Má užívanie Broncho-Vaxomu vedľajšie účinky?
Ahojte ake mate skusenosti s tymto liekom?
Doktorka mi ho predpisala na zaklade toho ze ma casto bolieva hrdlo.
Pomohlo vam to ci prave naopak pocula som ze vela ludi naopak z toho ochorelo.
@24radka na imunitu je super, brala som ho ja aj moje deti a pomohlo, žiadne vedľajšie účinky sme nemali
Mojmu synovi predpisuje broncho-vaxom jeho imunoalergicka uz 4 roky. Nema ziadne vedlajsie ucinky.
Nasa detska ho predpisala min.zimu 13r synovi, lebo bol kazdy mesiac chory od okt.do jari..nic vazne, ale stale sople, hrdlo, hlava, mierna teplota. V sept.uz zase chytil virozu, tak berie zase. Pocula som praveze, ze to vela detom pomohlo. Zatial vsetko ok a drzi sia sa vsetky deti zdtave 🙏
Nasa detska ho predpisala min.zimu 13r synovi, lebo bol kazdy mesiac chory od okt.do jari..nic vazne, ale stale sople, hrdlo, hlava, mierna teplota. V sept.uz zase chytil virozu, tak berie zase. Pocula som praveze, ze to vela detom pomohlo. Zatial vsetko ok a drzi sia sa vsetky deti zdtave 🙏
@euka210 na alegu bol? Môže to byť alergia. V zime sú to huby a plesne.
Dcera brala min rok prvy x August Sept Okt
Sept a Oktober Laryngitida (1x v zivote )
Odvtedy mala leb von Juni lahku virozu.
Tento rok brala zas ,nic jej nebolo.
Ono to obsahuje po laicky Bakterie ,vela ludi ma na to reakciu .
@24radka ja som brala a pomohol na imunitu. Syn bral a po podaní prvej mal totalnu alergickú reakciu, museli sme ist na pohovost, kde mi hned dali medrol a dithiaden.

@24radka nás upozorňovala lekárka že môže mať viac hlienov. Tento liek je práve na posilnenie imunity takže určite z neho neochorelo len mohlo mať soplik a hlieny čo môže byť vedľajší účinok ale synovi veľmi pomohol a nemal vedľajšie účinky