icon

Len únava ako príznak covidu?

4. apr 2021

Dobrý podvečer, syn nachytal v škôlke covid, hneď ako sme sa dozvedeli ze je pozitívny tak sme ho izolovali, aj keď pri dieťati sa to úplne nedá ale väčšinu času je u seba v izbe a keď ide mimo ma respirator, u muža to tak bolo tiež a my sme sa vôbec nenakazili. No teraz som už druhý deň hrozne unavená, len by som spala, a keďže pri deťoch sa to cez deň nedá ,je mi cely deň zima a horia mi lica. Horúčku nemám merala som si dnes už 3x. Môže to byť ze je len únava ako príznak covidu ? Na pcr ideme vo štvrtok. Ďakujemm

Strana
z3
luccija
5. apr 2021

@ktochytavzite
@maciatkolulu to je snáď normálne, že vie 2 jazyky, keď žijete v AT nie?ty odpovedas vzdy ako vietor fúka ešte pred pár týždňami, že sme ako retardi, ktorí sa testujú, ale, keď už u Vás prikázali testovanie v škole už to je v poriadku.Pride mi úbohé navážať sa niekomu do dieťaťa a spraviť z neho pomaly týrané, že sa vie hrat v izbe sám.S jediným súhlasím, že ak tam je rizikový súrodenec starší nemal byť v skolke

ktochytavzite
5. apr 2021

@maciatkolulu no ved ty sa cudujes ako moze byt skolkar sam v izbe ked tvoj 7r to nedokaze:D tak nvm co je kazdemu jasne akoze.

maciatkolulu
5. apr 2021

@luccija tak ti to skúsim vysvetliť, áno považovala som a aj považujem testovanie nútené, plus bez testu ani von za úplne od veci a tobôž testami akými sa na sk robí. Deti v AT škole sú testované po odsúhlasení rodičmi a neinvaznymi testami,uz rozumieš a vidíš rozdiel? Na sk môže ísť dieťa do školy, to dieta je testovane? Nie, má byť testovaný rodičia, pripadne obaja, je to ok? Podľa mňa nie. A to mi smiešne nebolo a ani nie, je to smutné. A keď tak mi boli smiešne názory. Nenavazam sa, ale ako matka troch normálnych deti si neviem predstaviť, že sedí dieťa predškolského veku samé v izbe pár dní a von z izby s respiratorom. A rovnako ma zaráža, že matka co ma choré malé dieťa a je s ním doma, dáva staršie dieťa do škôlky a tým vystavuje v čase Pandemie aj to choré. To je môj názor, ktorý som si dovolila napísať, plus aj názor, že únava môže a nemusí byť príznak covidu. Myslím, že som to všetko napísala dosť zrozumiteľne
@ktochytavzite myslím, že je zbytočné písať ti niečo, precitaj ešte raz co som písala a skus vsetko😉

autor
5. apr 2021

@maciatkolulu ja som chorá na hlavu ,moje deti sú nenormálne zato ze sa dokážu samé hrať, vy by ste si mali prečítať ešte raz co píšete a uz prestať písať. Zato ze ma niekto iný názor ako vy,alebo že moje deti sú inak vychovane a mame doma iné spôsoby ako vy tak je to nenormálne? Ešte ze vy ste úplne v poriadku, vďaka bohu....

maciatkolulu
5. apr 2021

Nerozumiem ti, myslím, že som napísala tebe už všetko a dosť jasne, tak nerozumiem, čo mi chce opäť autor napísať. Ale každý chápe veci ako chce

maciatkolulu
5. apr 2021

Jedine, co mi nepripadá normálne, je toneprinutilo nič dávať staršie do škôlky počas pandemie a aj keby nebola, lebo staršie dieťa zákonite nosí zo školky "bonusy" a pri chorom, rizikovom trojmesacnom... Ale opäť tvoj rozhodnutie, môj názor. Ani raz som nenapísala, že si chorá na hlavu, alebo, že máš nenormálne deti😉ale fajn

aknelka85
5. apr 2021

Ahoj. Áno, aj únava môže byť predzvesťou covidu. Mala som to tak, potom zvýšená teplota, strašná bolesť hlavy a svalov, ale po dvoch dňoch to prechádzalo a dokázala som fungovať okolo detí.
Prosím Ťa veľmi pekne, nenechaj sa vytočiť žiadnou diskutujúcou, lebo aj stres v značnej miere prispieva k zhoršovaniu akejkoľvek choroby. Vypusti tie škaredé útoky z hlavy. Detičky potrebujú maminu bez stresov a s úsmevom na tvári 🙂
Viem, že sa strašne bojíš o detičky, tiež som sa. Malý je prieduskar, má nábeh na astmu, alergie... Ale zvládol to z nás najlepšie 🙂
Musíš veriť, že to zvládnete a bude dobre.
Držím vám silno palce.

autor
5. apr 2021

@aknelka85 ďakujem krásne.

janajanajana
5. apr 2021

Síce nie k téme, ale musela som, keď čítam tie premúdrele rady, vôbec na to nereaguj, je to úplne zbytočné, strata času a energie. Držím palce, nech je synček skoro fit a zvyšok rodiny tiež 🙂

autor
5. apr 2021

@janajanajana ďakujem veľmi pekne tiež vám prajem veľa zdravia. Človek niekedy aj nechce reagovať len ma vie vždy fascinovať ako je pre niektorých ľudí INÝ názor- ZLÝ názor.

Strana
z3