icon

Laserová epilácia - pomohla vám a koľko vás stála?

sima338
27. apr 2022

Ahojte dámy,

veľmi Vás prosem o reálne skúsenosti s laserovou epilkou. So sestrou chceme ísť, lebo obe máme geneticky tmavé, husté chlpy, veľa, bohužiaľ máme hustotu nielen vo vlasoch, obočí, ale aj v chlpoch a už ma unavuje depilovať, holiť, začervenanie, potom tie vodičky od kožnej na zarastené chlpy a je mi to aj nekomfortné mať také červené miesta po chlpoch.

Pomohol vám laser? Koľko vás stáli jednotlivé ošetrenia cca a koľko vás vyšlo možno celkovo (nohy+bikini+podpazušie atď...)

Za každú skúsenosť aj tip budem veľmi vďačná.

Ďakujem.

Pekný deň!

marcelinka1977
Autor odpoveď zmazal
marcelinka1977
1. mar 2025

Prosím Vás, vie mi niekto doporučiť v Košiciach laserovú epilaciu noh ? Niečo overené, z vlastnej skúsenosti ďakujem 🙏😊

marty_4
5. mar 2025

@mondolina tak to mi je akoze velmi divne, nikoho, koho poznam, tak to nebolelo ani neboli 🙂 skor by som povedala, ze mate citlivejsiu pokozku, to moze kludne byt v tom.

dom_evi
6. mar 2025

@marty_4 ale aby ju mali citlivejsiu vsetky tri ci styri? to sa mi nejako nezda..

kikahub
6. mar 2025

@dom_evi uplne normalna vec. vsak vrana k vrane sada 😂 kazdopadne si myslim, ze kazda typ lasera nie je rovnaky, resp. nie je vhodny pre kazdeho, takze aj toto je taka vec, ktora by sa mala urcite zohladnovat, nakolko nie je len jedna moznost 😇 alebo to potom nebol uplne dobry salon.

dom_evi
6. mar 2025

@kikahub to je nejakych viacero typov? som si myslela ze je vsetko na jednej baze. vsak laser ako laser 😀

mondolina
6. mar 2025

@marty_4

@dom_evi
ja hovorím o epilácii intímnej oblasti. možno inde to tak necítiť.

kikahub
6. mar 2025

@dom_evi praveze vobec nie, mas rozne technologie. a IPL napriklad ani nie je laser 😉 to je len technologia, ktora funguje na principe sirokospektralneho svetla a je menej ucinna ako laser a pouziva sa napriklad v tych "domacich" epilatoroch.

dom_evi
6. mar 2025

@kikahub hej viem co myslis..takze vlastne takym tym IPL to chce castejsie epilovanie ako keby idem do salona?

win_gi
7. mar 2025

@mondolina a to si davas na komplet alebo len bikiny?

mondolina
7. mar 2025

@win_gi
komplet

kikahub
10. mar 2025

@dom_evi no jednoznacne ano, lebo aj kamaratka mala doma lumeu a vobec nevidela vysledky, a to jej aplikacia stale ukazovala, ze kazde dva tyzdne ma vykonat epilaciu. robila to dokladne, ale chlpky jej stale dorastali. neviem si predstavit, ze ja by som do salona chodila kazde dva tyzdne, co ani realne nechodim, samozrejme.

mondolina
10. mar 2025

@dom_evi
ja chodím do salónu každé dva mesiace, teraz som bola 3x

hrehusa
11. mar 2025

@kikahub a ako casto ti staci teda chodit? no to by bolo asi aj dost penazi keby mam chodit kazde dva tyzdne to by mi asi velmi nepreslo u muza 😅
@mondolina a vysledky?

mondolina
11. mar 2025

@hrehusa
po troch sedeniach o 70% menej chĺpkov

kikahub
12. mar 2025

@hrehusa no ono mi to vychadza teraz zhruba tych kazdych 6 tyzdnov, co je podla mna uplne super. nie je to prilis casto, takze ta to nijako neobmedzuje ani casovo ani financne. 😀

lutomm
13. mar 2025

@kikahub a to do kedy budes musiet vlastne takto chodit aby si dosiahla to ze uz mas s tym pokoj naveky vekov 😅

marty_4
13. mar 2025

@lutomm uz to tu bolo aj riesene, jednoducho nic netrva vecne. raz za cas to proste potom treba udrziavat 🙏 myslim si, ze kto sa na to uz da, tak s tym neprestane, nakolko to za tu hladku pokozku stoji 🙂 potom uz neskor mozno tak raz rocne, tam ale este zatial nie som 😀

vetva99
13. mar 2025

@marty_4 a tak nie kazdy lustruje cele tie vlakna vsakze 😀 znie to celkom super ked raz rocne, ale to si myslim ze aj vekom tie korienky chlpkov asi slabnu tak mozno je tak tomu aj preto.

ajuga
14. mar 2025

Mam za sebou tri sedenia v salone a chlpky zmizli. Mala som hrube, tmave. Idem este buduci mesiac raz a potom v koncom juna, ze mam pokoj na leto. Bikiny. Chystam sa na podpazusie este. Stoji to vela, ale za ten pokoj mi to stoji. Ja odporucam

kikahub
20. mar 2025

@ajuga no presne, ked uz clovek investuje tolko, tak nech to ma poriadny efekt. ja mam za sebou tiez uz niekolko sedeni a musim povedat, ze rozdiel je dost viditelny. na nohach uz skoro nic nerastie, len par jemnych chlpkov sem-tam. podpazusie este trochu odolava, ale verim, ze to casom tiez zmizne 😀
inak co sa tyka bolesti, ja som cakala horsie, len taky divny pocit tepla a sem-tam pichnutie. ale kazdy ma asi iny prah bolesti. ake mas skusenosti ty?

darinagod
20. mar 2025

@kikahub tak to je sen ze sem-tam par jemnych chlpkov 😀 funguje to teda aj ako v solarku na sposob nejakej permanentky?

ajuga
24. mar 2025

@kikahub ja som bola v dvoch salonoch. V prvom tri sedenia, osetrenie bolelo ako fras, pretoze to bol stary stroj, chlpky doslova palil, ostavali mi chrasty v vypalenych chlpkov.. a v druhom salone tiez tri sedenia zatial a to je najnovsi model stroja. Neboli nic, max ked stipne, ale to uz pani majitelka vidi a znizi intenzitu. Za mna bezbolestna procedura 🙂

diana2611
24. mar 2025

Ahojte, prosím vás viete mi odporučiť laserovú epiláciu LC, DT, ZV, BB?

kikahub
25. mar 2025

@darinagod nie je to nerealne 😀 este to teoreticky stihas do leta. a co sa permanentky tyka - tak tu nemam, mam proste karticku, kde mam napisany dalsi termin, na ktory sa mam dostavit 🙂

kikahub
25. mar 2025

@ajuga presne, toto je absolutne bezbolestne. tie nove technologie ocividne maju co do seba, som rada, ze som to predtym nepodstupila, lebo trpiet pri tom ako pes - to veru nie je bohvieco. takto je to uplne o inom 🙏
@diana2611 no ja osobne chodim v BA do salonu Skindea. nakolko tu je to takisto uplne bezbolestne a celkovo mi to tu absolutne vyhovuje po vsetkych strankach 🙂 ale poradim ti - najdi si taky salon, kde uz funguju s najnovsou technologiou, lebo v opacnom pripade to moze byt fakt dost neprijemne.

kamlicek
26. mar 2025

@kikahub A to je co za technologiu? To nie je vsade rovnake? Myslela som, ze proste laserova epilacia je len jedna, teda jeden typ.

ewiculik
26. mar 2025

@kikahub a to robia iba tam alebo aj niekde inde?

nadej1111
28. mar 2025

@sima338 boli ste?Ste spokojne

nadej1111
28. mar 2025

@ajuga kedy ste videli výsledky?Koľko sedení absolvovali?