Kvapky MMS a vaše skúsenosti s nimi
"Upozornenie Modrý koník tímu: Obsah tejto diskusie je vnímaný ako kontroverzný. Uverejnené informácie nenahrádzajú návštevu skúseného odborníka (lekára, právnika a pod.), preto pri čítaní príspevkov odporúčame nezabúdať na overovanie informácií a na názory odborníkov. Ďakujeme za porozumenie."
Ahojte baby, zakladam tuto temu, aby sme sa mohli podelit so svojimi skusenostami s tymito kvapkami. precitala som si o nich a zaujalo ma to, trpim totiz uz roky psoriazou. podla toho co som o kvapkach zistila, tak je to hotovy zazrak, preto sa mi tomu tazko veri. vraj lieci v podstate vsetky choroby. ( bolesti kĺbov a svalov
detoxikácia
prevencia rakoviny, doplnok pre pacientov s rakovinou
astma
AIDS
cukrovka
skleróza multiplex
veľmi rýchle pôsobenie na celkovú imunitu a vitalitu tela
zneškodnenie všetkých patogénov, vírusy, baktérie, plesne, kvasinky a rôzne iní škodlivé mikroorganizmy
účinná detoxikácia od ťažkých kovov
odkyslenie organizmu
infekcia kože (akné, zranenia, genitálie)
psoriáza
zjemňuje pleť
suchoty
herpes (opar)
hepatitída (zápal pečene)
ťažkosti v ústnej dutine (opar, rôzne infekcie)
žalúdok (vredy, helicobacter pyroli)
črevné infekcie (zápaly, nadúvanie)
pečeň (produkcia cukrov, hladina krvného cukru)
poruchy produkcie hormónov
oslabená imunita
srdce (pomáha pri záchvatoch angíny pectoris, normalizuje rytmus srdca)
septum defectus, srdečné choroby
vysoký krvný tlak, zúženie ciev
choroby obličiek, obličkové kamene
astma, pľúcne choroby
práca svalov, šport
namiesto antibiotík:je účinnejší a bez bočného negatívneho pôsobenia,nepoškodzuje črevnú mikroflóru,obnovuje ju a pomáha užitočným baktériam
nespavosť, poruchy spánku
skúškové obdobia
zvýšenie fyzickej sily
depresie, poruchy pamäte
alzheimerová choroba
únava, doplnenie energetických zásob
zvýšenie bunečného metabolizmu
chrípka a ďalšie parazitálne infekcie
súčasť kozmetiky (ako prevencia)
proti vráskam
znižuje tvorbu kŕčových žíl
zápal pľúc
zápal slepého čreva
zápal močových ciest
zlepšuje krvný obeh
reumatické zápaly
odstraňuje lupiny
malária )
budem rada ked napise niekto, kto ma s nimi skusenost. dakujem 🙂
@starymatroz hej, rodinný lekár Dr. Hesselink bez atestácie..v US môže mať takýto lekár licenciu, u nás by nemohol mať, bol by stále "sekundárny lekár", čiže nemohol by mať vlastnú prax.
http://health.usnews.com/doctors/thomas-hesseli...
Ani v našich končinách nie je už zriedkavé, že MUDr. sa venuje alternatívnym metódam, ktoré idú samozrejme mimo zdravotného poistenia..čiže pekne cash.
Príklad tu: http://personal.tucna.net/mudr-ludmila-elekova-...
K mojim argumentom nič viac? 😕
@starymatroz na kom okrem Petriho misky Humble overoval a vedecky skúmal, či množstvá, ktoré podáva nie sú toxické? Nielen akútne, ale aj chronicky. To sa trebalo spýtať skôr ako si človek uleje.
Mne osobne stačí, že v bežných koncentráciách je to jed, a že okrem vonkajšieho dezinficiens nemá žiadne špecifické účinky na ľudský organizmus.
@katja78 čo to znamená, bežná koncentrácia?
Ak by si mala seriózny záujem, tak by si si tie knihy od Humbla prečítala. 🙂, Zvládol som to aj ja nevzdelanec 😵
@starymatroz čo je na nete mi celkom postačuje ako reprezentatívna vzorka..
Tak ma pouč, ak dačo nevidím..nikto, kto MMS berie sem nechce dať argumenty, ktoré by sa mohli nazývať dôkazmi..hlavne linky sú plné nezmyslov.
@katja78 Nevidím v tom zmysel. Ako lekárka si nemôžeš dovoliť spochybniť oficiálny názor, a ak by si sa rozhodla to vyskúšať na sebe napr. pri chrípke, musíš to tajiť. Lepšie bude pre teba ak zostaneš tam kde si, myslím názorovo. 🙂
@starymatroz wau..to sú veľmi logické argumenty...užívatelia s tajnými "dôkazmi".
Ako som už písala, musel by mi prestať slúžiť rozum, aby som niečo také na sebe alebo komkoľvek inom (presne ako píšeš) skúšala. Obdobne, ako cigarety, drogy, či hak.
Ako lekárka, predstav si, možem spochybniť čokoľvek. No musím na to mať dôvody v zmysle relevantných dôkazov. Kto myslíš, že objavil choroby, ich patofyziologiu, kto vynašiel lieky, zistil ako operovať, ako vyrobiť zdravotné pomôcky.....a omnoho viac ? Geológovia? Fakt p.Humble je jediný geológ kafrajúci svojim "zdravým rozumom" v oblasti, kde zjavne tápe.
Tak ako ja si bez patričného vzdelania a praxe v geológii ani neškrtnem 😅
@starymatroz alebo ešte inak..aby si mi veril, že človek s titulom mudr. si nielenže môže u nás otvoriť ústa, ba ak je dosť presvedčivý, popri napríklad praxi vo svojom odbore, môže predávať skoro hocičo, čo má štempel.
Alebo úplne zanevrie na klasickú medicínu a venuje sa dajmetomu len homeopatii & co..
Nemôže mu za to nikto vziať ani titul, ani licenciu (ak prevádzkuje napríklad ambulanciu pod správou VÚC). ak pravda už niekto nelieči pacientov klasickou medicínou (zistil, že alternatívne metódy ho lepšie uživia aj bez poisťovní), o licenciu už samozrejme nemá záujem.
@katja78 Lepšie ako tento pán, RNG, to vysvetliť neviem.
MMS1 a MMS2, utok lekarkej komunity SK a
Reagujem na tento prispevok utoku na chloraty:
"zachytila som v poslednej dobe v novinach aj na internete varovanie statnych inspekcii ohladom "vsemocneho lieku" MMS (miracle mineral supplement)
ceska : www.szpi.gov.cz
slovenske : www.pluska.sk
stavim sa ,ze tu ihned fanusikovia napisu ako je to cele podvod.."
Nuz ja sice nie som "fanusik", ale mam svoje nazory, ktore sa tu pokusim vyjadrit:
Dobre Slovenske prislovie: "trafena hus zagaga" je dobry popis tych clankov, kde sice uvadzaju bezohladnu reklamu predajcov, ktori predavaju chemikaliu nepatriacu medzi povolene potravinove doplnky, ale to nie je hlavny dovod, pre co lekarske autority organizovanej mediciny chcu zamedzit pristup ludi ku nim, lebo tieto chemikalie sa pouzivali na dezinfekciu nemocnic, pitnej vody , bazenov a sprch s pozehnanim organizovanej mediciny skoro 100 rokov, ale ked sa uviedli ako silny liecivy prostriedok, ktory by mohol vazne ohrozit odbyt mnohych drahych patentovanych medicin, no tak to zase nie bez boja!
Treba to rychlo nejak ociernit a zakazat, skor nez to napacha financne skody organizovanej medicine.
Ja sice netvrdim , ze je to zazrak, ako nezodpovedni predajcovia, ale definitivne je to na mnohe veci ucinne aj vnutorne, to je dokazane uz na najmenej 350 000 ludoch co to dosial pouzili podla poslednych sprav, co sa mi dostali do ruk(minulorocne, uz hodne stare)
A nie je to latka uplne cudzia pre telo, lebo v tele najdes miniaturne mnozstva kyseliny chlornej, a naviac chlornan vapenaty sa pouziva do bazenov,. sprch a pitnej vody, tj cez kozu prestupovala tato mala molekula do tela a nevyvolala ziadne problemy,,aspon dosial, pokial, sa pouzivala na dezinfekciu nikto o nicom podobnom nepisal.
Ale ked sa z nej stala konkurencia farmaceutikam, tak to nemozno pripustit, treba na to zautocit na celej ciare, bez vyhodnotenie, ci su tie tvrdenia zalozene na faktoch alebo nie.Takze miesto prieskumu, co to v tele robi a vyuzitia v zdravotnictve, to treba urychlene potlacit.
A globalne, nie len na urovni jednotlivych statov.
Proste nic take, co by mohlo ohrozit farmaciu alebo financne zaujmy organizovanej mediciny a poistovni sa nesmie pripustit a treba pouzit aj zakonodarstvo a skorumpovanych politikov, aby sa to od zakladu potlacilo.
Neznalost autora clanku, ze sa ma aktivovany tekuty chloritan davat do kapsul je trestuhodna.
Aktivovany chloritan ma zivotnost len niekolko minut.
Chlornan vapenaty("MMS2", calcium hypochlorite,, Ca(ClO)2), tiez nazyvany v mojom, detstve chlorove vapno sa lopatami hadzalo do bazenov, inac by sa roznasali hrozne epidemie v tej polievke ludi v spinavych bazenoch v minulosti. Ku koncu tyzdna bola voda uplne kalna a ako decka sme sa jej nachlipali pri blazneni sa a potapani plno. Bez nasledkov, napodiv.
Nakoniec to potvrdzuje az MSDS(data na vlastnosti a zdravotnu skodlivost) na tento material, kde uvadzaju skodlivu davku(z vyskumu na potkanoch az 1300 mg na kg vahy, pricom ucinna davka na 70 kg osobu je 3x200 mg, tj velmi daleko od skodlivej).
Nakoniec statisice ludi co to uz dosial pouzili v tejto davke mali nanajvys pociatocne zaludocne potiaze(herxheimerova uhynova reakcia na toxiny uvolnene zo znicenych mikrobov),
inac by to nas "velky ochranny pes" federalna organizacia FDA z US trhu davno vylucila.
Ale v USA na to musia mat aj nielen teoriu skodlivosti, ale dokaz, a to tu zrejme podla uvedenej MSDS nemoze byt, lebo do MSDS prispievaju aj oficialne lekarske a hygienicke data.Pozri:
Ja by som odmietla liečiť ľudí., čo by prišli k dr s tým., že im kvapky uškodili., alebo na vlastne nálady a to teda s vysokohorskou prirážkou. Ja by som toto do seba nedala aj keby čo bolo! Ľudia sú šialení.
@starymatroz 3 akože argumenty som tu našla..
- chlornan vápenatý prestupuje cez kožu? 😕 to vážne? 😅
- uhynova reakcia je blaf s veľkým B, hoci aj má svoje meno..od hltana dole je horný GIT prirodzene sterilný. Žiadne baktérie, plesne ani vírusy tam väčšina zdravých ľudí nemá.
- MSDS je čo?
@katja78 väčšina zdravých ľudí, takže menšina zdravých ľudí tam má baktérie, vírusy a aj plesne má? 🙂
@katja78 čo sa týka úhynovej reakcie, možno neexistuje, no ja som ju zažil na sebe.
@starymatroz Neviem teraz nikde najst ten "Protokol 1000", navod na pouzivanie. Mozes prosim pridat link ak mas.
Na stranke http://www.mms1.wbl.sk/ je dokonca uzivanie uvedene v jednotkach ppm, takze ak to spravne chapem, tak odporucana davka je niekolko desiatok 20-30 ppm?
Safety data sheet urcuje permissible - pripustnu davku na 0,1pmm, takze ako moj prvy laicky odhlad by som to vyhodnotila, ze davka v MMS prekracuje pripustnu davku o 2 rady.
Tiez je tam uvedena davka Immediately Dangerous to Life or Health - Bezprostredne ohrozujuci zivot alebo zdravie - je uvedena ako 5pmm, teda davka v MMS by tym bola 4-6 krat silnejsia nez mnozstvo ktore bezprostredne ohrozuje zivot.
Oslovila som viacerych chemikov na Slovenskej akademii vied, tak dufam ze si niekto na mna najde cas a mi v blizkej dobe vysvetli ako to funguje. Povzbudzujem ostatnych aby urobili rovnako, oslovili chemikov a mozeme si potom zdielat nase zistenia.
@starymatroz Bezny clovek ani nevie kam sa skor pozriet.
Je tiez stanovena Lethal dose - smrtelna davka na kg, LD - ako mozeme vidiet na Wikipedii, oral - ustne, je stanovena na 292mg na kg, takze v tvojom predchadzajucom prispevku je chyba: "pricom ucinna davka na 70 kg osobu je 3x200 mg, tj velmi daleko od skodlivej" nie je velmi daleko od skodlivej, ale naopak, velmi blizko k smrtelnej.
@katarinanr Katka,práve som si opäť pozrela v archíve včerajšiu reportáž na Markíze..tú reportáž si iniciovala Ty?? Lebo reportérka sa výslovne odrazila od Tvojho príspevku z 26.7:2015,ktorý je tam aj zobrazený!
Je v poriadku,že chceš bojovať proti niečomu,o čom si myslíš,že môže ľudom ublížiť,ale ako si tu sama v príspevkoch písala,len si niečo na pohrebe počula..teda počula si ,ako "niekto niečo" o mms rozprával...
Oprav ma prosím,ak sa mýlim,ale ako môže na základe toho,že niekto niečo v návale žiaľu,či hnevu povie na pohrebe vzniknúť takáto polemika a reportáž v hlavnom spravodajstve??! 😒
A všimli ste si vyjadrenia odborníkov? "neodporúčajú,aby to ľudia užívali,lebo to nie je registrované a schválené atd..Žiadne "nesmiete to piť,lebo zomriete "a iné výstrahy...
Slopeme chlor vo vode na pitie,či v bazénoch,zjeme na kilá fluoru v pastách,natierame sa "sajrajtami",chémiu na seba dávame denne a vždy a všade,jeme škodlivé mäso plné ATB,naše obchody sú plné humusu z Polska,deťom dávame od malinka humus v podobe kupovaných jedov v podobe rôznych divných sladkostí a malinoviek a tu ideme strašiť s oxidom chloričitým...Ja by som skôr bojovala za to,aby ľudia nehltali na kilá ATb,nejedli margaríny a sóju,ktoré sa ukázali ako zdraviu neprospešné,či škodlivé,aby sa vrátili k plnotučnému mlieku a vykašlali sa na light výrobky atd atd..A aby konečne niekto povedal,že na rakovinu je liek a nemusíme ľudí zabíjať s chemo a rádioterapiami.....
A toto teraz povinne všetci zahodíme 😉 😖
@janka2273 Do tohto fora som zacala pisat v navale zialu, uz som to aj olutovala, pretoze nemam vsetko dopodrobna nastudovane z oboch stran zo vsetkych dostupnych zdrojov ako ostatni na tomto fore, tak este budem potrebovat viac casu to dobehnut a vypracovat sa na ich uroven.
Reportaz na Markize zneuzila moj prispevok na fore, fore na ktorom sa neda zmazat prispevky a ktore si moze pozriet hocikto neregistrovany na tomto portale. Keby je to na mojom rozhodnuti, tak by som zvolila medializaciu az po skompletizovani zaznamov, vyhlaseni lekarov a vysvetleni vedcov..
@katarinanr U mňa by bola podľa toho, čo píšeš smrteľná dávka 292mg X asi 🙂 88kg , 25 696mg. 🙂
@katarinanr Najviac informácii užívateľov nájdeš na U PRAMENE. Je to však náročné, dosť neprehľadné, ale v podstate tam vidno aj vývoj v čechách od mms po cds.
@katarinanr Takže reportérka sa nudila a nemala čo dať do TN a tak klikla na koníka a použila info z Tvojeho príspevku a reportáž bola na svete 😒 ach jo..
A hej,bolo predčasné tu o tom písať,kedže fakt nemáš prakticky žiadne info,ktoré by bolo relevantné a hlavne,ktoré by objasňovalo,či dotyčnému poškodilo zdravie MMS,alebo niečo iné..mohol náhle zomrieť kľudne kvôli niečomu inému žiaľ ☹ 😒
Neviem,či tieto príspevky naozaj nejdú zmazať..admin sa s tým asi babrať nebude,ale raz som hľadala príspevky jednej kočky a zrazu boli preč.....dotyčná si dala zmazať celý nick a zmizli aj jej hodnotenia,ktoré niekomu za kúpu či predaj písala a aj všetky príspevky v diskusiách....takže malo by to ísť 😉 😝
@janka2273 neide mi do hlavy tá vdova. 5rokov to užíval a ona na pohrebe spraví prednášku. 🙂
@janka2273 admin niektore príspevky mal dávno zmázať, zahltili tu celé stranky a nesúvisia s názvom témy
@katja78 Ahaaa, tak už rozumiem tej prednáške 🙂 . na pohrebe alkoholika bude prednáška o alkohole.
ako vtom vtipe kde farár hovorí, keby nebol fajčil a pil, mohol ešte žiť, a z davu, mohol ešte fajčiť a piť 🙂, to na dobrú noc.
@starymatroz primyslel/vymyslel či domyslel si si slovo prednáška, hoci to tak nebolo..niekoľkokrát som to tu vysvetľovala..tak už to nechaj tak, prosím, je to zbytočné "dramatizovanie".
Nebol si tam, zrejme si nič podobné (ako pochovať svoju manželku/partnerku).. nepochopíš 😒
@starymatroz - dnes sa mi už strašne nechce, ale prekonám sa...
Fyziologicky je žalúdok bez akýchkoľvek patogénov. pH 2-3 žalúdočnej šťavy (ktorej sa denne vytvorí cca 1,5 litra), nedokáže prežiť hocaký bacil. Najúspešnejší v tom je Helicobacter pyloti, no ak ho tam človek má, už to nie je fyziologické, ale je to choroba so svojimi príznakmi (bolesť brucha, pocit na vracanie, chudnutie...).
Tak si predstavujem, človek má "pocit choroby, bolí ho hrdlo", čiže patogény sa vyskytujú niekde v horných dýchacích cestách..naordinuje si svoj "minerál", je mu zle..aha..uvoľňovacia reakcia - odkiaľ sa v tom tráviacim trakte nabrali tie potvory?? 🙄 😅 😅 kľudne si tomu verte, ak máte radi rozprávky..no z môjho pohľadu je to kravina 🙄
@katja78 A ako to funguje pri ATB?

@starymatroz Takze este raz. Napisane to je. Da sa to dolozit.
To, ze bezny clovek nevie, kde to je napisane, to je druha vec. A to, ze ked to beznemu cloveku ukazu a precita si to, tak to nerozumie, lebo nevie co je to ppm, to je tiez druha vec.
Ale napriek tomu ze bezny clovek to nevie, stale plati ze ano, moze to niekto dolozit, moze to niekto vysvetlit. Napriklad nejaky chemik.