icon

Lieky na ukľudnenie

5. jan 2022

Ahojte, co odporucate ako liek na ukludnenie, proti stresu/uzkosti?co aj zarucene pomaha?Najlepsie by bolo prirodne, ale pocula som aj o guajacuran, lavekan, no chcela by som nieco ucinne co pomoze a nie AD..Kedze prezivam take stresove/uzkostne obdobie a aj sa mi toci v hlave je mi zle bez nejakych pricin tak chcem vyskusat nieco na ukludnenie ci by to pomohlo.Dakujem

Strana
z2
sonulikus
22. sep 2022

@milivanilka ahoj, ake kapsule beries na uskost, mozem vediet? CBD som uz skusala na stres a na mne nejak asi nezaberal. Ja chodim do skoly a ked mam mat skusku tak som taka tremistka ze sa idem "zosypat" ☹

hana32
30. sep 2022

@milivanilka Dobry den, mohla by som poprosit viac info? Budek vdacna! Dakujem.

rencsaszi
31. okt 2022

@milivanilka Dobrý večer prosím vás ktorý cbd olej užívate?Dakujem

gitka118
20. júl 2023

@milivanilka dobrý deň chcela by som skusiť cbd olej na úzkosť prosim mohla by ste mi poradiť aky si mam kupiť?keďže Vam pomaha poradíte mi znaçku?vopred ďakujem

stunterka
2. okt 2024

@milivanilka dobrý večer a aké cbd mate?

dominiqushik
8. feb 2025

Ja mám panickú poruchu úzkosti, tetániu a nespavosť, no proste kombinácia jak lusk.Pomáha mi stressfix v maximálnej dávke 4 tabletky, inak som už vyskúšala fakt kadečo, ale toto je za mňa najúčinnejšie. Užívam už 4 roky
https://stressfix.sk/lieky-na-ukludnenie/

veroni2
4. apr 2025

co ti pomohlo?

kika1572
24. júl 2025
@milivanilka

Ja beriem CBD a bylinné kapsule na úzkosť a depresiu. Kľudne mi napíšte správu 🙂

@milivanilka aké CBD a kapsule?ďakujem

inulik46
16. sep 2025
@milivanilka

Mne pomohol CBD olej. Mala som veľké problémy s depresiou, nič ma nebavilo, únava, proste celé zle... Dávam ho aj auti synovi na upokojenie 🙂

@milivanilka Ahoj, vies mi prosim poradit ohladne CBD oleja a tyc bylin proti uzkostiam? Dakujem Inga

Strana
z2