Ležiaci rodičia nakazení Covidom, ktorí sa nedokážu starať o deti
Viem že teraz je toho všade dosť,ale sme v karanténe (teda zatiaľ syn) v triede mali prípad. Keď sa nakazila aj rodičia a obaja majú priebeh že ležia a nedokážu sa starať o deti ? Je tu niekto kto to prežíval? Neviem si to predstaviť . Ďakujem
My sme to mali cely dom, aj rodicia moji, aj sestra, muz , deti. Ale našťastie nie naraz, ale postupne. A aj s robotou okolo zvierat a deti sme sa podelili. Muz mal uplne v pohode priebeh, ja som 3 dni bola KO a fungovala len po tbl, ako aj mama. Otec skoncil v nocnici. Sestra nam prisla pomahat, lebo to mala cca 5 dni pred nami a citila sa uz lepsie. A robili sme len to, co sme museli.
My to mame momentálne,tiež sa manžel nakazil v práci,jemu bolo zle od minulej soboty a ja som to dostala od neho ale najhoršie mi bolo včera čo som fakt myslela že asi umrem,máme tri a pol ročného syna, včera sa staral o neho manžel,obed sme mali z predošlého dňa čo moja mamina navarila a nechala pred dverami a ja som ležala a potila sa s paralelnom,bála som sa voy bude malý robiť či má nechá ležať ale akonáhle som čo i len na wc išla tak mi vynadal že maminka a rýchlo do postele 😂
@petrapod ale ten 6 rocny uz by sa vedel ako tak postarat. Dat mladsiemu jogurt roztek a podobne. 6 rocny uz je rozumny. S tym trojrocnym je to sice tazsie. Ale aspon ja mam skusenost ze ked som mala anginu a lezala alebo chytila nejaky hlupy crevny virus od nich a odpalil ma tak zrazu tie detj boli kludne. Nevystrajali. Nechali ma spat oddychovat a len chodili kontrolovat. Uolne na nepoznanie. Inak su to mega zive deti ale vycitili ze je zle a treba sa skludnit. 🙂
@mikusiatko milé . Držte sa .
@petrapod ja a muz sme boli obi dvaja pozitivny aj syn a dcerka nie muz mal tazky priebez jeho dom 10 dni z izby nevidela iba co jedlo pitie teplotu lieky kontrola ci sa neciti zle ja som mala iba silnu nadchu bolest hlavy cuch chut dom nemala syn mal jeden teplotu a nadchu ako pri alergii noc viac krsny to iste krsna velmi zle grcacky hnacky kasel odpadaval krsny nemal chuch chut myslim si ak keby dte boli pozitivny obaja tak by ste nemali ten isty priebeh lebo kazde telo sa s tym vysporidada inac

@petrapod 6 ročný je už dosť veľký. Bude týždeň ficat na telke a obedy vám snáď ma kdo podať. Ťažké prípady sú málokedy