icon

Zabrali niekomu kvapky Pottasium U na mušky?

alka13
17. jan 2025

Ahojte zabrali niekomu kvapky Pottasium U na lietajúce mušky? Podľa očnej je všetko v poriadku , ale neviem sa zbaviť lietajúcich mušiek/ pavučín. Aké doplnky to môžu zmierniť?

murko14
17. jan 2025

Kvapkala som si jodid draselný. Je to spôsobené zákalom sklovca.

sisa_s
17. jan 2025

Vitrocap skus..ale niekomu nezaberie nic, treba si zvyknut

petermafo
17. jan 2025

@alka13 Mam to isté dlhodobo.Je to nejaká bielkovína plat či také niečo čo plavé lieta v oku.Neškodne aj som o tom čítal.Da sa to aj liečiť cez nejaký laser kde to akoby trafa tu hmotu rozpustí.Zależi od množstva Najviac to človek vníma biele prostredie sneh obloha atď.Časom to bere ako samozrejmosť a nerieši.Neviem či to nemá súvis s bielkovinami či cholesterol si myslím.

taktotedanie
17. jan 2025

Vyssie spomenute
A niekomu nepomoze nic a treba si zvyknut
Ano je to normalny stav

taktotedanie
17. jan 2025

@petermafo sklovec starne, zosusi sa ako slivka, jednotlive casti potom lietaju podla toho ako clovek hybe hlavou- laicky
Za mna ma v tomto pripade laser ovela viac negativ ako benefitov a neodporucam
Jedneho pana som raz poslala na PPV lebo “doslova s tym nevie zit a chce to riesit radikalne a chirurgicky” , nakoniec si to rozmyslel 😂 ze to je az velmi radikalne a teda on sa s tym nejako nauci zit 😂

petermafo
17. jan 2025

@taktotedanie Mňa to postihlo v mladosti neviem či to má súvis s vekom.

taktotedanie
17. jan 2025

@petermafo to zacina uz od 20 roku postupne, bezne to maju mlady ludia ,

petermafo
17. jan 2025

@taktoteda
@taktotedanie Tak mne to asi v tých rokoch začalo aj vystrašilo vtedy dosť.Očna vtedy že sú to neškodné bielkovinové zákaly v sklovci ako sa tu spomína.Ani neviem či to vôbec spadá pod nejakú diagnózu.

taktotedanie
17. jan 2025

@petermafo nijaka podstatna 🙂
Je to bezne

rozculena
17. jan 2025

@petermafo to nemá nič s cholesterolom

alka13
autor
18. jan 2025

@petermafo ja to vidím hlavne na slnku a sneh hrôza a snažím sa na to zvyknúť 🙈

petermafo
18. jan 2025

@alka13 Možno skúsiť googlit a nájsť riešenie cez stravu prípravky atď.Či nejaká terapia na oči.