Má toto oko príznaky žltačky?
Je to žltačka alebo nerobiť zatiaľ paniku?

@anonym_autor neviem, ale moze to mas suvis s tymi hemoroidmi 😂
@amelie2017 všimla som si tu debilinu diskusiu ale to určite nie som ja, trápim sa tu kvôli dieťaťu a čakala som ze dakto bude mať skúsenosti predsa je to teraz rozšírena choroba. Bola som očkovaná aj ja aj dcéra a predsa začína javiť príznaky ale nie som si úplne istá a nechcem byť za hysterku
@amelie2017 všimla som si tu debilinu diskusiu ale to určite nie som ja, trápim sa tu kvôli dieťaťu a čakala som ze dakto bude mať skúsenosti predsa je to teraz rozšírena choroba. Bola som očkovaná aj ja aj dcéra a predsa začína javiť príznaky ale nie som si úplne istá a nechcem byť za hysterku
@anonym_autor urcite k pediatrovi na odbery a dodrzoavat hygienu ohlasit sa dopredu atd
nepises odkial ste ale napr v okoli nitry je dost rozsirena
@anonym_autor vies moze to mat x dovodov, neni iba infekcna zltacka, existuje aj kopec ochoreni, co postihuju pecen. Takze smer lekar
@anonym_autor vies moze to mat x dovodov, neni iba infekcna zltacka, existuje aj kopec ochoreni, co postihuju pecen. Takze smer lekar
@kiki68 my sme v kontakte s nakazeným boli ale medzi tým aj na očkovanie tak som myslela ze to už nemôže dostať
@anonym_autor urcite k pediatrovi na odbery a dodrzoavat hygienu ohlasit sa dopredu atd
nepises odkial ste ale napr v okoli nitry je dost rozsirena
@mamina7070 Michalovce., je to tu takže úplne vylúčené to nie je preto mi to prišlo ako prvé na um
Moze mať. Asi vakcína bola neskoro?
@kiki68 my sme v kontakte s nakazeným boli ale medzi tým aj na očkovanie tak som myslela ze to už nemôže dostať
@anonym_autor kludne moze mat zltacku, isla by som rovno na infekcnej ambulancie zajtra
@anonym_autor skôr mi to príde ako problém s pečeňou
Ja by som v tomto pripade isla na pohotovost na infekcne odd.
Môže to byť žltačka alebo iná choroba pečene. A je mu zle alebo len bielko má zažltlé ?
Môže to byť žltačka alebo iná choroba pečene. A je mu zle alebo len bielko má zažltlé ?
@gomak bolesti bruška už 3 dní zvracanie slabosť spavost. U lekárky sme boli ale prikladala to viroze tak je dcéra doma s diétou. No dnes uz aj tie očká
nuz zajtra volaj lekarke ze jej ozltli bielka je to viac menej jasne
@gomak bolesti bruška už 3 dní zvracanie slabosť spavost. U lekárky sme boli ale prikladala to viroze tak je dcéra doma s diétou. No dnes uz aj tie očká
@anonym_autor to je žltačka. To zvracanie je jeden z príznakov. Mala som ju ako 5rocna. Vakcina už bola podaná neskoro
Nemýľte si žltačku s hepatitídou (akéhokoľvek typu). Žltačka je len prejav tak ako horúčka napríklad. Prejav pečene. Bilirubín, ktorý sa bežne vylučuje do hovienka, sa vylúčuje do krvi. Preto žltne koža, oči... následkom toho, že bilirubin nie je v hovne, ale v krvi, tak stolica by mala byť svetlejšia, moč tmavší (ten bilirubín sa z krvi filtruje v obličkách a ide do moču).
Žltačka nerovná sa hepatitída! Žltačku môžeš chvíľu mať aj keď stroviš pokazenú salámu napríklad. Netreba hneď maľovať čerta na stenu.
Btw, takéto očné bielka mám celý život...
@anonym_autor príznakom žltačky je ešte tmavý moč a svetlá skoro biela stolica.
@anonym_autor Moze to byt aj v podstate neskodny Gilbertov syndróm. V každom pripade treba nech vas vidí doktor.
Neviem či to je zo škôlky ale presne tieto príznaky tam uvádzali .
Ked je jej zle a zvracia, je to žltačka. Bude hospitalizovaná.

@anonym_autor neviem, ale moze to mas suvis s tymi hemoroidmi 😂