Mali ste robenú konizáciu?
Ahoj v stredu mi robili konizaciu a všade čítam, že ženy po tom špinia a krvácaju.Zo mňa nevyšlo ešte ani špinka tak mám strach, či je to v poriadku? Mám zlú zrážanlivost krvi a už veľa krát som vykrvácala.Po pôrode som tiež nespinila a na 10 deň somvykrvácala až mi robili kyret.Ak ste niektorá kompetentna a viete ako to má byť, či špinit alebo nie dajte mi prosím odpoveď.Ďakujem
@ziggina myslim ze zavisi aj od toho ci ti to robili klasicky skalpelom, alebo leep metodou ...ja som po konizacii spinila, ale veeelmi slabucko par dni, sla som klasicky,, cca po 5 tyzdnoch mi akurat povyliezali stichy ...a teda neviem ci som velmi kompetentna, ale ja sama za seba to vidim tak, pri klasickej metode ostane len maly zosity rez ..ano, je to citlive, moze to krvacat, ale nemalo by,,, ale nie je tam velmi ani co spinit, pri leep metode sa vlastne vypali tkanivo a ostane staby "chrasta" ..z tohto sa spinit a krvacat da

ahoj. ja som bola pred troma tyzdnami. spinila som az do menstruacie, ktoru este stale mam. uvidim ako to bude ked mi skonci. na 8 den som sa rozkrvacala a odlupila sa mi "chrasta". mala som aj bolesti cca dva tyzdne.