Lieky do cestovnej lekárničky
Ahojte, na dlhšiu dobu ideme mimo SK aj so synom. Čo nesmie chýbať vo vašej lekárničke? Viem, ze skoro vsetko sa dá kúpiť na mieste činu, ale čo sa týka liekov, radšej používam tie čo poznám.
Ahoj, niečo na hnačku, teplotu, bolesť, alergiu, teplomer, dezinfekcia na rany, rýchloobväz, kvapky do očí a uší. Ja som mala aj ATB kvôli častým zápalom močových ciest.
@ika02 tak potom mam asi všetko. Atb nosím tiež pre každý prípad, plus crp test. Ďakujem
Keď deti boli malé, mala som aj niečo na zapálené hrdlo, gél na štípance od komárov, probiotiká. A hlavne opaľovacie krémy /ale to nie je už lekárnička/.
Tak prajem šťastnú cestu!
Sice neviem, kam ides ale ja len zo skusenosti- na hnacky, vracacky a "domace choroby v danom state" je zvacsa lepsie pouzivat ich lieky. Nase nie su ucinne v danych krajinach v takej miere ako domace. Plus ide leto, pozor na teplotu, pri ktorej maju byt lieky uschovavane (vacsina ma byt do 24-26 stupnov), inac stracaju ucinnost.

Ahoj, niečo na hnačku, teplotu, bolesť, alergiu, teplomer, dezinfekcia na rany, rýchloobväz, kvapky do očí a uší. Ja som mala aj ATB kvôli častým zápalom močových ciest.