Liposukcia a vloženie vlastného tuku do zadku
Ahojte máte skúsenosť? S liposukciou a následným vstreknutim vlastného tuku do zadku? Prosím dajte recenzie na kliniku a cca cenu koľko vás to vyšlo. Tuk by som chcela dať preč z brucha a z bokov 😊 koľko vam trvalo zotavenie? 😊
@adriana1990aa idem na konzultaciu vo stvrtok. Som zvedava co povie lekar. Dufam, ze budem vhodny kandidat. Ja mam normalne vahu ked sa neobmedzujem a neriesim kolko jem 56kg (vyska 163). Vtedy mi ruky, prsia, brucho vyzeraju normalne, len tie stehna nestastne :( Tie mam tucne. Najhorsie je ze sa mi obtieraju a bud chodim nasiroko ako vzpierac alebo sa mi obtieraju, co je vlete pri satoch, sukniach plavkach dost bolestive. A rady ako daj si kratase, deodorant, puder....to mi vazne nevyriesi moj problem. Stehna sa mi neobtieraju ked schudnem na 53 kg, co nie je problem. Staci mi nejest tolko sladkosti a ist si kazdy den na hodku zabehat a je do do 3 tyzdnov dole. Problem, je vsak ten ze potom mam prsia ako vyschnute slivky a trcia mi rebra a mam ruky ako palicky (stehna sa vteda len nedotykaju ale stale nie su stihle). A tvar mam ako mrtvola, kruyh pod ocami a kazdy mi hovori, ze uz nemam chudnut, ze nevyzeram dobre. Vacisna komentarov je na diskusiach ohladne lipo brucha ale k stehnam toho neviem vela najst :( Dam vediet ci som nakoniec zakrok podstupila ;)
@keiflin4 bola si nakoniec na konzultácii? Držím palce nech všetko dobre dopadne a hlavne v zdraví 😊 áno to tie komentáre okolia vedia vážne naštvať ale hovorím že keď to chceš treba ísť do toho. Mne každý vraví že veď niesom tučná atd. Ale mám nedostatok ktorý má veľmi trápi a to nepochopí nikto. Zatiaľ sa stravujem podľa jedálnička tak uvidím. Len sa bojím lebo mám náročnú prácu veľa sa tam hýbem a že koľko by som bola na pnke. Zas skrz toho nechcem prísť o prácu 😊
@adriana1990aa Ahoj 🙂 Zajtra idem na zakrok k doktorovi Stefanikovi do Chirkoz. Tvrdi, ze to bude boliet ako silna svalovica a nebudem musiet byt PN. Tak som zvedava. Ako sa poznam budem doma vyplakavat ako to boli a budem doma na home office. Ale som na to psychicky pripravna, lebo naozaj to chcem. Uplne chapem to co hovoris o tom odhovari. Tiez mi kazdy hovori, ze niesom tucna a nechapu. Lebo nikdy nevyjdem pred nikoho s velkymi holymi stehniskami. Jednoducho to opticky kamuflujem oblecenim. A na leto vzdy schudnem tak, aby nohy neboli take tucne , ale za to vrch mam potom ako somalske dieta. Len kosti a vyschnute prsia. Ale nechce sa mi uz stale schovavat a chcem si kupis biele nohavice "S" ! :D A chcem mat stabilnu vahu pri ktorej mam aj prsia nejake a netrciace kosti v oblasti ruk a rebra. Dam ti potom vediet ako to naozaj bolelo, ci som bola spokojna s efektom a ci tie peniaze nakoniec budu stat zato ;) Uz sa tesim!
@keiflin4 juj to vážne už ideš zajtra? Držím palce! Hlavne nech to dopadne dobre a podľa predstav 😊 potom ak ti nebude vadiť napis aj cenu cca koľko to bolo 😊 no ja som zvedavá ako to dopadne. No ako to ty máš so stehnami ja to mám s bruchom. Tiež sa to snažím kamuflovať. Ja vyzerám ako gaštan na sparatkach. Alebo skôr ako hajzlovy pavúk 😅 No keď nedám dole so stravou nemám ani ja iné východisko. Peniaze na to mám odložené tak keby niečo hneď idem do toho 😁😁
@adriana1990aa no uz mam potom 🙂 uplna pohoda zatial. Zakrok trval niečo vyse 2 hodín a odsali mi 1,2 l tuku. Mam akurát akoby svalovicu na pravom lytka. Cele som to prespala (analgosedacia anastezia). Bol tu uz aj fyzioterapeut s ktorým som. Si pocvicila a o pol hodinu idem domov. Budem informovať ci to nezacne bolieť. Co sa tyka ceny, platila som za stehna vonkajsie a vnútorné , nad kolenom a lytka 2725 eur. (aplikovaná bola zlava 400 eur, ktoru som dostala lek som si kupila Plackovej kalendar :D)
@keiflin4 no super tak skore uzdravenie ti prajem 😊 ale odvaha teda v podstate cele nohy si dať 😁 ďakujem že mi odpisujes na moje otázky ale naozaj malo ľudí je ktorý podstúpia lipo. A cena pohoda tak cca som aj ja rátala hornú časť tela. Keď chcem toho viac. Haha kalendár zabili 😁 za takú zľavu by som ho určite kupila aj ja 😁 a prístup bol aký? Čítala som na nete pár recenzií väčšinou mali pozitívne ale našli sa aj take že neboli spokojný dlho museli čakať atd 😊
@adriana1990aapersonal a prístup na jednotku s hviezdičkou! Dnes som zvládla celý deň v práci a aj obhliadku s klientom. Musím mať však čierne široké nohavice lebo mi to cele mokva. Aj noc som zvládla úplne v pohode. Takže čo sa týka bolesti a personálu a pána doktora Top! Na výsledný efekt lipo si musím ešte počkať 🙂
@adriana1990aa ahoj už si to podstúpila alebo stále uvažuješ?
@dominka63 zažila som asi subjektívne lebo každý má iný prah až take zle to zas nebolo to som bola pred 15rokmi
@keiflin4 ahoj a aké veľké jazvy budú prosím ta po tej liposukcii?
@kika1111819 ziadne.male bodky. po pol roku uz ani tie
@leskovael u nás to nevedia robiť preto ohovárajú
@malebiele na toto v zahraničí používajú meranie odsateho tuku a upravený tuk zo zachovanimi kmenovymi bunkami výskum je najlepší v Turecku, o liečbe kmenovymi bunkami. APLIKUJÚ po KVAPKÁCH a rovnomerne nie každa LIPO musi byt z hrčami no ale SK, tu vsetci nechcú poctivo makať, chcu zarobiť čo je logické, nemajú radi liposukcie lekári lebo je to makacka radšej narvu hnusný silikom pod prsia to je rýchlo. Celkovo všade na svete robia pekne operácie tukom od prs, zadky dokonca tvár miesto problémových výplni tu to lekári odmietajú bud nemajú prax alebo je to náročné.
@0silvia0 toto je biologicky muž ma adonis brucho celerity sú často trany nepustia kosti a antropologia.
@0silvia0 Muži vedia vyhodnotiť ženu zdravú a plodnú
@zuzkabeuty vobec nerozumiem co si mi pisala a kvoli comu.

@keiflin4 ahoj nebola som. Ale zakúpila som si jedalnicek tak uvidím čo to spraví 😊 ak sa mi nepodarí schudnúť tak idem do toho, ale ak by si náhodou išla daj recenziu 😁