icon

Liečba permanentného herpesu na perách

prosimopomoc
Včera o 21:47

Prosim vas, čo používate na herpes na pere, ktorý je vlastne nepretržite? Pár dní pokoj a potom zas a znova? Lieky na imunitu od alergologicky nezaberajú.

marianarem
Včera o 22:17

@prosimopomoc Mne svojho casu zabral taky prirodny prostriedok, volalo sa to tusim Imune a viem, ze v tom bola jednou z hlavnych zloziek chlorela. Bohuzial to bolo uz pred 15 rokmi, takze uz neviem viac detailov a mozno to uz ani neexistuje, ale mozno najdes nieco podobne s chlorelou. Ja som to vtedy zacala brat z uplne inych dovodov a len po case som si uvedomila, ze ved som uz velmi dlho nemala herpes. Takze nebol to placebo efekt, realne to nejako pomohlo.

bambulkaaskatulka
Včera o 22:23

Krém s obsahom acycloviru. Dopĺňať Zn, vit. C a D, k tomu ešte lysine aminokyselinu

vorkola
Včera o 22:36

Mne pomohlo toto... na vatovu tycinku, s cim sa cistia usi,len véééélmi malo uplne malinku kvapocku cajovnikoveho oleja, (Tea tril oiil ,dostat v lekarni ) a potriet jemne len 1x a 4 dni nic. ale len na ten herpes, okolie ,teda na zdrave okolie okolo herpesu nie ,,podciarkujem len na ten herpes..Zo zaciatku sa ti to bude zdat este viac zapalene, ale ten olej takto reaguje,,bude to vyzerat este horsie akoby viac zapalene ,ale to je taka liecba po 4 az 5 tich dnoch sa to bude stahovat,,dbaj na to aby sa ti na ten herpes,, nedostala voda,pokym to budes liecit..ked sa ti to bude samo stahovat, nedavaj si uz na to celkom nic, a cakaj Ak by to este asi za 14 dni este potrebovalo potriet, tak zase ale len to nezahojene, teda 2 X ale len na to nezahojene, Ked som este o tomto olejceku nevedela ,tak tiez som mala na brade nieco na pere kozna atb, kadejake masticky, nic nezabralo, ani po mesiaci liecby ( ozaj sa mudr snazila ) palilo ,svrbelo dokonca sa mi tam tvorila v pokozke mala jamka ako sosovicka ,Az tento olejcek mi zabralna 1X, uplne sami to krasne vysusilo a 2 tyzdne ani stopy, . A uz je tomu asi 15 rokov a mam pokoj,ALE S TYM CAJOVNIKOVYM OLEJOM VO VSETKOM Vééélmi OPATRNE. KED SA PRESVIHNE,,potom ,teda este chorobu moze aj zhorsit..

sisa_s
Včera o 22:40

Uzivaj B, C, lyzin a zinok, ak sa casto opakuje, dlhodobe nasadenie antivirotik

vorkola
Včera o 22:41

Este raz podciarkujem ,,Prvykrat na zaciatok,a druhykrat asi za 2 tyzdne

majka2959
Včera o 22:49

@prosimopomoc Mne konečne zabrali náplaste na herpes z lekárne. Už dva roky mám pokoj. Nosím si ich všade so sebou na cesty, aby som si ich pri prvom svrbení mohla nalepiť. Predtým akékoľvek mastičky, kvapky zabrali až tak po týždni.

rozculena
Včera o 22:51
@vorkola

Mne pomohlo toto... na vatovu tycinku, s cim sa cistia usi,len véééélmi malo uplne malinku kvapocku cajovnikoveho oleja, (Tea tril oiil ,dostat v lekarni ) a potriet jemne len 1x a 4 dni nic. ale len na ten herpes, okolie ,teda na zdrave okolie okolo herpesu nie ,,podciarkujem len na ten herpes..Zo zaciatku sa ti to bude zdat este viac zapalene, ale ten olej takto reaguje,,bude to vyzerat este horsie akoby viac zapalene ,ale to je taka liecba po 4 az 5 tich dnoch sa to bude stahovat,,dbaj na to aby sa ti na ten herpes,, nedostala voda,pokym to budes liecit..ked sa ti to bude samo stahovat, nedavaj si uz na to celkom nic, a cakaj Ak by to este asi za 14 dni este potrebovalo potriet, tak zase ale len to nezahojene, teda 2 X ale len na to nezahojene, Ked som este o tomto olejceku nevedela ,tak tiez som mala na brade nieco na pere kozna atb, kadejake masticky, nic nezabralo, ani po mesiaci liecby ( ozaj sa mudr snazila ) palilo ,svrbelo dokonca sa mi tam tvorila v pokozke mala jamka ako sosovicka ,Az tento olejcek mi zabralna 1X, uplne sami to krasne vysusilo a 2 tyzdne ani stopy, . A uz je tomu asi 15 rokov a mam pokoj,ALE S TYM CAJOVNIKOVYM OLEJOM VO VSETKOM Vééélmi OPATRNE. KED SA PRESVIHNE,,potom ,teda este chorobu moze aj zhorsit..

@vorkola čajovníkový olej používam ako dezinfekciu,pred aj po depilácii,dávam si ju občas aj do šampónu,keď som nachladnutá,tak si s tým aj nos vytriem,natieram aj na ďasná,keď sa mi tam niečo objaví.
Nechápem,o akom zhoršení choroby hovoríš,keď mám nejakú vyrážku,natieram si ju aj viackrát denne a nie raz za 14 dni

anonym_a94735
Včera o 23:08

@prosimopomoc urcite treba posilnit imunitu,mala som podobny problem ked citim len svrbenie ze viem z evyjde natieram si propilisivou tinkturou a ani nevyjde von. Tiez som mala obdobie ze nonsto som mala herpesy

nikollici
Dnes o 02:14

@prosimopomoc ja som mala tiež často herpesy. Raz do roka si nechám predpísať lieky Isoprinosine (antivirotika) a mám pokoj na nejaký čas. Tiež neviem čím to je. Snažím sa imunitu posilňovať, umývať si poriadne lyžičky s jarou. A najviac čo mi pomáha je taký balzam od Konopnej Farmy Liptov. Majú taký v drevenom a plastovom obale. Používam aj aj ale ten v drevenom je lepší. Prajem veľa síl na vyriešenie tohto problému 🙏

mogaa
Dnes o 06:16

@prosimopomoc kúp si lyzín, najskôr pri herpese 3x po 2 tbl, mimo herpesu zo začiatku 2 x 1 , po 2 týždňoch dlhodobo 1 tbl denne.....hneď ako ucítiš že sa ti robí tak 3 x denne 2 tbl.....herper môžeš normálne natierať herpesinom, ale ten lyzín je top