Mali ste nežiadúce účinky po vakcíne Pfizer?
Ahojte, mali ste niekto nežiaduce účinky po očkovaní vakcínou Comirnaty / Pfizer? Skôr tie mladšie ročníky ( napr. pod 50r)...
@evaachesa hej, jej telefonovala ohľadom štrikovania a pomedzi reč merkelová spomenula aj také niečo 😀
@jaja1979 boooooože, veď vyčkaj pár dní, ešte ťa neaktivovali 😀
@jaja1979 chod reklamovat, ze ti zabudli ten cip pichnut 🤔
@panelacikova dúfam že len žartujú dámy, lebo inak je to dosť blbé 😅
@ceresna2 no,vidim,ze niektori ludia bud uz zaockovani tou speci vakcinou su a nevedia o tom alebo maju vedlajsie ucinky dlhej korona krizy.
Inak....cipy pri testovani nedrzia.
Zrwjma preto sa od nich upustilo a hromadne sa ockuje.
Ja napr.uz po ockovani nenosim nikam peniaze. Prejdem okolo pokladni a idem.
@simsalabim asi budem musieť😂😂😂
@terezka1947 ty si už ako naši cigáni niektorí 😀
Hmmm, to ako sa bude očkovať do budúcna, ešte nikto nevie, ale poniektorí tu už áno.
Nanajvýš zaujímavé, že práve taký, ktorý sa nechce očkovať, väčšinou odmieta aj opatrenia.
34 r., žiadne nežiaduce účinky. Cítila som miesto vpichu, ale nič obmedzujúce, robiť na počítači sa dalo, aj dieťa zdvíhať aj všetko ...bolesťou by som to nenazvala
Tak ja sa pytam hlavne preto, lebo som 5 deň. Po a mám dosť navrate uzliny hlavne na L strane krku. 🙄 Deň bolela dosť ruka, nevoľnosť, odvtedy ľavá noha (neviem či to má súvis lebo mám problémy s chrbticou) no a teraz už 3 deň tie uzliny 😔 to som zvedavá čo bude po 2. Dávke 🤔
Manzelovi nebolo ale ze vobec nic ani po prve ani druhej davke,mamu po prvej davke bolela ruka.Chce to urcite 48 hodin pokojnejsi kludovy rezim.
@smolinka024 Zavolala by som urcite obvodacke a poradila sa s nou.
@smolinka024 Ocino mal tiež chvíľu problém s uzlinami a potom to odznelo. Vraj na druhú dávku reagujú ľudia horšie.
@panelacikova 😁😁😁😁pssst,ich ockuju uz roky😁
@smolinka024 ja som dostala na 5den tromb na zlatej zile. Z toho?kto vie.
Inak po prvej mi bolo na zvracanie a v noci som mala vnutornu teplotu. Po druhej mi.bolo bytostne zle,ziadna teplorlta,ale akoby somnajsilnejsou chripku mala,vsetko ma bolelo,nedokazala som.stat.
@ella_price však to 😬😬
https://otevrisvoumysl.cz/kompilace-videi-lidi-...
dokonca jeden kúzelník vie telepaticky ovplyvniť aj detektor kovov 🤔

@ceresna2 to máš od Merkelovej? 😃