Laserová operácia očí
Ahojte ,chystám sa v piatok na operáciu očí .Čo má čaká? Máte nejaké skúsenosti? Bolí ten samotný zákrok alebo je bolesť väčšia až potom?ďakujem
@tamkahanka ahoj, ja vidím už super, mne sa to zaostrovalo cca 3 mesiace, ale už je to uplne super, som spokojná, neboj, to chce čas...
@tamkahanka to by sa ti malo upravit, je to este kratka doba od operacie. ja som od operacie tri roky, a nevidim uplne ostro, aj v noci mam problem so soferovanim kvoli rozmazanemu videniu.
@olinka166 to rada pocujem. Lebo ja si to oko stale skusam a snazim sa zaostrit a nic. Vobec mi to nejde. Ani naznak. No a uz ma zopar dni chytala panika, co som to urobila. Takze dakujem za skusenost, skusim teda cakat.
@janulienka83 a ani si nikdy po operacii ostro nevidela? Nerozmyslaka si o dokorigovani? Ci uz radsej nie?
@tamkahanka na začiatku som videla ostro, postupne sami to zhoršilo. Neviem ci by som sa na operáciu ešte dala, tá bolesť dva dni potom hrôza. Ináč ja takto ako ty, tyzden-dva pi operácii som mala tak, že cez deň sa mi videnie k večeru stále pohorsilo, musela som si aspoň na desať minút zdriemnut a potom keď som otvorila oči bolo videnie zase ostré. Keď som to hovorila na kontrole lekárke povedala ze sa musí mozog s okom dať do vzájomnej rovnováhy.
@janulienka83 hmm... Lenze ja na to jedno oko nemam ostre videnie vobec. Ani rano po prebudeni. Preto stresujem. No nic, skusim pockat, uvidime....
@tamkahanka to je este kratko po operacii...aj ja som na jedno oko videla slabsie hned od zaciatku...je to velmi individualne...ale postupne sa to zlepsilo....chce to len cas...zavery by som robila az po pol roku, dovtedy by sa to malo upravit
@olinka166 tak potom este raz dakujem za skusenosti a upokojenie ;)
@sunnybaby15 Ahoj, u mna to este stale kolise, ale je to ovela lepsie. Napriklad vecer uz vidim dost rozmazane a v šere tiez. Po operacii som mesiac a pol a sama som zvedava, ci sa to vobec zmeni. Ale davali mi "dole" celkom silne dioptrie, tam mozno to chce este cas. I ked je to miestami trochu znepokojujuce...
Ahojte, aj ja som po operacii 19 dni, rano vidim na dialku super a casom sa mi videnie rozmazava. Vecer vidim uz len machulky. Na blizko som stale videla krasne a teraz mam problem nieco precitat. No dufa´m, ze sa to nejako upravi.
Ak by mal niekto zaujem mam 500eurovu zlavu na operaciu oci v i clinik
Baby, vsetko som precitala a musim sa priznat, niektore ste mi nahnali strach, Laser ma caka v piatok v BB.
@diorka u izaka bol brat ale nie na dioptrie ale skulavost a ten clovek ma zlate ruky .. ma vela pozitivnych hodnoteni a to co dokazal s bratom je zazrak.. nik ho nechcel operovat mal neake uzly ci co a uz aj stary(34) a on to spravil takmer 100% brat si ho nevie vynachvalit ... u neho by som sa nebala
aj ja som uz dva týždne po operácii a ľavé oko super a práve sa este hojí
tiež sonda bála,ale vôbec žiadna bolesť. Bez liekov. Len svetlo mi vadilo po operácii ale na druhy den super uz
baby, ja som uz po, bola som v piatok, ziadna bolest, v piatok do vecera mi vadilo svetlo, tak som polehovala so zavretymi ocami, ale vecer som uz poriadne videla, ani neviem, ze som bola na nejakej operacii, pride mi, ze mam len kontaktne v ociach, super pocit je to 😉
Cawte som objednana na predoperacne vysetrenie do kosic na kliniku 3f mate niekto skúsenosti s touto klinikov ?

@olinka166 ahoj, ako si na tom s videnim teraz? Lebo ja som po operacii relex smile presne tyzden a z videnia som trochu zufala. Nedokazem robit na PC, boli ma hlava. Jedno oko vyzera byt fajn, miestami sa videnie zahmlieva, ale ked zaostrim, vidim nan super. Zufala som vsak z toho druheho, lebo vidim rozmazanejsie na vsetky dialky, aj na blizko. No a boli ma z toho hlava a bojim sa, ze mi to takto ostane...