Lieky na seknutý krk
Prosím vás asi mám seknuty krk alebo neviem hrozne má bolí až páli vzadu, mám aj kus zvýšený tlak, nemám doma len mydocalm a guajacuran, môžem si dať jedno z toho ? Som nemyslela že krcna chrbtica môže tam bolieť, páliť
Ja mávam seknutý krk, ale to viem presne, keď ma sekne, cítila si niečo také? Mne už tieto lieky nezaberajú, napodiv mi najviac pomáha Ibuprofen.
Áno teraz som to mala ja pred týždňom , doktor mi predpísal mydocalm, takže si daj, ale iba na noc sa môže, má utlmujuce účinky.
Myslela som, že od bolestí skončím v nemocnici ale pomohol a plus ráno a večer Nalgesin. Po dvoch dňoch prešlo.. teraz už iba cvičím
@mirokub tak zlý vankúš mám jednoznačne, mám aj ten anatomický ale neviem si naneho zvyknúť,neviem nanom spať
@anonym_autor Mne pomohol flector 3x denne uvoľniť. Ale kedysi obstreky pichali aj obvodný a to mi najlepšie. Ortped vie pichnúť a pomáha.
@anonym_autor mne nepomohli tie lieky vobec, ani infuzia. Nakoniec mi pomohla uplne jemnucka masaz celeho krku a chrbta hrejivou konopnou mastou. Vecer som si lahla spat, snazila si vedome predychat a uvolnit vsetky svaly tela a zrazu to samo povolilo. Potom najlepsie zacat fyzioterapiu, aby sa toto uz neopakovalo.