icon

Má užívanie Broncho-Vaxomu vedľajšie účinky?

24radka
7. nov 2025

Ahojte ake mate skusenosti s tymto liekom?
Doktorka mi ho predpisala na zaklade toho ze ma casto bolieva hrdlo.
Pomohlo vam to ci prave naopak pocula som ze vela ludi naopak z toho ochorelo.

mullerova46
7. nov 2025

@24radka nás upozorňovala lekárka že môže mať viac hlienov. Tento liek je práve na posilnenie imunity takže určite z neho neochorelo len mohlo mať soplik a hlieny čo môže byť vedľajší účinok ale synovi veľmi pomohol a nemal vedľajšie účinky

ceresnicka111
7. nov 2025

@24radka na imunitu je super, brala som ho ja aj moje deti a pomohlo, žiadne vedľajšie účinky sme nemali

karmen118
7. nov 2025

@24radka u nás dcérka bola oveľa viac chorá, neustále zahlienená, chytila všetko čo len letelo okolo...takže pediatrička odporúčala už jej ho nedávať, lepšie jej pomohol imunor aj mne keď bolo treba.

pribinak
7. nov 2025
@karmen118

@24radka u nás dcérka bola oveľa viac chorá, neustále zahlienená, chytila všetko čo len letelo okolo...takže pediatrička odporúčala už jej ho nedávať, lepšie jej pomohol imunor aj mne keď bolo treba.

@karmen118 toto je aj môj prípad. Počas užívania som bola totálne zahlienana

janka_266
7. nov 2025

@24radka môj syn to berie už asi 3 sezónu, prvé dve väčšinou na 8.-9. deň mal sople, niekedy aj ochorel, teraz, zatiaľ v pohode, tak hádam to zafungovalo konečne :D

titla
7. nov 2025

Mojmu synovi predpisuje broncho-vaxom jeho imunoalergicka uz 4 roky. Nema ziadne vedlajsie ucinky.

mizoko
7. nov 2025

@24radka deti ho brali opakovane a žiadne VU nemali. Práveže pekne pomohol

euka210
7. nov 2025

Nasa detska ho predpisala min.zimu 13r synovi, lebo bol kazdy mesiac chory od okt.do jari..nic vazne, ale stale sople, hrdlo, hlava, mierna teplota. V sept.uz zase chytil virozu, tak berie zase. Pocula som praveze, ze to vela detom pomohlo. Zatial vsetko ok a drzi sia sa vsetky deti zdtave 🙏

mizoko
7. nov 2025
@euka210

Nasa detska ho predpisala min.zimu 13r synovi, lebo bol kazdy mesiac chory od okt.do jari..nic vazne, ale stale sople, hrdlo, hlava, mierna teplota. V sept.uz zase chytil virozu, tak berie zase. Pocula som praveze, ze to vela detom pomohlo. Zatial vsetko ok a drzi sia sa vsetky deti zdtave 🙏

@euka210 na alegu bol? Môže to byť alergia. V zime sú to huby a plesne.

euka210
7. nov 2025
@mizoko

@euka210 na alegu bol? Môže to byť alergia. V zime sú to huby a plesne.

@mizoko nie, nebol na alergo. Ked boli cez covid deti v zime povinne doma, mala som celu zimu zdrave deti.

anonym_2f7439
7. nov 2025

Dcera brala min rok prvy x August Sept Okt
Sept a Oktober Laryngitida (1x v zivote )
Odvtedy mala leb von Juni lahku virozu.

Tento rok brala zas ,nic jej nebolo.

Ono to obsahuje po laicky Bakterie ,vela ludi ma na to reakciu .

mizoko
7. nov 2025
@euka210

@mizoko nie, nebol na alergo. Ked boli cez covid deti v zime povinne doma, mala som celu zimu zdrave deti.

@euka210 možno by bolo dobré skúsiť to alergo. Ono sa alergia môže ukázať aj neskôr.

betulinka1
7. nov 2025

@24radka ja som brala a pomohol na imunitu. Syn bral a po podaní prvej mal totalnu alergickú reakciu, museli sme ist na pohovost, kde mi hned dali medrol a dithiaden.