sposobi vazne ci dokonca smrtelne poskodenie zdravia. Ja nemam nic proti placebu, ked niekomu pomoze ked si da cukrik miesto tabletky a zbavi ho to zdravotnych problemov. Ale nemozem suhlasit s tym, aby niekto propagoval jed ako liek a potom si cely zivot vycitat, ze niekto rovnako bude pochovavat svojich milovanych, len preto, ze im o tom nikto nepovedal.
@katarinanr az na to ze MMS nie je placebo. Placebo nevylieci plucne chlamydie ktore nevyliecilo 27 antibiotik, ani zapal pecene ktore nevyliecilo 10 primarov z celeho slovenska, ani herpes ani artritidu - ver ci never ale toto su len moje osobne skusenosti 😉 ja uz nastastie nemusim kazdy tyzden sediet v preplnenej cakarni 4-5 hodin.
@nextik no a prave toto ze ja sa s mms liecim skoro dva tyzdne a ziadne zmeny v krku sa nedeju , oproti tym chorobam co si pisala sarlach je nic a hrdlo mam stale cervene
@nextik ako vo vysledku super......ale tieto tvrdenia treba niečím ,,podložiť,, je to stale ,,slovo proti slovu,,. Konkretne ako si liečila tieto ochorenia - nič iné, žiadna zmena len MMS a 10 lekárov nevyliečilo a MMS vyliečilo ...okrem toho pečen je orgán so skvelou regeneračnou schopnosťou. Aj alkoholici ju dokazu zregenerovať - stačia tomu často len bylinkové kury a samozrejme tvrdá abstinencia. Okrem toho ludia ktorí sa liečia zvyčajne podstupuju nie len ,,liečbu,, ale zistíme ze aj nejaku zmenu v zivotnom štýle, pohybovej aktivite, strave - zvýšia prijem napr. surovej zeleniny, ovocia a štiav, vynechaju jedlá ktoré jedavali ako chorí, niektorí si naordinuju pôst čo je veeelmi prospešné a uzdravujuce, a pod...takže je to iste rad viacerých krokov ktoré pacient (uvedomelý) podstupi aby sa vyliečil - je teda otazne čo mu vo vysledku pomohlo.
Čo sa týka chlamydii, zapalov, herpesov, zlatých stafilokokov to tvrdí aj ,,koloidné striebro,,...leták ako ,,hajzlpapír,, a snad všetky choroby sveta tam najdete - mne na alergiu nepomohlo, morské prasa muselo ist preč. Ale beriem ze na dezinfekciu, hojenie rán (striebro sa bezne používa) jaziev...prečo nie.
@nextik Ano, presne ako pises: "az na to ze MMS nie je placebo".
@sardinka333 tu v tomto fore je vlozeny skan zo zdravotnej karty kde bola AST, ALT, GMT 10 - 11 dva roky a po mesacnej kure MMS hodnota 0.68 - trosku velka nahoda samogeneracie pecene? pricinou zapalu pecene nebol alcohol a preto abstinecia je nerelevantna a dieta bola ukazkova aj pred tym. vies ide o to ze ja som v tejto diskusii uz dlho a stale sem pisem to iste, dokonca skanujem svoje zdravotne zaznamy a za par mesiacov tu bude zase iny neveriaci Tomas a zase bude pisat to iste co ty a spol. teraz. plucne chlamydie mi zistili ked mi robili podrobny rozbor krvy ked som sa liecila na reumu. pol roka. len chcem podotknut ze som nemohla chodit. je to rozpisane tu na nejakej stranke v tejto teme. brala som mms a zahadne reuma zmizla.
@johnyk2222 vzdy ked pisem MMS - tak tym myslim CSD2 - mozno tam bude problem. MMS som nikdy neuzivala, vzdy len CSD2.
To je jedno ako zazracne sa to vola, ide o toxicku latku CHLORINE DIOXIDE
https://en.wikipedia.org/wiki/Chlorine_dioxide
@katarinanr nemam a nikdy som nemala ani hnacku ani som nezvracala ani som namala nauseu ... takze can cause neznamena will cause. a ano ludia mavaju pri prvom uzivani tieto problem lebo tie patogeny sa musia nejako vylucit ale to tu uz bolo napisane mnoho, mnoho krat.
@nextik V zavislosti od citatela sa lisi aj "jazyk" ktory je vhodne pouzit.
Tak ako je iny jazyk pouzity vo vedeckych a v popularizacnych clankoch.
Tak isto ako napriklad toto v oficialnom jazyku:
"The sponsor has provided sufficient information to show that sodium chlorite might be of significant benefit for patients with ALS because early studies in preclinical models show that it might delay the progression of the disease." http://www.ema.europa.eu/docs/en_GB/document_li...
(Preklad: "Sponzor poskytol dostatocne informacie aby ukazal, ze chloritan sodny by mohol byt vyznamnym prinosom pre pacientov s ALS pretoze prve studie v predklinickych modeloch ukazuju ze by mohol oddialit napredovanie ochorenia".)
je prelozene do propagacneho jazyka takto:
"Liek “Chloritan sodný” sa týmto zaraďuje do kategórie liekov indikovaných na liečbu ojedinelých ochorení: Liečba amyotrofickej laterálnej sklerózy. Tento liek je zapísaný v Registri liekov spoločenstva na ojedinelé chorenia pod číslom EU/3/13/1139." http://ec.europa.eu/health/documents/community-...
(Priklad pouzity zo stranky http://www.mms1.wbl.sk/)
Tak isto v jazyku propagacnom "lebo tie patogeny sa musia nejako vylucit"
by sa dalo do oficialneho jazyka prelozit ako "vazne poskodenie zdravia" ( serious harm to health) https://en.wikipedia.org/wiki/Chlorine_dioxide
ci dokonca v jazyku biochemie ako "poleptanie sliznic toxickou latkou".
Ten isty jav je mozne vyjadrit pomocou roznych "jazykov" = odtienov a tym dosiahnut, ze vysledny text na skupinu citatelov bude posobit uplne inak.
Taketo hry so slovickami su napriklad vhodnym prostriedkom, ako pre skupinu citatelov urobit zaujimavou a pritazlivou "zazracnu" latku, ktora je v obycajnom svete "len" obycajnou toxickou latkou.
Osobne som sa stretla s clovekom, ktory sa z rakoviny vyliecil pomocou ovocia a zeleniny (Suzy Dior).
Kazdy od detstva mame osobnu kazdodennu skusenost s ovocim a zeleninou, nie je pre nas nic vynimocne, nic "zazracne". Preto ked k tomu pride, aby sme sa rozhodli, ci si my vyberieme "obycajnu" zeleninu a ovocie alebo "zazracnu" toxicku latku, tak tuzime po niecom "zazracnom".
A tato hra so slovickami moze stat niekoho zivot.
(https://en.wikipedia.org/wiki/Miracle_Mineral_S...
"But she thought, because the literature that came with the MMS kit emphasised that these were normal symptoms, that one just had to grin and bear it when first using the substance."... "At that moment she suddenly went into a coma." ... ''And she died on Windcastle around 9pm, just 12 hours after she'd taken that fatal drink of MMS.'') Ale vy tu uz aj tak viete, ze som sem nezacala pisat kvoli pripadu, ktory som si precitala kdesi na internete...
Akurat som docital clanok v aktualnom Zdravi. Tolko polopravd a dezinformacii pokope. Pani Balogova je skutocny majster.
Ze 100ml flaska dokaze zabit 3 deti? No a kolko deti dokaze zabit 24tbl panadol? Alebo krabicka hocijakeho lieku?
Toxicita oxidu chloriciteho - vsetko zalezi od koncentracie ci mnozstva. Kazdy plyn je toxicky, ked je vo vysokej koncentracii, co tak kyslik?
Negativne skusenosti, smrt - akosi zabudli povedat, ze mnohonasobne prekrocili davkovanie. Vsade sa pise, ze treba zacinat so slabou koncentraciou, a postupne zvysovat na 100 ppm. Keby znamy vypil to cds, co som mu dal na pol roka, za tyzden, tak vam budem pisat z basy (alebo blazninca).
Co maju stale s dehydrataciou? Samotne mms ci cds nedehydratuje. Len treba pit ako obvykle, a clovek bude hydrovany ako obvykle. Len ak rodicia kvoli "zvyseniu ucinnnosti" nechceli riedit "ucinnu latku" vodou, tak dietatu nedali pit. Ale to nie je chyba cds.
By som chcel vediet, z coho vyplyvaju info o nasledkoch dlhodobeho uzivania. Ked uz o tom hovoria odbornici a lekari, tak bola asi na to vypracovana studia, alebo co. Alebo ani nie? Zas len kecy zalozene na fabulovani, domnienkach a prisposobovani informacii?
o "predpisovani liecby" - nevidim absolutne rozdiel medzi fb diskutermi, ktori nadialku stanovia sposob "liecby", a doktorom, ktory predpise napr. antibiotika na zaklade vysetrenia pohmatom ci posluchom. a kludne ich predpise 7x ci 27x, ked sa netrafi. A o skusenostiach z lekarne som pisal. Ako doktori predpisuju na celu skalu chorob ten isty liek, podla toho, ktory diler u nich bol.
Napisat o predajcovi MMS, ze je zabijak - to je tuha kava. To by sa dalo napisat o kazdom lekarnikovi. Alebo predajcovi v potravinach (take kilo soli vas kludne zabije) . Alebo predajcovi aut.
Nie je to tam nikde napisane, ale v jednom maju pravdu. Pri piti mms pijete aj vela zbytocnej chemie, ktora urcite nerobi dobre v tele. Preto preferujem CDS2, kde je iba oxid chloricity.
A k predavaniu - ano, je to riziko, ked sa to predava hocikomu, na dialku. Je mozne, ze prijemca o tom nema dost informacii a moze to dopadnut kadejako. A bude z toho vinit predajcu. odporucam nepredavat. Nech si to kazdy vyrobi sam. Ziska o tom aspon nutne informacie.
Stale dokola sem hadzdete ten isty link, tie iste nezmysli o dehydracii. Takze chudak neboztik mal k dispozicii tieto iste informacie ze to berie na vlastne riziko - ja tie informacie mam tiez. Co chcete dosiahnut? Mlade dievcata uzivaju hormonalnu antikoncepiu a fajcia - kolko ich pomrelo, a zdravych ludi co umrelo v autach a ludi co si robili seflicka. Ja neviem ale mne pride absolutne nevhodne mat prednasku o mms na poslednej rozlucke. A neverim tomu ze to je vobec mozne - a ak sa to stalo tak je to absolutne nevhodne. A tiez chcem vidiet tu ''dokumentaciu'' akoze preco si mi napisala ze absolutne nie? Tak kopirujes sem linky, hadzes take argumenty ze koniec a ked mas akoze konktretny dokaz tak ho nedas von? ... no dobre 😀 inak ja som nepisala o sebe a patogenoch z artritidy 😉 vytrhavas veci z kontextu. pisala som ze je mozne ak to prvtone zacne niekto uzivat. A len tak mimochodom mms uzivaju aj vysoko vzdelany ludia ked uz tak. Mne mms predstavil (len spomenul - neodporucal - nevnucoval ani neargumentoval - ja som si urobila vlastny usudok) tento pan
https://www.youtube.com/watch?v=5N2O12Pv5u4a Pani doktorka ak cakas ze v tej karte bude napisane ze po 8 tyzdnovej hospitalizacii (gastroenteologia, infekcne) a 2 rokoch zvysenych pecenovych hodnot a blizsie neurcenej chorobe pecene MMS vyliecilo pecen - tak to v tej karte napisane nebude. ani to ze pacientka po pretrvavajucich problemoch s artritidovou po uzivani MMS dalsiu liecbu nepotrebuje. To tam proste nenajdes. 🙂 a nic v tej karte ktora je uz 2 roky prazdna kedze tam uz nechodim ta podla mne nepresvedci ani to ze plucne chlamydie sa carovne same rozhodli opustit moje dychacie cesty. A inak velmi rada sa ti ponukam na odber krvy pripadne ine vysetrenia 😉
http://www.pluska.sk/izdravie/relax/liek-ktory-...
Pripájam link ....Podľa Vás je to ok?
@nextik no trochu mi nesedí chronológia, ktorú si v tejto téme uviedla..ale to len na okraj.
Áno, najviac by ma potešilo, keby si bola ochotná sfotiť z tých 2 správ (zo zlými testami aj dobrými, kde je dátum 16.12.2013), aj Epikrízy (ak sa teda jedná o Prepúšťacie správy z nemocnice), a aj Závery. Tomu by som mala rozumieť do tej miery, aby som viac chápala.
Je aj mrte ľudí (tento zosnulý pán tiež), ktorí nikdy nefajčili, nepijú alkohol, HAK a priori odmietajú (to vzťahujem na seba), a pritom majú dostatok rácia na to, aby podvodu MMS neuverili.
Predstav si, že manželku zosnulého to natoľko trápilo a trápi, že napriek nie dobrému psychickému stavu sa postavila a povedala, nie prednášala, čo sa stalo jej manželovi. Jej naliehanie nebolo nijak strojené či neuveriteľné.
Nevraviac o tom, že do tejto témy prispeli minimálne 4 užívateľky s otázkou, či môžu brať MMS popri HAK a nikto ich tu na to neupozornil.....jedna užívateľka prispievajúca minimálne na 30-tich stranách priznala, že fajčí slimky (čo je to isté ako neslimky, cigaretový dym okrem dechtu obsahuje okolo 3000 rôznych chemických látok, z toho niekoľko odkázaných karcinogénov!!!)...no ona tu pôsobila ako guru MMS...na jednej strane zatracovala Acylpirín (= kyselina acetylsalicilová, obsiahnutá aj v Anopyrine, ktorý v množstve 100mg užívajú denne milióny ľudí s ischemickou chorobou srdca a inými diagnózami) a ona napíše, že ten liek by dnes nezískal licenciu 😅 Acylipyrin, čiže 400mg k.acetylsalicylovej je dnes vyhradený len na akútne koronárne syndrómy..čiže ak má niekto regulérny infarkt myokardu.
Na ďalšej strane dávala recept, v ktorom onen zatracovaný Acylpyrín použila lokálne a v ďalšom príspevku si neodpustila opäť tú istú poznámku, v ktorej sa kardinálne mýli.
Žijete si tu v preludoch a mýtoch, často si vytvárate vlastné domnienky (pseudovedu), ako to asi pri chorobách funguje...skúšate, ktorá koncentrácia vám sadne a či vôbec. A nie sú tu len pozitívne skúsenosti...
@nextik prešla som si celú diskusiu, inak by som sa (logicky) nepýtala, či to je všetko, čo si ochotná zverejniť...
Ak nie si ochotná sem sfotiť zo správ aj Epikrízy a Závery (jasne že mená ani rodné čísla nepotrebujem), pre mňa má výpovednú hodnotu aj to😉 LM neplánujem navštíviť...Ide čisto o Tebou proklamovanú Tvoju ochotu, ktorú si ja nevynucujem, lebo Ty sama si prejavila túto ochotu dávno pred tým, než som do tejto témy vstúpila.
Mne na analýzu nestačí výcuc 3 výsledkov...ale chápem, že sa možno obávaš, že zverejnením Epikrízy a Záveru by sa Tvoja úvaha o MMS možno zrútila..a Ty predsa nepotrebuješ naštrbovať svoju dôveru v niečo 😨
@katja78 pani doktorka nevies mi poradit. toto sa mi vyhodilo pred mesiacom. indicia pre teba - postipanie hmyzom, uskrabnutie zajacom a mackou, a pichnutie sa trnom - ine zranenia som nemala - nic som nezjedla. pri doktorke na krv som nebola. trvalo to az 2 tyzdne kym mi to zmizlo po uzivani mms. mala som to po celom tele.
@katja78 a inac ja ta nepotrebujem o nicom presvedcovat - to je ten rozdiel medzi nami. ja nie som ochotna zabit niekolko hodin skanovanim tak ako ty nie si ochotna zabit niekolko hodin cestovanim - ale samozrejme to zo mna robi tu horsiu lebo sa bojim ze mi to nastrbi moju doveru 😀 inak vsimla som si ze ty si poriadne necitas ani prispevky len tu za kazdu cenu vnucujes svoj nazor a svoju pravdu. a vies co. ja ti ju neberiem. ano MMS moze byt strasne nebezpecne. aj obycajny Cukor moze byt nebezpecny. aj ockovanie je nebezpecne spolu so vsetkym ostatnym. takze ano pani doktorka. MAS PRAVDU! 🙂
@nextik V dnesnej dobe vsetky odbory napreduju velkou rychlostou, je prakticky nemozne aby jeden clovek vedel vsetko, preto sa ludia specializuju na uzsie oblasti v ktorych je uskutocnitelne aby sa stali expertami v tom, co robia. Tak isto lekari sa specializuju, su rozdeleni do oblasti, ktorym sa venuju a ostatnym oblastiam sa nevenuju, lebo to nie je prakticky mozne a uskutocnitelne. Preto pri koznych problemoch je vhodne oslovit kozneho experta a nestaci sa len spytat lubovolneho lekara.
@katarinanr vies kozny prejav nemusi znamenat kozny problem 🙂
moj otec je onkopacient..presiel doktorov aj liecitelov aj profesorov a najnovsie aj meditacie zacal...lieci sa vsetkym dostupnym a podrobil sa aj detoxu...
dozvedel sa od liecitelov (nie doktorov), ze ano, MMS primarne rychlo pomoze ale do par rokov rozlepta pecen....
treba asi vsetko s vlastnym rozumom riesit...zazraky na svete neexistuju, bohuzial
@nextik Kozny prejav sa nazyva "kozny" podla lokalizacie na kozi.
citam dalej prispevky tu..
postupne....moje pecenove testy za posledne 4 roky zvysene - ALT AST GMT bez priciny, spravene testy na vsetko hepatitidy, autoimunne ochorenia, samozrejme sedimentacie atd, vsetko negativne, smerovalo to k punkcii pretoze nemam dovod mat zvysene pecenovky, ale som otehotnela, strava sa nezmenila len som pridala vela tvarohu, nie kvoli peceni proste kvoli chuti, posledne 2 krvne testy - pecen po 4 rokoch (testovana kazdeho polroka) uuuuplne ukazkova, bez zvysenia a bez MMS...nikdy som to neuzila a pecen sa zregenerovala, inak neuzivala som nic..vobec nic ani vitaminy ani pestrec atd (aby sa niekto toho nechytil)
pecen je schopna samoregeneracie....nie vzdy to musi byt MMS zazrak

@katarinanr a co je na tom zle ked im to pomoze?