icon

Mali ste nežiadúce účinky po vakcíne Pfizer?

smolinka024
17. máj 2021

Ahojte, mali ste niekto nežiaduce účinky po očkovaní vakcínou Comirnaty / Pfizer? Skôr tie mladšie ročníky ( napr. pod 50r)...

evaachesa
17. máj 2021

@ceresna2 to máš od Merkelovej? 😃

jaja1979
17. máj 2021

@ceresna2 dievčatá, magnet nedrží, gravitácia je sviňa😂😂😂🤦🤦🤦

panelacikova
17. máj 2021

@evaachesa hej, jej telefonovala ohľadom štrikovania a pomedzi reč merkelová spomenula aj také niečo 😀

panelacikova
17. máj 2021

@jaja1979 boooooože, veď vyčkaj pár dní, ešte ťa neaktivovali 😀

simsalabim
17. máj 2021

@jaja1979 chod reklamovat, ze ti zabudli ten cip pichnut 🤔

ceresna2
Odpoveď bola odstránená
evaachesa
17. máj 2021

@panelacikova dúfam že len žartujú dámy, lebo inak je to dosť blbé 😅

terezka1947
17. máj 2021

@ceresna2 no,vidim,ze niektori ludia bud uz zaockovani tou speci vakcinou su a nevedia o tom alebo maju vedlajsie ucinky dlhej korona krizy.
Inak....cipy pri testovani nedrzia.
Zrwjma preto sa od nich upustilo a hromadne sa ockuje.
Ja napr.uz po ockovani nenosim nikam peniaze. Prejdem okolo pokladni a idem.

jaja1979
17. máj 2021

@simsalabim asi budem musieť😂😂😂

lubka72
17. máj 2021

@ceresna2 áno, kamoška z Viedne mi vravela, že tam už im to aj povedali, že je to iba na pol roka. Hm...

panelacikova
17. máj 2021

@terezka1947 ty si už ako naši cigáni niektorí 😀

dhlinkova
17. máj 2021

Hmmm, to ako sa bude očkovať do budúcna, ešte nikto nevie, ale poniektorí tu už áno.
Nanajvýš zaujímavé, že práve taký, ktorý sa nechce očkovať, väčšinou odmieta aj opatrenia.

ceresna2
Odpoveď bola odstránená
bluka2
17. máj 2021

34 r., žiadne nežiaduce účinky. Cítila som miesto vpichu, ale nič obmedzujúce, robiť na počítači sa dalo, aj dieťa zdvíhať aj všetko ...bolesťou by som to nenazvala

smolinka024
autor
17. máj 2021

Tak ja sa pytam hlavne preto, lebo som 5 deň. Po a mám dosť navrate uzliny hlavne na L strane krku. 🙄 Deň bolela dosť ruka, nevoľnosť, odvtedy ľavá noha (neviem či to má súvis lebo mám problémy s chrbticou) no a teraz už 3 deň tie uzliny 😔 to som zvedavá čo bude po 2. Dávke 🤔

maminkadeticiek
17. máj 2021

Manzelovi nebolo ale ze vobec nic ani po prve ani druhej davke,mamu po prvej davke bolela ruka.Chce to urcite 48 hodin pokojnejsi kludovy rezim.

maminkadeticiek
17. máj 2021

@smolinka024 Zavolala by som urcite obvodacke a poradila sa s nou.

ella_price
17. máj 2021

@smolinka024 Ocino mal tiež chvíľu problém s uzlinami a potom to odznelo. Vraj na druhú dávku reagujú ľudia horšie.

terezka1947
17. máj 2021

@panelacikova 😁😁😁😁pssst,ich ockuju uz roky😁

terezka1947
17. máj 2021

@smolinka024 ja som dostala na 5den tromb na zlatej zile. Z toho?kto vie.
Inak po prvej mi bolo na zvracanie a v noci som mala vnutornu teplotu. Po druhej mi.bolo bytostne zle,ziadna teplorlta,ale akoby somnajsilnejsou chripku mala,vsetko ma bolelo,nedokazala som.stat.

poopsie
17. máj 2021

@hivanik no tí naši policajti sú teda géniovia, majú také oklieštené možnosti a aj tak to rozlúskli, len škoda, že za objednávku vraždy Kuciaka ešte nikto nesedí ... A vieš komu patrí AFP agentúra?

smolinka024
autor
17. máj 2021

@ella_price však to 😬😬

poopsie
17. máj 2021

@deedol ale tí ľudia tie magnety neolizovali... Ale jasné možno aj sekundové lepidlo použili 🤦‍♀️presne skúšali iné miesta a potom následne miesto vpichu.. Alebo, žeby mali také filmarske zručnosti? Časť kde olizovali vystrihli?

poopsie
17. máj 2021

https://otevrisvoumysl.cz/kompilace-videi-lidi-...
dokonca jeden kúzelník vie telepaticky ovplyvniť aj detektor kovov 🤔

patha155
17. máj 2021

@ceresna2 to si robis prdel s touto otazkou, ze? 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Dufam, ze nemas vysoku skolu, lebo ked ano, okamzite chod vratit titul 🤦‍♂️

deedol
17. máj 2021

@poopsie vies, co vsetko sa da vystrihnut a pozliepat? vsak v dnesnej dobe desatrocne decka robia skoro profi videa 🙂

deedol
17. máj 2021

@poopsie a samozrejme mohli mat namocene to konkretne miesto na tele, nemuseli olizat magnet...

ceresna2
Odpoveď bola odstránená
poopsie
17. máj 2021

@deedol tak toto je pre mňa väčšia konšpiracia, ako to že im to tam drží 🤣🤣🤣🤣🤣takže ako to je s tým magnetom a vodou... Asi polejem indukciu ak mi nebudú chytať hrnce....vlastne.. Voda drží magnet, to som ešte nežrala

deedol
17. máj 2021

@poopsie ved si to skus, nie? ci nemas doma magnet? akykolvek kov lepsie drzi na mokrom tele, proste to lepi. ale uz sa nejdem vyjadrovat, mam aj inu robotu. radsej ver tomu, ze v 0,3ml tekutiny je kov, ktory udrzi magnet cez kozu. gratulujem.