icon

Má niekto epilátor Remington Ipl 5000?

novomamina
4. jan 2012

ahojte ma niekto vyskusany epilator remington ipl 5000? kedy vam to zabralo?

solnicka_nr
7. aug 2012

@maata12 No ja som si robila nohy a ani raz mi neprehriala len niekedy mi neide ale to sa mi zda ze ked nie je cela plocha toho sklicka zakryta.....

hedopa
13. aug 2012

ipl 6000 sa neprehrieva ide ako hodinky

povazska
18. okt 2012

dobry den, chcemsa spytat, kto ma skusenosti s depilaciou tvare, mam problem s chlpkami na brade, kt. su dost viditelne, takisto aj nad perami a brada...stojim kazdy den pred zrkadlom a trham si to pinzetou, chlpky uz su tmave, tak mi vidno take cierne bodky. pomoze mi na to ipl? ked som chodila na kozmetiku, tak to zabralo na chvilku ale znova sa vratili.

opicaskorica
6. nov 2012

@solnicka_nr a cez znameho alebo cez nejaky eshop? Daj tip, pls 🙂

solnicka_nr
6. nov 2012

@opicaskorica Ja som objednala cez net ale poslala na adresu v USA a potom mi to kasmoska poslala po segre...lebo postovne bolo strasne drahe ked som si to chcela poslat priamo na SVK

bzucinka2
3. jan 2013

babulky a otazka kedze nemam slovensky navod, oholim si nohy klasika ziletkou a potom len tym strojcekom este prejdem po celych nohach? a potom o 2 tyzdne zase oholit a prejst strojom?

bzucinka2
3. jan 2013

@solnicka_nr
@maata12
@zuzkag2 babulky a otazka kedze nemam slovensky navod, oholim si nohy klasika ziletkou a potom len tym strojcekom este prejdem po celych nohach? a potom o 2 tyzdne zase oholit a prejst strojom?

solnicka_nr
3. jan 2013

Ano presne.....a mali by bat cerstvo po sprche nenakremocvane.......

solnicka_nr
3. jan 2013
zuzkag2
3. jan 2013

@bzucinka2 ono podla mna je najlepsie, jeden den oholit a druhy den obliskat tym strojcekom. nech zarefistruje tie cierne bodky ked chlpok zacina vyrastat

bzucinka2
3. jan 2013

@zuzkag2 dakujem velmi pekne, dufam, ze sa mi to podari, kedze navod tam nemam 🙂 a kedy je najlepsie zacat uz teraz alebo az neskor?

zuzkag2
3. jan 2013

mozno by si nasla navod aj na nete, my ho isto mame ale na povale a kym by som ho nasla, tak by bolo leto 🙂 co ja ciem, no kludne vyskusaj teraz, ono tie chlpky vypadavaju postupne, niektore narastu znova, tak do leta buds vediet kam mas este svietit

zuzkag2
3. jan 2013

@bzucinka2 🙂 ta odpoved vyssie je pre teba

bzucinka2
3. jan 2013

@zuzkag2 dakujem a treba tam daco nastavovat? ci len zapnem a ficim? lebo vela gombikov to nema 😀

knopak3
8. jan 2013

A funguje to aj u mužov ?

larosa
28. jan 2013

@povazska na tvár ipl nemôže- na tvári podporuje rast chĺpkov 😝
@knopak3 áno funguje

larosa
28. jan 2013

kočky mám párkrát použitý IPL6000, nemáte záujem? pre mňa je to príliš náročná aplikácia...cena 200€

domi6
31. jan 2013

@larosa Ahoj, je ešte v záruke? Kde bol kupovaný?

luciferix
2. feb 2013

@povazska ja mam ipl 6000, použila som ho aj na brade (mala som tam taký istý problém ako ty) a pomohol,,viditelne je ich menej,,takže som spokojná

rebeka0701
5. feb 2013

@larosa dobrý den chcem sa len opýtať či ste ten ipl 6000 predali ak nie mám zaujem

jarmila55
13. máj 2013

Ja som si kupila tiez IPL depilátor ale DEESS. Vypadá to ako fén do ruky a nemusí to byť na kábli. Kuknite http://www.zdravotnickepomocky.sk/Starostlivost... Som s ním veľmi spokojná, chĺpky vapdali do dvoch mesiacov. Nemusím tam ani kazety kupovať, vraj to vydrží neviem koľko tisíc impulzov... Najskôr som chcela aj ja Remingtona, ale ten fenovy dizajn ma zlákal 🙂

katka183
20. máj 2013

neviete,kto by chcel epilátor philips?Bližšie info poskytnem v správach

ada1313
9. nov 2013

ja mam IPL 5000 Remigton, no musim povedat, ze som ho kupila napriek recenziam, kde nadavali na prehrievanie a mali, zial, pravdu. Po minuti prvej lampy "odisiel" pristroj uplne, vratili mi ho opraveny, ale
na jedno pouzitie vyrdzi tak 50 zableskov. Ucinok epilacie je viditelny, ale pri 50 zableskoch na jedno pouzitie
a cakanie medzi dalsim zapnutim 1-2 hodiny je aplikacia neeeskutocne zdlhava. Ani nahodou, ze podla recenzii trva oholenie jednej nohy 30 minut - realita tak 3 dni 🙂

petulka55
3. dec 2013

ahojte baby mam doma par krat použitý ipl 5000 + dve náhradné žiarivky. ak mate zájem kontaktujte ma na mail.: pheldova@gmail.com ...je naozaj v top stave..🙂

klimo
24. mar 2014

Caute ja som dnes kupil Rowentu EP9870 , tak v priebehu mesiaca dam vediet, ze co a ako. Dufam ze zabere.

klimo
10. apr 2014

Takze po prvom pouziti ziadny vysledok , tak trosku experimentujem s nim teraz , chlpy som pred osvietenim neoholil a epiloval som ich plnym vykonom tak zvrchu obhoreli , ale ci aj korienky neviem, uvidim o dva tyzdne ci to zabralo a ak nevypadnu tak ho pojdem uz asi reklamovat ze nejde. Dam vediet.

klimo
13. máj 2014

Takze uz som ho pouzil asi stvrty krat presne tak ako je to v navode , cize chlpky som oholil a az potom som ich presiel lampou. Pomaly , ale isto je vidiet ze ich je o cosi menej , ale nic svetoborne. Takymto tempom do leta urcite vsetky nevypadnu a vyzera to tak ze asi ani do vianoc. Ale thak hlavne ze je ich uz menej , ozvem sa zase asi tak o mesiac 🙂. Rowentu 9870 by som po mojich skusenostiach asi neodporucal, radsej skusit ten remington.

ivi111
15. jún 2014

My sme mali 5000 a po roku sa pokazila aj po oprave a reklamacii a teraz mam 6000 pozicanu no to je vyssia rada a vidiet to, super vylepsenia su na nej, nacitanie prsta, ci zvukovy signal ked sa prilozi na telo hlavica, super

janetta30
8. okt 2014

@maata12 aky mas Presne doma napis mi Nazov dakujem

mariakov
21. jan 2015

Ahojte,tiez som uvazovala mad kupou laseroveho epilatoru ale vsade pisu ze nefunguju na tmave chlpky. Dlhe roky som si holila nohy a tak mi chlpky stmavli a maju aj silnejsie korienky preto neviem ci to ma vobec zmysel si nieco take kupovat ak to nebude fungovat. Vedeli by ste mi poradit ?