icon

Kvapky MMS a vaše skúsenosti s nimi

kuratko
15. feb 2012

"Upozornenie Modrý koník tímu: Obsah tejto diskusie je vnímaný ako kontroverzný. Uverejnené informácie nenahrádzajú návštevu skúseného odborníka (lekára, právnika a pod.), preto pri čítaní príspevkov odporúčame nezabúdať na overovanie informácií a na názory odborníkov. Ďakujeme za porozumenie."

Ahojte baby, zakladam tuto temu, aby sme sa mohli podelit so svojimi skusenostami s tymito kvapkami. precitala som si o nich a zaujalo ma to, trpim totiz uz roky psoriazou. podla toho co som o kvapkach zistila, tak je to hotovy zazrak, preto sa mi tomu tazko veri. vraj lieci v podstate vsetky choroby. ( bolesti kĺbov a svalov
detoxikácia
prevencia rakoviny, doplnok pre pacientov s rakovinou
astma
AIDS
cukrovka
skleróza multiplex
veľmi rýchle pôsobenie na celkovú imunitu a vitalitu tela
zneškodnenie všetkých patogénov, vírusy, baktérie, plesne, kvasinky a rôzne iní škodlivé mikroorganizmy
účinná detoxikácia od ťažkých kovov
odkyslenie organizmu
infekcia kože (akné, zranenia, genitálie)
psoriáza
zjemňuje pleť
suchoty
herpes (opar)
hepatitída (zápal pečene)
ťažkosti v ústnej dutine (opar, rôzne infekcie)
žalúdok (vredy, helicobacter pyroli)
črevné infekcie (zápaly, nadúvanie)
pečeň (produkcia cukrov, hladina krvného cukru)
poruchy produkcie hormónov
oslabená imunita
srdce (pomáha pri záchvatoch angíny pectoris, normalizuje rytmus srdca)
septum defectus, srdečné choroby
vysoký krvný tlak, zúženie ciev
choroby obličiek, obličkové kamene
astma, pľúcne choroby
práca svalov, šport
namiesto antibiotík:je účinnejší a bez bočného negatívneho pôsobenia,nepoškodzuje črevnú mikroflóru,obnovuje ju a pomáha užitočným baktériam
nespavosť, poruchy spánku
skúškové obdobia
zvýšenie fyzickej sily
depresie, poruchy pamäte
alzheimerová choroba
únava, doplnenie energetických zásob
zvýšenie bunečného metabolizmu
chrípka a ďalšie parazitálne infekcie
súčasť kozmetiky (ako prevencia)
proti vráskam
znižuje tvorbu kŕčových žíl
zápal pľúc
zápal slepého čreva
zápal močových ciest
zlepšuje krvný obeh
reumatické zápaly
odstraňuje lupiny
malária )

budem rada ked napise niekto, kto ma s nimi skusenost. dakujem 🙂

cinderella2013
4. aug 2015

@starymatroz Ujo ved ja viac aj viem ... staci citat ... Zijete sam, ze? s matkou? ... pracovala som s ludmi ako Vy 🙂 .. este si nemeriate ziarenie pred spanim pristrojmi, ci Vas niekto neozaruje "Velky brat"? ... + Treba zatvarat okna, lebo bububu farma firmy sa nevedia dohodnut, ktora Vam pride ukradnut Vase zasoby ... ked uz vedia kde ich hladat ;) ... ak naaaahodou ze mate dakde deti a ze nahou ich aj vidate tak skuste ten cas minat tam ;) ... bo ja cakam a cakam na jediny FAKT, ktory napisete a nist... ziaden krvny obraz nist ... dokazte Vy ze mate pravdu UJO ... dievcatko :D ... jo joooj rada by som nim byt :D

starymatroz
4. aug 2015

@cinderella2013 Chúďatko. Viem, že potrebuješ pomoc, no ja som veeeeeľmi ďaleko 🙂 . Ahooj všetkým na pár dní 😵

cinderella2013
4. aug 2015

@katja78 prosim, ale informacie by ste mala hladat medzi ludmi, ktori su aj pripraveni ich poskytnut ... si myslim .. pochybujem o tom ze tu Vam daruju kapku ich vzacnej krvi na vyskum... lebo VEDIA ZE SU VYLIECENI A BODKA... jedine ak robite psychologicku analyzu patologickych "hladacov elexiru zivota" ... skor je to pre odbornikov na dusevne stavy ;) zbytocne tu zabijate cas

cinderella2013
4. aug 2015

@starymatroz Boze chran :D ... bola by som nestastna ako kazdy okolo Vas :D ... diktator :D co predpokladam ani nevypocuje, bo vse vie najlepsie :D ... to vlastne ani neni na smiech ... vy len cakate na to ako ukazovat svoju velkost .. ubohi ludia okolo Vas

cinderella2013
4. aug 2015

@starymatroz nabuduce FAKTY ujo .. cakat vie ako osol 🙂 dokazte Vy svoju pravdu 🙂

martina772
4. aug 2015

@lenadka tak potom čo tu robíš?. názov diskusie je jasný, mám ten dojem 😉

martina772
4. aug 2015

@katja78 ako píšeš sama, mms nie je testované ako lieky, tak ako môžem o niečom tvrdiť, že to nefunguje, alebo že je to škodlivé, keď to nie je testované? tak prečo niekto nespraví štúdie? ja som úplný laik, preto sa pýtam, nechcem sa hádať, rada si nechám vysvetliť. tak mi odpusti otázky, vážne ma tieto veci zaujímajú. lebo napríklad aj formaldehyd je pre človeka nebezpečný a používa sa pri výrobe vakcín, alebo sa mýlim?

katja78
4. aug 2015

@cinderella2013 ja nie som vedec..som klinik🙂 veci sa možno javia inak než sú. Kľudne mi tykaj, vo virtuálnom svete nevidno vek 😉

cinderella2013
4. aug 2015

@katja78 oki..myslim ze sme uplne rovnako stare ako pozeram... vtipne ked mi v mojom veku a po 3 vysokych skolach povie niekto Dievcatko..ale ked sa UJO vnutorne radi uz ku geriatrii tak co dodat..asi mu tie kvapky az tak nepomahaju

katja78
4. aug 2015

@starymatroz moj príspevok o 15:15, takmer na konci nepriamo odpovedá na to, na čo sa pýtaš...opäť zavádzanie zo strany p.Humbla...a opäť Ti jeho zavádzanie (klamstvo) žily netrhá😅

katja78
4. aug 2015

@martina772 MMS nie je testovsné nikde, je to vymysel pána Humbla, on si na neho vzťahuje veškerý (pseudo)know-how..a on tvrdí vo svojej knihe, že on vie, že MMS funguje 😕 ako jedno z vysvetlení použil frázičku "pacienti mi telefonujú, že sa uzdravili" 😅
ClO2 je testovaný, dokonca chloritan sodný je testovaný (pod názvom NP001) na spomalenie ALS (= amyotroficka lateralna skleróza= nevyliečiteľné, chronicky progredujúce, neurologické vzácne ochorenie)..no neúspešne. Nikde na svete sa nemôžu používať vnútorne pod názvom nejakého lieku..ba ani ako výživový doplnok...

peterzit
4. aug 2015

@starymatroz povazujete to co pisete za normalne?

peterzit
4. aug 2015

@katja78 Dobre sa citaju Vase prispevky a obdivujem Vase nervy pri ludoch, ktori kazde slovo otocia na dalsiu smiesnu otazku, a to len za ucelom aby Vas vytocili a akoze "nachytali na hruskach"..

katja78
4. aug 2015

@peterzit jemine..tykať prosím 🙂 máš krásneho chlapca 😉

julinkark
4. aug 2015

@nextik trapas

julinkark
4. aug 2015

@nextik trapas
@nextik citam citam..ale ona pise same fakty..na zaklade coho to beru ti ludia? Lebo jeden knihopisec povedal? Sa citate?

julinkark
4. aug 2015

@helena56800 ked napisem ja knihu budete sa nou tiez riadit?..nicim nepodlozenu samozrejme :D

peterzit
4. aug 2015

@katja78 Dakujem pekne.Som rad,ze ho mam. 🙂

vlkolinec
5. aug 2015

@katja78 jeden múdry človek volá sa Oldo Hlaváček raz povedal, že - ja najlepšie viem čo ma bolí.. / myslím, že teraz už má cez osemdesiat/ ľudia sa veľmi spoliehajú na lekárov.. veď lekári sú na to však, ľudia vo Vlkolínci za posledných dvadsať rokov, neumreli kým nemali minimálne 75. Robili, mali stresy, fajčili a aj si vyplli aj vojna bola, aj detí mali veľa. Ale jedli to, čo sa im urodilo pod nohami a pili aj tú pálenku čo si samy vypestovali a vykvasili a lekárov, načo?
Teraz - v kauflandoch zemiaky z Francúzska a pšenica z Číny, a zrazu rakovina, v Štiavničke / ústav na doliečovanie alebo udržanie pri živote/ už nie sú ľudia 60 - 80 roční, ale 40- 50 roční...
Ojoj, široká diskusia, prajem aby Tvoje dobré srdce pomáhalo dlho a dlho...

katja78
5. aug 2015

@vlkolinec tak si pridaj ešte jednu kvázi-hypotézu..rómsku😉
Rómovia sú presvedčení, že odkedy ich komunita používa na umývanie riadu "jar", odvtedy majú rakovinu..čo Ti na to? Máli sa Ti chémie? Treba ešte ďalšiu?? Akože "liečivú"???

katja78
5. aug 2015

@vlkolinec raz sme na Sidorove mali obednú pauzu..krásny kraj, mám rada vašu Fatru😉

vlkolinec
5. aug 2015

@katja78 Rómovia sú ǔplne ináč geneticky stavaní ako, no, bieli, indiani, indovia a fakt sa nedá porovnávať nielen genetika rás, ale aj genetika jednotlivca... vrátim sa k MMS, ako som už napísal ja z toho mám akurát tak ....prehánky a nebolo mi z toho moc dobre. Keď to vyskúšm dlhšie dám vedieť, alebo to možno nevyskúšam, uvidím, zatiaľ konzumujem semiačka, jem cviklu a jablká a mrkvu, čistím si ǔsta kokosovým olejom, skoro ... každé ráno prejdem, alebo prebehnem 5 kilometrov, uvidíme..

vlkolinec
5. aug 2015

@katja78 na Sidorove môže byť kopec, alebo penzión,?

katja78
5. aug 2015

@vlkolinec veru kopec 🙂
Ďalej na Malino, Šiprúň, Jánošíkovu kolkáreň...
Najkrajší je aj tak Ostredok..teda výhľad z neho

vlkolinec
6. aug 2015

@katja78 tento pohľad.... od tej skaly na vrchu, voľakedy tie stromy neboli, myslím, že niekedy v r. .... no neviem v ktorom, začali ten kopec zalesňovať, aby korene stromov zabránili skalám padať do dediny, a možno aj kvôli tomu, aby bolo viac stromov. ten kopec Vlkolinčania, alebo ako ich volajú Belani / dedina pod Vlkolincom/ Krkani, volali Žiar, lebo na slniečku žiaril

katarinanr
10. aug 2015

http://www.markiza.sk/clanok/1801602?name_url=s...
Po tom, čo úrad vydal nové varovanie, viaceré kníhkupectvá sa rozhodli, že knihy o MMS stiahnu z ponuky. Tento týždeň tak spravili Gorila a Martinus.

Knihu som začala čítať a musím povedať, že sa jedná o prudko manipulačnú knihu.
Kniha popisuje, ako pán Humble vymyslel, že dlhé roky na iné účely používaná toxická látka, sa bude piť v množstvách ktoré o niekoľko rádov prekračujú povolené bezpečnostné limity, ako liek na všetky choroby sveta. V knihe opisuje útrapy, ktoré mu prináša styk s realitou. Opisuje ich však veľmi negatívne emocionálne zafarbeným štýlom zo svojho uhla pohľadu, z pohľadu spasiteľa ktorý vymyslel perpetuum mobile, ktorému jedinému naozaj záleží na zdraví obyčajných ľudí, ako bojuje proti "posvätnej a uctievanej" vede a výskumu, ktorú "veria" jedine ľudia, ktorí nevedia samostatne rozmýšľať, nemajú vlastný názor a dookola papagájujú tie isté nezmysly. Pretože ľudia, ktorí majú zdravý rozum, ktorí sú schopní vytvoriť si vlastný názor a majú aspoň trošku logické myslenie, tí veria jemu. Kniha je zároveň manifestom jeho Cirkvy, ktorú vytvoril a v ktorej je najvyšším predstaviteľom. Táto kniha je veľmi manipulačná, ľahko môže zmanipulovať mladistvých, alebo slabé povahy a presvedčiť ich k pitiu toxickej látky, ktorá je zdraviu škodlivá. Už mnohokrát proti tomu varovali rôzne úrady a správy. Aj proti tomu sa však pán Humble poistil a v knihe píše, že v žiadnom prípade nemáme veriť hysterickým varovným správam o MMS a vedeckým dôkazom odborníkov. Jediný kompetentný človek, ktorý sa má právo vyjadriť k MMS je on, lebo on o ňom prvý napísal. Jedná sa o najvyšší level bludárstva, ktoré je navyše veľmi nebezpečné, pretože pitie MMS poškodzuje zdravie. Pán Humble, ktorému tak veľmi záleží na zdraví každého jedného človeka, sa však už na prvých stránkach zbavuje akejkoľvek zodpovednosti za poškodenie zdravia a ponecháva všetko na vlastnú zodpovednosť čitateľa.
Zaujímavé je tiež, kde sa nachádza náš záchranca sveta, novodobá Matka Tereza v súčasnosti... ukrýva sa v Dominikánskej Republike, kde sa ukrývajú mnohí zločinci, pretože ich tam nemôžu stíhať Americké úrady.

katarinanr
10. aug 2015

http://www.uvzsr.sk/index.php?option=com_conten...
Stanovisko Úradu verejného zdravotníctva Slovenskej republiky k výrobku MMS:
...opätovne upozorňujeme spotrebiteľov, aby výrobok MMS „Miracle Mineral Solution – Zázračný minerálny roztok“ nekupovali a už zakúpený výrobok nepoužívali.

vlkolinec
10. aug 2015

@katarinanr oJOJ, ǔrad ver. zdravotníctva - zakáže predávať na jarmokoch nápoje v porcelánových pohároch a sklenených, len preto, lebo nemáš zvlášt umyvadlo na ruky a na tieto poháre. prikáže predávať v polysterónových a plastovch pohároch, ktoré pri styku s teplou tekutinou priamo vyžaruju rakovinove látky. Alebo zakážu krmit prasatá zvyškami stravy zo škôlok a škôl, pretože údajne sa v tomto odpade môžu vyskytovať zvyšky JARi na umývanie, alebo skôr preto, že naša strava je prepchatá éčkami? Alebo dá pokutu v reštauráci pretože v záchode chýbajú papierove obrusky a že na detskom oddelení v nemocnici, ktorá je v tej istej budove padá zo steny omietka si nevšimnú?
bez uražky - nechcem sa zastávať učinnosti MMS, ale môja dôvera k ǓRVZ je nulova

katarinanr
10. aug 2015

@vlkolinec Samozrejme toto su vsetko vseobecne zname argumenty, ktore autor vo svojej knihe nadherne ucelovo zneuziva na manipulaciu... to ze dovera ludi v taketo organy je nulova este nedava ziadne pravo jeho Cirkvi sirit pitie toxickej latky ako liek na vsetky choroby sveta... a ani ju neospravedlnuje. Jedna sa o ucelove zneuzitie nepriaznivej situacie v jeho vlastny prospech.

katarinanr
10. aug 2015

@vlkolinec Ked ludia maju v otazke zdravia vacsiu doveru v cloveka, ktory je povolanim zlatokop, nema ziadne vzdelanie v obore, vystupuje pod zmenenym menom (Humble=pokorny), ukryva sa medzi zlocincami na mieste kde ho nemozu stihat urady, zrieka sa akejkolvek zodpovednosti za poskodenie zdravia a zalozi si vlastnu Cirkev ktora hlasa bludy... tak tu uz skutocne niet co robit.