icon

Mali ste nežiadúce účinky po vakcíne Pfizer?

smolinka024
17. máj 2021

Ahojte, mali ste niekto nežiaduce účinky po očkovaní vakcínou Comirnaty / Pfizer? Skôr tie mladšie ročníky ( napr. pod 50r)...

zania
27. máj 2021

@panelacikova dakujem krasne, idem si hned dat magnezko. Krasny den ❤

libuska81
30. máj 2021

@smolinka024 ziadne

cukroska
31. máj 2021

@smolinka024 nie nič.Trochu ruka v mieste v pichu, rameno, ale to vôbec ani nerátam. Inak v pohode úplne.

cukroska
31. máj 2021

@hivanik múdro 👋👋

cukroska
31. máj 2021

@jana_eyre_2 od prvého mája bola možnosť zaočkovať sa aj ako doprovod nad 70 rokov, takže nikomu nič vysvetľovať nemusíte 😉

cukroska
31. máj 2021

@ella_price mám 45 a druhá dávka úplne v pohode. Nič. Trošku ruka, ako pri prvej, ale to nerátam ani.

darinkaninka
1. jún 2021

@smolinka024 V sobotu zaočkovana Pfizerom, prvá dávka. Ruka v mieste vpichu dosť bolela, dnes tretí deň už neboli ani na dotyk. Mám nádchu, trošku ma bolí hrdlo, ale to mi začalo už v piatok pred očkovaním. Z tohto strašného počasia. Takýto studený máj už nebol veľmi dlho. Dnes u nás v noci 2 stupne.

simsalabim
1. jún 2021

2. davka Pfizer v nedelu vecer. V noci a vcera - cely nasledovny den - mi bolo neskutocne zima, nedalo sa mi nijako zohriat, iba ak som lezala pod perinou. Akonahle som sa posadila, uz ma klepalo, takze som bola uplne nepouzitelna. Ale bez teploty. Plus silna bolest ruky a hlavne v podpazusi, vyzarujuca do chrbta, prsnika a k laktu. Dnes - 2 dni po ockovani - uz v podstate OK. Uz sedim za kompom a pracujem.

5katarina7
1. jún 2021

@anonym0001 Prosím ťa dajú sa nastaviť titulky, lebo mne to neukazuje. Chcela som si to pozrieť, ale neviem po nemecky.

smolinka024
autor
1. jún 2021

Dakujem vsetkym za info a prispevky... a pevne zdravicko prajem

zuzulik75
1. jún 2021

@smolinka024 ahoj
Este mas tie zdurene uzliny? A len na strane kde ta očkovali? Ja som už 4 týždne skoro po prvej, uz mam ist na druhú dávku a stále mam zvacsene uzliny (konkrétne 2,take dosť hmatatelne na krku a nad klucnou kosťou. Tak hľadám, ci je to bežne.. Tiež ma boleli ale uz ma nebolia

oblecenie99
1. jún 2021

Co magnet, ja odvtedy do vody nemôžem ísť, ani pod sprchu, lebo ma akoby kopne elektrina 🤦‍♀️ Dúfam, že po druhej dávke mi už magnet zostane na ramene, zatiaľ nechcem reklamovat.. Manžel ale udrží na ramene kompletne kuchynskú chnapku aj s tým magnetom. Akože ja fakt rozumiem skeptikom aj pochybnostiam, aj strachu.. Ale odtiaľ potiaľ preboha. Koho to vôbec napadne, niečo takéto vymyslieť a šíriť?

smolinka024
autor
2. jún 2021

@zuzulik75 ano mam - uz je to vlastne 3 tyzdne, na L strane pod klucnou kostou a potom na pravej strane krku...je to dost neprijemne, obcas bez hlasu a mam aj citlivy krk ako keby na prievan (davam si teraz sal okolo krku co som nikdy nerobila), Imunolog mi povedal, ze takto aspon viem,ze moje telo reaguje a bojuje (to bolo ale este pred 2t) - obvodak mi vcera povedal, ze uz ma pripad, kde boli uzliny zvacsene aj 3 mesiace - takze to asi tak skoro ani nezmizne. Buduci tyzden mam termin na 2. davku tak som zvedava, co bude potom...🙄

iinuska
2. jún 2021

@smolinka024 Nie.MAm 45 rokov

palculienky
2. jún 2021

Na druhy den po ockovani zdurene, bolave podnebie. Najhorsie prislo 4. den po ockovani. Strasne zavrate, tocenie hlavy, a tupa bolest hlavy. tocenie preslo po dvoch dnoch, ale bolest hlavy 2 tyzdne.

zuzulik75
2. jún 2021

@smolinka024 poviem ti pravdu, som normálne rada, že nie som sama. Bála som sa. Vieš ako, hrcka nad klucnou kosťou,druha na krku, stres panika vždy pri každej hrcke 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ tiež som bola včera na imunológii a povedala, že z ockovania. A presne ah ha tak. Ja mam normálne citlivý krk na prievan a reaguje mi ľavá lopatka, pod ňou ma boli akoby som tam mala stuhnuté, trosku mi to muž masíroval ale presne citim, ze je to prepojené s tými uzlinami na krku. No fasa, ze 3 mesiace. Veru je to nepríjemné... A ďakujem ti, za odpoveď 🥰

lenkakravcova
2. jún 2021

@smolinka024 26r, nežiaduci účinok: bolesť ruky na druhý a tretí deň. Inak nič.

anonym0001
2. jún 2021

@5katarina7 treba kliknut v pravom dolnom rohu videa na "cc"

5katarina7
3. jún 2021

@anonym0001 Ďakujem🙂

vlcik1
Odpoveď bola odstránená
zuzulik75
6. jún 2021

@smolinka024 ahoj. Ja som po včerajšej druhej dávke, len ti chcem napísať moju skúsenosť, keďže mam tie uzliny zvacsene na tej ľavej strane keďže ma pichali 1. Krat do ľavej ruky tak teraz mi odporučili očkovať do pravej, tu druhu dávku. To, ako mi je dnes sa neda ani opísať. Otras. Cely deň vysoké teploty, triaška, točenie a bolest hlavy... No strasne

marca12
6. jún 2021

@ceresna2 paneboze povedz,ze nemas ani dokocenu zakladnu skolu. Neverim,ze sa toto moze opytat clovek s obcianskym preukazom a neverim,ze tomuto niekto moze aj verit.

anickaaa6aaa
6. jún 2021

Mam za sebou len prvu davku. Popravde hned po zaockovani mi bolo zle na odpadnutie ale to preto lebo som si priemietla vsetky nacitane veci a zlakla som sa! Psychika urobi vela. V ten den som bola ako mechom udreta. Na druhy den fit. Na treti ani neviem ze som bola.

smolinka024
autor
6. jún 2021

@zuzulik75 no mne sa 2. Dávka určite odkladá, lebo som momentálne chorá 🤔 a len dúfam, že mám obyc. virózu aj keď mi je teda všelijako 🤔

zania
7. jún 2021

@vlcik1 ahoj. Stale nie. Je to trochu lepsie,da sa ako tak fungovat cez den pri detoch,ale ako nahle pride vecer, tak hlava zacne byt intenzivnejsia, nedokazem dve veci naraz(napriklad citat a v pozadi pocuvat tv, musim jedno vypnut), ked citim ze mi ide byt zle a zacne zimnica,idem radsej rychlo spat. Nesmiem sa moc rozculovat, lebo idem hned do mdlob. V stredu mam neurologicke vysetrenie a uz to nejako vydrzim. Snad mi porobi nejake vysetrenia.

smolinka024
autor
7. jún 2021

@zania držím palce, nech to dopadne dobre

ckatka
7. jún 2021

Hlásim sa po druhej dávke Pfizeru. Očkovanie v sobotu večer, v nedeľu doobeda sa mi začala točiť hlava zostalo mi zle, tak som si ľahla, potom 38 teplota, slabosť, zimnica. Trvalo to asi 5 hodín, počas ktorých som nebola schopná vstať z postele. Potom to prešlo. Dnes (v pondelok) už len navreta uzlina pod pazuchou. Inak sa cítim normálne

vlcik1
Odpoveď bola odstránená
slavaf
7. jún 2021

U mňa po prvej dávke iba bolesť ruky, aj keď dosť silná, nemohla som sa o ňu oprieť ani na nej ležať. Po druhej dávke asi po 10 hodinách neuveriteľná zimnica až triaška, ale bez teploty, max. 37,2. Veľká únava, veľmi silná a neutíchajúca bolesť hlavy, totálne som bola nepoužiteľná. Bolesť v podpazuší, ktorá vystreľovala do celej oblasti. Všetko to trvalo 48 hodín, potom to zrazu prestalo, ale uzlinu som cítila ešte ďalšie dva dni, ale bolo to o dosť slabšie. Manžel to isté mimo tej bolesti hlavy.