Skúsenosti s užívaním Lagosy: Čo hovoria užívatelia?
Dobrý deň máte niekto skúsenosti s užívaním Lagosy?
a čo by si potrebovala vedieť ohľadom účinkov? pomáha regenerovať pečeň, áno
ako dlho treba uzivat
Užívala som 3 roky...uz nemusim
Videla som ,že niekde je na predpis a z inej lekárne sa dá kúpiť aj na voľno .ako drho ju treba užívať
@jankamiskomy3 užíva sa podľa zdravotného stavu...h mňa to bolo 3 roky...pečeňové testy sa mi zlepšili, ale aj tým ze som zmenila stravu a schudla
berie sa podľa potreby...
@jankamiskomy3 Užívala som ju vždy 3 mesiace a nikdy dlhšie nebolo treba. A vždy som ju mala na predpis. Momentálne ju berie môj brat a tiež mu ju prepísal dr.Berie ju zatiaľ 3 mesiace.
@jankamiskomy3 na predpis, sama od seba si neordinuj
Kontroluju sa vysledky a urcuje sa dlzka liecby
@taktotedanie je to vytazok z pestreca marianskeho, co zle je na tom, ked som dostala krabicku a mam stukovatelu pecen, stane sa mi nieco ak ju budem uzivat? lagosu nemam od lekarky na predpis. Vlastne nechapem, preco je na predpis. ked je to Pestrec mariansky.
je na tom to lieku nieco co mi moze uskodit ak si ho sama na mesiac / dva naordinujem?
pecenove testy som mala troska zvysene. tak preto premyslam, ze by mi mohlo pomoct. samozrejme, robim aj ine kroky preto aby som schudla napriklad.
@rachel36a mala si daku vaznu chorobu? 3 roky je dost.
@balerina2025 po hormonalnrj liecbe som mala nabeh na cirhozu...brala som ich počas celej hormonalnej liecby...
@rachel36a ok tak chapem, potom. super ze pomohla.
@balerina2025 tak potom skus ine kroky a potom ak to nebude lepsie ries farmaka

Viackrát som užívala.