Malígny melanóm - zhubné nádorové ochorenie
Ahojte mamicky, rada by som popisala s mamickami,ktore maju,mali v rodine Maligny melanom,mne ho totiz zatial predpokladaju lekari,cakam na histologiu, ale rada by som vedela,ako taku chorobu zvladat ako sa na nu pripravit,lebo ja som na tom psychicky velmi zle,bojim sa,neviem co ma caka,nechcem este umriet..mam male dieta,prosim o kazdu skusenost,viem ze kazdy to moze mat ine,ale ake su sance,alebo ako rychlo sa to sirilo,ci boli nejake ine priznaky..mne to zistili podla znamienka,zacalo menit farbu cierno cervena asi,podla toho co som videla v zrkadle,lekari vam nepovedia vsetko,ale z ich pohladov clovek vyciti rychlo ze nieje vsetko v poriadku.Prosiiim za kazdu skusenost a radu budem vdacna... ☹ ☹ ☹
@xana17 ahojte tak ten dalsi vyber uzlin dopadol dobre, mala som ich vsetky ciste, tak sa tesim. aspon nejaka pozitivna sprava. a vysledky z CT budem mat v utorok 24. tak uvidime. Po operacii sa citim dobre, jaza sa pekne hoji, je sice velka ale to mi az tak nevadi. Aspon mi bude pripominat, ze zivot plynie ostrymi zakrutami. Krk mam polku necitlivu zatial, predsa to bol velky zakrk ale rozhybavam ho kazdy den.
najviac som vdacna za ludi,ktorich som spoznala prostrednictvom tejto pliagi a teda aj vas samozrejme, a tiez mojich najblizsich, lebo bez nich by to take jednoduche isto nebolo.. dufam, ze to dotiahnem do uspesneho konca
@ruzenkaf ved to ani nie je podavane ako liek, dokonca tam nie je nic komercionalizovane ako sa tu niektore vyjadrli, ide o cisty konopny olej ktory si mozes vyrobit aj doma ked mas surovinu😀 ja by som to asi neztracovala a ked uz bezna medicina zlyha tak clovek je ochotny skusit vsetko
@ruzenkaf ahoooj tak to su vyborne spravy, a tesim sa s tebou,urcite si si konecne trochu vydychla po tom strese..hlavne sa teraz zotavit a pomalicky sa davat dokopy. Prajem len vela zdravicka a aby sa uz nic z toho nezopakovalo..drzim palce.. 🙂 a ano pri stretnuti s akoukolvek chorobou je dobre mat hlavne kopec ludi a oporu okolo seba uz to je aspon 50 % vyliecenia ,lebo psychika zohrava velku rolu 🙂 asi ta cakaju pravidelne kontroly ale to uz je najmenej..len nech sa to uz nevarti ...pa
@ruzenkaf ahoj neboj sa musis byt silna a verit 🙂 moj svokor ma momentalne tutu pliagu ale v takmer 4 stadiu nakolko si to zanedbal a podcenil vybrali mu to dostal uz 15 davok chemo a ozarovanie v 4 raxoch od hlavy k pate ale bojuje. Viem ze je to pre teba tazske ja som bola 10 r.dieta ked mama dostala rakovinu prsnika a povedali nam nech sa s nou rozlucime...sedela som pri nej po chemach a drzala kybel a drzala za ruku nech bojuje. Nevzdala to za co dakujem bohu a je tu s nami od vtedy 20 rokov . Musis verit ze bude vsetko dobre aj ked nie lahke ...
ahojte, tak aj CT mam cisteeeee. Onkologicka povedala, ze mi liecbu tym padom netreba, ale vraj pockame co povie onkokomisia. Ale straasne sa tesim, uzasne mi odlahlo, aj ked viem, ze sa to moze vratit ale teraz je to mimo mna. prajem kazdemu len dobre spravy, aj ti ktori sa liecia, hlavne vela sil.
@ruzenkaf no vidis, to su super spravy, viem ze sa ti urcite poriadne vydychlo a si spokojna, zelam vela zdravicka a nech ta to uz len obchadza...drz sa.. 😉
ahojte, takze nove spravy su, ze mam odporucenu zabezpecovaciu liecby intraferonom. viete o tom niekto nieco viac? stihla mi povedat akurat, ze prva intenzivna liecba 5dn infuzie 2dni prestavka a takto 4 krat. a potom si budem pichat doma. ale to je jedno, hocico, co zablokuje navrat vydrzim. Inak poznate niekto produkty CELLADAM? zacala som ich uzivat ako doplnkovu liecbu, tak vam potom dam vediet, co sa so mnou deje a ako to zvladam.
Ja poznám ľudí,ktorý to brali a boli nervózny,podráždený,bolo im zle,mali vysoké teploty,ale aj takých,ktorý to odmietli a chodili iba na infúzie C.Všetci sú v poriadku.Uvidíš.Napíš ako to zvládaš.Celladam nepoznám.Prajem Ti veľa síl,aby si to vydržala.
@xana17 ahoj, tak dufam, ze to bude v pohode, ale vydrzim vsetko co mi moze pomoct.
a onkomarker vobec neviem, lebo odbery mi robili az teraz v stredu oni a nak, len klasicke predoperacne odbery. a pri tich som mala vsetko v normach. tak netusim, samu by ma to zaujimalo..
hadam mmi povedia teraz,
pekny den vsetkym
Opýtaj sa na onkomarker .Určite to vydržíš.Hlavne potrebuješ pri sebe oporu,kto sa o Teba postará a pomôže./keď je onkomarker okolo 90,tak sa dáva chemo/Kedy začínaš s liečbou?Ozvi sa aký bude prvý deň.Prajem veľa síl a odvahy.
@adriana2301 môj brat mal podobný problém a dostal sa z toho Zmenil úplne stravu a veľa vecí a potom a tiež si dal do poriadku imunitný systém - začal používať a dodnes používa produkt 21 c immuniy a ja ho tiež používam na prevenciu . Dá sa to objednať na islandoflife.sk. Musíš byť aj mentálne silná.
@kikuska183 aký mal breslow?
bol to povrchovo sa šíriaci melanóm na nohe a malo to niekoľko cm. Vyoperovali mu to.
@kikuska183 aj povrchový má breslow
@xana17
@koniarova
ahojte, tak ja som sa davala do poriadku po operaciach a v podstate som cakala na intraferon. Uz mi dali termin, zacinam v pondelok, tak som zvedava ako to budem znasat. Zatial sa citim dobre, vsetko sa pekne hoji a odolavam uspesne aj bacilo, lebo moja rodinka na striedacku nosila virusy. ;) hadam mi to vydrzi, lebo teraz fakt nepotrebujem ochoriet. Pravdupovediac, zacinam sa trosku bat, co sa bude teraz diat s mojim telom tak uvidim. Urcite vam napisem, zatial sa majte pekne a budte zdravi, pekny vecer
@ruzenkaf..neboj to zvladnes a my vsetci ti budeme drzat palce aby si to vsetko mala uz cim skor za sebou... 🙂
ahojte vsetci,
v prvom rade prajem STASTNE A VESELE VIANOCE.
Tak uz druhy tyzden chodim na infuzie intraferonu. prve tri dni boli zle, mala som horucky 39 a zimnicu, vecer sa to ukludnilo a rano hura na dalsiu davku. potom mi zacali davat aj almiral proti bolesti a to uz je lepsie znesitelne. Som len hrozne unavena, takze hned po infuzii musim spat ale potom sa to da. nastastie mi nie je zle, az na tu unavu. a to sucho v ustach, to je sialene, napijem sa a o minutu uz mi az taha pusu dovnutra ako tam mam sucho. Ruky mam uz dopichane ako volajaky narkoman. po 4 dnoch mi brali odber a hned boli dole leukocyty, takze som dostala pyridoxin, ten to napravil. teraz mi dali vianocnu prestavku, pokracujem v pondelok. Niekedy mam zlost, ze som potom taka nepouzitelna.. ale musim vydrzat.
prajem vam teda este raz vela zdravicka a pokojne sviatky
@ruzenkaf aj tebe Stastne a vesele Vianoce prajem 🙂 a drzim palce nech to uz mas vsetko za sebou... 😉
@adriana2301 dakujem pekne

Nedajte sa nachytať reklamám čo sľubujú zázraky.Stretla som takých podvodníkov,ktorým ide len o peniaze.Na Vašom zdraví im vôbec nezáleží.Moja skúsenosť.