Ako môžem pribrať pri 172 cm a 56 kg?
Ahojte. Mám 172cm a 56kg 24 rokov. Kedysi som veľa cvičila a mala som 73kg , odišla som do Holandska robila ťažku fyzicku pracu a z toho čo platili som poriadne nemala ani na kvalitnú stravu, 26km denne chodila na bycikli a v robote urobila tak 20 000 krokov. Cvičiť som prestala v Holandsku keď mi našli nador v kolene a sledujú to doteraz. Jem všetko ale nechutí mi jesť vela so stiahnutym žaludkom. raňajkovala som burger s hranolkam lol. poraďte mi prosim , nechcem byť pristávacia dráha
Mas idealnu vahu.
váhu máš dobrúú.
ak chceš skús...
čaj palina - na podporu chuti do jedla... kúpiš v lekárni
Peritol - predpíše obvodný
@stanulienkat ale cítim sa ak lata haha
@deti95060810 ďakujem skúsim 😊
@krasavec007 ani doktor nevie čo to je nakoniec . asi ke to nezhubne a kazal mi cvičiť
@krasavec007 ten riešim aj lieky mám aj kontroly
Máš perfektnú váhu, tak 73 kíl je už moc bud rada, ja by som nepriberala max tak 2 kila a to dáš, keď začneš viac jest
joj, no co by sa tvoje miery a vysku dali ine zeny, ver mi, si na tom dost dobre 🙂 netreba ti ani chudnut ani priberat 🙂
Problemom je stihla postava alebo male prsia ?
A ja chcem na toľko schudnúť 😁
@katuskamala1 prsia si môže urobiť každý v tejto dobe . skôr som mala krajši zadok , plnši 😁 to mi chýba
@januska12323 choď do Holandska , tam je koncentračný tábor haha 😂 kedysi som chcela schudnut a teraz keď som chudá chcem pribrať. Zákon schválnosti?
@renata1999 na krajší zadok ti stačí cvičiť.
@renata1999 aj ten sa da... :D
@januska12323 veď hej keď som cvičila som mala 73 kg a veľku riť tak preto sa pýtam ak mám pribrať 😂
@katuskamala1 dá ale to je nechutné dosť podľa mňa . čo mysliš ty ?
@renata1999 neviem. Nevidela som na zivo...
BMI 18,9 - nizsie od 19 je podvaha...pre vsetkych, co tu pisu, ze je to idealna vaha...
máš ideálnu váhu, načo priberať z 56 kg, ja som mala aj 50 pri 174 cm a cítila som sa krásna, teraz mám nad 60 a som nespokojna
to ze sa cítiš ako lata je problém v tvojej hlave. neboj sa ked pojdes do prechodu alebo sa zacnes stávať dôchodkyňou zacnes priberať jedna radosť aj z vody, tak ze budes ako sud. Ci chces aby sme ta tu chválili za dokonalú chudu postavicku? Tak chválime 👍Mimochodom ja sama som este vyssia od teba a aktuálne mam 55 a každý den dakujem bohu za genetiku a za to ze mi nebolo nadelene priberat aj z tej vody. Zatiaľ.
@renata1999 však ukáž fotky postavy, my chlapi zhodnotíme či sa ti oplatí pribrať.
@renata1999 uplny ideal.
@renata1999 papaj ono to príde hádam si nemyslíš že to je len tak stále papať a hlavne večer aj keď nechceš papať vieš ako my co papáme vieme ze je to náročné nejesť je ľahké stačí nejesť...
@mabenn tiež si myslím xd
@zobaka tak možno je to pre mňa iba šok ked som stratila tak veľa váhy haha . možno máš pravdu

Ved mas ideal miery. Naco by ti bolo 73 kil???