icon

Mali ste nežiadúce účinky po vakcíne Pfizer?

smolinka024
17. máj 2021

Ahojte, mali ste niekto nežiaduce účinky po očkovaní vakcínou Comirnaty / Pfizer? Skôr tie mladšie ročníky ( napr. pod 50r)...

frufruwa
7. jún 2021

⬆️ toto si precitajte a nie niesu to konspiracie ale fakty

zania
7. jún 2021

@vlcik1 ahoj. Ano. Na obed ma ockovali, hned mi bolo zle, mysleli sme ze z vydychaneho vzduchu a ruska. Vecer o desiatej sme volali sanitku, nemohla som dychat. A odvtedy je to stale na ....obvodna, na pohotovosti vsetci tvrdia ze to nie je z ockovania, ale ja si myslim ze sa tym nieco spustilo. Mala som aj vyrazku v ustach, dasna mi krvacali. Doktorka to ani pozerat nechcela, manzel to nasiel,ze v zahranici to v par pripadoch bol priznak alergie na vakcinu. Verim,ze s neurologickou sa bude dat konecne normalne porozpravat a snad mi povie,ci je vobec pre mna druha davka vhodna

nttnnt
7. jún 2021

@zania ty vazne uvazujes este o druhej davke ????? Ja neveriiiiiiim.....radsej nahlas vsetky neziaduje ucinky na prislusne organy ved od toho toto klinicke skusanie je 🙂 dokedy to davali myslim ze do 2023?? zistit ci soudruzi udelali chybu a ako tak sledujem akosi vela ludi ma problem....mimochodom kamaratkin kolega mal po druhej davke problem s dychanim stazoval sa na to ale myslel si ze to asi bude ok..len on ich uz nerozdychal bohuzial par dni po druhej davke zomrel....ale prajem ti nech sa das dokopy snad sa ti vrati vsetko do normalu

vlcik1
Odpoveď bola odstránená
zania
9. jún 2021

@vlcik1 dakujem. Asi veru nepojdem. Dnes ma neurologicka vyzbrojila polovicou lekarne plus este infuzky u nej, musim ist na ct a emg. Samozrejme,ze to nie je podla nej z ockovania. Predtym som bola ok, presne od ockovania problemy. Nieco to podrazdilo/spustilo. Zacinam byt fakt zufala,ze sa mam pripravit na dlhodobu pn,pritom v septembri sa potrebujem vratit do prace 😒 uz by som chcela mat asoon jeden den klud

vlcik1
Odpoveď bola odstránená
nttnnt
9. jún 2021

@vlcik1 moja kamoska ma uz 2 krat menstruaciu od poslednej stylom ze prvy krat po 10 dnoch znova, potom dalsia za 12 dni, cize 3 menstruacie s prestavkou cca 1,5tyzdna...samozrejme doktorka ze to urcite nie je z ockovania, duch svaty do nej stupil :D :D..nasadila silnu antiku hah

vlcik1
Odpoveď bola odstránená
zania
4. aug 2021

@vlcik1 ahoj. Uz som mala sem tam den, ked ma hlava nebolela. Konecne som prekonala strach a uz v pohode vydrzim aj v obchode(predtym som len vstupila a po par minutach vyletela von, co som sa dusila - asi psychika).
Na emg mi prakticly hned potvrdili tetaniu,aj ked tiez nechapali na zaklade coho ma tam doktorka poslala.
Na rtg mam posunutu platnicku na krcnej, vsetci sa toho hned chytili,ze to vsetko mam z toho. Takze momentalne chodim na rehabky, v septembri ma caka este mri na hlavu a chrbat.
Internistka zhodnotila z jedneho merania u nej v ordinacii, ze mam vysoky tep vklude 90, tak mi dala nejaky betablokator na srdce. Vobec som s tym neni stotoznena, doma na tlakomeri mam najvac 89 uderov,ked si odmeriam hned po sadnuti, inak vklude mam 60-70. Meriam aj vecer oxymetrom, pri lezani mam 60 uderov. Takze teraz hladam sukromneho kardio, co by ma vzal, lebo interna ma odmieta poslat. Ved ona vie. Doteraz nikto nikdy neriesil, ze mam vysoky tep a to ma v poslednej dobe meeraju skoro kazdy den niekde.
Vecer ma tahaju nohy, trpnu ruky, hlava. Potim sa, tazko sa mi dycha - verim ze to je ta tetania. Ucim sa s tym zit, pozitivne mysliet. Sama maserka na rehabilitaciach mi povedala,ze uz som minimalne stvrta, co tam prisla s tetaniou po ockovani a bolestami hlavy. Ona sama sa ockovat neda. Takze asi tolko k tomu. Dakujem,ze na mna myslis a posielam ❤

vlcik1
Odpoveď bola odstránená
kittykat22
4. aug 2021

@zania urcite to mozes mat z ockovania. Vzdy budu pripady kedy s tym bude problem. Skus zavolat do ockovacieho centra na SR a spytaj sa co s tym. Nahlasila si ofiko neziaduce ucinky? Urcite nebudes jedina s tymto problemom, skus pozriet online. Nepisali ti ludia ako to riesili?

Inak co pises, aj mne aj muzovi bolo super zle po ockovani. Tiez som si myslela ze je to z ruska. Taky ten pocit ze ma zaleje teplo, mala som pocit ze mam opuchnuty jazyk a ze je mi zle. Muz sa smial, ze kecam. A jemu bolo to iste o tyzden 😅 Podla mna to je tym, ako sa vakcina dostane do tela tak nastava nejaka okamzita reakcia. Ale vecer sme boli ok.

proud507
4. aug 2021

@322sima123
@daniela208 vieš otom že očkovanie spôsobuje okrem iného aj sterilitu? 💣

daniela208
4. aug 2021

@proud507 veď preto som šla, aby som ušetrila na antikoncepcii 🍀

michaelakovalova
30. aug 2021

@terezka1947 a ako sa u Vas prejavil ten tromb, ako to zistili? Teda ak sa možem opytat. A po prvej, ci druhej davke?

michaelakovalova
30. aug 2021

@simonah73 a prestalo to u manžela, že dal aj druhu davku, alebo nie. Ja som po prvej a čistá katastrofa.

michaelakovalova
30. aug 2021

@tucniacka11 takže dostal taky silny covid napriek očkovaniu?

simonah73
30. aug 2021

@michaelakovalova len tak ako som pisala na druhy den mal problem ale bolo to sposobene asi aj tym, ze nelezal doma na gauci, ale akurat mojej sestre doviezli taku obchodnu bunku tak asistoval pri jej skladani z auta, potom zapajali elektriku a take tie blbosti okolo toho. po druhej davke mu nic nebolo.

michaelakovalova
30. aug 2021

@nttnnt a kolko mal rokov kolega? To je strasne. Mal aj nejake ine tazkosti na ktore sa liecil?

michaelakovalova
30. aug 2021

@zania mam podobny problem po prvej davke. Absolvovali ste nakoniec druhu davku?

zania
30. aug 2021

@michaelakovalova dobry vecer, nie zatial som nebola. Uz mi diagnostikovali aj panicku poruchu 😒 cakam na vysledky MR, uvidim co bude potom.

tomyhardy
Odpoveď bola odstránená
michaelakovalova
1. sep 2021

@zania tak to mi je ľúto. Držím palce. Dajte potom vediet ako dopadla MR

suzy_dm
6. dec 2021

@iwetkaa Zdravím, chcem sa opýtať na ten krvný tlak, vyskočil vám aj opakovane alebo to bolo jednorázové? Ďakujem. Lebo mne teraz vyskočil na štvrtý deň a nechce klesnúť.

suzy_dm
6. dec 2021

@zania Chcem sa opýtať, ako to u vás nakoniec dopadlo s tými nežiaducími účinkami po očkovaní? Ja mám problém s tlakom a bolesťami hlavy. Prešlo to po nejakej dobe? Ďakujem.

iwetkaa
7. dec 2021

@suzy_dm ja som to mala jednorazovo

zania
7. dec 2021

@suzy_dm dobry den, tak bolesti mam stale, obcas trochu lepsie, obcas horsie. MR mi odhalila vysunute platnicky do miechy,tak cvicim SM system,chodim fyzio, verim ze to pomoze. Neurochirurg v NZ mi povedal,ze som neni prva platnickarka, co po ockovani ma problemy. Dovtedy som ani nevedela,ze mam nieco s platnickami. Zatial sme sa dohodli,ze este na jar absolvujem kupele a ked ani toto a cvicenie nepomoze,potom sa dojdem dohodnut na operaciu. Vraj ta vakcina proste sadne na slabe miesto, a uz to ide.
Tlak mam dobry,ale beriem lieky na srdce a tlak, tak to udrzuju v norme.
Drzim vam place

libuska81
7. dec 2021

@zania podla mna je to casova nahoda ockovanie a zdr.problem..platnicky a pohybovy aparat sa mi nezda ze by sa posuvali z vakcin..mate dobry tlak ale beriete nan lieky divne nie?

katenka2
7. dec 2021

@libuska81 pochopila som to tak, že tlak má dobrý, lebo berie tie lieky, nie?