Liečba AIMOVIG - osobná skúsenosť?
Prosím má niekto osobnú skúsenosť s biologickou liečbou migrény na Slovensku?/vrámci štúdie, alebo ako samoplatca?/
@laskonka80 Ahojte ja som doplatila 49, 90 €
Ahojte ja som zaplatila 49, 90 €. Som naozaj zvedavá koľko to bude stáť v Novom roku. Dajte vedieť
@ryba98765 Ahoj, dnes som zisťovala, tak stojí tuším 119 e.
@bubulacikkk ja som dnes bola v lekárni a tam mi povedala 119 e. Tak uvidim, bordel zase...
Ja som ju dnes vyberala aj mne povedala v lekarni119€doplatok ale ked to nahodila do sistemu vyhodilo25€ako povedala aj moja neurologicka ja mam UNION ale nemyslim ze je to poistovnou
A ja ju mam oddnes doma doplatok bol naozaj 25€
aj ja za 25 eur
Povedal niekomu neurológ ako to je, či sa nám migrény budú redukovať iba pokiaľ si budeme pichať Aimovig, alebo aj keď si ho prestaneme dávať po nejakom roku napríklad. Ako by to vlastne malo fungovať?
@laskonka80 ahoj, bohužiaľ, je to doživotne, liek nefunguje, keď sa neaplikuje. Tak mi povedala moja NEU. Treba vždy pichnúť dávku. Také nám ha info.
@nutriadapt dozivotna biologicka liecba?kocky?neviete ci sa da na nasu diagnozu poberat aspon ciastocny dochodok ved koly migrenam som z prace vzdy polovicu z mesiaca doma neviem dokedy mi to budu tolerovat😟
@nutriadapt takze asi to zlacnili z 49,90 na 25€. Ja si myslim ze ked nam to prestanu pichat tak sa migreny vratia v plnej sile. Mate nejake vedlajsie ucinky?
@ryba98765
na začiatku zápchy kým som to mala pichané do brucha,po pichaní do paže prestali
@ryba98765 Ahoj, mne to pichá do stehna a žiadne vedľajšie účinky som nemala, už to beriem 6 mesiacov. Ale musím uznať úplne iný život pre mňa. Hotový zázračný liek. A to som mala dg. Status migrenosis 12x mesačne.
Dievcata ak ste vo VSZP viete si uplatnit doplatok 25€ v ramci penazenky zdravia, minimalne teda do.sumy 100€, potvrdili mi to v poistovni.Len k tomu treba ziadost cez aplikaciu a prilozit foto.blocku o doplatku 25€, ja som ho vyhodila tento mesiac lebo som to netusila ale tak dalsie mesiace skusim si uplatnit aspon nejaka kompenzacia 👍
@kacenkahrab ďakujeme za info, dobre vedieť, mne nevedeli túto info povedať ešte u našej pobočky.
@kacenkahrab ja som v dovere. Skúsim sa aj tam opýtať. Máte skúsenosť že vám schválili aj druhé obdobie podávania injekcie? Myslím či to bude schvalene bez problémov. Ja som teraz v štádiu na 3 mesiace...
@ryba98765 Ahoj, ja som vo VzP a schválili mi to v pohode beriem ich od júna 2020.
@ryba98765 ano mne po 3.mesiacoch schvalili na dalsie obdobie ziadost a neurologicka vravela ze uz na 6mesiacov. Vo VSZP.
Ahojte, mozete mi povedat kolko doplacate teraz v marci ? Lebo mi tiez povedala lekarnicka cenu 119€....dufam, ze to nebude pravda
@ryba98765 aj mnetak povedala nie plati sa25oni to vifia az ked nahofia kod do pc neboj
@ryba98765 áno schválili mne ale na 3 mesiace
@bubulacikkk aj ked mam poistovnu Doveru? Tiez budem doplacat 25€?
@ryba98765 ano urcite
@bubulacikkk a zlepsila sa migrena ? Mne ano. Ale mam este stale asi 3-5 mesacne
@ryba98765 ano ovela
ahojte, mne neurologička hneď predpísala Ajovy (Aimovig som ešte vôbec nemala) a doplatok nulový..

@laskonka80
@laskonka80 Ahoj ja som doplácal 49,90€ za 1 injekciu