Liečba zubov pod narkózou
Dobry den. Mam panicky strach zo zubarov, po jednom zazitku som dostala nejaky blok (dovtedy som chodila poctivo sice so strachom ale chodila som).
Potom boli pokusy sa prekonat ale viac krat som odpadla, panicke ataky, proste uplne iracionalny strach.
Chcem si dat zuby osetrit v narkoze.
Viem ze ratat musim urcite s cenou niekolko tisicok. Ale neviete prosim ci je realne ze by spravili naraz vela zubov? Nie ze 2 hodiny v narkoze a dva zuby. Ale mam zuby velmi nachylne na kazy aj ked som vzdy umyvala poctivo a cistila medzizubne priestory ale vzdy som mala drobne kazy.
Keby uvazujem ze mam pokazeny kazdy jeden zub tak asi kolko takychto sedeni treba? Nebola som u zubara cca 8 rokov ale zuby mam v podstate pekne, ziadne cierne hnijuce ani nic taketo len moj problem je ze su zuby velmi natlacene na sebe takze tam isto kazy su ktore ja nevidim ani zrkadlom.
A viete odporucit niekoho konkretneho? Zatial prvy favorit je schill klinika len sa musim rozhybat. Dakujem.
@anonym_autor neviem ako si prišla na schilla, ale je to asi najhoršia voľba. Teda minimálne v tom, ze budeš ako pokusny kralik, na ktorom sa budú učiť mladý lekari tesne po škole. Skus Dently, robia aj v narkóze. Možno prave aj super prístup ti odbura strach a nebude narkóza treba.
Ries to u psychologa, ktory ti da potvrdenie o panickom strachu zo zubarov a potom na stomatochirurgii ti zakrok urobia.
ak mas naozaj panicke ataky predpokladam ze sa liecis aj cez psychiatra. moze ti dat odporucanie na osetrenie v narkoze hradene cez poistovnu (podmienka je ze musis mat diagnozu)
@anonym_autor EDEMED klinika v Ban.Bystrici. Najprv pojdete na konzultaciu, kde vam povedia, co vsetko vam treba robit, co spravia a kolko to bude stat.
Mozes ist do Wien, tam to robi viac ambulancii, alebo s Lachgas s prichutou jahoda, cokolada, vanilka.

Synovi idú tak robiť zuby, nakoľko nespolupracuje, neotvori ústa. Čiže mu budú robiť naraz viacero zubov. Takze myslím ze sa to dá. To sa musíš dohodnúť s lekárom.