Laserová epilácia - pomohla vám a koľko vás stála?
Ahojte dámy,
veľmi Vás prosem o reálne skúsenosti s laserovou epilkou. So sestrou chceme ísť, lebo obe máme geneticky tmavé, husté chlpy, veľa, bohužiaľ máme hustotu nielen vo vlasoch, obočí, ale aj v chlpoch a už ma unavuje depilovať, holiť, začervenanie, potom tie vodičky od kožnej na zarastené chlpy a je mi to aj nekomfortné mať také červené miesta po chlpoch.
Pomohol vám laser? Koľko vás stáli jednotlivé ošetrenia cca a koľko vás vyšlo možno celkovo (nohy+bikini+podpazušie atď...)
Za každú skúsenosť aj tip budem veľmi vďačná.
Ďakujem.
Pekný deň!
Prosím Vás, vie mi niekto doporučiť v Košiciach laserovú epilaciu noh ? Niečo overené, z vlastnej skúsenosti ďakujem 🙏😊
@dom_evi uplne normalna vec. vsak vrana k vrane sada 😂 kazdopadne si myslim, ze kazda typ lasera nie je rovnaky, resp. nie je vhodny pre kazdeho, takze aj toto je taka vec, ktora by sa mala urcite zohladnovat, nakolko nie je len jedna moznost 😇 alebo to potom nebol uplne dobry salon.
@dom_evi no jednoznacne ano, lebo aj kamaratka mala doma lumeu a vobec nevidela vysledky, a to jej aplikacia stale ukazovala, ze kazde dva tyzdne ma vykonat epilaciu. robila to dokladne, ale chlpky jej stale dorastali. neviem si predstavit, ze ja by som do salona chodila kazde dva tyzdne, co ani realne nechodim, samozrejme.
Mam za sebou tri sedenia v salone a chlpky zmizli. Mala som hrube, tmave. Idem este buduci mesiac raz a potom v koncom juna, ze mam pokoj na leto. Bikiny. Chystam sa na podpazusie este. Stoji to vela, ale za ten pokoj mi to stoji. Ja odporucam
@ajuga no presne, ked uz clovek investuje tolko, tak nech to ma poriadny efekt. ja mam za sebou tiez uz niekolko sedeni a musim povedat, ze rozdiel je dost viditelny. na nohach uz skoro nic nerastie, len par jemnych chlpkov sem-tam. podpazusie este trochu odolava, ale verim, ze to casom tiez zmizne 😀
inak co sa tyka bolesti, ja som cakala horsie, len taky divny pocit tepla a sem-tam pichnutie. ale kazdy ma asi iny prah bolesti. ake mas skusenosti ty?
@kikahub ja som bola v dvoch salonoch. V prvom tri sedenia, osetrenie bolelo ako fras, pretoze to bol stary stroj, chlpky doslova palil, ostavali mi chrasty v vypalenych chlpkov.. a v druhom salone tiez tri sedenia zatial a to je najnovsi model stroja. Neboli nic, max ked stipne, ale to uz pani majitelka vidi a znizi intenzitu. Za mna bezbolestna procedura 🙂
Ahojte, prosím vás viete mi odporučiť laserovú epiláciu LC, DT, ZV, BB?
@ajuga presne, toto je absolutne bezbolestne. tie nove technologie ocividne maju co do seba, som rada, ze som to predtym nepodstupila, lebo trpiet pri tom ako pes - to veru nie je bohvieco. takto je to uplne o inom 🙏
@diana2611 no ja osobne chodim v BA do salonu Skindea. nakolko tu je to takisto uplne bezbolestne a celkovo mi to tu absolutne vyhovuje po vsetkych strankach 🙂 ale poradim ti - najdi si taky salon, kde uz funguju s najnovsou technologiou, lebo v opacnom pripade to moze byt fakt dost neprijemne.