icon

Malé prsia

kamik295
21. jún 2022

Zdravim, chcem sa spýtať váš žien ktoré Boh veľmi neobdaril veľkosťou pŕs ako to zvládate. Mám 24 rokov a prsia žiadne, ale fakt žiadne. Nie som štíhlej postavy skôr plnoštíhlej. Áno viem, riešim možno blbosti, len občas má to neskutočne trápi a berie mi to na sebavedomí hoci nosím športové podprsenky s vypchavkou aby tam bolo aspoň niečo. Tiež čo má trápi o páru dní má čaká rande s chalanom s ktorým sme sa ešte nevideli ale v písaní si neskutočne rozumieme. Podľa jeho písania mi naznačil že sa mu páčia ženy s väčšími prsiami. Bojím sa ako zareaguje. Preto sa chcem opýtať ako ste to riešili so sebavedomím a prijali to? Podľa Vás každý chlap si potrpí na veľkosti? Prosím zaujíma ma Váš názor, lebo občas mám problém vyjsť medzi ľudí a ubíja má to aj na psychike. Ďakujem.

Strana
z2
ander_z_kosic
22. jún 2022

Podľa mňa je to veľmi o osobných preferenciách. Som 20-ročný muž a na ženských prsiach mi úprimne vôbec nezáleží. Som síce v menšine, ale ja sa na chodidlá pozerám (pekné v sandálkach s nalakovanými nechtami). Na operáciu rozhodne nechoď. Radšej si nájdi takého, ktorý bude spokojný aj s tvojou veľkosťou. Žiadna operácia nie je bez rizika. Ak sa Ti nepáči tvoja postava, to je iné, lebo na tom sa dá popracovať a ešte aj si zlepšiť zdravie. Ale pozor aby si to neprehnala! A tiež platí že nie každému sa páčia úplne chudé ženy.

kamik295
autor
22. jún 2022

Ďakujem pekne za každý povzbudzujúci komentár.Som rada že nie som jediná ktorú niečo také trápi. Zákroky niesu pre mňa keďže sú tam dosť komplikácií, keďže viem ak som zdravotná sestra. Takže ešte raz vďaka, určite začnem na tom pracovať a hlavne s tým sebavedomím ☺️

athom
Autor odpoveď zmazal
monuska112
22. jún 2022

male neovísajú a sú praktické mozes behat bez podprsenky 🙂 ja by som svoje male nemenila!

bilancia
22. jún 2022

aspon si pred tym nieco nastuduj na BII (breast implant illness)

athom
Autor odpoveď zmazal
Strana
z2