Lieky na ukľudnenie
Ahojte, co odporucate ako liek na ukludnenie, proti stresu/uzkosti?co aj zarucene pomaha?Najlepsie by bolo prirodne, ale pocula som aj o guajacuran, lavekan, no chcela by som nieco ucinne co pomoze a nie AD..Kedze prezivam take stresove/uzkostne obdobie a aj sa mi toci v hlave je mi zle bez nejakych pricin tak chcem vyskusat nieco na ukludnenie ci by to pomohlo.Dakujem
@milivanilka Dobry den, mohla by som poprosit viac info? Budek vdacna! Dakujem.
@milivanilka Dobrý večer prosím vás ktorý cbd olej užívate?Dakujem
@milivanilka dobrý deň chcela by som skusiť cbd olej na úzkosť prosim mohla by ste mi poradiť aky si mam kupiť?keďže Vam pomaha poradíte mi znaçku?vopred ďakujem
@milivanilka dobrý večer a aké cbd mate?
Ja mám panickú poruchu úzkosti, tetániu a nespavosť, no proste kombinácia jak lusk.Pomáha mi stressfix v maximálnej dávke 4 tabletky, inak som už vyskúšala fakt kadečo, ale toto je za mňa najúčinnejšie. Užívam už 4 roky
https://stressfix.sk/lieky-na-ukludnenie/
co ti pomohlo?
Ja beriem CBD a bylinné kapsule na úzkosť a depresiu. Kľudne mi napíšte správu 🙂
@milivanilka aké CBD a kapsule?ďakujem
Mne pomohol CBD olej. Mala som veľké problémy s depresiou, nič ma nebavilo, únava, proste celé zle... Dávam ho aj auti synovi na upokojenie 🙂
@milivanilka Ahoj, vies mi prosim poradit ohladne CBD oleja a tyc bylin proti uzkostiam? Dakujem Inga

@milivanilka ahoj, ake kapsule beries na uskost, mozem vediet? CBD som uz skusala na stres a na mne nejak asi nezaberal. Ja chodim do skoly a ked mam mat skusku tak som taka tremistka ze sa idem "zosypat" ☹