icon

Kvapky MMS a vaše skúsenosti s nimi

kuratko
15. feb 2012

"Upozornenie Modrý koník tímu: Obsah tejto diskusie je vnímaný ako kontroverzný. Uverejnené informácie nenahrádzajú návštevu skúseného odborníka (lekára, právnika a pod.), preto pri čítaní príspevkov odporúčame nezabúdať na overovanie informácií a na názory odborníkov. Ďakujeme za porozumenie."

Ahojte baby, zakladam tuto temu, aby sme sa mohli podelit so svojimi skusenostami s tymito kvapkami. precitala som si o nich a zaujalo ma to, trpim totiz uz roky psoriazou. podla toho co som o kvapkach zistila, tak je to hotovy zazrak, preto sa mi tomu tazko veri. vraj lieci v podstate vsetky choroby. ( bolesti kĺbov a svalov
detoxikácia
prevencia rakoviny, doplnok pre pacientov s rakovinou
astma
AIDS
cukrovka
skleróza multiplex
veľmi rýchle pôsobenie na celkovú imunitu a vitalitu tela
zneškodnenie všetkých patogénov, vírusy, baktérie, plesne, kvasinky a rôzne iní škodlivé mikroorganizmy
účinná detoxikácia od ťažkých kovov
odkyslenie organizmu
infekcia kože (akné, zranenia, genitálie)
psoriáza
zjemňuje pleť
suchoty
herpes (opar)
hepatitída (zápal pečene)
ťažkosti v ústnej dutine (opar, rôzne infekcie)
žalúdok (vredy, helicobacter pyroli)
črevné infekcie (zápaly, nadúvanie)
pečeň (produkcia cukrov, hladina krvného cukru)
poruchy produkcie hormónov
oslabená imunita
srdce (pomáha pri záchvatoch angíny pectoris, normalizuje rytmus srdca)
septum defectus, srdečné choroby
vysoký krvný tlak, zúženie ciev
choroby obličiek, obličkové kamene
astma, pľúcne choroby
práca svalov, šport
namiesto antibiotík:je účinnejší a bez bočného negatívneho pôsobenia,nepoškodzuje črevnú mikroflóru,obnovuje ju a pomáha užitočným baktériam
nespavosť, poruchy spánku
skúškové obdobia
zvýšenie fyzickej sily
depresie, poruchy pamäte
alzheimerová choroba
únava, doplnenie energetických zásob
zvýšenie bunečného metabolizmu
chrípka a ďalšie parazitálne infekcie
súčasť kozmetiky (ako prevencia)
proti vráskam
znižuje tvorbu kŕčových žíl
zápal pľúc
zápal slepého čreva
zápal močových ciest
zlepšuje krvný obeh
reumatické zápaly
odstraňuje lupiny
malária )

budem rada ked napise niekto, kto ma s nimi skusenost. dakujem 🙂

weiche
10. júl 2013

napisal som a odpoved znie: Zdravím.
Možno časom áno, Nedá sa však zasielať v spoločnej zásielke zásada a
kyselina obe v tekutom stave.

dufam ze to bude coskoro co zaradia HCL do ponuky.

janka2273
10. júl 2013

@weiche Čo sa boja,že to buchne??? 😝 😝 😝 Som zvedavá,či to nevedia poslať v jednej zásielke ani na skchcem...???Podľa mňa to normálne zabalia a pošlú v balíku..

weiche
10. júl 2013

objdenal som HCL, tak som zvedavy na tu chut 🙂
mas pravdu janka, su dost drahy, ale na druhej strane maju HCL co som zatial nikde nevidel.
este stale ma dost prehana a to som mal vcera len 3 kv. za 2 hod.

janka2273
10. júl 2013

@weiche uvidíš,neviem si ani predstaviť tú zlú chuť,čo všetci popisujete??!! 😝 Ja mám na chuť len čistú vodu a pri viac kvapkách slabá vôňa "chloru"..idem si rovno dať za pohárik.-))

hyta
10. júl 2013

Janka, a ako hodnotíš CDS - Chlorine Dioxide Solution? Čo je teda najvhodnejšie skúsiť?

janka2273
10. júl 2013

@hyta Ak sa užíva CDS,tak sa v jednej dávke užije asi toľko,ako by sme vypili 8 aktivovaných kvapiek...ja som to osobne neužívala,ale viem ,ako sa robí doma koncentrát a malo to aj chutiť lepšie ako klasické MMS aktivované s kys. citronovou..preto sa to aj odporúčalo tým,ktorým bolo po takto aktivovaných kvapkách zle..Ale teraz,ked sa po novom aktivuje s HCL 4%,v tom zas nevidím až taký zmysel 🙂 Mne je dnes nejak blbo<tak som si nasadila "Klárin protokol 6 a 6 ",čož je 6 kvapiek a po hodine daľších 6..a kedže to malo chuť čistej vody a žiadne následky,je pre mna CDS už zbytočné 😝

gabuchah
11. júl 2013

@weiche HCL som videla na bazoši.🙂 aj smms

salonka9
11. júl 2013

ÚVAHA moja : ja som tak rozmýšlala o nás ľuďoch. Na jednej strane sú tieto cheikálie z skchem.sk predražené oproti iným zdrojom. Ale kto nemá tie iné zdroje a uvedomí si, že napr. by si kúpil MMS aj s tou kyselinou, no nech by zaplatil cca 50 eur (približne).
Ja som sa pred 2 týždňami vyliečila z hnisavej angíny za 2 dni Keby som išla k lekárovi - musím ísť samozrejme na PN-ku. Ak aj by som nešla na PN a chodila normálne do práce, tak doplatok na antibiotiká + samozrejme probiotiká by ma vyšli na 2 týždne minimálne na cca 15 eur a to nehovorím tom, že by som bola cca na týždeň odpísaná. Tak to moja úvaha. Že aký sme mi ľudia - najednej strane chceme ušetriť a na druhej strane mrháme svojimi peniazmi a zdravím.
Tieto flaštičky vydržia omnoho dlhšie. Takže si myslím, že keď sa to zoberie globálne , tak až také predražené to nie je.
Nehovoriac o takých chorobách ako rakovina a pod., kde náklady na liečbu sú nepomerne vysoké a výsledok radšej nebudem rozpisovať.
Mňa to HCL zaujíma hlavne kvôli deťom, lebo stále chytajú nejaké virózy . Tkaže v kritických mesiacoch dávam mesačne cca 50 eur na lieky. A s tou kyselinou citrónovou je to humus. Ešte 1 až 5-deň telo ako tak zvláda, ale potom sa mi telo vzoprie a žalúdok sa mi zdvíha len pri pomyslení na to, že to mám ísť piť. ☹

weiche
11. júl 2013

prave som docital ceske forum o MMS a HCL a pisu ze ju dostat aj v lekarni pomerne za bagatel - pisu o 3,5% lekarskej 0.5l HCL cca 10 KČ.
neviem ako je to u nas v lekarnach ci ju dostat tiez ako volnopredajny liek
a este jedna zaujimava vec tam bola
HCL koncentrace
lékařská = chemická
100,0 = 35,0
35,0 = 12,25
28,57 = 10,0
14,29 = 5,0
10,0 = 3,5
5,0 = 1,75
3,5 = 1,23
2,86 = 1,0

Jinak já mám 10% chemickou koncentraci HCL a používám při vnitřním užití 1 kapku HCL na 3 kapky chloritanu - nicméně 1 kapka 10% chemické koncentrace HCL bez problémů aktivuje i 10 kapek.

adamala
11. júl 2013

Ahojte,moj maly ma problem s nosnou mandlou , ktora asi suvisi s alergiami, ale ma tekutinu v usku ktora nechce von a hrozi mu operacia uska ,daju mu tam tie trubicky a plus vyber nosnej mandli, naozaj sa mi to vobec nepaci ho dat operovat, neviem ako mu pomoct.Myslite ze aj 3r by som mu mohla pomoct MMS kvapkami , a ze by sa to do uska kvapkalo ,nosteka. Jedna maminka tu pisala skusenost ze to pomohlo, aj som pisala IP , ale zaujmalo by ma ci je tu viacej mamiciek co to pomohlo im detom , ci uz s uskami ,ci nosnymi mandlami,alergiami,...Proste ako na to reaguju deti, idem si zajtra kupit tuto knizku, pretoze moj stryko mi o tom hovori uz tyzden a uz vravel ze kedy to donesie mamine, babke atd...idu to vyskusat velmi tomu veria,mna napadol moj maly, ze jemu keby sa dalo tymto pomoct. ☹

janka2273
11. júl 2013

@adamala Jim Humble odporúča MMS deťom prakticky už od narodenia..rovnako kojacim maminám atd..takže správne dávkovanie by uškodiť určite nemalo 🙂 S tým kvapkaním do ušiek ,či nosa si to treba naštudovať v poslednej knihe..avšak kvapky aktivované kys. citronovou sa môžu používať prakticky na všetky výplachy,no POZOR na aktiváciu s HCL 4%-vtedy nie výplachy napr. očí!! Hrozí poškodenie..to len tak všeobecne aj pre ostatných,lebo sa tu o tom v rámci výplachov ešte nepísalo..Rovnako ak pridávate MMS do kúpeľa,tak LEN aktivované s kys. citronovou!

adamala
11. júl 2013

@janka2273 Jani, ano dneska mi to prave hovoril moj stryko bol u nas na kavicke, a toto som zachytila ze pozor do oci sa to nesmie dat ,lebo im ide reedit s HCL kvoli tomu ze maju slabsie zaludky. Cize reedit s kyselinou citronovou a do uska hej, neviem ktora je posledna knizka,ale moj stryko ma asi tu poslednu, je na nej ten pan J.Humble, taky klobuk ma s tyrkysom kamenom , modra knizka. Som sa nakopla, jaj, nech mu to pomoze, idem si to precitat a vyskusame to, ak mu to nemoze uskodit, tak by to bolo super ,keby sa vyhol operacii usiek a nosnych mandiel. Ako dlho to musi brat nevies? pretoze ja nezijem na Slovensku,som tu na prazdninach do konca augusta, tak preto sa pytam,pretoze zijem v SAE, a tam podla mna nebude dostupne nic co sa tyka MMS kvapiek.

adamala
11. júl 2013

a co sa tyka alergii tak to tiez sa potom vlastne davkuje do nosteka, ci to by uz bolo dobre oralne?ak oralne tak ked mu davam jablkovy dzus bio sto percentny , tam nesmei byt vlastne pridany ten C vitamin ale vitamin C ktory je prirodzene v dzuse odstavenych je ok, spravne? To mi tiez vravel moj stryko a aj ty si to pisala, cize vidim ze to ma fakt nastudovane na jednicku, a aj ty 🙂
Idem tu knizku kupit aj v anglicitne a dam ju mojmu manzelovi a svokrovcom, 🙂))
Moj krpec ma aj taku imunitu slabsiu, byva castejsie chory, no antibiotikam sa vyhybame uz dlho,cize to aj sam prebojuje co ma tesi,mame dobreho lekara co nedava antibiotika len tak, nevad mu ak sa dieta popasuje s chorobu aj 3tyzdne ci mesiac ale bez antibiotic. Len ta tekutina v uskach nas trapi, uz to je dost dlho a tu operaciu aj nas lekar oddialuje ako sa len da, no tak mozno ho toto vylieci .

janka2273
Autor odpoveď zmazal
janka2273
Autor odpoveď zmazal
weiche
11. júl 2013

MMS a HCL

Dávkování u dětí
Počet kapek zde uváděných je pro průměrnou váhu dospělého člověka, tzn. 70 až 100 kg. U dětí maximální dávky odpovídají jejich váze, tzn., že například při 10 kg váze dítěte není dobré překračovat 3 kapky chloritanu sodného.

Koupele s touto směsí
Jedním z nejrozšířenějších používání je koupel. Používá se polévková lžíce od obou roztoků. Po zežloutnutí až zhnědnutí přilijte do vody ve vaně. Po 30 až 60 minutové koupeli se dostavuje příjemná únava. Ideální doba koupele je před spaním. Před koupelí je dobré vanu dobře vymýt běžnou vodou (bez saponátů a jiných chemických čistidel), aby nedošlo ke snížení účinku. V průběhu koupele nepoužívejte mýdlo ani šampóny. Klidně připouštějte horkou vodu a polévejte si hlavu. Pokud se dostane voda do očí, nevadí to, oči otřete. Voda ve vaně s touto směsí je složením velmi podobná vodě v plaveckém bazénu
s rozdílem, že je v této vodě větší množství této účinné dezinfekční látky.

Sedací koupele v lavoru
Smíchejte 30 kapek od každého roztoku, aplikujte do lavoru s teplou vodou, sedací koupel aplikujte alespoň 10 minut.

weiche
11. júl 2013

dnes som luskal ceske fora a toto som tam nasiel vid hore.
je na zvazeni kazdeho ci bude HCL pouzivat aj pri kupely alebo nie.

adamala skus si precitat Forum U Pramene, je tam toho dost o MMS jeho aktivacii, skusenostiach atd

helena56800
11. júl 2013

@weiche J.Humble v knihe o použití kúpeľa píše, že pred prvým použitím, treba vanu umyť aktivovaným MMS s vodou, aby bola vana čistá zbavená patogénov, pretože tie by znehodnotili účinok. potom znova zaktivovať kvapky a vliať do vody pričom nezáleži na množstve vody. Kúpel má trvať minim. 30 minút,pričom treba dolievať horúcu vodu pre rozširenie pórov a tym lepšie vstrebávanie mms. Samozrejme do kúpeľa sa nesmú použiť žiadne mydlá a šampóny....

helena56800
11. júl 2013

@weiche hore píšeš a technickej a lekárskej koncentrácií HCL, tak teraz ktorá je ta správná 4% chemická ?

weiche
12. júl 2013

11,43 lekarskej HCL bude 4% HCL chemicka (ak som dobre ratal 🙂 🙂 🙂 )

palopalci
12. júl 2013

@rbb1
@rbb1 pozor, rozpúšťa to zubnú sklovinu, ale fandím mms

janka2273
12. júl 2013

@weiche NIéé..určite HCL do kúpela nie..ani na výplachy,či kvapky do uší,nosa a do očí už vôbec nie.na to je lepšia kys.citronová..

janka2273
12. júl 2013

@adamala No a k tým kvapkám....

Do nosa: 4aktivované kvapky s kys.citr. zriediť s 1dcl vody--dať do uzavretej flaštičky s kvapkátkom--niekoľkokrát denne nakvapkať pár kvapiek=nechať zatiecť čo najhlbšie=hodne zakloniť hlavu!

Do uší:rovnako ako vyššie= 4kv /1dcl vody...do uzavretej flaštičky! kvapkátkom niekoľko kvapiek--roztok dostať až k bubienku(troška krútiť uškom a mačkať ho,aby to tam preniklo)

weiche
12. júl 2013

Janka však ok 🙂 ja tu len pisem co som sa dočital na inych forach.
Dnes som bol v lekarni a pani mi povedala že HCL nemaju,nepredavaju a podla nej je na Slovensku predaj zakazany. ☹

janka2273
12. júl 2013

@weiche No ved jasne..na SK je všetko dobré zakázané a všetko zlé sa deje 😝 klasika..o chvíľu tu prestanú okrem normálnych zákonov fungovať aj zákony fyziky a sme v r..i 😝 😝 😝

adamala
13. júl 2013

@janka2273 Janka az teraz som sa dostala k modremu konikovi, citam prispevky od teba 🙂 , moj stryko ale tvrdi ze dolezite je predtym ako si to daju oni dospelaci, sa vlastne odparazitovat,ze kazdy clovek ma parazity v sebe, a dokonca na tie parazity nam tvrdil ze 20jula si dat, to su nomalne lieky na parazity v lekarni to kupis ale je to iba na lekarsky predpis, a potom zakat az MMS lebo ze to mas potom aj zarucene ze to pomoze, obcas tie parazity blokuju vlastne comukolvek aby to spravne zabralo, ja som brala na parazity 2mes cisto prirodne capsule, boli to az tri krabicky, ale mne to velmi pomohlo. Cize ja sa uz neodcervujem 🙂))))) haha ako hovorime doma, lebo mame psikov uz roky,tak sa smejeme ze sa musime najprv odcervit :D
Ok ja mu to dam ,len dufam,ze nebude mat hnacky ,nevolnosti atd prve dni ako som tu citala ze dospelaci maju, zacnem urcite 1kvapkou, uz som si objednala tu knizku , do tyzdna by mala byt na predajni.
Moj stryko mi vravel o dakej pani moravacke z Brna ,ze na nu by sa zkontaktoval ktora hlavne by pomohla malemu mojmu , nejako si netrufa to davit krpcovi, nepocula si o tej pani?neviem meno teraz, neviem najst ten papierik kde mi napisal jej meno
Cize v tej knizke vycitam presne davkovania aj detom a ako riedit a aktivovat tie kvapky, ked chcem davit do uska , no len chcem vidiet ako si to moj da,to bude zasa masaker.
A k tej vode, moj bohuzial vodu nevypije, veeelmi malokedy a to tiez len par duskou, riedim mu dzusy 100percentne s vodou, od malicka odmieta vodu, skusala som mu nedat ze nic ine, ani za boha, on mi normalne nepil cely den a jedoval sa, to by nikto neuveril :( ma to moc stve,

janka2273
13. júl 2013

Ahojky 🙂 smejem sa na tom "odčerviť" 😝 😝 😝 ale máš pravdu...náš" liečiteľ každému nájde parazitov takým špec. prístrojom...
O tej pani neviem..ťažko povedať,kto to je,ked meno nie je 😝
Malého by nemalo preháňať,ak mu to aktivuješ tou HCL..môj tiež NIKDY vodu nevypil ☹ ,takže cvrkni mu tam troška džúsu,najlepšie doma odšťanevé jablká,alebo nejaký BIO jablkový,či ananásový bez pridania C umelého--ten by blokoval účinok MMS..Tá posledná kniha má na začiatku spísaný obsah ,ako každá iná,kde si s prehľadom všetko nájdeš a dostaneš na na konkrétnu stránku,,ale odporúčam ju prelúskať celú 🙂
Kvapky s návodom sú na str .290

gabuchah
17. júl 2013

od včera mi bolo zle od žalúdka..tak som dneska začala s mms..🙂 2 kvapkami s kyselinou...a v pohode chuť..nevadí mi..asi je to individuálne..a prevapili ma teraz príspevky, že sa to dáva aj deťom...malí majú totižto nízku imunitu..a nviem, či im to mám dať tiež..trebars po jednej kvapke ...aké máte vy skúsenosti?

gabuchah
17. júl 2013

@adamala ja myslím, že mms je aj na parazity..že netreba predtým tabletku..asi vermox ste mala na mysli...🙂

gabuchah
17. júl 2013

@janka2273 asi to musia mať tiež nejako kryté..kdyby neco..🙂 veď to posielajú v bublinkovej obálke..🙂 naviac..🙂 nie v baliku..🙂