Má užívanie kolagénu skutočne prospešný účinok?
Užívali ste kolagén ? Má to aj nejaký prospešný účinok pre zdravie alebo je to len trend ? Myslím tým tie práškové kolagény alebo vo forme tabliet
@stellarstar vraj je veľmi dobrý na kvalitu vlasov a ja ich mám dosť zničené no ja som nikdy neverila nejakým doplnkom
@anonym_autor vital proteins za mna super
Užívam kvôli kolenám vysadím začnú bolieť. Mám krajší ksicht a v robote sa pýtali či tie vlasy hnojím.
@anonym_b84212 Normálne úžívaním produktov s obsahom kolagénu. Plus doplniť vitamín C. Pre posilnenie účinku. V podstate je to dva v jednom.
@bloger cize, ked zjem klinec, doplnim si tym telezo? Ved teoriu autorka istotne ovlada, skor ide o to, ci realne telo dokaze vyuzit ako kolagen to, co ako “kolagen” prijme. Lebo potvrdene to nie je zatial ziadnym vyskumom, ale kludne ma oprav.
@bloger cize, ked zjem klinec, doplnim si tym telezo? Ved teoriu autorka istotne ovlada, skor ide o to, ci realne telo dokaze vyuzit ako kolagen to, co ako “kolagen” prijme. Lebo potvrdene to nie je zatial ziadnym vyskumom, ale kludne ma oprav.
@janababana Telo určite príjme všetko čo je pre neho vlastné. Nikto sa nezamýšla nad tým, že ked sa napije vody či ju telo príjme. Samozrejme, že áno. Nato nikto nepotrebuje výskum.
@janababana Telo určite príjme všetko čo je pre neho vlastné. Nikto sa nezamýšla nad tým, že ked sa napije vody či ju telo príjme. Samozrejme, že áno. Nato nikto nepotrebuje výskum.
@bloger len medzi vodou a aminokyselinami je velky rozdiel ☺️ keby naozaj kolagenove suplementy fungovali, ako popisuje ich marketing, bolo by to uzasne… ale nie je
Kolagen mozem len odporucat, berem to pol zivota a mam z neho jamky ako sam jamkaty prezident mieru vyfoteny so samopalom 😽🙀
@bloger len medzi vodou a aminokyselinami je velky rozdiel ☺️ keby naozaj kolagenove suplementy fungovali, ako popisuje ich marketing, bolo by to uzasne… ale nie je
@janababana Pozri marketing je jedna vec ale druhá vec je to, že telo kolagén potrebuje. Myslím, že na tomto by sme sa vedeli zhodnúť. A nejakým spôsobom ho treba do toho tela dostať. A myslím si, že telo je dostatočne múdre aby vedelo ako ho najlepšie využiť. Prajem ti pekný deň.

Praskova forma
Do tyzdna som videla velky rozdiel v pozitivnom zmysle
@taktotedanie do týždňa? Neverím