Len únava ako príznak covidu?
Dobrý podvečer, syn nachytal v škôlke covid, hneď ako sme sa dozvedeli ze je pozitívny tak sme ho izolovali, aj keď pri dieťati sa to úplne nedá ale väčšinu času je u seba v izbe a keď ide mimo ma respirator, u muža to tak bolo tiež a my sme sa vôbec nenakazili. No teraz som už druhý deň hrozne unavená, len by som spala, a keďže pri deťoch sa to cez deň nedá ,je mi cely deň zima a horia mi lica. Horúčku nemám merala som si dnes už 3x. Môže to byť ze je len únava ako príznak covidu ? Na pcr ideme vo štvrtok. Ďakujemm
@maciatkolulu no ved ty sa cudujes ako moze byt skolkar sam v izbe ked tvoj 7r to nedokaze:D tak nvm co je kazdemu jasne akoze.
@luccija tak ti to skúsim vysvetliť, áno považovala som a aj považujem testovanie nútené, plus bez testu ani von za úplne od veci a tobôž testami akými sa na sk robí. Deti v AT škole sú testované po odsúhlasení rodičmi a neinvaznymi testami,uz rozumieš a vidíš rozdiel? Na sk môže ísť dieťa do školy, to dieta je testovane? Nie, má byť testovaný rodičia, pripadne obaja, je to ok? Podľa mňa nie. A to mi smiešne nebolo a ani nie, je to smutné. A keď tak mi boli smiešne názory. Nenavazam sa, ale ako matka troch normálnych deti si neviem predstaviť, že sedí dieťa predškolského veku samé v izbe pár dní a von z izby s respiratorom. A rovnako ma zaráža, že matka co ma choré malé dieťa a je s ním doma, dáva staršie dieťa do škôlky a tým vystavuje v čase Pandemie aj to choré. To je môj názor, ktorý som si dovolila napísať, plus aj názor, že únava môže a nemusí byť príznak covidu. Myslím, že som to všetko napísala dosť zrozumiteľne
@ktochytavzite myslím, že je zbytočné písať ti niečo, precitaj ešte raz co som písala a skus vsetko😉
@maciatkolulu ja som chorá na hlavu ,moje deti sú nenormálne zato ze sa dokážu samé hrať, vy by ste si mali prečítať ešte raz co píšete a uz prestať písať. Zato ze ma niekto iný názor ako vy,alebo že moje deti sú inak vychovane a mame doma iné spôsoby ako vy tak je to nenormálne? Ešte ze vy ste úplne v poriadku, vďaka bohu....
Nerozumiem ti, myslím, že som napísala tebe už všetko a dosť jasne, tak nerozumiem, čo mi chce opäť autor napísať. Ale každý chápe veci ako chce
Jedine, co mi nepripadá normálne, je toneprinutilo nič dávať staršie do škôlky počas pandemie a aj keby nebola, lebo staršie dieťa zákonite nosí zo školky "bonusy" a pri chorom, rizikovom trojmesacnom... Ale opäť tvoj rozhodnutie, môj názor. Ani raz som nenapísala, že si chorá na hlavu, alebo, že máš nenormálne deti😉ale fajn
Ahoj. Áno, aj únava môže byť predzvesťou covidu. Mala som to tak, potom zvýšená teplota, strašná bolesť hlavy a svalov, ale po dvoch dňoch to prechádzalo a dokázala som fungovať okolo detí.
Prosím Ťa veľmi pekne, nenechaj sa vytočiť žiadnou diskutujúcou, lebo aj stres v značnej miere prispieva k zhoršovaniu akejkoľvek choroby. Vypusti tie škaredé útoky z hlavy. Detičky potrebujú maminu bez stresov a s úsmevom na tvári 🙂
Viem, že sa strašne bojíš o detičky, tiež som sa. Malý je prieduskar, má nábeh na astmu, alergie... Ale zvládol to z nás najlepšie 🙂
Musíš veriť, že to zvládnete a bude dobre.
Držím vám silno palce.
@aknelka85 ďakujem krásne.
Síce nie k téme, ale musela som, keď čítam tie premúdrele rady, vôbec na to nereaguj, je to úplne zbytočné, strata času a energie. Držím palce, nech je synček skoro fit a zvyšok rodiny tiež 🙂
@janajanajana ďakujem veľmi pekne tiež vám prajem veľa zdravia. Človek niekedy aj nechce reagovať len ma vie vždy fascinovať ako je pre niektorých ľudí INÝ názor- ZLÝ názor.

@ktochytavzite
@maciatkolulu to je snáď normálne, že vie 2 jazyky, keď žijete v AT nie?ty odpovedas vzdy ako vietor fúka ešte pred pár týždňami, že sme ako retardi, ktorí sa testujú, ale, keď už u Vás prikázali testovanie v škole už to je v poriadku.Pride mi úbohé navážať sa niekomu do dieťaťa a spraviť z neho pomaly týrané, že sa vie hrat v izbe sám.S jediným súhlasím, že ak tam je rizikový súrodenec starší nemal byť v skolke